Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup

IP: 91.200.94.* 07.07.09, 14:50
gry z multiplayerem razem z mmo bezsens!
Obserwuj wątek
    • Gość: chochlik Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup IP: *.max.com.pl 07.07.09, 14:53
      2 x tibia nice;P
    • babcia_tosia Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup 07.07.09, 14:55
      tibia jest 2 razy w grupach - brakuje team fortress... musisz zrobic losowanie jeszcze raz bo teraz to oszustwo
    • Gość: Kefir Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 14:56
      nooo, Tibia wam się wkradła 2 razy smile
    • Gość: alexkaktus Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 14:56
      Grupa B najmocniejsza...
      Ogame vs. Tibia - zażarta walka o ostatnie miejsce ;D
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup 07.07.09, 14:56
      fakt, Tibia dwa razy, moja wina, już poprawiam
    • Gość: Dr Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup IP: *.hsk.com.pl 07.07.09, 15:01
      No w grupie B , moze byc MASAKRA smile
      osobiscie kibicuje CS-owi, bo najwiecej czasu "stracilem" na nim big_grin
    • mietas2 Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup 07.07.09, 15:03
      Hej! Co się z Wami dzieje drodzy redaktorzy?

"Grupa A, Grupa B" ??!! A gdzie 'przydomki'? Uwielbiałem to "Grupa A, jak Anihilacja" itp. =D
    • crank127 Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup 07.07.09, 15:05
      gruba B jest tym razem grupą śmierci.

tak się zastanawiam czy nie powinno być rozróżnienia o którą część gry chodzi... a jest ogólnie: Call of Duty, Quake, a przecież nie wszystkie multi były świetne.
    • own3d1n1 Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup 07.07.09, 15:10
      Counter-Strike.

Już wybrałem zwycięzcę. WoW kiedyś padnie, BF kiedyś padnie, CS nigdy. smile
    • d_pawel Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup 07.07.09, 15:15
      Sławek, ja wiem, że kochasz DoW2, ale chyba BFa nie zdradzisz?
    • Gość: WhoCash Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup IP: *.comarch.com 07.07.09, 15:19
      ja tam w zgloszeniach widzialem tylko TeamFortress 2, ale ani razu TF (1) ... ale moge sie mylic ;P
    • Gość: A Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.09, 15:24
      Oj w seriach przyjmiemy najlepsze multi z calej serii i tyle.
    • Gość: mk Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup IP: *.broker.com.pl 07.07.09, 15:28
      i tak wygra Tibia
    • unk1nd Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup 07.07.09, 15:33
      Myślę że w poszczególnych grupach wygrają tongue_out

Grupa A
      Warhammer 40k: Dawn of War

Gruba B
      World of Warcraft

Grupa C
      Team Fortress

Grupa D
      Counter-Strike
    • Gość: lololol Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup IP: 80.50.233.* 07.07.09, 15:50
      Tibia!
    • Gość: babcia_tosia Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup IP: 86.47.138.* 07.07.09, 15:50
      swoja droga Q:ET powinna byc z quakem nie? tongue_out
    • matiash91 Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup 07.07.09, 15:56
      według mnie WoW nie powinien byc brany wcale pod uwage zamiast tego wstawic killzone'a 2
    • william_dr Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup 07.07.09, 16:06
      Czemu przed składem grup wiedziałem, że ET trafi do tej samej grupy co WoW, czyli dwie gry, które najwięcej mi radości przyniosły na sieci???
      Czemu ET jest skazane od razu na porażkę, bo WoW wygra tę grupę?

Może zmienić system, tak by 2 gry wychodziły do półfinałów i to do innych grup, tak by mogły się ponownie spotkać w finale. Zamiast 1 gry dołożyć półfinały i by wychodziły dwie.

Bo uważam, że ten system jest niesprawiedliwy i promuje najbardziej popularne gry już od razu. Popularne a nie najlepsze! Biorąc pod uwagę nakłady na tworzenie, grywalność itp to ET na pewno nie ustępuje WoWowi!

SS: masz krechę u mnie za umieszczenie ET i WoWa w jednej grupie... zobaczysz, że na złość nie zagłosuje na DoWa i odpadnie od razu!!!
    • Gość: Gościu Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.09, 16:21
      Haha, napisaliście Gruba B zamiast Grupa B.
    • cwicz Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup 07.07.09, 16:32
      Lineage2 a nie Lineage big_grin
    • Gość: Silene Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup IP: *.elk.mm.pl 07.07.09, 17:00
      @cwicz
      Masz rację, też mi się to w oczęta rzuciło. Panowie redaktorzy, Lineage II i Lineage to niezupełnie to samo.
    • Gość: Eloshav Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 17:03
      Gruba b bez sensu Co ma MMo do fpsow ;/ mozna by zroib lineage wowa tibie( a fe) i eve ale zeby z fpsami mieszac czysta korupcja ;x
    • truten_org Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup 07.07.09, 17:06
      Grupa B to prawdziwa rzeźnia. Pierwszy raz nie wiem na co zagłosować smile
    • Gość: jol Re: GameCorner Deathmatch XV - Losowanie grup IP: *.lublin.mm.pl 07.07.09, 17:25
      Starcraft!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka