subasta 28.12.06, 13:24 Witam, Znalazłem serwis Subasta.pl (www.subasta.pl). Wydaję mi się że kiedyś może być prawdziwym konkurentem dla Allegro i eBay. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elmek Re: Nowy konkurent dla Allegro 28.12.06, 15:48 Heheh przypadkiem go znalazłeś i przypadkiem Twój nick brzmi jak nazwa serwisu ;-) Na reklamie w internecie choć troszkę wypada się znać, tak jak i na wklejaniu linków! :-P Odpowiedz Link
elmek Re: Nowy konkurent dla Allegro 28.12.06, 15:51 Z góry sorry za drugiego posta, ale nie mogę się powstrzymać. Procesu ze strony Allegro się nie boicie? Bo ten serwis to toczka w toczkę Allegro, w konkursie "znajdź 10 różnic" byłoby ciężko je znaleźć. Odpowiedz Link
profes79 Re: Nowy konkurent dla Allegro 28.12.06, 17:05 Faktycznie - gdyby usunac loga bylby problem z rozpoznaniem. Ktos sie nie popisal wyobraznia. Odpowiedz Link
profes79 Re: Nowy konkurent dla Allegro 03.01.07, 09:02 Najwyrazniej ktos sie zainteresowal: serwis juz nie dziala :) Odpowiedz Link
5aga5 Jak to nie działa ! 03.01.07, 14:52 Przed chwilą chciałam zobaczyć co tam jest i wszystko działa. Odpowiedz Link
profes79 Re: Jak to nie działa ! 04.01.07, 10:38 Faktycznie - moze jakas zwiecha byla. Generalnie jednak coraz mniej mi sie to podoba. 1. Podobienstwo szaty graficznej - te dwa serwisy wygladaja jakby robil je jeden grafik 2. Mozliwosc IMPORTU AUKCJI z Allegro! Znaczy ktos zhakowal Allegro i wlamal im sie do bazy danych, czy to za zgoda Allegro? 3. Import komentarzy - jak wyzej. Generalnie cos tu smierdzi i serwis zamierzam omijac szerokim lukiem. Allegro zreszta na razie tez omijam na korzysc e-baya :) Odpowiedz Link
opus0 Najwikszy konkurent monopolistow to Swistak 24.01.07, 21:23 Juz sie wypowiadalem wiec tylko nadmienie ze jedyną liczącą sie alternatywa wobec aledrogo i ebay jest swistak.pl.. Ma tyle samo aukcji co ebay, tylko mniej ludzi o nim wie, bo nie maja tyle kasy na reklamy.. A dlatego nie maja bo nie sciagaja haraczu od sprzedawcow! :) Odpowiedz Link