Dodaj do ulubionych

24 utwory z Guitar Hero 5

09.07.09, 12:43
Blur - "Song 2" bedzie sie zajebiscie gralo ;]
tylko co mnie wkurza to w kazdej czesci nie bylo Red hotow ;/
Obserwuj wątek
    • coniu Re: 24 utwory z Guitar Hero 5 09.07.09, 12:50
      No nie powiem,niestety żaden z kawałków tutaj wymienionych nie przyciągnąłby mnie do tej części ; ]Miło by było zobaczyć jakichś Zeppelinów chociaż z tego co wiem oni są przeciwko takim inicjatywom.
    • dzwiedziu9 Re: 24 utwory z Guitar Hero 5 09.07.09, 12:51
      Kings of Leon - oł jeeeeeeeeeeee!!!
    • jayu Re: 24 utwory z Guitar Hero 5 09.07.09, 12:53
      Blur - "Song 2"
      Bob Dylan - "All Along The Watchtower"
      Coldplay - "In My Place"
      David Bowie - "Fame"
      Queens Of The Stone Age - "Make It Wit Chu" ! [ORGAZM! xD]

Ale poza tymi kawalkami to zapowiada sie crap na miare GH:WT jezeli chodzi o setliste. Kilka fajnych piosenek a na reszcie sie bedzie spalo.
    • pankracyk Re: 24 utwory z Guitar Hero 5 09.07.09, 13:02
      Band of Horses, Blur, Bob Dylan, Beastie Boys, David Bowie, Iggy Pop, Kings of Leon, Queens of the Stone Age, Santana, no i Wolfmother...

DAMN.
    • glupota_mnie_drazni Re: 24 utwory z Guitar Hero 5 09.07.09, 13:16
      chcialbym, zeby ta czesc GH nie sprzedala sie w ogole. zeby przyniosla same straty. moze wtedy wydawcy naucza sie, ze skoro maja gotowa platforme (GH:WT, chociaz juz GH3 by sie nadawalo) to nie moga dymac klientow co 12 miesiecy naciagajac na "nowy" produkt.
      IMO wzorowa postawa wykazuje sie tutaj Sony ze swoim SingStarem - wydaja niby kolejne SingStary, ale raz, ze wszystkie sa ze soba kompatybilne, a dwa ze utwory wydawane na plytach w znakomitej wiekszosci trafiaja w koncu do SingStore.
      to, co robi Activision to zwykly zamach na kase - bo wydaja gre (np. GH3), potem wypuszczaja DLC, po czym wydaja kolejna gre (GHWT), do ktorego DLC z GH3 kompatybilne juz nie jest (nie liczac albumu Metallici). klient nie sprzeda poprzedniej gry, bo kupil DLC w ktore nie zagra na "nowym" produkcie, a jednoczesnie chcac miec dalej dostep do kolejnych piosenek jest zmuszony kupic nowa gre. ja takim taktykom mowie stanowcze nie i mimo iz gry gitarowe uwielbiam, to ode mnie moga liczyc co najwyzej na srodkowy palec.
    • juggernaut87 Re: 24 utwory z Guitar Hero 5 09.07.09, 13:33
      Bieda straszna, czekam na nowe Rock Bandy.
    • white-eerie Re: 24 utwory z Guitar Hero 5 09.07.09, 13:46
      OMG! Aż się zakrztusiłem kromką ze szczęścia! Moja ulubiona pisoenka Dylana! Jestem w niebie! big_grin
    • szczuri19 Re: 24 utwory z Guitar Hero 5 09.07.09, 14:33
      hqpoznan - w Guitar Hero III było Suck my Kiss.
    • mihnu Re: 24 utwory z Guitar Hero 5 09.07.09, 19:50
      miło wink zobaczymy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka