hqpoznan 09.07.09, 12:43 Blur - "Song 2" bedzie sie zajebiscie gralo ;] tylko co mnie wkurza to w kazdej czesci nie bylo Red hotow ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coniu Re: 24 utwory z Guitar Hero 5 09.07.09, 12:50 No nie powiem,niestety żaden z kawałków tutaj wymienionych nie przyciągnąłby mnie do tej części ; ]Miło by było zobaczyć jakichś Zeppelinów chociaż z tego co wiem oni są przeciwko takim inicjatywom. Odpowiedz Link Zgłoś
dzwiedziu9 Re: 24 utwory z Guitar Hero 5 09.07.09, 12:51 Kings of Leon - oł jeeeeeeeeeeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jayu Re: 24 utwory z Guitar Hero 5 09.07.09, 12:53 Blur - "Song 2" Bob Dylan - "All Along The Watchtower" Coldplay - "In My Place" David Bowie - "Fame" Queens Of The Stone Age - "Make It Wit Chu" ! [ORGAZM! xD] Ale poza tymi kawalkami to zapowiada sie crap na miare GH:WT jezeli chodzi o setliste. Kilka fajnych piosenek a na reszcie sie bedzie spalo. Odpowiedz Link Zgłoś
pankracyk Re: 24 utwory z Guitar Hero 5 09.07.09, 13:02 Band of Horses, Blur, Bob Dylan, Beastie Boys, David Bowie, Iggy Pop, Kings of Leon, Queens of the Stone Age, Santana, no i Wolfmother... DAMN. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: 24 utwory z Guitar Hero 5 09.07.09, 13:16 chcialbym, zeby ta czesc GH nie sprzedala sie w ogole. zeby przyniosla same straty. moze wtedy wydawcy naucza sie, ze skoro maja gotowa platforme (GH:WT, chociaz juz GH3 by sie nadawalo) to nie moga dymac klientow co 12 miesiecy naciagajac na "nowy" produkt. IMO wzorowa postawa wykazuje sie tutaj Sony ze swoim SingStarem - wydaja niby kolejne SingStary, ale raz, ze wszystkie sa ze soba kompatybilne, a dwa ze utwory wydawane na plytach w znakomitej wiekszosci trafiaja w koncu do SingStore. to, co robi Activision to zwykly zamach na kase - bo wydaja gre (np. GH3), potem wypuszczaja DLC, po czym wydaja kolejna gre (GHWT), do ktorego DLC z GH3 kompatybilne juz nie jest (nie liczac albumu Metallici). klient nie sprzeda poprzedniej gry, bo kupil DLC w ktore nie zagra na "nowym" produkcie, a jednoczesnie chcac miec dalej dostep do kolejnych piosenek jest zmuszony kupic nowa gre. ja takim taktykom mowie stanowcze nie i mimo iz gry gitarowe uwielbiam, to ode mnie moga liczyc co najwyzej na srodkowy palec. Odpowiedz Link Zgłoś
juggernaut87 Re: 24 utwory z Guitar Hero 5 09.07.09, 13:33 Bieda straszna, czekam na nowe Rock Bandy. Odpowiedz Link Zgłoś
white-eerie Re: 24 utwory z Guitar Hero 5 09.07.09, 13:46 OMG! Aż się zakrztusiłem kromką ze szczęścia! Moja ulubiona pisoenka Dylana! Jestem w niebie! Odpowiedz Link Zgłoś
szczuri19 Re: 24 utwory z Guitar Hero 5 09.07.09, 14:33 hqpoznan - w Guitar Hero III było Suck my Kiss. Odpowiedz Link Zgłoś