Dodaj do ulubionych

Oto nowy MechWarrior

09.07.09, 12:49
Bardzo jestem szczęsliwy na myśl o nowych starych mechach kiss
Obserwuj wątek
    • seruch Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 12:53
      Wspaniale!
    • fakie Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 12:59
      Biore w ciemno smile
    • michaelius_pl Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 13:02
      Och wow nie dość że nowy mechwarrior to jeszcze powrót do najlepszego okresu bez klanowego szajsu smile

Walka z atlasem wprost ocieka klimatem.
    • ico72 Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 13:08
      az usiadłem na dupie z wrazenie, MOC!!!
    • gramczasami Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 13:13
      A to niespodzianka! Tutaj czuje się, że sterujemy kilkunasto metrowym mechem. To ja jeszcze poproszę remake freespace'a i wing commandera!
    • mi-go Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 13:13
      Ładne, ciekawe w jakim stopniu budynki będą podatne na zniszczenia?
    • wynmacher Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 13:13
      8 lat czekałem na kolejną prawdziwą grę z Mechami w roli głównej. Mechworrior 1-4 były zarąbiste i ten też taki będzie mam nadzieje.
    • ico72 Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 13:18
      @mi-go
      z tego co widac na filmiku to sa, zauwaz jak koles chowa sie za budynkiem w którego uderza rakieta
    • mi-go Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 13:23
      Właśnie to zauważyłem i wygląda świetnie. W sumie nie chciałbym, żeby kosztem grafiki można było niszczyć całe budynki ale właśnie ich fragmenty. Tak jest dobrze. Czekam na kolejne info an temat tej gry.Ostatnio w domu mamy w odmętach mojej ex szafki znalazłem karton od gry Xenobots smile Lubię duże roboty w takim wydaniu jak w mechwarriorach. Grałem w erpega i grę bitewną w tym świecie.
    • wielki_mistrz_krocza_powraca Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 13:37
      O K**WA, ja pie***lę !! Jak dla mnie to absolutny MUST-HAVE ! Już sobie wyobrażam te epickie bitwy... JEAH !!
    • jurget Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 13:40
      Podobne do Armored Core ale bardziej anemiczne.
    • gorak333 Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 13:54
      Armored Core moze robic laske!!!!

MechWarrior rula!!!
    • cichoociemny Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 14:22
      Po prostu świetnie!!!
      To pierwsza gra która mogłaby z głową obsłużyć NATALA...ruch mechem,rozglądanie się po kabinie i wybieranie uzbrojenia.
      Co Wy na to?
    • wielki_mistrz_krocza_powraca Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 14:30
      Zgadzam się z tobą cichociemny, to byłoby coś ! Zgadzam się w pełni również z gorakiem333 co do tego że Armored Core może Mechwarriorowi ciągnąc, za przeproszeniem, druta xD xD
    • mi-go Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 14:35
      Natal plus 3 telewizory i mamy rozglądanie się po kabinie ale przy klasycznym układzie 1 telewizora to będzie raczej trudne; spojrzysz w bok, a tam ściana smile
      Tak czy inaczej gra zapowiada się smakowicie.
    • subotai Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 15:07
      NARESZCIE! Mechwarrior 3 i 4 po klasycznej dwójce dalece odbiegały od moich oczekiwań, choć grałem w nie namiętnie. Teraz poproszę jeszcze X-Winga i EarthSiege smile
    • metaborg Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 15:17
      kurde chyba od czasu GoW dosłownie każdy dev musi dać taką siermiężną kolorystykę do swojej gry, mnie osobiście wychodzi już to bokiem, naprawdę można inaczej.

Po tym zwiastunie widzę, że jednak na maszynach kroczących można zamontować mnóstwo bezużytecznego złomu udającego broń. Kolorowe błyskające bronie nie robiące nawet rysy na (burym, bo przecież nie ma innych kolorów) pancerzu. Znaczy robią "iskierki".

Jak sięgam pamięcią to po prostu rewelacyjnie się człowiek czuł siedząc w tej kabinie i wiedząc, że na klawiaturze ma mnóstwo przycisków do kontroli mecha, teraz nie miałbym nic przeciw ograniczeniu tak rozbudowanej symulacji ale chciałbym żeby autorzy dali mi w zamian silne poczucie, że w tej akcji uczestniczę a nie tylko "umowne" jak na tą chwilę widzę.
    • mi-go Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 16:53
      Strzały z tych laserów wyglądają kiepsko ale już rakiety fajnie. Pamiętajmy, że gra jeszcze powstaje więc to bardzo wczesna wersja kodu , a sama gra pewnie odwiedzi nasze czytniki gdzieś pod koniec 2010 albo i później.
    • adic83 Re: Oto nowy MechWarrior 09.07.09, 18:59
      Nikt jeszcze tego nie zauważył więc służę pomocąsmile
      Poczytajcie se na ajdżienie (bodaj 6 stron) wywiad z twórcami- gra "w produkcji" to trochę za dużo powiedziane, wtedy to oni zrobili prezentację... w powerpoinciesmile
      A od marca robili ten tu "prototyp".

Bo to co na filmie jest oznaczone jako "ingame" to oni sami mówią że to ściema, serio to tylko taki filmik na UE3 pokazujący "jak my byśmy chcieli żeby to wyglądało"... Jeszcze nawet nie wiadomo czy będzie na UE3, a nawet jeśli to... jakoś średnio widzę TAKĄ zniszczalność środowiska przy UE3.
      Ten wybuch pod koniec ma niby niszczyć kilka domów naraz...
    • budus2 Re: Oto nowy MechWarrior 03.08.09, 18:01
      Tak właśnie powinny wyglądać trailery do gier! Czuć moc, yeah!
    • monsieurfop Re: Oto nowy MechWarrior 16.09.09, 23:25
      Zgasłem. Dla tego tytułu można kupić 360. Może wydadzą to na PS3...

Jedwabisty klimat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka