psychol324 21.07.09, 19:32 Złota broń raczej jest najlepszą ofertą bo jest trwałą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rirek1236 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 19:34 amazon ma najlepsza :p Odpowiedz Link Zgłoś
cz4rnyyy Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 19:47 w usa to rozumiem zamawiać gry wcześniej, zawsze jakiś fajny bonus się znajdzie, a u nas takie gram.pl, czy ultima dają możliwość zamówienia gry 3 miesiące przed datą wydania, ale i tak nie robi to różnicy bo można to zrobić dzień przed i nic się nie traci, czy też odczekać i kupić na allegro nówki, które taniej wyjdą Odpowiedz Link Zgłoś
alexej Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 19:48 Okładka obrzydliwa, przypomina edycje platinium/classic itp. Wszędzie naj* znaczków i literek. Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 19:57 tak kazda okladka wyglada lol Odpowiedz Link Zgłoś
tomszak_pl Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 20:09 Bez tego only on ps i ps network okładka może być. Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 20:11 w europie tego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
tidus_pl Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 20:12 Okładka jest śliczna... za dużo napisów, ale dokładnie - u nas tego nie będzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_ka5 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 20:17 dokładnie tych napisów nie będzie. Dawać tego Uncharted 2. Muszą obniżyć też cenę konsoli na prmierę nowego Drake'a Odpowiedz Link Zgłoś
nestii Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 20:29 Dokładnie. Zamawiając na ultima.pl, gram.pl czy w innych sklepach internetowych mamy spore szanse znaleźć się w gronie (nie)szczęśliwców dostać grę już po premierze Odpowiedz Link Zgłoś
nestii Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 20:31 miało być "którzy dostaną grę po premierze" Nie ma to jak opcja edytuj, której nigdy tutaj nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_ka5 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 20:44 racja pre ordery to bezsens jeśli dostaję się gry najwcześniej w dniu oficjalnej premiery. Zamowiłem Crysis kiedyś preorderem i szlag mnie trafił Jak w sklepach wyszedł 3 dni przed premierą od tego momentu mówie im gromkie "NIE" Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 21:03 preordery się opłacają tylko w US i UK, ja u nas kupuję gry dzień, dwa przed premierą na allegro Co do okładki, ładna dynamiczna, jak jedynka. Co do tego badziewia "Only on Playsattion / Playstation Network" to na 99% tego nie będzie, to chyba tylko dla takich netowych promo-okładek, takie samo było na okładkach inFamous, Resistance 2 a w realu nie było tego. Odpowiedz Link Zgłoś
retlibution Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 21:21 byly ale w wersji dla usa smyku zobacz na allegro wersje resistance NTSC Odpowiedz Link Zgłoś
tidus_pl Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 21:41 Ale macie problem... takie napisy jak tu, są w wersjach z regionu 1 (usa), u nas tego nie będzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
twilitekid Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 21:53 Jak zwykle: amerykańska okładka = paskudna okładka. Oni od lat takie brzydactwa dostają, chyba takie lubią. Jakieś "dynamiczne" ujęcia akcji, jakieś montaże podobizn wszystkich bhoaterów, jeszcze w jakiejś niedoskalowanej do siebie formie... Zero estetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
pips3 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 22:09 Zanim nie przeczytałem myślałem że dostaniemy kałacha albo berete w preorderze ;p Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_pl1989 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 22:15 Nadchodzi najbardziej oczekiwana gra roku 2009 przez zemnie Odpowiedz Link Zgłoś
charlesz Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 22:15 Okładka żywcem wzięta z "tapety", która się pojawiała w dashu PS3 po zainstalowaniu bety multiplayer (dokładnie ten sam rysunek). Prawie codziennie na nią patrzę (jeszcze bety nie odinstalowałem) i w pewnym sensie się z nią "zżyłem". Mi się podoba Najlepsza IMO gra obecnej generacji konsol nadchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 22:26 chętnie bym postrzelał ze złotego kałacha szkoda, że u nas nie ma takich promocji... nie dość, że płacisz za grę mniej, dostajesz ją wcześniej niż inni, to jeszcze masz gratisy Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_pl1989 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 22:47 twilitekid zero gustu Ja sie ciesze ze gra wychodzi tak szybko Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 22:54 Jedyna godna uwagi ekskluzywna gra na PS3 w drugiej polowie roku... Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_pl1989 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 22:57 No w tym roku sony wypuściło już 2 świetne exlusiwy K2 i infamous, teraz dojdzie Uncharted2 , ratchet, chyba MAG I GT5 Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 23:13 @retlibution, możliwe ps tylko nie smyku Odpowiedz Link Zgłoś
twilitekid Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 23:57 @tomasz_pl1989, a porównaj sobie okładki takich Final Fantasy w wydaniach NTSC-U i PAL. Albo MGSy albo taki Driver pierwszy mi teraz na myśl przychodzi... Gran Turismo też... Amerykańskie okładki po prostu brzydkie są i tyle. W większości. Odpowiedz Link Zgłoś