Dodaj do ulubionych

Okładka, data premiery i dodatki do zamówień pr...

21.07.09, 19:32
Złota broń raczej jest najlepszą ofertą bo jest trwałą.
Obserwuj wątek
    • rirek1236 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 19:34
      amazon ma najlepsza :p
    • cz4rnyyy Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 19:47
      w usa to rozumiem zamawiać gry wcześniej, zawsze jakiś fajny bonus się znajdzie, a u nas takie gram.pl, czy ultima dają możliwość zamówienia gry 3 miesiące przed datą wydania, ale i tak nie robi to różnicy bo można to zrobić dzień przed i nic się nie traci, czy też odczekać i kupić na allegro nówki, które taniej wyjdą
    • alexej Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 19:48
      Okładka obrzydliwa, przypomina edycje platinium/classic itp. Wszędzie naj* znaczków i literek.
    • rirek1236 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 19:57
      tak kazda okladka wyglada lol
    • tomszak_pl Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 20:09
      Bez tego only on ps i ps network okładka może być.
    • rirek1236 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 20:11
      w europie tego nie ma smile
    • tidus_pl Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 20:12
      Okładka jest śliczna... za dużo napisów, ale dokładnie - u nas tego nie będzie ;P
    • jarek_ka5 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 20:17
      dokładnie tych napisów nie będzie. Dawać tego Uncharted 2. Muszą obniżyć też cenę konsoli na prmierę nowego Drake'asmile
    • nestii Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 20:29
      Dokładnie. Zamawiając na ultima.pl, gram.pl czy w innych sklepach internetowych mamy spore szanse znaleźć się w gronie (nie)szczęśliwców dostać grę już po premierze smile
    • nestii Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 20:31
      miało być "którzy dostaną grę po premierze"
      Nie ma to jak opcja edytuj, której nigdy tutaj nie będzie. smile
    • jarek_ka5 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 20:44
      racja pre ordery to bezsens jeśli dostaję się gry najwcześniej w dniu oficjalnej premiery. Zamowiłem Crysis kiedyś preorderem i szlag mnie trafił Jak w sklepach wyszedł 3 dni przed premierąsmile od tego momentu mówie im gromkie "NIE"
    • lethaldoze Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 21:03
      preordery się opłacają tylko w US i UK, ja u nas kupuję gry dzień, dwa przed premierą na allegro

Co do okładki, ładna dynamiczna, jak jedynka.
      Co do tego badziewia "Only on Playsattion / Playstation Network" to na 99% tego nie będzie, to chyba tylko dla takich netowych promo-okładek, takie samo było na okładkach inFamous, Resistance 2 a w realu nie było tego.
    • retlibution Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 21:21
      byly ale w wersji dla usa smyku zobacz na allegro wersje resistance NTSC
    • tidus_pl Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 21:41
      Ale macie problem... takie napisy jak tu, są w wersjach z regionu 1 (usa), u nas tego nie będzie ;P
    • twilitekid Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 21:53
      Jak zwykle: amerykańska okładka = paskudna okładka. Oni od lat takie brzydactwa dostają, chyba takie lubią.

Jakieś "dynamiczne" ujęcia akcji, jakieś montaże podobizn wszystkich bhoaterów, jeszcze w jakiejś niedoskalowanej do siebie formie... Zero estetyki.
    • pips3 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 22:09
      Zanim nie przeczytałem myślałem że dostaniemy kałacha albo berete w preorderze ;p
    • tomasz_pl1989 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 22:15
      Nadchodzi najbardziej oczekiwana gra roku 2009 przez zemnie smile
    • charlesz Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 22:15
      Okładka żywcem wzięta z "tapety", która się pojawiała w dashu PS3 po zainstalowaniu bety multiplayer (dokładnie ten sam rysunek). Prawie codziennie na nią patrzę (jeszcze bety nie odinstalowałem) i w pewnym sensie się z nią "zżyłem". Mi się podoba smile

Najlepsza IMO gra obecnej generacji konsol nadchodzi smile
    • szemrany_typek Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 22:26
      chętnie bym postrzelał ze złotego kałacha

szkoda, że u nas nie ma takich promocji... nie dość, że płacisz za grę mniej, dostajesz ją wcześniej niż inni, to jeszcze masz gratisy

• tomasz_pl1989 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 22:47
      twilitekid zero gustu smile
      Ja sie ciesze ze gra wychodzi tak szybko
    • czezare_pl Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 22:54
      Jedyna godna uwagi ekskluzywna gra na PS3 w drugiej polowie roku...
    • tomasz_pl1989 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 22:57
      No w tym roku sony wypuściło już 2 świetne exlusiwy K2 i infamous, teraz dojdzie Uncharted2 , ratchet, chyba MAG I GT5
    • lethaldoze Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 23:13
      @retlibution, możliwe ps tylko nie smyku
    • twilitekid Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 21.07.09, 23:57
      @tomasz_pl1989, a porównaj sobie okładki takich Final Fantasy w wydaniach NTSC-U i PAL. Albo MGSy albo taki Driver pierwszy mi teraz na myśl przychodzi... Gran Turismo też... Amerykańskie okładki po prostu brzydkie są i tyle. W większości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka