wadera3 01.07.10, 09:01 Imieninowe wszystkiego najlepszego! www.youtube.com/watch?v=9aRVyCjoQK0&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogatka1 Re: Bogatko! 01.07.10, 09:43 Dziękuję Wadero, tyle czasu minęło, a Ty pamiętasz. Miło mi, że tutaj zaglądasz. To moja ulubiona piosenkarka i piosenka Czas biegnie tak szybko. Nikt go nie jest w stanie dogonić. Starajmy się w małych rzeczach odnajdywać bogactwo, szczęście. W pięknej muzyce - spokój. W cudownym obrazie - piękno. W słowach wiersza - natchnienie. A w sercu przyjaciela - ciepło. Tobie także Joasiu życzę wszystkiego dobrego na dzisiejszy dzień i następne. Odpowiedz Link
wadera3 Re: Bogatko! 01.07.10, 10:30 Tak mi jakoś przypasowała ta piosenka, dla Ciebie właśnie Odpowiedz Link
pyskata.1 Re: Bogatko! 01.07.10, 12:17 Jeszcze raz wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze Bogatko Odpowiedz Link
agas301 Re: Bogatko! 01.07.10, 12:39 Dołączam się do życzeń śląc Ci wielki bukiet imieninowy Niech ten radosny dzień na zawsze Twe troski odsunie w cień i niech się śmieje do Ciebie świat, blaskiem szczęśliwych i długich lat! Wszystko co było Twoim marzeniem, co jest i będzie w przyszłości, niech nie uleci w cichym westchnieniu lecz niech SIĘ SPEŁNI W CAŁOŚCI! Z serca szczerego życzy: koleżanka forumka Aga Odpowiedz Link
autograf42 Re: Bogatko! 01.07.10, 17:07 Życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń, pogody ducha do następnych Imienin, wielu nowych przyjaciół, albo nie tak wielu, ale za to sprawdzonych oraz żebyś była zawsze uśmiechnięta i szczęśliwa. Wytrwałosci i pomyśnego końca sprawy. Odpowiedz Link
rudka.a Re: Bogatko! 01.07.10, 17:54 Bogatko ) Życzę Ci radości, uśmiechu, zdrowia i wszystkiego Naj...spełnienia marzeń ) Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Bogatko! 01.07.10, 19:23 Dziękuję Pysiu i Agnisiu, Autografowi i Rudce. Zapraszam wszystkich na małe imieninowe co-nieco: Odpowiedz Link
agas301 Re: Bogatko! 01.07.10, 23:24 Ładne co-nieco na takim party dawno nie byłam; drinki, koktajle, przystawki, nawet słodkości nie zabrakło Oj pójdzie w boczki pójdzie Odpowiedz Link
agas301 Re: Bogatko! 02.07.10, 13:07 do tych wszystkich słodkości dorzucę jeszcze moje płótno, blado wypadnie przy tych soczystościach, ale to prezent specjalnie dla Ciebie zdjęcie trochę kiepskiej jakości ale oryginalne bez przeróbek w photoshopa Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Bogatko! 02.07.10, 13:14 O, dziękuję Agnieszkos. Nie wiedziałam, ze malujesz też na płótnie. Dobra kompozycja, krytyk by powiedział: stonowane kolory. Odpowiedz Link
tami46 Re: Bogatko! 02.07.10, 23:23 Trochę spożnione ,ale szczere zyczenia.Halinko wszelkiej pomyslności. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Krysiu 03.07.10, 06:47 PS. Napisz o zabawach z Tamarką, czy chodzisz na spacery. Odpowiedz Link
tami46 Re: Krysiu 03.07.10, 22:27 Oj Tamarka to juz duża dziewczynka ,skończy we wrześniu 5 lat. Jest śliczna ,mądra jak to wnuczka.Pozdrawiam Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Bogatko! 04.07.10, 08:05 Też lubię patrzeć, jak z roku na rok pięknieją i zaskakują swoim rozumowaniem. Teraz, jeśli zdrowie dopisuje, bywacie na plaży i pewnie chodzicie na lody? Odpowiedz Link
autograf42 Re: Halina obchodzi dziś swoje imieniny. 01.07.14, 14:38 Imię żeńskie pochodzące od greckiego imienia męskiego Galen, oznaczającego „spokój”. W Polsce zyskało duża popularność dzięki operze Stanisława Moniuszki „Halka”. Kobiety noszące to imię cechuje mądrość i życiowa zaradność. Unosi się nad nimi aura tajemniczości, która bardzo przyciąga mężczyzn. Halina nie podejmuje pochopnych decyzji, rozważa wszystkie „za” i „przeciw”. Dobrze czuje się, pełniąc funkcje przywódcze – zachowuje swój autorytet, oddając zarazem szacunek podwładnym. Kiedy Halina znajdzie właściwego partnera i stworzy z nim rodzinę, praca nigdy nie przesłoni jej tego, co najważniejsze. Odpowiedz Link