psgame 11.08.09, 14:54 Słaba ta okładka 09 miała dużo lepsza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartuskoo Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 15:12 Słaba bo widnieje na niej koszulka Lecha Poznań ;|. Chyba nikt nie kupi...oprócz Poznania. jakby nie mogli ubrać go w koszulkę Reprezentacji. No nic pozostaje Import. Bo ja napewno nie będę miał Okładki z Lechem na półce. Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 15:15 >reprezentacji polski popraw, bo aż wstyd Co do okładki, lepszy Lewandowski, niż Rooney/Ronaldinho któryś tam raz z rzędu Odpowiedz Link Zgłoś
ghettosoldier Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 15:18 To już ambasadorem Amiki nie jest Piotr R.? Jak ładnie i szybko wyciszono trudny temat i zamieniono ikony :] Odpowiedz Link Zgłoś
aromp4 Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 15:18 strasznie badziewnie wygladaja okladki przygotowywane pod okreslony kraj, na przykładzie Polski, Lewadowski przy Rooney'u i Lampardzie... żal jak juz ma byc polak na okładce to niech bedzie tylko jeden, o wiele lepiej bedzie to wyglądało moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
darthstan Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 15:19 Lewy wygląda tu jakby go złożyli z kilku kawałków, szczególnie, głowa wygląda na wklejoną. A Lewy na pewno lepszy niż jakiś Brożek czy inny Chinyama. Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 15:20 musieli by dodać w grze nowy gadżet - czarny prostokącik na oczy Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 15:21 to było do ghetto Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 15:25 Wygląda jak leszcz, na tle Lamparta i tego wsiura Runeja, szkoda że ten wieśniak (Runej) jest na okładce, to skutecznie mnie zniechęca do tej gry. Nie wyobrażam sobie by ten ryj był u mnie na półce, może uda się drapnąć jakieś wydanie z Hiszpanii/Włoch ale pewnie będzie bez ang Imo powinni być sami Polacy, w sumie byle kto byle nie Rooney - KOSZMAR Odpowiedz Link Zgłoś
hqpoznan Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 16:09 A mi sie podoba ze mamy polaka z ekstraklasy na okladce a to czy bylby iwanski brozek czy inny polski gracz nie obchodzi mnie to. No ale popatrzcie mamy polaka na okladce to znaczy ze EA przylozy wieksza uwage do ekstraklasy. Odpowiedz Link Zgłoś
rafi5451 Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 16:13 Panie redaktorze to rodzina czy zbieg okoliczności? Odpowiedz Link Zgłoś
sonyboy Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 16:29 @bartuskoo/ghettosoldier - jako kibic Kolejorza, zauważyłem że proporcjonalnie ze wzrostem jakości Lecha, wzrasta ilość jadących po nim osób, a skoro pojawiają się one już nawet na poly to znaczy, że jest z nami już na prawdę dobrze Pozdro dla normalnych fanów polskiej skopanej. Odpowiedz Link Zgłoś
alexej Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 16:32 sonyboy -> jestem ze Szczecina. Jeżdżę po Lechu niezależnie od jego formy. I cały misternie budowany plan wpizdu ;f Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 16:50 Lol mi tam wisi, kogo wezmą z polskiej ligi, tu całkowita neutralność ale krew mnie zalewa jak widzę Rooneya aaaAAARGH Odpowiedz Link Zgłoś
kjurowiec Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 16:55 @sonyboy W poprzednim sezonie lechem tez wszyscy sie zachwycali, a jednak mistrzem polski nie zostal. Obstawiam, ze w tym roku bedzie podobnie. A na okladce powinni byc sami Polacy np: Brozek, Blaszczykowski, Lewandowski. Rodacy, a nie jacys angole. Odpowiedz Link Zgłoś
rafi5451 Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 16:55 ale macie problemy okładkę można spalić i swoją zrobić i zrobić sobie swoją.Ważne aby twój klub był w fife i można było orżnąć (czyt.ograć)swojego najbardziej nielubianego przeciwnika Odpowiedz Link Zgłoś
romusatomus Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 17:01 Mało Wam innych stron na internecie żeby się wyzywac?? Co do samej okładki to porażka, a do tego kto na niej jest to już inna sprawa. Swoją droga to ze Rooney i Lampard się znaleźli to nie podlega dyskusji ale to ze znalazł się Lewandowski zakrawa na kpinę, a przy tym wyglada i budzi odrzucenie jak sobie człowiek ich porowna. Odpowiedz Link Zgłoś
seltaeb Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 17:19 sonboy. jako kibic piłki zauważyłem, ze wraz z ilością miejsc na waszym stadionie zwiększyła się ilość internetowych napinaczy lokomotivu wronki. Ale skoro wyznacznikiem jakości lokomotivu wronki jest Warszawiak, to znaczy ze jest jeszcze lepiej niż myślisz, ze jest Odpowiedz Link Zgłoś
sivkins Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 17:25 @romusatomus Kogo byś wstawił za "Lewego"? Może prezesa "betonowego związku piłki nożnej" p.Lato? xD Lewandowski to najlepszy wybór! Pisze to kibic Górnika Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś
hqpoznan Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 17:47 Zal mi was i co nie kupicie gry bo na okladce jest pilkarz lecha poznan? To rzeczywiscie zal mi was Odpowiedz Link Zgłoś
ajwer-hfp Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 18:04 popieram hqpoznan... żal! przynajmniej Kolejorz walczy o puchary...a gdzie reszta ŻAL? Odpowiedz Link Zgłoś
quatezcoatl Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 21:56 Brawo EA, podoba mi sie, ze jest jakis rodak na okladce @hqpoznan Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
romusatomus Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 22:30 Ja rowniez popieram to ze polska edycja powinna miec polskiego pilkarza ale nie musial to byc Lewandowski i niekoniecznie pilkarz polskiej ligi... Odpowiedz Link Zgłoś
kawendish Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 12.08.09, 09:08 A mi się podoba i to nie ze względu na Lecha. Ładna okładka, wesoła kolorystyka, biała koszulka pasuje do dwóch pozostałych. Lepsze to niże Ebi na 08 . Albo Rooney walący koniowi z łokcia na 09 Odpowiedz Link Zgłoś
crinos_pl Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 12.08.09, 10:17 Żenujące, że nawet portal o grach wideo nie może być miejscem neutralnym dla zblazowanych kiboli Odpowiedz Link Zgłoś