Dodaj do ulubionych

Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 10...

11.08.09, 14:54
Słaba ta okładka 09 miała dużo lepsza wink
Obserwuj wątek
    • bartuskoo Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 15:12
      Słaba bo widnieje na niej koszulka Lecha Poznań ;|. Chyba nikt nie kupi...oprócz Poznania. jakby nie mogli ubrać go w koszulkę Reprezentacji.

No nic pozostaje Import. Bo ja napewno nie będę miał Okładki z Lechem na półce.
    • szemrany_typek Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 15:15
      >reprezentacji polski

popraw, bo aż wstyd

Co do okładki, lepszy Lewandowski, niż Rooney/Ronaldinho któryś tam raz z rzędu
    • ghettosoldier Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 15:18
      To już ambasadorem Amiki nie jest Piotr R.?
      Jak ładnie i szybko wyciszono trudny temat i zamieniono ikony :]
    • aromp4 Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 15:18
      strasznie badziewnie wygladaja okladki przygotowywane pod okreslony kraj, na przykładzie Polski, Lewadowski przy Rooney'u i Lampardzie... żal jak juz ma byc polak na okładce to niech bedzie tylko jeden, o wiele lepiej bedzie to wyglądało moim zdaniem.
    • darthstan Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 15:19
      Lewy wygląda tu jakby go złożyli z kilku kawałków, szczególnie, głowa wygląda na wklejoną.
      A Lewy na pewno lepszy niż jakiś Brożek czy inny Chinyama.
    • szemrany_typek Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 15:20
      musieli by dodać w grze nowy gadżet - czarny prostokącik na oczy wink
    • szemrany_typek Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 15:21
      to było do ghetto
    • lethaldoze Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 15:25
      Wygląda jak leszcz, na tle Lamparta i tego wsiura Runeja, szkoda że ten wieśniak (Runej) jest na okładce, to skutecznie mnie zniechęca do tej gry. Nie wyobrażam sobie by ten ryj był u mnie na półce, może uda się drapnąć jakieś wydanie z Hiszpanii/Włoch ale pewnie będzie bez ang uncertain
      Imo powinni być sami Polacy, w sumie byle kto byle nie Rooney - KOSZMAR
    • hqpoznan Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 16:09
      A mi sie podoba ze mamy polaka z ekstraklasy na okladce a to czy bylby iwanski brozek czy inny polski gracz nie obchodzi mnie to. No ale popatrzcie mamy polaka na okladce to znaczy ze EA przylozy wieksza uwage do ekstraklasy.
    • rafi5451 Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 16:13
      Panie redaktorze to rodzina czy zbieg okoliczności? tongue_out
    • sonyboy Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 16:29
      @bartuskoo/ghettosoldier - jako kibic Kolejorza, zauważyłem że proporcjonalnie ze wzrostem jakości Lecha, wzrasta ilość jadących po nim osób, a skoro pojawiają się one już nawet na poly to znaczy, że jest z nami już na prawdę dobrzewink
      Pozdro dla normalnych fanów polskiej skopanej.
    • alexej Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 16:32
      sonyboy -> jestem ze Szczecina. Jeżdżę po Lechu niezależnie od jego formy.
      I cały misternie budowany plan wpizdu ;f
    • lethaldoze Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 16:50
      Lol mi tam wisi, kogo wezmą z polskiej ligi, tu całkowita neutralność ale krew mnie zalewa jak widzę Rooneya aaaAAARGH
    • kjurowiec Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 16:55
      @sonyboy
      W poprzednim sezonie lechem tez wszyscy sie zachwycali, a jednak mistrzem polski nie zostal. Obstawiam, ze w tym roku bedzie podobnie.
      A na okladce powinni byc sami Polacy np: Brozek, Blaszczykowski, Lewandowski. Rodacy, a nie jacys angole.
    • rafi5451 Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 16:55
      ale macie problemy okładkę można spalić i swoją zrobić tongue_out big_grin i zrobić sobie swoją.Ważne aby twój klub był w fife i można było orżnąć (czyt.ograć)swojego najbardziej nielubianego przeciwnika big_grin
    • romusatomus Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 17:01
      Mało Wam innych stron na internecie żeby się wyzywac??
      Co do samej okładki to porażka, a do tego kto na niej jest to już inna sprawa.
      Swoją droga to ze Rooney i Lampard się znaleźli to nie podlega dyskusji ale to ze znalazł się Lewandowski zakrawa na kpinę, a przy tym wyglada i budzi odrzucenie jak sobie człowiek ich porowna.
    • seltaeb Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 17:19
      sonboy. jako kibic piłki zauważyłem, ze wraz z ilością miejsc na waszym stadionie zwiększyła się ilość internetowych napinaczy lokomotivu wronki. Ale skoro wyznacznikiem jakości lokomotivu wronki jest Warszawiak, to znaczy ze jest jeszcze lepiej niż myślisz, ze jestsmile
    • sivkins Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 17:25
      @romusatomus Kogo byś wstawił za "Lewego"? Może prezesa "betonowego związku piłki nożnej" p.Lato? xD Lewandowski to najlepszy wybór! Pisze to kibic Górnika Zabrze wink
    • hqpoznan Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 17:47
      Zal mi was i co nie kupicie gry bo na okladce jest pilkarz lecha poznan? To rzeczywiscie zal mi was big_grin
    • ajwer-hfp Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 18:04
      popieram hqpoznan... żal! przynajmniej Kolejorz walczy o puchary...a gdzie reszta ŻAL?
    • quatezcoatl Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 21:56
      Brawo EA, podoba mi sie, ze jest jakis rodak na okladce smile

@hqpoznan
      Popieram.
    • romusatomus Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 11.08.09, 22:30
      Ja rowniez popieram to ze polska edycja powinna miec polskiego pilkarza ale nie musial to byc Lewandowski i niekoniecznie pilkarz polskiej ligi...
    • kawendish Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 12.08.09, 09:08
      A mi się podoba i to nie ze względu na Lecha. Ładna okładka, wesoła kolorystyka, biała koszulka pasuje do dwóch pozostałych. Lepsze to niże Ebi na 08 wink. Albo Rooney walący koniowi z łokcia na 09
    • crinos_pl Re: Robert Lewandowski ambasadorem i twarzą FIFA 12.08.09, 10:17
      Żenujące, że nawet portal o grach wideo nie może być miejscem neutralnym dla zblazowanych kiboli uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka