Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sląsk-Lech kiepskie widowisko

IP: *.kom-net.pl 09.08.01, 15:48
    Wczorajszy mecz pucharowy pomiędzy Śląskiem i Lechem był bardzo kiepskim
    widowiskiem pomimo atrakcyjnego wyniku 4:3.Gra Śląska momentami była
    kompromitacją, a i Lech oprócz wielkiej ambicji i zangażowania nic nie
    pokazał.Ślask "usprawiedliwia" jedynie stosunkowo rezerwowy skład (brak
    wielkiej trójki:Stolarz, Włodarczyk, Nazaruk).Lech natomiast rozczarował, myślę
    nie tylko mnie (kibica z Wrocławia).Liczyłem zdecydowanie na coś wiecej znając
    pierwszoligowe aspiracje Kolejorza.Dziwi mnie opinia trenera Baniaka, że poziom
    spotkania był pierwszoligowy....oj panie trenerze więcej obiektywizmu!!!Liczę
    na lepszy rewanż.Aha...mam taką refleksję, że na tę chwilę poziom
    pierwszoligowy reprezentują w Lechu tylko kibice.
    Kibic z Ślaska
    Obserwuj wątek
      • Gość: misza Re: Sląsk-Lech kiepskie widowisko IP: *.elite.com.pl 09.08.01, 16:08
        Ciekawe rzeczy piszesz, bo relacje w gazetach raczej są odwrotne, podobnie jak
        naszych forumowiczów, którzy na meczu byli. Spodziewałeś się więcej po Lechu?
        Toż to przyjacielu drużyna II ligowa, a grała z czołową (jak na razie) drużyną
        I ligi, pogromcą Legii. Czego się spodziewałeś?Że będą atakować i zepchną Śląsk
        do obrony Częstochowy?Bądź poważny. Aha Lech też zagrał bez dwóch podstawowych
        zawodników (Przerada i Remień) a dwóch innych z I jedenastki weszło dopiero po
        przerwie (Przysiuda i Miklosik). Pozdrawiam
        • Gość: canemuto Re: Sląsk-Lech kiepskie widowisko (4:3 az tak boli???) IP: *.icpnet.pl 09.08.01, 19:17
          rozumiem rozzalenie kibica slaska - wygrywac 3:1 i po karnym "z powietrza"
          ledwo, ledwo wygrac z II-go ligowcem 4:3, no i rewanz u nas:) nie widzialem
          meczu, ale obserwatorzy, kibice i trenerzy twierdza, ze byl niezly. to raz.
          dwa - obie druzyny graly skladami bez kilku podstawowych zawodnikow, a takie
          tlumaczenia z serii "nie pojawila sie nasza boska trojca" rozbawiaja mnie:)))
          to co, ze stomilem tez nie grali??? pozdrawiam kiboli slaska, ktorych stac na
          obiektywizm.
        • Gość: mat Re: Sląsk-Lech kiepskie widowisko IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 17:59
          Misza, Śląsk się naprawdę bronił, a to Lech atakował w tym meczu. Gospodarze
          wychodzili z kontrami które niestety 4 razy kończyły się utratą bramki przez
          Kolejorza
          • Gość: canemuto a propos ostatniej kontry slaska:))) IP: *.icpnet.pl 10.08.01, 18:21
            dodam tylko, ze z kontra numer cztery wyszedl nie kto inny, jak...tomasz
            pacuda, zawodnik druzyny "czarni czestochowa", wymyslajac w przyplywie weny
            tworczej karny dla slaska. to dopiero byla kontra...
          • Gość: misza Re: Sląsk-Lech kiepskie widowisko IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 12:31
            Gość portalu: mat napisał(a):

> Misza, Śląsk się naprawdę bronił, a to Lech atakował w tym meczu. Gospodarze
            > wychodzili z kontrami które niestety 4 razy kończyły się utratą bramki przez
            > Kolejorza

Tak też słyszałem i czytałem w gazetach, ale fklient mnie tak zmylił,że
            zgłupiałem. W obronie Lecha ciągle widać drobne niedociągnięcia i pierwszoligowcy
            to wykorzystali. Nie wiem o co temu gościowi chodzi.Mogą się cieszyć,że w ogóle
            wygrali

• Gość: widek Re: Sląsk-Lech kiepskie widowisko IP: *.kom-net.pl 11.08.01, 13:51
              Jestem zaskoczony odpowiedziami na mój komentarz o tym marnym meczu.Był on
              spowodowany przede wszystkim opinią trenera Baniaka o poziomie
              pierwszoligowym.Teraz jednak doskonale rozumiem dlaczego tak powiedział...brak
              jakiegokolwiek obiektywizmu cechuje nie tylko jego, lecz jak widzę większość
              kibiców Lecha.Napisałem strasznie neutralnie, a odpowiedzi to nagonka na
              kolesia, który śmiał skrytykować(choć co to za krytyka) Kolejorza.Śmieszą mnie
              opinie, że nie moge znieść wyniku, czy już nie wiem nawet czego....Wychodzi
              chory fanatyzm i KOMPLEKSY!!! Liczyłem na jakieś sensowne opinie itp. a tu....
              Już widzę komentarze do tego liściku, ale szcerze mówiąc walą mnie one.Kiście
              sie we własnym sosie, może kiedyś naprawdę będziecie wielcy...Pozdrawiam
              • Gość: Student Re: Sląsk-Lech kiepskie widowisko IP: *.aktivist.pl 11.08.01, 14:13
                Nagonka ??? Bez histerii, chyba jesteś przewrażliwiony. Goście po prostu
                pozwolili sobie nie zgodzić się z Tobą. Czy sensowne opinie to w twoim
                mniemaniu tylko takie, które są zgodne z Twoimi ?
                Pzdr
                • Gość: canemuto Re: Sląsk-Lech kiepskie widowisko IP: *.icpnet.pl 11.08.01, 21:02
                  jasne mat, byles obiektywny ze hej:)... "slask gral bez..." " lech oprocz
                  ambicji nic nie pokazal" - obrazasz slask, nie nas (i to raczej on cie
                  rozczarowal). a jak masz gdzies odpowiedzi na posty - to po co piszesz???
                  wyluzuj, koles;) pozdro.
              • Gość: Sergio Re: Sląsk-Lech kiepskie widowisko IP: 212.126.22.* 12.08.01, 19:53
                Gościu, bez histerii... Twojego obiektywizmu nie ocenię bo meczu nie widziałem.
                Jednak o tym, że mecz był ciekawym widowiskiem, uwierz, mówił nie tylko Baniak,
                także komentatorzy. Zanim kogoś oskarżysz o fanatyzm i kompleksy to czasem
                pomyśl czy się nie ośmieszasz. Twoja reakcja jest nieadekwatna zarówno do
                naszego "fanatyzmu" jak i naszych "kompleksów". Napisz lepiej jakim to
                widowiskiem i poziomem wykazaliście się na wiosnę w meczu z Widzewem. Tylko mi
                nie pisz, że jestem fanatykiem i zakompleksiony, bo ten tekst jest już
                oklepany. Poza tym tanie eksperymenty pseudosocjologiczne w stylu: co powiedzą
                poznaniacy jak im napiszę... pozostaw dla kogoś innego. Cześć!
                • Gość: misza Re: Sląsk-Lech kiepskie widowisko IP: *.elite.com.pl 13.08.01, 09:34
                  Widek przeczytaj jeszcze raz wszystkie posty i wskaż fragmenty, które są wg
                  Ciebie nagonką. Nie zgadzam się z Tobą nie ze względu na słowa trenera (który
                  wiele dla Lecha zrobił i należy sie mu bezwzględny szacunek również za to,że
                  pokazał się jako rzeczowy facet, mówiący często bardzo ostro i samokrytycznie,
                  ale zawsze do rzeczy), ale ze względu na opinie dziennikarzy, choćby GW. W
                  niedzielę Śląsk przegrał po bardzo słabym meczu z Amiką.Podejrzewam więc,e bez
                  Wielkiej Trójcy, jak ich nazwałeś, przeciwko Lechowi zagrał niewiele lepiej.
                  Wiem,że póki co Lech jest II ligową drużyną i nikłą porażkę z wiceliderem grupy
                  I ligi MUSIMY traktować jako sukces. A że umiejętności jeszcze nie te? To
                  oczywiste. W II lidze się walczy, mniej znaczą umiejętnośći. Lech pokazuje więc
                  walkę.A Śląśk? Nie chcę,aby nasza liga "wsiowiała" (zaraz znowu ktoś napisze,że
                  jestem zakompleksionym poznaniakiem,ale może po skanalicznych występach
                  naszych "eksportowych" niektórzy przejrzeli na oczy) i dlatego życzę Wam
                  utrzymania w I lidze, ale na razie macie trochę więcej zmartwień niż my.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka