maatti 16.03.04, 06:57 W sobote w gdańsku, udział zapowiedzieli wszyscy żużlowcy LOTOSU, Holta, Ułamek, Bajerski, niestety nie wiem czy to będzie oficjalny turniej cy po prostu trening punktowany, może ma ktoś jakieś informacje nt temat? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BKS Re: LOTOS CUP IP: *.hipernet.ras.pl 16.03.04, 11:16 Lotos to moze byc co najwyzej nazwa burdelu, a klub zuzlowy z Gdanska to Wybrzeze. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: LOTOS CUP 16.03.04, 12:48 Nie znizę się do twojego poziomu dyskusji... więc lepiej zamilknij już w tym temacie. Obecna nazwa drużyny: LOTOS Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BKS Re: LOTOS CUP IP: *.hipernet.ras.pl 16.03.04, 14:58 Zapraszam na www.wybrzeze.gda.pl i inne strony tego klubu tam sie przekonasz jak sie nazywa klub z Gdanska. Poczytaj sobie jakiej nazwy uzywaja gdanscy kibice. Sprobuj nazwac ich kibicami lotosu:) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: LOTOS CUP 16.03.04, 15:38 Sekcja nazywa się (jeszcze) Wybrzeże, ale drużyna nosi nazwę LOTOS, niestety taki wymóg sponsora wiem że to paradoks ale tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: LOTOS CUP 19.03.04, 12:08 To już jutro, oficjalne rozpoczęcie sezonu w Gdańsku, mam nadzieję na dużo emocji, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: LOTOS CUP 20.03.04, 21:52 1. Karger 2. Chrzanowski 3. Kościecha 4. Holta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: LOTOS CUP IP: *.petrus.com.pl 20.03.04, 22:34 Torunianie: W. Jaguś 6 - 9 pkt. (3,d,2,2,2). T. Bajerski 11 - 5 pkt. (d,1,1,2,1) Miejsce tego ostatniego pozostawiam bez komentarza ponieważ lepsi od gwiazdora byli m.in. Stojanowski, Kościecha.... W. Jaguś na normalnym poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: LOTOS CUP 20.03.04, 23:05 Byłem na turnieju, Kościecha bardzo pozytywnie, Stojanowski i Bjerre rewelacja, ten drugi zapowiada się na wartościowego zawodnika. Bajerski gdyby zrzucił trochę kilogramów to może jeszcze by coś osiągnął. Odpowiedz Link Zgłoś