Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gest Chilaverta.Widzieliście to !!!

IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 09:43
    Po eleminacyjnym meczu Brazylia-Paragwaj Roberto Carlos przyjacielsko
    poklepywał się po plecach z Loisem Chilavertem, a ten nagle wypluł całą
    zgromadzoną ślinę na oczy Carlosa aż chłopaka zamroczyło, to dopiero gest
    przyjaźni.To pewnie była zemsta za nazwanie Chilaverta grubasem przez trenera
    Brazylijczyków.
    Obserwuj wątek
      • Gość: zbyszko Re: Gest Chilaverta.Widzieliście to !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 13:40
        od zawsze nienawidzę brazylijczyków...

zawsze kibicuję paragwajowi a chilawerta ceniłem...

ale okazał się skończonym durniem.. nawet nienawiści do kanarkowych ciotek nie
        usprawiedliwia takiego zachowania.. dla mnie jest teraz zerem
        • Gość: ytr Re: Gest Chilaverta.Widzieliście to !!! IP: *.ppp.polbox.pl 19.08.01, 17:30
          Gość portalu: zbyszko napisał(a):

> od zawsze nienawidzę brazylijczyków...
          >
          > zawsze kibicuję paragwajowi a chilawerta ceniłem...
          >
          > ale okazał się skończonym durniem.. nawet nienawiści do kanarkowych ciotek nie
          > usprawiedliwia takiego zachowania.. dla mnie jest teraz zerem

Jakby Cie przeciwnik skopal, potem poklepal po plecach, a Ty mu nawet nie moglbys
          oddac (rzut karny) co ciekawe, co bys zrobil.
          • Gość: zbyszko Re: Gest Chilaverta.Widzieliście to !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 23:59
            a jeśli tak to wyglądało, no to niech se pluje

• Gość: Luxc Re: Gest Chilaverta.Widzieliście to !!! IP: *.waw.cdp.pl 20.08.01, 17:44
              Też słyszałem (nie widziałem przyznaję), że Carlos go prowokował kilka razy w
              tym meczu. To by nieco usprawiedliwiało Chilaverta, ale mimo wszystko mógł go
              zamiast tego np. "klepnąć" odpowiednio mocniej w plecy, przynajmniej byłoby
              śmiesznie, a tak mam mieszane uczucia.
              pozdr
              • michalmly Re: Gest Chilaverta.Widzieliście to !!! 20.08.01, 20:58
                Widziałem to. Cham z Paragwajczyka wielki. Przestałem go lubić. Niech strzeli
                sobie samobója z rzutu wolnego albo z karnego. On jest wspaniałym napastnikem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka