Dodaj do ulubionych

Najlepszy obecnie piłkarz to.....

IP: *.bialystok.ext.ids.pl 29.10.01, 13:27
Beckham no.1

Typujcie.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: bzyk Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.64-52-35.242.ip.eurekaeast.net 30.10.01, 16:56
      Niestety dla mnie najlepszym graczem jest Karwan. I na dodatek mi sie podoba ze
      jemu sie nie spieszy oposcic nasz kraj. To jest prawdziwy Polak jakich malo.

Pozdrawiam
      • Gość: supermen Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: 172.16.0.* 01.11.01, 23:46
        eee..tam najlepszy jest Janusz z BB
        • Gość: wiadro Re: Najlepszy obecnie pi?karz to..... IP: 217.153.24.* 14.06.02, 18:20
          KRYYYYYSZAAAAL!!! Krysztalowy Kryszal!
          • Gość: @ Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.07.05, 15:21
            ...czywiście Ronaldinho
      • Gość: janusz Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.waw-pie.leased.ids.pl 14.06.02, 08:35
        backham is the best
      • Gość: Matt Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 19:18
        W tym momencie Ronaldo
      • Gość: jaaaaa Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.dolsat.pl 04.11.03, 15:36
        według mnie najlepszym piłkarzem jest santiago canizares chociaż nikt nie
        przebije piłkarza wszech czasów kazimierza deyny
      • mikolaj141 Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... 16.11.04, 15:29
        Polscy najlepsi to Krzynówek i Frankowski.Na świecie to oczywiście Rooney.
    • Gość: bzyk Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.64-52-35.242.ip.eurekaeast.net 30.10.01, 21:33
      Przepraszam myslalem ze chodzi o Polakow ... Co do calego swiata .. to mi sie
      wydaje ze Owen jest jeden z najlepszych.
      • Gość: osama Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: 172.16.0.* 01.11.01, 23:47
        Idż spać bzyku Owen to ciota
        • Gość: Stodowa Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:17
          Larsson. Henrik, Europo!
          • Gość: Rafał Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 02.11.01, 01:43
            ... Marjan Gerasimovski!!! Buahahahaha!!! Dla mnie ten człowiek juz nie jest
            legionistą!!! Marjan - łapy precz od Legii!!!
          • Gość: Legia Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: 172.16.0.* 02.11.01, 11:00
            Nie ma lepszego od Marijana Gerasimovskiego!!!!
            • Gość: Xoxo Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.czestochowa.top.pl 02.11.01, 23:29
              Obecnie najlepszy jest Schevchenko!!!
              • Gość: toże atheist tevez (17.09.2004) / no text IP: *.pl / *.enterpol.pl 17.09.04, 14:05
            • Gość: adam@.pl Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:55
              ty pie..iety legionisto!!!!!!!!!!
        • Gość: loooser Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.tosa.pl 18.06.02, 01:57
          Gość portalu: osama napisał(a):

> Idż spać bzyku Owen to ciota
          ciota to mało ołenik majki śliczny jak bułeczka z dżemkiem,to prawiczek
          zniewieściały i burak 1 wody

Pozdrawiam
          • Gość: adam@.pl Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:54
            Loser masz racje owen to chój
      • Gość: owenka Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 15:35
        OWEN! OWEN! OWEN! OWEN!
      • devote RAUL 27.03.04, 00:45
        jest najlepszy
    • kz Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... 03.11.01, 13:49
      Francesco Totti rules!
      • Gość: Marek Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.chello.pl 04.11.01, 17:32
        Moim zdaniem Luis Figo. Niby flegmatyczny ale z chłopskim skutecznym
        dryblingiem, wspaniałymi dośrodkowaniami i całkiem dobrze mu idzie przy stałych
        fragmentach gry.
        • Gość: Bee Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: 195.187.14.* 07.11.01, 15:52
          Gość portalu: Marek napisał(a):

> Moim zdaniem Luis Figo. Niby flegmatyczny ale z chłopskim skutecznym
          > dryblingiem, wspaniałymi dośrodkowaniami i całkiem dobrze mu idzie przy stałych
          >
          > fragmentach gry.

Figo jeszcze jeszce ale Zidane to totalna klapa.
          • Gość: Pablo Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.01, 14:18
            Jak dla mnie to Figo/Dudek/Owen/Szewczenko/
          • Gość: nicia Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / 192.168.0.* 13.06.02, 17:16
            Zgadzam sie!!
            Wlasciwie, to caly Real Madryt jest the best!!!
            oprocz Zizu oczywiscie!!! bleeeeeeeeeeeeeeee.. nie popisal sie zbytnio na MS
            BUHAHAHAHAHAHAHHA :D
    • Gość: Damiano Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: 212.244.149.* 21.11.01, 13:01
      Najlepsi : Bekham,Raul,Szewczenko,Mendieta,
      • kellis Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... 13.12.01, 21:28
        To chyba jasne, że najlepszym piłkarzem na świecie jest Michael Owen. Nikt
        nie potrafi dryblować tak świetnie jak on i nikt nie strzela tylu bramek.
        Nie wiem, co zrobiliby Anglicy, gdyby w ich drużynie nie było tego wspaniałego
        napastnika.
        Owen jest dla mnie wzorem piłkarza. Udowadnia on, że można być młodym, sławnym,
        a równocześnie kulturalnym i inteligentnym (czego nie można powiedzieć np.
        o Beckhamie - każdy kto widział choćby wywiad z nim, wie o czym mówię).
        Podsumowując, według mnie, nikt inny nie zasługuje na Złotą Piłkę bardziej niż
        ON.
        • Gość: Siśka Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 18:47
          Zgadzam się w 100%. Owen jest genialny. Jeśli ktoś widział z jaką łatwością
          pokonywał Kahna w meczu o Superpuchar i w Eliminacjach MŚ, to powinien przyznać
          mi rację. Za to nominacje dla Bartheza i Kahna to chyba największa pomyłka w
          dziejach FF. Pozadawiam (jeśli ktoś ma inne poglądy lub zgadza się ze mną niech
          napisze: jlfc@poczta.gazeta.pl!)
        • Gość: Bee Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.bialystok.ext.ids.pl 18.01.02, 11:07
          Nie ma co oszukiwać ostatnio Zidane gra pięknie.Krytykowałem go wcześniej ale
          chcem być obiektywny.

Dzięki.
        • Gość: Lepper Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: 62.29.137.* 14.06.02, 18:02
          Rivaldo, Raul, Morientes
        • Gość: loooser Rescrew the boy wonder... IP: *.tosa.pl 18.06.02, 02:05
          Nikt nie zasługuje na złotą piłkę mniej niż ołenik - co się tyczy dryblingu
          to ,zapewne nic Ci to nie mówi , ale nie słyszałaś przypadkiem o
          Javierze el Conejo Savioli ?(celowo,używam rodzaju żeńskiego albowiem
          ołenikiem zachwycają się głównie 15 odmóżdżone).
        • Gość: ja Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.waw-pie.leased.ids.pl 18.06.02, 08:38
          Opdwal sie od beckhama jest najlepszy przystojny zdolny i inteligenthny! Z
          anglikow swietny też seaman ale beckham jest nie do pobicią!!!!!
    • Gość: 121 Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: 10.10.253.* 14.12.01, 18:36
      LUIS FIGO
      • Gość: OLO Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.chello.pl 22.12.01, 00:11
        Polski - B Karwan Oli
        Zagraniczny L. Figo. Boooże on ma tak chłopski zwód ale robi to tak że nikomu
        się nie udaje go powstrzymać.
    • dawidb Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... 04.01.02, 13:32
      Jestem z Tobą Bee!!!
      Beckham no.1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ;)
      • kyuba Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... 24.01.03, 01:06
        dawidb napisał(a):

> Jestem z Tobą Bee!!!
        > Beckham
        no.1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > !
        > ;)
        Dawid! Nie kompromituj się. Wiesz przecież, że najlepszy jest PABLO AIMAR z
        Valencii, która by złoiła dupę manchesterkowi jak się patrzy. Pzdr.
    • kubasa Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... 15.01.02, 21:56
      To co ostatnio robi Zidane, nie pozwala myśleć o kimś innym jako najlepszym
      piłkarzem świata. Mecze z Deportivo, Valencia były teatrem Francuza. Gdy jest w
      formie, tylko Javier Saviola za 2 lata może go dogonić. No i czasem Rivaldo.
      pozdr.
      • Gość: Misio Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.icpnet.pl 20.01.02, 04:27
        Wasze odpowiedzi udowadniają jakdurne sa takie plebiscyty - ile razy wygrywal
        obronca?Baresi, Sammer...A przeciesz to najważniejsza formacjana boisku!!!
        • Gość: siju Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.iton.pl 10.03.02, 17:24
          święte słowa nie wiem czy jest najlepszy ale podczas meczu czułbym się lepiej
          mając w drużynie R.Carlosa
        • Gość: beelukas Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.12.04, 20:58
          Oczywiście formacja obronna jest kluczem do zwyciestw.Pozwala grać na luzie w
          ataku,a najbardziej niesamowite jest to gdy mimo badziwnej obrony drużyna gra z
          sukcesami ale to zawsze do czasu(przykład Real). Moje typy z obrońców -----
          Carvalio i Terry
    • Gość: ja wiem Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.sniadek.kie.pl 25.01.02, 13:07
      Ludzie, JOHN ARNE RIISE, szybkość, uniwersalność, kreatywność. Krótko i
      konkretnie.
    • svenka1 Re: Najlepszy obecnie piłkarz to Totti 18.02.02, 14:38
      Francesco Totti najlepszym piłkarzem świata
      • Gość: Bee Peter IP: *.bialystok.ext.ids.pl 01.03.02, 12:56
        Peter van Hoidenk (czy jakoś tak) zrobił na mnie wrażenie.
    • Gość: Gerrard Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: 194.203.162.* 19.02.02, 15:26
      Gerrard
    • Gość: Pablo. Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.bydg.pdi.net 24.02.02, 20:16
      Veira Patrick
      • Gość: gWiseŁka TO... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.04.02, 16:53
        ŻURAWSKI A NA SWIECIE TO FIGO
        airewethwen@poczta.fm
      • Gość: gWiseŁka TO... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.04.02, 16:55
        I RAUL I WIEKSZOSC Z WISLY I REALU(MADRYT)
        • Gość: Blanca Re: NAJLEPSZY PIŁKARZ TO... IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 11:21
          Po trzykroć RAUL, no i Morientes oraz R.Carlos oczywiście!!!

Pozdrowionka!
    • Gość: ja Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.bialystok.leased-e.ids.pl 25.03.02, 12:44
      Becks.
    • Gość: iver Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.bg.us.edu.pl 27.03.02, 09:52
      OWEN!!!!! OWEN!!!! OWEN!!!!
      fc liverpool rulez!!!!
      potem figo (precz z realem, ale klase faceta doceniam) a nastepnie rivaldo (ave
      barca)
      osobiście lubie też del piero szkoda że się kończy ale ta technika
      a z retro: czy ktoś pamięta zawodnika o nazwisku waddle, chris wadle (nie wiem
      czy dokładnie tak się pisze)
    • wico Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... 12.04.02, 09:15
      grzegorz lato i zbysiu boniek
      • Gość: gWisEŁkA boniek? wszystko mi sie przewraca jak go widze IP: 62.121.128.* 28.04.02, 09:07
        .
    • mmpm Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... 09.05.02, 16:07
      Tomasz Frankowski - najlepszy zawodnik polski!
    • Gość: Zezik Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 16:07
      Polak-Koziminski
      na swiecie... postawilbym na ... Rivaldo.
    • Gość: Kwasek Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.se.com.pl 28.05.02, 16:35
      Gaitzka Mendietta
      • Gość: ŁATA Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.03, 21:14
        NIE WIEM KTO JEST TERAZ NAJLEPSZY, CHYBA R CARLOS,ALE JA NIE MOGĘ ZAPOMNIEĆ O
        HAGIM
        • whity Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... 26.09.03, 16:16
          HAGI i BARCA-to były czasy

a na dzień dzisiejszy to chyba CARLOS,BECKHAM,VAN NISTELROY,i kilku jesze innych
          Pprostu jest wiele talentów szkoda,że nie ma ich w Polsce!!!
        • Gość: beelukas Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.12.04, 21:04
          Łata ja też nie moge zapomnieć.To jest zawodnik, ktory zrobił na mnie takie
          wrażenie kiedyś,że szok.Przez jakiś czas byłem Hagim na podwórku na boisku.Ten
          jego zwód z MŚ 98 był rewelka i ta świetna bramka.Szacunek.hej
          • Gość: beelukas Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.12.04, 21:11
            O pomyłeczka.Ja napisalem o Mustapa Hajdi ale serio pisałem.Niestety Hagiego w
            barwach Barcy nie widziałem,szczerze żałuje.W pamięci mam jedynie jego ostatnie
            występy w reprezentacji Rumunii.Oraz słyszałem o jego kapitalnej bramce jak
            przetoczył po ciele bramkę nad obrońcami i zaladowal brame.Niestety nie
            widzialem ale wyobrazam sobie.sorki za omyłkę.Ja młodziak jestem.
    • Gość: gonzoR KLOSE IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 17:39
      Ślązak w niemieckiej reprezentacji: KLOSE
    • Gość: Bee Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 14:32
      Diop z Senegalu
    • Gość: kolumb Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 15:22
      Roberto Carlos...moze Raul...chyba nie ma teraz zdecydowanie najlepszego
      pilkarza, sa oczywiscie wielkie indywidualnosci ale nie widze jednego
      najlepszego, a ci dwaj do tej grupy naleza
    • Gość: UI K L O S E IP: *.sympatico.ca 11.06.02, 15:35
    • unopropo Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... 11.06.02, 15:36
      najlepszy jestem ja.... a co?
    • Gość: armanda Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.acn.pl / 10.133.133.* 11.06.02, 17:51
      OWEN, RAUL, DUDEK, HYYPIA :)
    • Gość: fs Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.czajen.pl 11.06.02, 21:19
      Pablo Aimar
      • Gość: loooser Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... IP: *.tosa.pl 18.06.02, 02:09
        Pablo Aimar el General jest wielki bez wątpienia...
      • kyuba Re: Najlepszy obecnie piłkarz to..... 24.01.03, 01:10
        Gość portalu: fs napisał(a):

> Pablo Aimar
        No w końcu jakaś mądra wypowiedź. Pzdr dla fs
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka