Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Jusko" do Sportingu

IP: 157.25.121.* 15.03.02, 11:12
    Napastnik niemieckiego VfL Wolfsburg - Andrzej Juskowiak odejdzie do Sportingu
    Lizbona - twierdzi magazyn "Sport Bild".
    - Moja sytuacja jest tragiczna. Podczas treningu strzelam bramki bez końca, a
    potem przychodzi mecz i nie dostaję szansy. W tym sezonie grałem zaledwie 392
    minuty. Mało prawdopodobne, aby moja sytuacja się zmieniła. W końcu jestem
    jeszcze za młody, aby mój kontrakt przesiedzieć na ławce - powiedział "Jusko"
    niemieckim dziennikarzom.
    Juskowiak, mimo ważnego kontraktu do 2003 roku, Wolfsburg opuści latem.
    Najprawdopodobniej ruszy do Sportingu Lizbona. Portugalski klub szuka
    środkowego napastnika kalibru Juskowiaka. Polak ma wyrobioną markę w Lizbonie.
    Grał tam od 1992 do 1995 roku. Blisko ma dom. Wolfsburg jest w stanie puścić
    Polaka za milion euro.
    Menedżer Wolfsburga Perter Pander jest stanowczy:
    - Kto jest niezadowolony, może zabrać swoje papiery.
    Najprawdopodobniej jego pierwszym interesantem będzie Juskowiak.

Dla mnie to świństwo takie wypowiedzi Pandera. Jusko nie raz uratował dupę
    Wolfowi i klubowi, a tu takie chamskie odzywki typu "Kto jest niezadowolony,
    może zabrać swoje papiery. "
    Obserwuj wątek
      • Gość: Crotalus Re: IP: 157.25.121.* 15.03.02, 11:13
        Zagrał 392 minuty a strzelił 2 bramki i miał 3 asysty.
        • Gość: gaza Re: Potrzebne są zmiany IP: *.internetia.pl 15.03.02, 11:29
          Juskowiak już w Wolfsburgu sobie nie pogra drużyna radzi sobie (przeciętnie) bezniego,kierownictwo
          zakupiło nowych napastników (m.in.Klimowicza?) i bedzie sukcesywnie stawiało nanich.Szkoda
          Jusko,ale on jest już straconym dlareprezentacji piłkarzem.Bedzie miał te 13 strzelonych bramek.
      • kubasa Re: 15.03.02, 13:41
        Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Napastnik niemieckiego VfL Wolfsburg - Andrzej Juskowiak odejdzie do Sportingu
        > Lizbona - twierdzi magazyn "Sport Bild".
        > - Moja sytuacja jest tragiczna. Podczas treningu strzelam bramki bez końca, a
        > potem przychodzi mecz i nie dostaję szansy. W tym sezonie grałem zaledwie 392
        > minuty. Mało prawdopodobne, aby moja sytuacja się zmieniła. W końcu jestem
        > jeszcze za młody, aby mój kontrakt przesiedzieć na ławce - powiedział "Jusko"
        > niemieckim dziennikarzom.
        > Juskowiak, mimo ważnego kontraktu do 2003 roku, Wolfsburg opuści latem.
        > Najprawdopodobniej ruszy do Sportingu Lizbona. Portugalski klub szuka
        > środkowego napastnika kalibru Juskowiaka. Polak ma wyrobioną markę w Lizbonie.
        > Grał tam od 1992 do 1995 roku. Blisko ma dom. Wolfsburg jest w stanie puścić
        > Polaka za milion euro.
        > Menedżer Wolfsburga Perter Pander jest stanowczy:
        > - Kto jest niezadowolony, może zabrać swoje papiery.
        > Najprawdopodobniej jego pierwszym interesantem będzie Juskowiak.
        >
        >
        > Dla mnie to świństwo takie wypowiedzi Pandera. Jusko nie raz uratował dupę
        > Wolfowi i klubowi, a tu takie chamskie odzywki typu "Kto jest niezadowolony,
        > może zabrać swoje papiery. "

Niestety, Jusko jak większości polskich piłkarzy nic nie odpowiada. Zły trener,
        drugi trener, menedżer, koledzy, prezes, wszyscy winni, tylko nie ja! Mielcarski,
        Sypniewski, Wojciechowski, Małkowski, Kryszałowicz, Kowalczyk, grzelak itd. Dla
        mnie krytyka kogoś w klubie jest równoznaczna z karą siedzenia na ławie! tylko
        nie dla polskich gwiazdeczek. Crotalus, nie śmiesz mnie, nikt nie będzie trzymał
        go Juskowiaka za zasługi!
        pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka