Dodaj do ulubionych

medycyna chińska

IP: 195.94.210.* 21.09.01, 12:10
czy macie jakieś doświadczenia dotyczące medycyny chińskiej?
Proszę podzielcie się nimi.
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: medycyna chińska IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 10:01
      Mam, kosztowalo mnie 70 zl i tylko tyle, bo juz z dalszych wizyt zrezygnowalam.
      Ale wierze, ze prawdziwie chinska medycyna leczy wiele schorzen, tylko gdzie w
      Polsce znalezc prawdziwie chinskiego lekarza?

Iza
      • Gość: Fredryk Re: medycyna chińska IP: *.telia.com 22.09.01, 17:00
        Musisz pogrzebac w ksiazkach.Czesc! nie znam polskich wydawnictw i nie umiem Ci
        doradzic.Jedno co sie nauczylem,to pilnowanie ,aby organizm nie byl
        zanieczysczony.To trzeba rozumiec w ten sposob,ze jak cos zjem to zostaje przez
        organizm w jakies czesci wykorzystane,a nie odrazu wyrzucone..Zadne choroby nie
        beda sie Ciebie imac.Na ten temat napisalem w portalu mezczyzna pt;"Sex po
        chinsku kto potrafi to wytlumaczyc" Pzdr. Fredryk
        • Gość: Ciekawy Re: medycyna chińska IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 21:32
          Dłuższy czas chodziłem na zabiegi akupunktury . Chyba trochę pomogło , ale nie
          jestem pewien , bo jednocześnie zażywałem różnorakie tabletki , kapsułki itd.
          Po kilku miesiącach od rozpoczęcia tak różnorodnego leczenia wyzdrowiałem .
          Niestety ,po jakimś czasie od jego zaniechania nastąpił nawrót choroby .
          • Gość: Fredryk Re: medycyna chińska IP: *.telia.com 22.09.01, 21:42
            Do Ciekawego sprobuj powtorzyc akupunkture i odlocz organizm chorowania.
            Pamietaj jak zaczynamy na cos chorowac,to rozejrzyjmy sie dookola, co nas
            otacza,czy jakas fabryka ,chemia, warsztat, cos co moze wydzielac jakis
            skladnik chemiczny na ktory Ty jestes uczulony.Czy mieszkanie nie lezy na zyle
            wodnej,sciagnij radiostetei niech popatrzy to napewno nie zaszkodzi. Wiekszosc
            chorob pochodzi od niewlasciwej nie naturalnej atmosfery jak nas otacza.
            PzdrFredryk
            • Gość: oskarka Re: medycyna chińska IP: 195.94.210.* 24.09.01, 06:56
              ja właśnie zaczęłam leczenie akupunkturą, za jakieś dwa tygodnie opowiem o
              swoich doświadczeniach.
            • Gość: IB Re: medycyna chińska-do Fryderyka IP: 195.94.210.* 24.09.01, 10:40
              Czy są jakieś przeciwskazania do stosowania tej kuracji.
              Ja na przykład mam od jakiegoś czasu problemy z żołądkiem. Lekarze nie potrafią
              sobie poradzić z tym problemem. Dlatego postanowiłam zwrócić się z tym do
              lekarza medycyny chińskiej. Byłam na wizycie i na pierwszej akupunkturze.
              Co twoim zdaniem mogłabym jeszcze zrobić? I czy akupunktura nadaje się do
              leczenia takiego arganu jakim jest żołądek?
              Z góry dziękuję i pozdrawiam
              • Gość: Fredryk Re: medycyna chińska-do Fryderyka IP: *.telia.com 24.09.01, 10:52
                Droga IB na poczatku czesc! nie chce namawiac,Ty sama musisz podjac
                decyzje,ale skontaktuj sie z www.nowak.pl naprawde funkcjonuje. Wystarczy
                jak te wode co On zaleca pic,ureguluje zoladek.Wszystko wroci do normy.A czy
                przypadkiem niemasz za nerwowej pracy,stres zwiazany z rodzina,klopoty
                materialne to wszystko sie moze odbic na zoladku. Zrobisz jak bedziesz
                uwazala. Pzdr.Fredryk
              • Gość: Fredryk Re: medycyna chińska-do Fryderyka IP: *.telia.com 24.09.01, 10:56
                Jeszcze raz IB ! mozesz tu itam sprobowac. Akupunktura nikomu nie
                zaszkodzila. Jest tes skutecznym srodkiem na usuwanie dolegliwosci,ale
                pamietaj znajdz najpierw przyczyne i to sama. Dom,praca,warunki
                materialne ,otoczenie rozejrzyj sie i pomysl. Pzdr.Fredryk
                • Gość: oskarka Re: medycyna chińska IP: 195.94.210.* 27.09.01, 08:02
                  Jak do tej pory byłam wielką sceptyczką jeżeli chodzi o medycynę alternatywną.
                  Ale od jakiegoś czasu miałam kłopoty z żołądkiem i lekarze nie potrafili sobie
                  poradzić z tym problemem. Brałam "tony" różnych drogich tabletek a rezultatów
                  jak nie było tak nie było. W końcu ojciec mojego przyjaciela namówił mnie na
                  wizytę u chińskich lekarzy. Wahałam się długo ale poszłam. Przez kilka
                  pierwszych zabiegów akupunktury nie zaobserwowałam żadnych zmian. Dopiero po
                  czwartym zabiegu poczułam się dobrze (duża poprawa stanu mojego żołądka), poza
                  tym zawsze miałam niskie ciśnienie,potrzebowałam kilku kaw żeby jakoś
                  funkcjonować. Teraz przychodzę na 6.00 do pracy i czuję się świetnie. Najgorsze
                  jest to, że jestem osobą, która musi mieć naukowe udowodnienie wszystkiego co
                  przyjmuje się za tzw "pewniki". Sama nie wiem co mam o tym myśleć. Póki co
                  czekam na następny zabieg w piątek. To narazie tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka