Dodaj do ulubionych

Kuszczak się nie poddaje

IP: 62.233.189.* / *.devs.futuro.pl 31.05.06, 11:24
zawstydziłeś nie tylko siebie, ale i nas
Obserwuj wątek
    • Gość: tgaw Kuszczak się nie poddaje IP: 83.238.100.* 31.05.06, 11:26
      Pierwsze koty za ploty, imho nie Kuszczak nie powinien brac tego do glowy,

i tak jest o niebo pewniejszym bramkarzem niz Boruc
      • Gość: Bolek Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.sympatico.ca 31.05.06, 12:00
        nie no oczywiscie nie powinien sobie tego brac do glowy - bo jeszcze sobie co
        zrobi;
        nie jeden trener sie przewraca teraz w grobie,bo to bardzo szkoleniowa bramka -
        to tak zwana kozlujaca pilka, a "kozlem" o czywiscie byl Kuszczak;
        jak mawial sw. pamieci p.Kazio Gorski:"pilka jest okragla a bramki sa dwie";
        • Gość: dfg Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:03
          No i mamy nastepce Rasiaka!

s10.bitefight.pl/c.php?uid=44862
          • Gość: franekmusijechac bez przesady IP: 82.160.28.* 31.05.06, 12:13
            Kuszczak jest OK, to był przypadek w towarzyskim meczu. Dawaj Kuszczak- nie
            poddawaj się, jesteś lepszy od WieśMaca.
            • Gość: aguado Złe dobrego początki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:43
              To dobry znak. Seaman w Korei puscil gola Ronaldinho "za kolnierz". Tomek juz
              takiej bramy nie wpuści...
              • anna-dark Dudek i Frankowski - wracajcie! Janas - out ! 31.05.06, 12:55
                Dudek i Frankowski - wracajcie! Janas - out !
                • Gość: es No, to możemy odetchnąć - najgorsze już za nami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:57
                  Bo 2x takiej szmaty to nawet Polak nie potrafi wpuścić.
                  • Gość: heh Re: No, to możemy odetchnąć - najgorsze już za na IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:05
                    szkoda, że Janas nie powołał tego bramkarza z Kolumbii - miałby dwa w jednym -
                    przyzwoitego bramkarza i dobrego strzelca:)
                    Tak to pozostaje modlić się, żeby Boruc czy Kuszczak nie puiścili jakiejś
                    szmaty i że Jeleń coś dobije w 93-ciej min.:)

P.S. To nie pierwsza koszmarna szmata Kuszczaka.
                    • zloczewianin Widać, że chłopaki się zgrywają(integrują). 31.05.06, 13:47
                      Widać, że trener Janas ma już trzon. Mocny trzon drużyny Rasiaka, Mile i teraz
                      Kuszczaka. Jestem pewien że jeszcze dwa, trzy tygodnie integracji i chłopaki
                      (kolokwializm Janasa) będą mogli jeździć po wszystkich kontynentach z pokazami.
                      Co tam mistrzostwo świata.

Pozdrawiam
                      • Gość: Wpuszczak Już go prawie Manchester brał. Głowę w chmurach IP: 195.136.151.* 31.05.06, 18:07
                        już nosiła. A tu taka szmata. Większośc domorosłych bramkarzy obroniłaby to bez
                        trudu.
                        • Gość: kibice Tomek! Jesteśmy z Tobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 31.05.06, 18:26
                          • pndzelek Bledy sie zdarzaja 31.05.06, 19:39
                            zachowanie pokazuje czym sie roznia kibice od "kibicow"
                    • Gość: b Re: No, to możemy odetchnąć - najgorsze już za na IP: *.biskupin.wroc.pl 31.05.06, 15:01
                      no no.dobrze ze tlusty boruc i dudek nigdy szmat nie puszczaja.daj spokoj
                    • Gość: Kris Re: No, to możemy odetchnąć - najgorsze już za na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 16:19
                      Czytając Twojego posta odnoszę wrażenie że jesteś zwykłym wataszką internetowym!
                      potrafisz tylko wybrzydzać i ubliżać jak większość "pseudo" którzy przychodzą
                      na stadiony by się wyszumieć,a meczu być może nawet nie widziałeś!Ja tam byłem
                      i widziałem dokładnie co się stało,ubolewam nad tym chłopak przeżył tragedię
                      więc zamiast mu pomóc Ty mu ubliżasz!!!mam nadzieję że wyciągnie z tego wnioski
                      i w przyszłości sprawi nam jeszcze wiele wzruszeń i Tobie też !!!co z Ciebie za
                      kibic?Jestem Polakiem i przykro mi tak mówic,patrząc na Twoją wypowiedz ale
                      teraz przychodzi mi tylko jedno na myśl"typowa polska metalność"
                  • Gość: abadoon Re: No, to możemy odetchnąć - najgorsze już za na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:59
                    żebyś sie nie zdziwił... Polak potrafi :///

Dla mnie najsmutniejsze jest to, że Kuszczakiem interesowały sie kluby z
                    Premierlige w tym wielki Manchester. Kuszczak mógł być pierwszym polakiem od
                    czasu Bońka (no i może Dudka z Liverpoolu), który grałby dla takiej Firmy...
                    Teraz nie wiem czy sir Alex nie zniechęci sie do polskiego bramkarza. Mam
                    nadzieje, że nie bo to naprawde utalentowany zawodnik i trzeba jaknajszybciej
                    zapomnieć mu ten kiks.
                • Gość: MacieK Dudek i Frankowski - wracajcie! ale nie do reprez IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 31.05.06, 13:50
                  Co było a nie jest nie pisze sie w rejestr Frankowski nie strzela Dudek nie gra
                  do czego mają wracać? tym co było kiedyś na mundialu sie grać nie da. Co za
                  krytyka nie można żyć przeszłością!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Kris Re: Dudek i Frankowski - wracajcie! Janas - out ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 15:46
                  Wiesz co Anna wydaje mi się że Twoja znajomość futbolu jest podobna jak moja
                  tańca towarzyskiego!!!
                  • Gość: abadoon Re: Dudek i Frankowski - wracajcie! Janas - out ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:05
                    Wiadomo, baba ;>>>... Do garów, a nie mecze oglądać!!!
                    • Gość: agent ZAPłacę za wyśmianie polski zespol !!! IP: *.lublin.mm.pl 31.05.06, 20:43
                      na mundial. Dam wam pieniadz, wodka i kielbasa. Wy smiac sie z waszego zespol za
                      pieniadz. Honoru i tak nie macie a zarobicie
                      • Gość: Kris Re: ZAPłacę za wyśmianie polski zespol !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:56
                        "Rozumiem a przynajmniej z Twojej Polszczyzny w poście wnioskuję że jesteś tym
                        super Niemcem który wyjechał parę lat temu z Polski do Niemiec i teraz jest tam
                        wielkim "PANEM" bo jak śpiewał bo jak śpiewał Kukiz marzeniem życia tych ludzi
                        jest audi albo bmw na kredyt... resztę chyba powinieneś znać. dobrze jeszcze że
                        chć trochę po Polsku pamiętasz bo piszesz zupełnie nie gramatycznie, ale to
                        zrozumiałe jak się zdąży skończyć zaledwie podstawówkę.
                      • Gość: misiek Re: ZAPłacę za wyśmianie polski zespol !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:08
                        proponuję zacząć od agenta..
                      • Gość: Kris Re: ZAPłacę za wyśmianie polski zespol !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:27
                        --------------------------------------------------------------------------------
                        "Rozumiem a przynajmniej z Twojej Polszczyzny w poście wnioskuję że jesteś tym
                        super Niemcem który wyjechał parę lat temu z Polski do Niemiec i teraz jest tam
                        wielkim "PANEM" bo jak śpiewał Kukiz marzeniem życia tych ludzi
                        jest audi albo bmw na kredyt... resztę chyba powinieneś znać. dobrze jeszcze że
                        chć trochę po Polsku pamiętasz bo piszesz zupełnie nie gramatycznie, ale to
                        zrozumiałe jak się zdąży skończyć zaledwie podstawówkę.
                        pozdr.Kibic z Polski, Polak który ma w d...e Twoją kiełbasę,przyjedz spróbujesz
                        naszej!znaj naszą polską gościnność!!! a wódkę też mamy swoją i to podobno
                        najlepszą!!!
                • pndzelek z dudkiem i frankowskim by repra wygrala 17:0 31.05.06, 19:46
                  oczywiscie by grala zamiast 11 tylko ta 2
                  • Gość: erfa dudek by strzelił 15 IP: *.lublin.mm.pl 31.05.06, 20:44
              • Gość: Endy Re: Złe dobrego początki... IP: *.chello.pl 31.05.06, 19:51
                Dokładnie, lepiej żeby popełniał błedy w meczach kontrolnych i wyciągał z tego
                wnioski, niż jakby miał to robić już na mistrzostwach.

Kuszczak still number 1.
                • Gość: Ewa Re: Złe dobrego początki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:57
                  Słuszna uwaga, aczkolwiek mecz był bolesny....
    • Gość: mak szkoda mi go IP: *.petrus.com.pl 31.05.06, 11:26
      pierwszy!

pozdrawiam cały świat ;-)
      • akopinski Re: szkoda mi go 31.05.06, 13:07
        Niestety jak kolejny raz pokazała praktyka Śląsk nadal nie jest przyjazny
        reprezentacji Polski. Czytam, że wg opinii ślązaków w Warszawie byłoby to samo.
        No niestety nie macie racji. Próba wprowadzenia trąbek na Lazienkowskiej 3
        zakonczyła się po 2 minutach gdy cały stadion skandował by je wy...... Druga
        sprawa. Chodze na Łazienkowska i wiem, że jakbyś hanysie jeden z drugim tam
        zaczął swój antydoping w postaci buczenia lub gwizdów na reprezentacje to byś
        zebrał parę plaskaczy i szybko oprzytomniał.

W Warszawie po meczu owszem dostaliby takie gwizdy na jakie zasłużyli - patrz
        przegrany eliminacyjny mecz z Łotwą- lub wygrany w ostatnich minutach ze
        słabiutką Irlandią Północną- zawsze jednak mogą liczyć na doping do ostatniej
        minuty.

Po raz kolejny trębacze i wąsacze ze Śląska pokazali na jakim poziomie jest ich
        świadomość narodowa i wogóle przywiązanie do reprezentacji

Polska bez Śląska- powiadam wam, nie jest Polsce potrzebny ten kulturowy i
        wydrenowany śmietnik z ciemną masą - gdzie tak naprawdę kulturkampf odniósł
        sukces na całej linii

Pozdrawiam Stolica
        • zloczewianin A co powiesz o świadomości narodowej polskiej kadr 31.05.06, 13:59
          y?

Pzdr
        • Gość: Ewa Re: szkoda mi go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 14:43
          To że mecz był rozgrywany na stadionie Śląskim, nie oznacza bynajmniej że
          jedynymi kibicami byli Ślązacy. Zgromadzili się tam kibice z CAŁEGO kraju
          (wystarczyło spojrzeć na rejestracje samochodów/busów) i sądzę że niejeden TWÓJ
          krajan ze stolicy wziął udział w wygwizdywaniu / buczeniu / rzucaniu obelg na
          polską reprezentację. Więc bądź łaskaw nie wyciągać tak daleko idących wniosków
          z tego wydarzenia.
          Dla ścisłości: również jestem przeciwna wygwizdywaniu np. Bogu ducha winnego
          Rasiaka tylko dlatego że Janas śmiał go wysłać na murawę. Na oceny przyjdzie
          czas po mundialu, aczkolwiek po wczorajszym popisie i przy najszczerszych i
          najlepszych życzeniach dla reprezentacji, wątpię by były one pozytywne.
          Jeszcze jedno, ten, jak go nazywasz "wydrenowany śmietnik" przez wiele lat
          dawał mieszkania i pracę ludziom z różnych stron kraju i wysyłał węgiel i de
          facto pieniądze również do TWOJEJ stolicy - więc traktuj go z większym
          szacunkiem.
          Acha, jestem centusiem z Krakowa.
          Pozdrowienia dla Hanysów.
          • Gość: zzz a gdzie tam, Warszawa to kóltóra!!!! IP: 151.204.99.* 01.06.06, 00:08
        • Gość: bladi barti Re: szkoda mi go IP: *.centertel.pl 31.05.06, 17:57
          i przez takich ciuli jak ty kopinski, narod nie przepada za warszawa, a znam
          sporo fajnych gosci ze stolicy, na meczyku wczoraj bylem (jestem z krakowa) i
          uwierz mi psia koncowo (inaczej nie zamimerzam sie do ciebie zwracac) tam byli
          kibice z calej Polski i nie dziwie sie ze gwiazdali na gosci, ktorym sie nie
          chce,
          mozna dopingowac, ale nie widzisz zaangazowania, to po co?
          mislismy juz siatkarzy, ktorym poo kazdej wtopie spiewaja ludziska: nic sie nie
          stalo, no i faktycznie z generacji gruszki, zagumnego nic nie wyszlo, bo juz
          sie przyzwyczaili, dlatego uwazam, ze naszym kopaczom przyda sie male
          otzrzezwienie
          nawet jezeli uwazasz, ze nie powinni gwizdac, to mozesz to wyrazic, Twoja
          sprawa, ale co ta za dopieprzanie sie do calego regionu, jakies jazdy z niemcami
          wez sie walnij w ta pusta pałe i pomysl dwa razy
        • Gość: rex Re: szkoda mi go IP: *.5.12.vie.surfer.at 31.05.06, 20:08
          stolica..no niech nie pekne:) zakompleksiony zulasie:) wstyd miec taka stolice,
          co to kibice w niej leja sie z policja, bo..mistrza zrobili wlasnie:)a juz
          jesli o doping chodzi,to ta piesn zalobna....waaaaaarszaaaaawa,waaarszaaaawa,to
          juz dno dna, i tak umiecie przez cale 10 minut...zalosne bardzo.to, co do
          wspanialego dopingu.mecz byl na slasku, polskim slasku, i jesli o mnie chodzi,
          to wyp....bym z polski zulasow predzej,jak hanysow,i napewno nie jestem sam:)
          zas co do repry - jak poscielesz,tak sie wyspisz,i niech sie janas modli o cud
          jakis, bo jak z grupy nie wyjdzie, to moze azylu u lukaszenki od razu
          szukac...za te wszystkie waly, ktore porobil,tez
    • Gość: Mana Kuszczak się nie poddaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:26
      a mi go szkoda... no cóż trudno, wypadki sie zdarzaja :) ale pewnie "kibice"
      dadza mu popalic.
      • Gość: Zijutek Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:28
        Tak czy owak chłop ma odwagę powiedzieć "mea culpa"
        a nie obraża się na kibiców jak Buc-Boruc
    • gelimer A taki był buńczuczny. W MU miał grać. 31.05.06, 11:26
      Teraz będzie miał fart jak w swoim WB na ławce nie usiądzie. Gdyby nasi nie
      awnasowali na mundial, spokojnie bym go oglądał a tak będę musial się
      wstydzić.
    • madmalina Kuszczak się nie poddaje ..... 31.05.06, 11:28
      A co ma zrobić? teraz na nim wszyscy wieszają psy (tzn. niby prawdziwi kibice)
      i co lepiej wam jak poobrazacie go?? Jak Dudek dał ciała w meczu ligowym z MU
      to kibice śpiewali mu "You are never walk alone". A wy co? Tylko bluzgać? oj
      niedobrze nie dobrze. To nasz reprezentan i innego nie będzie - więc lepiej
      się z tym pogodzić i go wspierać niż niszczyć go psychicznie.
      • Gość: mat Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.eich.swh.uni-giessen.de 31.05.06, 11:47
        najlatwiej jest pojechac po kims, zamiast wspierac jakos - szczegolnie wszyscy
        ci 'prawdziwi' kibice:/ Tez mi szkoda tak glupiej bramki, ale wyobrazam sobie
        jak on sie musi czuc i na pewno go to zmotywuje do ciezszej pracy na treningach.
        A swoja droga i tak jest lepszy niz boruc ;)
      • conena Re: Kuszczak się nie poddaje ..... 31.05.06, 12:08
        Dudkowi na pewno, na sto milionów procent nikt nie śpiewał "You are never walk
        alone", bo taki song nie istnieje :D:D
      • Gość: silesius-TG <a href="http://video.google.com/videoplay?docid=2808876181" targe IP: *.chello.pl 31.05.06, 12:21
        video.google.com/videoplay?docid=2808876181913737823&q=kuszczak
      • Gość: kris Re: Kuszczak się nie poddaje ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 16:58
        Wiesz co na tym forum prawdziwych kibiców jak tak czytam to jest niewielu!!!
        potrafią tylko bluzgać i wyzywać.Prawdopodobnie większości meczów nie widzieli
        a zabierają głos bo gdzieś coś przeczytali!!!
        Kuszczak nie poddaj się ktoś wspólnie z Arturem musi bronić naszych
        barw!!!!!!!!! pzrecież nie ten młody Fabiański! na niego jeszcze przyjdzie
        czas.Może jestem nie poprawnym optymistą ale wierzę że gdy nadejdzie
        czas mistrzostw nie tylko Kuszczak ale wszyscy zawodnicy staną na wysokości
        zadania
        pozdrawiam prawdziwych Kibiców
    • Gość: weradek Eurosport zachował się jak wieś - parafrazując IP: 213.192.66.* 31.05.06, 11:30
      a na eurosporcie napisali, że to Artur Borac był współautorem amazing gola;)))
      co za wieśniaki, panie Arturze, co?
      www.eurosport.com/football/world-cup1/2006/sport_sto895411.shtml
      • Gość: Brodos Re: Eurosport zachował się jak wieś - parafrazują IP: *.fbx.proxad.net 31.05.06, 13:18
        A poza tym napisali Borac, a nie Boruc.
        Szkoda mi tych stron internetowych, ktore z takim przekonaniem opowiadaja takie
        bzdury.
        Pozdrawiam
    • orzyna.cin Kuszczak się nie poddaje 31.05.06, 11:30
      Tomek, trzymaj się. Wpadka zaliczona, kolejne punkciki do bezcennego
      doświadczenia. Na mundialu już się to nie powtórzy. Powodzenia...
    • Gość: kane to się robi żenujące IP: *.compower.pl 31.05.06, 11:31
      Bramka kuriozalna, ale żeby się tak pastwić nad nim? Przecież to był mecz
      towarzyski, mógł sobie sam strzelić nawet i nic by się nie stało. Ale u nas jak
      zwykle życiowe niedojdy i patałachy muszą się dowartościować.
      • Gość: Prawdziwy kibic Tomek, jestesmy z Toba!!! IP: 192.165.213.* 31.05.06, 11:32
        I pieprzyc wszystkich, ktorzy mysla inaczej.
      • Gość: U'llneverwalkalone Re: to się robi żenujące IP: *.aster.pl 31.05.06, 12:28
        Dokładnie. Niestety żyjemy w kraju wiecznych malkontentów i zakompleksionych
        frustratów, którzy czekają tylko na okazję żeby komuś dowalić i lepiej się
        dzięki temu poczuć. Kiedy reprezentacja przegrała przed eliminacjami 1-5 z Danią
        to krzyczeli wszyscy:"Wyj... Janasa!" Potem jak się zakwalifikowaliśmy do MŚ to
        pewnie wszyscy się pałowali tak jakby sami ten awans wywalczyli, ale wystarczy
        najmniejsza wpadka i żeby zaczęli wylewać kubły pomyj na wszystkich dookoła bo
        tylko w ten sposób mogą dać upust swej frustracji. Żałosne...
        • Gość: krzysiek Re: to się robi żenujące IP: *.uni.lodz.pl 31.05.06, 21:24
          Ja nie jestem tak zaangażowany. Uważam że Boruc i Kuszczak są dobrzy. Czytam
          jednak ostatnio komentarze pod artykułami i zauważam, że to forum to sami fani
          Kuszczaka. Wszyscy krzyczą Kuszczak nr 1. Niestety, koleś miał szansę, i to
          wielką, po błędzie i zejściu Boruca, żeby stać się numerem jeden, ale zdaje się,
          że tę szansę zaprzepaścił. Po takim błędzie ja bym się bał postawić go w bramce.
          Co do meczu, to uważam, że ludzie wyciągają zbyt daleko idące wnioski. Już przed
          spotkaniem było wiadomo, że po zgrupowaniu piłkarze są zmęczeni i nie będą
          dobrze grali. Muszą teraz odpocząć. Skąd więc tak wielkie oczekiwania co do tego
          meczu?
          Zobaczymy na mundialu co się stanie. Engelowi każdy wierzył, a on robił dobrą
          minę do złej gry, bo już wcześniej wiedział, że nie ma szans na mistrzostwach.
          Ciekawe co pokaże Janas.
      • Gość: Brodos Re: to się robi żenujące IP: *.fbx.proxad.net 31.05.06, 13:25
        > Bramka kuriozalna, ale żeby się tak pastwić nad nim? Przecież to był mecz
        > towarzyski, mógł sobie sam strzelić nawet i nic by się nie stało. Ale u nas
        jak
        > zwykle życiowe niedojdy i patałachy muszą się dowartościować.

Wlasnie, a do tego jacy dumni z siebie, ze w koncu mozna skrytykowac jednego z
        najlepszych bramkarzy w Polsce. Czytalem fora przed wyborem reprezentacji i
        kazdy, doslownie kazdy byl za Borucem lub Kuszczakiem jako nr 1. Teraz, gdy to
        stalo sie faktem, znowu sie cos k...a nie podoba.
        Jakbym byl trenerem to zbojkotowalbym media i 'kibicow', a ja mysle, ze Janas
        wyjdzie z grupy, postawi na swoim, ale w Polsce znowu sie cos k...a nie bedzie
        podobalo.
        Droga Gazeto, przepraszam za K...A, ale troche mnie denerwuje jak czytam
        frustratow.
        Pozdrawiam madrych ludzi.
    • decitos Re: Kuszczak się nie poddaje 31.05.06, 11:35
      Szkoda by było, gdyby Kuszczak stracił możliwość transferu do MU lub innego
      dobrego klubu. Nie winię Tomka za to co się stało. Taki gol zdarza się raz w
      życiu...
      • al_jazeeta Re: Kuszczak się nie poddaje 31.05.06, 11:45
        decitos napisał:
        > Taki gol zdarza się raz w
        > życiu...

święte słowa. szkoda chłopaka, dał ciała, ale jestem PEWNY, że dzięki tej
        wpadce już NIGDY nie cofnie rąk w takiej sytuacji.
        po to są mecze towarzyskie, żeby popełniać w nich błędy, na których można się
        uczyć, a że miłośnicy piłki nożnej obecni na stadionie chcieli sobie
        przychodząc na ten mecz poprawić samopoczucie, to mogli się lepiej wybrać
        wcześniej na spotkanie z IV ligą szwajcarską - dużo bramek, nasi wygrali, a
        rasiak był na boisku, więc mogliby mu też naubliżać - czego więcej potrzeba
        takiemu prawdziwemu kibicowi?
        pozdrawiam,
        al
        • Gość: heh Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:58
          takich bramek tonie puszczają nawet bramkarze w trzeciej lidze polskiej:)
          • Gość: Maciek Co za kibice??????????????????????????? ??? IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 31.05.06, 13:40
            postawa polskich kibiców była straszna. Wszyscy popełniają czasem błedy a Jerzy
            Dudek całkiem sporo. Podobała mi sie decyzja trenera bo jeżeli nie ma ię
            miejsca w pierwszym składzie to nie ma sie ogrania. Frankowski też nie gra jak
            kiedyś więc to nie jest już "Franek łowca bramek" tylko franek z brzuszkiem
            który nie potrafi strzelać ani w klubia ani Wyspom Owczym. Czekałem tylko kiedy
            kibice zaczną domagać sie powołania dla Zbigniewa Bońka bo przecież kidyś on
            też był łowcą barme
          • Gość: lw23 Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 31.05.06, 17:03
            Janusz Jojko jak sam sobie wrzucil pilke do bramki gral chyba w pierwszej a nie
            trzeciej lidze...
    • Gość: kibic Kuszczak się nie poddaje IP: *.aster.pl 31.05.06, 11:35
      Nie łam się, Tomek! Błędy się zdarzają a te barany na Śląskim to ch.. nie kibice.
    • Gość: kibic polski Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.resetnet.pl 31.05.06, 11:36
      Trzymaj się Tomek. Jeszcze pokażesz na co Cię stać. A stać Cię na bardzo dużo!
    • Gość: yo Głowa do góry! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 31.05.06, 11:37
      Dwa razy się takich goli nie wpuszcza, a bronic Kuszczak naprawde potrafi i
      jest napewno zwinniejszy w bramce niz Boruc. Jeszcze beda z niego ludzie.
      Pozdro na Mundialu!
    • pcat Chamski tytuł w stylu "Faktu". 31.05.06, 11:38
      Ale poziom GW idzie w dół wraz z giełdowym kursem Agory (najniższy od 3 lat). Co
      się czepiacie przypadkowej bramki w sparingu? Dudka tak nie jechaliście gdy
      wpuścił szmatę z MU ani Franka gdy marnował 100% sytuacje.
      • Gość: white Re: Chamski tytuł w stylu "Faktu". IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:43
        Dokładnie ! Gazeta nie tylko ceną, ale i zawartością zbliża się niebezpiecznie
        do poziomu wydawnictw z niższej półki. "Wpuszczak" ? Zmieńcie ten tytuł, nie
        wstyd wam ?

Tomek, trzymam za Ciebie kciuki !!
      • Gość: rywek Re: Chamski tytuł w stylu "Faktu". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:44
        Zgadzam się. Obraźliwa przeróbka nazwiska przez gazete to zwykłe chamstwo z
        najniższej półki
        • Gość: beat Re: Chamski tytuł w stylu "Faktu". IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:51
          Podstawowa zasada w redakcjach prasowych, to nioe robienie sobie zartow z
          nazwisk, nie wykorzystywanie gier słownych z uzyciem słów, jako niemerytoryczny
          chwyt, nietrzymający standardu. Także na stronach gazety.pl ten zart jest nie
          na miesjcu, i jest troche niezrozumiały, i, niestety, to nie pierwszy w
          ostatnich tygodniach taki popis mało wyrafinowanąpubliczkę.
          • Gość: inny Re:głupiś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:03
            można sobie szydzić, jeżeli ktoś Ci strzela bramkę z końca boiska!! Wiesz,
            dlaczego? Bo to jest przezabawne!
            • Gość: heh Re:głupiś IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:15
              no przecież to jest śmieszne i jeszcze nie widziałem czegoś takiego:)
              Stary mi opowiadał, że widział jak był młody, ale ja nigdy - a oglądam
              Eurosport, chodzę regularnie na mecze pierwszej, trzeciej, a kiedyś też
              czwartej ligi od wielu lat!
              • Gość: Brodos Re:głupiś IP: *.fbx.proxad.net 31.05.06, 13:34
                > no przecież to jest śmieszne i jeszcze nie widziałem czegoś takiego:)
                > Stary mi opowiadał, że widział jak był młody, ale ja nigdy - a oglądam
                > Eurosport, chodzę regularnie na mecze pierwszej, trzeciej, a kiedyś też
                > czwartej ligi od wielu lat!

'Stary Ci opowiadal, jak byl mlody'. Ojejku.
                To daj mi kretynie swoj email, to przesle Ci taka wpadke bramkarza, ze bramka
                Kuszczaka to przy niej nic. A co do Twoich meczy, to chyba ich nie ogladasz,
                tylko bijesz sie z innymi kibicami.
                Pa
                • Gość: heh Re:głupiś IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 14:12
                  nie, mam już swoje lata, więc mi to nie w głowie, te bitki:)
                  Chodzi o tą konkretną sytuację, że bramkarz strzela bramkarzowi.
                  Jak bramkarz nie wie gdzie jest poprzeczka - nie ma oczu z tyłu głowy, to nie
                  jest dobrze... Taki gość może nie być pewny na mundialu, gdzie akcje bedą
                  szybsze, hałas na trybunach ogromny i presja też wielka.
        • Gość: kris Re: Chamski tytuł w stylu "Faktu". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:50
          Tani brukowiec niemiecki! myślałem że maja więcej kultury!!! zwłaszcza jeśli
          chodzi o Nazwiska. Mogą pisać krytycznie ale obrażac kogoś w ten sposób chamsko
          przekręcając nazwisko...skojażenie na poziomie dziecka na podwórku, dla mnie
          żenada!!! To świadczy o jakości intelektualnej pisarczyków tego BRUKOWCA.Acha
          ciekawi mnie jedno, co napiszą kidy na mundialu Kuszczak okaże się bohaterem
          np.meczu z Niemcami? pewno się nie dowiem bo nie czytam brukowców, Chyba że od
          was tzn.z tego forum.
          pozdrawiam kibic
          • Gość: pjuk Re: Chamski tytuł w stylu "Faktu". IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 31.05.06, 19:03
            kris - popieram to co napisales. wierze ze im szczeka opadnie tak jak angolom
            po wembley w 1973 gdy przed meczem obwolali clownem Tomaszewskiego.

• Gość: mzb Gazeto - Wstyd!! IP: *.crowley.pl 31.05.06, 12:10
        Na pierwszej stronie portalu taki chamski i prostacki tytuł w stylu brukowca.
        Dno dna!!
      • Gość: yane Re: Chamski tytuł w stylu "Faktu". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:52
        Po ludzku jest mi szkoda chłopaka. Ale to nie jest mecz ligi podwórkowej. Tu są podwyższone standardy i wysokie wymagania. Sorry Tomek, ale skrewiłeś na całej linii :(
        Reszta też pojechała po bandzie...
        Ole!
    • maclaren co za amba 31.05.06, 11:38
      Lubię Kuszczaka, żal mi go jak cholera, ale to przez tą "interwencję" kibice się
      wczoraj tak wkurzyli i tak zachowywali. I chyba nie tylko te ponad 30 tys ludzi
      na stadionie, ale i parę milionów przed telewizorami poczuło się upokorzonymi.
      Aż żal za dupe ściska.
      • Gość: andrew Re: co za amba IP: *.autocom.pl 31.05.06, 12:12
        Mam nadzieje ze Kuszczak nie bedzie myslal o tej kuriozalnej bramce. Wierze w niego.
    • Gość: obiektywny Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.chello.pl 31.05.06, 11:41
      Do użytkownika "wstyd": A Ty co robisz żeby siebie i Nas nie zawstydzac?????????
      nie wspominając o promowaniu i sławieniu...
    • Gość: sainz Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:41
      Ale przynajmniej nie wmawia nam, że jego błąd to wina kibiców. I tu ma mój plus
      i wolę go na mundialu niż chama boruca, który uważa się już za najjaśniejszy
      punkt drużyny.
      • Gość: pimas Boruc Buc IP: *.tvk.torun.pl 31.05.06, 14:07
        dokladnie tak
    • Gość: as Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.chello.pl 31.05.06, 11:47
      zdaza sie... to jest sport -mnie tam nie zawstydzil . zobaczymy jak bedzie
      bronic w niemczech
    • Gość: MD Głowa do góry!! Nic się nie stało!! IP: *.gtech.com / 192.156.102.* 31.05.06, 11:50
      Takie powinny byc tytuły gazet, a nie wszechobecna ironia i radość z cudzego
      błędu. Tylko, że to już taka nasza buraczana tradycja, żeby śmiać się z pomyłek
      i szydzić, prawda FRUSTRACI? :P
    • Gość: kukulsky Re: Kuszczak się nie poddaje IP: 57.66.193.* 31.05.06, 12:00
      Tomek trzymaj się!!! Popełniłeś wielbłąd który zdarza się raz w życiu! Czyli
      masz to już za sobą :) Teraz będzie tylko lepiej!
      • Gość: ha Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:03
        cytat
        "Załamanego bramkarza musiał pocieszać kapitan drużyny, Jacek Bąk. Kuszczak
        wziął się w garść i do końca meczu bronił już pewnie."

A co on do końca meczu bronił ??? Jeden prosty strzał .... Więc o jakiej
        pewności tu mowa ?
    • Gość: kuba Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.sonofon.dk 31.05.06, 12:04
      idiota i kretyn. tak, Ty, nie kuszczak.
      • Gość: maribox Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:09
        Zostawcie Tomka w spokoju,on i tak napewno sie ch..owo czuje.Przynajmniej sie
        chłopak przyznał ze dał ciała,a nie tłumaczył sie ze mu ciezko sie ruszc było.Ja
        postawiłbym na niego na MŚ,a pierd...nego Boruca wyjeb.ł na zbity pysk!
    • Gość: psiakrew! Piłkarzyki 2006! :)))) IP: 80.50.180.* 31.05.06, 12:05
      Myślałem, że to jest możliwe tylko w grze w piłkarzyki.... na stole,
      ....w pokoju, ...dziecinnym

_
      Dudek, to jest gość
      • Gość: psiakrew! Re: Piłkarzyki 2006! :)))) IP: 80.50.180.* 31.05.06, 12:07
        _
        Dudek, to jest gość
        • Gość: miko Re: Piłkarzyki 2006! :)))) IP: *.prv / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:24
          Co do tytułu artykulu... żenada większa niz ta bramka wpuszczona przez Tomka...
          Boruc tez puścił takiego babola w pierwszej połowie, dupska mu sie nie chciało ruszyć... nie wiem czemu ale wole Kuszczka w pierwszej jedenastce i nie zdziwie sie jak w meczu z Chorwacją wybiegnie w podstawowym składzie! Tak zrobił Houllier po interwencji Dudka w meczu MU. A Boruc w meczu z USA to co zrobił... tak samo sie minął z piłką i padła bramka... błędy rzecz ludzka. Stawiam na Tomka Kuszczaka!!
      • Gość: white Re: Piłkarzyki 2006! :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:17
        Za dużo myślisz. Niestety, to myślenie zbyt twórcze nie jest.

Nic się nie stało ! Tomek, nic się nie stało !
    • Gość: kuszak Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:15
      kuszak do pierwszego skladu
    • Gość: k. Re: Kuszczak się nie poddaje IP: 80.240.172.* 31.05.06, 12:16
      Od bronienia bramki, meczy się nie wygrywa !!
      Wszyscy się rozczulają nad błędem bramkarza a nikt nie mówi o tym, że cały
      zespół grał beznadziejnie, a właściwie stał na boisku. Każdy bramkarz ma w
      swojej karierze głupią wpadkę, ale nawet jakby obronili wszystko to od tego się
      meczy nie wygrywa!! Trzeba strzelać, strzelać i jeszcze raz strzelać. A z tym
      to już duużo gorzej.
    • Gość: azet Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.chello.pl 31.05.06, 12:16
      Niech ten Janas dobierze szybko Edytę Górniak i Dodę to może lepiej nas
      zapamiętają!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka