Gość: wstyd IP: 62.233.189.* / *.devs.futuro.pl 31.05.06, 11:24 zawstydziłeś nie tylko siebie, ale i nas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tgaw Kuszczak się nie poddaje IP: 83.238.100.* 31.05.06, 11:26 Pierwsze koty za ploty, imho nie Kuszczak nie powinien brac tego do glowy, i tak jest o niebo pewniejszym bramkarzem niz Boruc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.sympatico.ca 31.05.06, 12:00 nie no oczywiscie nie powinien sobie tego brac do glowy - bo jeszcze sobie co zrobi; nie jeden trener sie przewraca teraz w grobie,bo to bardzo szkoleniowa bramka - to tak zwana kozlujaca pilka, a "kozlem" o czywiscie byl Kuszczak; jak mawial sw. pamieci p.Kazio Gorski:"pilka jest okragla a bramki sa dwie"; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:03 No i mamy nastepce Rasiaka! s10.bitefight.pl/c.php?uid=44862 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franekmusijechac bez przesady IP: 82.160.28.* 31.05.06, 12:13 Kuszczak jest OK, to był przypadek w towarzyskim meczu. Dawaj Kuszczak- nie poddawaj się, jesteś lepszy od WieśMaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguado Złe dobrego początki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:43 To dobry znak. Seaman w Korei puscil gola Ronaldinho "za kolnierz". Tomek juz takiej bramy nie wpuści... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Dudek i Frankowski - wracajcie! Janas - out ! 31.05.06, 12:55 Dudek i Frankowski - wracajcie! Janas - out ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es No, to możemy odetchnąć - najgorsze już za nami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:57 Bo 2x takiej szmaty to nawet Polak nie potrafi wpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: No, to możemy odetchnąć - najgorsze już za na IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:05 szkoda, że Janas nie powołał tego bramkarza z Kolumbii - miałby dwa w jednym - przyzwoitego bramkarza i dobrego strzelca:) Tak to pozostaje modlić się, żeby Boruc czy Kuszczak nie puiścili jakiejś szmaty i że Jeleń coś dobije w 93-ciej min.:) P.S. To nie pierwsza koszmarna szmata Kuszczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
zloczewianin Widać, że chłopaki się zgrywają(integrują). 31.05.06, 13:47 Widać, że trener Janas ma już trzon. Mocny trzon drużyny Rasiaka, Mile i teraz Kuszczaka. Jestem pewien że jeszcze dwa, trzy tygodnie integracji i chłopaki (kolokwializm Janasa) będą mogli jeździć po wszystkich kontynentach z pokazami. Co tam mistrzostwo świata. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wpuszczak Już go prawie Manchester brał. Głowę w chmurach IP: 195.136.151.* 31.05.06, 18:07 już nosiła. A tu taka szmata. Większośc domorosłych bramkarzy obroniłaby to bez trudu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibice Tomek! Jesteśmy z Tobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 31.05.06, 18:26 Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek Bledy sie zdarzaja 31.05.06, 19:39 zachowanie pokazuje czym sie roznia kibice od "kibicow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: No, to możemy odetchnąć - najgorsze już za na IP: *.biskupin.wroc.pl 31.05.06, 15:01 no no.dobrze ze tlusty boruc i dudek nigdy szmat nie puszczaja.daj spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: No, to możemy odetchnąć - najgorsze już za na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 16:19 Czytając Twojego posta odnoszę wrażenie że jesteś zwykłym wataszką internetowym! potrafisz tylko wybrzydzać i ubliżać jak większość "pseudo" którzy przychodzą na stadiony by się wyszumieć,a meczu być może nawet nie widziałeś!Ja tam byłem i widziałem dokładnie co się stało,ubolewam nad tym chłopak przeżył tragedię więc zamiast mu pomóc Ty mu ubliżasz!!!mam nadzieję że wyciągnie z tego wnioski i w przyszłości sprawi nam jeszcze wiele wzruszeń i Tobie też !!!co z Ciebie za kibic?Jestem Polakiem i przykro mi tak mówic,patrząc na Twoją wypowiedz ale teraz przychodzi mi tylko jedno na myśl"typowa polska metalność" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: No, to możemy odetchnąć - najgorsze już za na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:59 żebyś sie nie zdziwił... Polak potrafi :/// Dla mnie najsmutniejsze jest to, że Kuszczakiem interesowały sie kluby z Premierlige w tym wielki Manchester. Kuszczak mógł być pierwszym polakiem od czasu Bońka (no i może Dudka z Liverpoolu), który grałby dla takiej Firmy... Teraz nie wiem czy sir Alex nie zniechęci sie do polskiego bramkarza. Mam nadzieje, że nie bo to naprawde utalentowany zawodnik i trzeba jaknajszybciej zapomnieć mu ten kiks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacieK Dudek i Frankowski - wracajcie! ale nie do reprez IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 31.05.06, 13:50 Co było a nie jest nie pisze sie w rejestr Frankowski nie strzela Dudek nie gra do czego mają wracać? tym co było kiedyś na mundialu sie grać nie da. Co za krytyka nie można żyć przeszłością!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Dudek i Frankowski - wracajcie! Janas - out ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 15:46 Wiesz co Anna wydaje mi się że Twoja znajomość futbolu jest podobna jak moja tańca towarzyskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadoon Re: Dudek i Frankowski - wracajcie! Janas - out ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:05 Wiadomo, baba ;>>>... Do garów, a nie mecze oglądać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent ZAPłacę za wyśmianie polski zespol !!! IP: *.lublin.mm.pl 31.05.06, 20:43 na mundial. Dam wam pieniadz, wodka i kielbasa. Wy smiac sie z waszego zespol za pieniadz. Honoru i tak nie macie a zarobicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: ZAPłacę za wyśmianie polski zespol !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:56 "Rozumiem a przynajmniej z Twojej Polszczyzny w poście wnioskuję że jesteś tym super Niemcem który wyjechał parę lat temu z Polski do Niemiec i teraz jest tam wielkim "PANEM" bo jak śpiewał bo jak śpiewał Kukiz marzeniem życia tych ludzi jest audi albo bmw na kredyt... resztę chyba powinieneś znać. dobrze jeszcze że chć trochę po Polsku pamiętasz bo piszesz zupełnie nie gramatycznie, ale to zrozumiałe jak się zdąży skończyć zaledwie podstawówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: ZAPłacę za wyśmianie polski zespol !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:08 proponuję zacząć od agenta.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: ZAPłacę za wyśmianie polski zespol !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:27 -------------------------------------------------------------------------------- "Rozumiem a przynajmniej z Twojej Polszczyzny w poście wnioskuję że jesteś tym super Niemcem który wyjechał parę lat temu z Polski do Niemiec i teraz jest tam wielkim "PANEM" bo jak śpiewał Kukiz marzeniem życia tych ludzi jest audi albo bmw na kredyt... resztę chyba powinieneś znać. dobrze jeszcze że chć trochę po Polsku pamiętasz bo piszesz zupełnie nie gramatycznie, ale to zrozumiałe jak się zdąży skończyć zaledwie podstawówkę. pozdr.Kibic z Polski, Polak który ma w d...e Twoją kiełbasę,przyjedz spróbujesz naszej!znaj naszą polską gościnność!!! a wódkę też mamy swoją i to podobno najlepszą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek z dudkiem i frankowskim by repra wygrala 17:0 31.05.06, 19:46 oczywiscie by grala zamiast 11 tylko ta 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endy Re: Złe dobrego początki... IP: *.chello.pl 31.05.06, 19:51 Dokładnie, lepiej żeby popełniał błedy w meczach kontrolnych i wyciągał z tego wnioski, niż jakby miał to robić już na mistrzostwach. Kuszczak still number 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Złe dobrego początki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:57 Słuszna uwaga, aczkolwiek mecz był bolesny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak szkoda mi go IP: *.petrus.com.pl 31.05.06, 11:26 pierwszy! pozdrawiam cały świat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
akopinski Re: szkoda mi go 31.05.06, 13:07 Niestety jak kolejny raz pokazała praktyka Śląsk nadal nie jest przyjazny reprezentacji Polski. Czytam, że wg opinii ślązaków w Warszawie byłoby to samo. No niestety nie macie racji. Próba wprowadzenia trąbek na Lazienkowskiej 3 zakonczyła się po 2 minutach gdy cały stadion skandował by je wy...... Druga sprawa. Chodze na Łazienkowska i wiem, że jakbyś hanysie jeden z drugim tam zaczął swój antydoping w postaci buczenia lub gwizdów na reprezentacje to byś zebrał parę plaskaczy i szybko oprzytomniał. W Warszawie po meczu owszem dostaliby takie gwizdy na jakie zasłużyli - patrz przegrany eliminacyjny mecz z Łotwą- lub wygrany w ostatnich minutach ze słabiutką Irlandią Północną- zawsze jednak mogą liczyć na doping do ostatniej minuty. Po raz kolejny trębacze i wąsacze ze Śląska pokazali na jakim poziomie jest ich świadomość narodowa i wogóle przywiązanie do reprezentacji Polska bez Śląska- powiadam wam, nie jest Polsce potrzebny ten kulturowy i wydrenowany śmietnik z ciemną masą - gdzie tak naprawdę kulturkampf odniósł sukces na całej linii Pozdrawiam Stolica Odpowiedz Link Zgłoś
zloczewianin A co powiesz o świadomości narodowej polskiej kadr 31.05.06, 13:59 y? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: szkoda mi go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 14:43 To że mecz był rozgrywany na stadionie Śląskim, nie oznacza bynajmniej że jedynymi kibicami byli Ślązacy. Zgromadzili się tam kibice z CAŁEGO kraju (wystarczyło spojrzeć na rejestracje samochodów/busów) i sądzę że niejeden TWÓJ krajan ze stolicy wziął udział w wygwizdywaniu / buczeniu / rzucaniu obelg na polską reprezentację. Więc bądź łaskaw nie wyciągać tak daleko idących wniosków z tego wydarzenia. Dla ścisłości: również jestem przeciwna wygwizdywaniu np. Bogu ducha winnego Rasiaka tylko dlatego że Janas śmiał go wysłać na murawę. Na oceny przyjdzie czas po mundialu, aczkolwiek po wczorajszym popisie i przy najszczerszych i najlepszych życzeniach dla reprezentacji, wątpię by były one pozytywne. Jeszcze jedno, ten, jak go nazywasz "wydrenowany śmietnik" przez wiele lat dawał mieszkania i pracę ludziom z różnych stron kraju i wysyłał węgiel i de facto pieniądze również do TWOJEJ stolicy - więc traktuj go z większym szacunkiem. Acha, jestem centusiem z Krakowa. Pozdrowienia dla Hanysów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bladi barti Re: szkoda mi go IP: *.centertel.pl 31.05.06, 17:57 i przez takich ciuli jak ty kopinski, narod nie przepada za warszawa, a znam sporo fajnych gosci ze stolicy, na meczyku wczoraj bylem (jestem z krakowa) i uwierz mi psia koncowo (inaczej nie zamimerzam sie do ciebie zwracac) tam byli kibice z calej Polski i nie dziwie sie ze gwiazdali na gosci, ktorym sie nie chce, mozna dopingowac, ale nie widzisz zaangazowania, to po co? mislismy juz siatkarzy, ktorym poo kazdej wtopie spiewaja ludziska: nic sie nie stalo, no i faktycznie z generacji gruszki, zagumnego nic nie wyszlo, bo juz sie przyzwyczaili, dlatego uwazam, ze naszym kopaczom przyda sie male otzrzezwienie nawet jezeli uwazasz, ze nie powinni gwizdac, to mozesz to wyrazic, Twoja sprawa, ale co ta za dopieprzanie sie do calego regionu, jakies jazdy z niemcami wez sie walnij w ta pusta pałe i pomysl dwa razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: szkoda mi go IP: *.5.12.vie.surfer.at 31.05.06, 20:08 stolica..no niech nie pekne:) zakompleksiony zulasie:) wstyd miec taka stolice, co to kibice w niej leja sie z policja, bo..mistrza zrobili wlasnie:)a juz jesli o doping chodzi,to ta piesn zalobna....waaaaaarszaaaaawa,waaarszaaaawa,to juz dno dna, i tak umiecie przez cale 10 minut...zalosne bardzo.to, co do wspanialego dopingu.mecz byl na slasku, polskim slasku, i jesli o mnie chodzi, to wyp....bym z polski zulasow predzej,jak hanysow,i napewno nie jestem sam:) zas co do repry - jak poscielesz,tak sie wyspisz,i niech sie janas modli o cud jakis, bo jak z grupy nie wyjdzie, to moze azylu u lukaszenki od razu szukac...za te wszystkie waly, ktore porobil,tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mana Kuszczak się nie poddaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:26 a mi go szkoda... no cóż trudno, wypadki sie zdarzaja :) ale pewnie "kibice" dadza mu popalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zijutek Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:28 Tak czy owak chłop ma odwagę powiedzieć "mea culpa" a nie obraża się na kibiców jak Buc-Boruc Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer A taki był buńczuczny. W MU miał grać. 31.05.06, 11:26 Teraz będzie miał fart jak w swoim WB na ławce nie usiądzie. Gdyby nasi nie awnasowali na mundial, spokojnie bym go oglądał a tak będę musial się wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Kuszczak się nie poddaje ..... 31.05.06, 11:28 A co ma zrobić? teraz na nim wszyscy wieszają psy (tzn. niby prawdziwi kibice) i co lepiej wam jak poobrazacie go?? Jak Dudek dał ciała w meczu ligowym z MU to kibice śpiewali mu "You are never walk alone". A wy co? Tylko bluzgać? oj niedobrze nie dobrze. To nasz reprezentan i innego nie będzie - więc lepiej się z tym pogodzić i go wspierać niż niszczyć go psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.eich.swh.uni-giessen.de 31.05.06, 11:47 najlatwiej jest pojechac po kims, zamiast wspierac jakos - szczegolnie wszyscy ci 'prawdziwi' kibice:/ Tez mi szkoda tak glupiej bramki, ale wyobrazam sobie jak on sie musi czuc i na pewno go to zmotywuje do ciezszej pracy na treningach. A swoja droga i tak jest lepszy niz boruc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Kuszczak się nie poddaje ..... 31.05.06, 12:08 Dudkowi na pewno, na sto milionów procent nikt nie śpiewał "You are never walk alone", bo taki song nie istnieje :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius-TG <a href="http://video.google.com/videoplay?docid=2808876181" targe IP: *.chello.pl 31.05.06, 12:21 video.google.com/videoplay?docid=2808876181913737823&q=kuszczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Kuszczak się nie poddaje ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 16:58 Wiesz co na tym forum prawdziwych kibiców jak tak czytam to jest niewielu!!! potrafią tylko bluzgać i wyzywać.Prawdopodobnie większości meczów nie widzieli a zabierają głos bo gdzieś coś przeczytali!!! Kuszczak nie poddaj się ktoś wspólnie z Arturem musi bronić naszych barw!!!!!!!!! pzrecież nie ten młody Fabiański! na niego jeszcze przyjdzie czas.Może jestem nie poprawnym optymistą ale wierzę że gdy nadejdzie czas mistrzostw nie tylko Kuszczak ale wszyscy zawodnicy staną na wysokości zadania pozdrawiam prawdziwych Kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weradek Eurosport zachował się jak wieś - parafrazując IP: 213.192.66.* 31.05.06, 11:30 a na eurosporcie napisali, że to Artur Borac był współautorem amazing gola;))) co za wieśniaki, panie Arturze, co? www.eurosport.com/football/world-cup1/2006/sport_sto895411.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: Eurosport zachował się jak wieś - parafrazują IP: *.fbx.proxad.net 31.05.06, 13:18 A poza tym napisali Borac, a nie Boruc. Szkoda mi tych stron internetowych, ktore z takim przekonaniem opowiadaja takie bzdury. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
orzyna.cin Kuszczak się nie poddaje 31.05.06, 11:30 Tomek, trzymaj się. Wpadka zaliczona, kolejne punkciki do bezcennego doświadczenia. Na mundialu już się to nie powtórzy. Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane to się robi żenujące IP: *.compower.pl 31.05.06, 11:31 Bramka kuriozalna, ale żeby się tak pastwić nad nim? Przecież to był mecz towarzyski, mógł sobie sam strzelić nawet i nic by się nie stało. Ale u nas jak zwykle życiowe niedojdy i patałachy muszą się dowartościować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy kibic Tomek, jestesmy z Toba!!! IP: 192.165.213.* 31.05.06, 11:32 I pieprzyc wszystkich, ktorzy mysla inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U'llneverwalkalone Re: to się robi żenujące IP: *.aster.pl 31.05.06, 12:28 Dokładnie. Niestety żyjemy w kraju wiecznych malkontentów i zakompleksionych frustratów, którzy czekają tylko na okazję żeby komuś dowalić i lepiej się dzięki temu poczuć. Kiedy reprezentacja przegrała przed eliminacjami 1-5 z Danią to krzyczeli wszyscy:"Wyj... Janasa!" Potem jak się zakwalifikowaliśmy do MŚ to pewnie wszyscy się pałowali tak jakby sami ten awans wywalczyli, ale wystarczy najmniejsza wpadka i żeby zaczęli wylewać kubły pomyj na wszystkich dookoła bo tylko w ten sposób mogą dać upust swej frustracji. Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: to się robi żenujące IP: *.uni.lodz.pl 31.05.06, 21:24 Ja nie jestem tak zaangażowany. Uważam że Boruc i Kuszczak są dobrzy. Czytam jednak ostatnio komentarze pod artykułami i zauważam, że to forum to sami fani Kuszczaka. Wszyscy krzyczą Kuszczak nr 1. Niestety, koleś miał szansę, i to wielką, po błędzie i zejściu Boruca, żeby stać się numerem jeden, ale zdaje się, że tę szansę zaprzepaścił. Po takim błędzie ja bym się bał postawić go w bramce. Co do meczu, to uważam, że ludzie wyciągają zbyt daleko idące wnioski. Już przed spotkaniem było wiadomo, że po zgrupowaniu piłkarze są zmęczeni i nie będą dobrze grali. Muszą teraz odpocząć. Skąd więc tak wielkie oczekiwania co do tego meczu? Zobaczymy na mundialu co się stanie. Engelowi każdy wierzył, a on robił dobrą minę do złej gry, bo już wcześniej wiedział, że nie ma szans na mistrzostwach. Ciekawe co pokaże Janas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re: to się robi żenujące IP: *.fbx.proxad.net 31.05.06, 13:25 > Bramka kuriozalna, ale żeby się tak pastwić nad nim? Przecież to był mecz > towarzyski, mógł sobie sam strzelić nawet i nic by się nie stało. Ale u nas jak > zwykle życiowe niedojdy i patałachy muszą się dowartościować. Wlasnie, a do tego jacy dumni z siebie, ze w koncu mozna skrytykowac jednego z najlepszych bramkarzy w Polsce. Czytalem fora przed wyborem reprezentacji i kazdy, doslownie kazdy byl za Borucem lub Kuszczakiem jako nr 1. Teraz, gdy to stalo sie faktem, znowu sie cos k...a nie podoba. Jakbym byl trenerem to zbojkotowalbym media i 'kibicow', a ja mysle, ze Janas wyjdzie z grupy, postawi na swoim, ale w Polsce znowu sie cos k...a nie bedzie podobalo. Droga Gazeto, przepraszam za K...A, ale troche mnie denerwuje jak czytam frustratow. Pozdrawiam madrych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: Kuszczak się nie poddaje 31.05.06, 11:35 Szkoda by było, gdyby Kuszczak stracił możliwość transferu do MU lub innego dobrego klubu. Nie winię Tomka za to co się stało. Taki gol zdarza się raz w życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
al_jazeeta Re: Kuszczak się nie poddaje 31.05.06, 11:45 decitos napisał: > Taki gol zdarza się raz w > życiu... święte słowa. szkoda chłopaka, dał ciała, ale jestem PEWNY, że dzięki tej wpadce już NIGDY nie cofnie rąk w takiej sytuacji. po to są mecze towarzyskie, żeby popełniać w nich błędy, na których można się uczyć, a że miłośnicy piłki nożnej obecni na stadionie chcieli sobie przychodząc na ten mecz poprawić samopoczucie, to mogli się lepiej wybrać wcześniej na spotkanie z IV ligą szwajcarską - dużo bramek, nasi wygrali, a rasiak był na boisku, więc mogliby mu też naubliżać - czego więcej potrzeba takiemu prawdziwemu kibicowi? pozdrawiam, al Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:58 takich bramek tonie puszczają nawet bramkarze w trzeciej lidze polskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Co za kibice??????????????????????????? ??? IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 31.05.06, 13:40 postawa polskich kibiców była straszna. Wszyscy popełniają czasem błedy a Jerzy Dudek całkiem sporo. Podobała mi sie decyzja trenera bo jeżeli nie ma ię miejsca w pierwszym składzie to nie ma sie ogrania. Frankowski też nie gra jak kiedyś więc to nie jest już "Franek łowca bramek" tylko franek z brzuszkiem który nie potrafi strzelać ani w klubia ani Wyspom Owczym. Czekałem tylko kiedy kibice zaczną domagać sie powołania dla Zbigniewa Bońka bo przecież kidyś on też był łowcą barme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lw23 Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.com.pl 31.05.06, 17:03 Janusz Jojko jak sam sobie wrzucil pilke do bramki gral chyba w pierwszej a nie trzeciej lidze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Kuszczak się nie poddaje IP: *.aster.pl 31.05.06, 11:35 Nie łam się, Tomek! Błędy się zdarzają a te barany na Śląskim to ch.. nie kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic polski Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.resetnet.pl 31.05.06, 11:36 Trzymaj się Tomek. Jeszcze pokażesz na co Cię stać. A stać Cię na bardzo dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Głowa do góry! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 31.05.06, 11:37 Dwa razy się takich goli nie wpuszcza, a bronic Kuszczak naprawde potrafi i jest napewno zwinniejszy w bramce niz Boruc. Jeszcze beda z niego ludzie. Pozdro na Mundialu! Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Chamski tytuł w stylu "Faktu". 31.05.06, 11:38 Ale poziom GW idzie w dół wraz z giełdowym kursem Agory (najniższy od 3 lat). Co się czepiacie przypadkowej bramki w sparingu? Dudka tak nie jechaliście gdy wpuścił szmatę z MU ani Franka gdy marnował 100% sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: white Re: Chamski tytuł w stylu "Faktu". IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:43 Dokładnie ! Gazeta nie tylko ceną, ale i zawartością zbliża się niebezpiecznie do poziomu wydawnictw z niższej półki. "Wpuszczak" ? Zmieńcie ten tytuł, nie wstyd wam ? Tomek, trzymam za Ciebie kciuki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rywek Re: Chamski tytuł w stylu "Faktu". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:44 Zgadzam się. Obraźliwa przeróbka nazwiska przez gazete to zwykłe chamstwo z najniższej półki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: Chamski tytuł w stylu "Faktu". IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:51 Podstawowa zasada w redakcjach prasowych, to nioe robienie sobie zartow z nazwisk, nie wykorzystywanie gier słownych z uzyciem słów, jako niemerytoryczny chwyt, nietrzymający standardu. Także na stronach gazety.pl ten zart jest nie na miesjcu, i jest troche niezrozumiały, i, niestety, to nie pierwszy w ostatnich tygodniach taki popis mało wyrafinowanąpubliczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re:głupiś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:03 można sobie szydzić, jeżeli ktoś Ci strzela bramkę z końca boiska!! Wiesz, dlaczego? Bo to jest przezabawne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re:głupiś IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:15 no przecież to jest śmieszne i jeszcze nie widziałem czegoś takiego:) Stary mi opowiadał, że widział jak był młody, ale ja nigdy - a oglądam Eurosport, chodzę regularnie na mecze pierwszej, trzeciej, a kiedyś też czwartej ligi od wielu lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodos Re:głupiś IP: *.fbx.proxad.net 31.05.06, 13:34 > no przecież to jest śmieszne i jeszcze nie widziałem czegoś takiego:) > Stary mi opowiadał, że widział jak był młody, ale ja nigdy - a oglądam > Eurosport, chodzę regularnie na mecze pierwszej, trzeciej, a kiedyś też > czwartej ligi od wielu lat! 'Stary Ci opowiadal, jak byl mlody'. Ojejku. To daj mi kretynie swoj email, to przesle Ci taka wpadke bramkarza, ze bramka Kuszczaka to przy niej nic. A co do Twoich meczy, to chyba ich nie ogladasz, tylko bijesz sie z innymi kibicami. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re:głupiś IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 14:12 nie, mam już swoje lata, więc mi to nie w głowie, te bitki:) Chodzi o tą konkretną sytuację, że bramkarz strzela bramkarzowi. Jak bramkarz nie wie gdzie jest poprzeczka - nie ma oczu z tyłu głowy, to nie jest dobrze... Taki gość może nie być pewny na mundialu, gdzie akcje bedą szybsze, hałas na trybunach ogromny i presja też wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Chamski tytuł w stylu "Faktu". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:50 Tani brukowiec niemiecki! myślałem że maja więcej kultury!!! zwłaszcza jeśli chodzi o Nazwiska. Mogą pisać krytycznie ale obrażac kogoś w ten sposób chamsko przekręcając nazwisko...skojażenie na poziomie dziecka na podwórku, dla mnie żenada!!! To świadczy o jakości intelektualnej pisarczyków tego BRUKOWCA.Acha ciekawi mnie jedno, co napiszą kidy na mundialu Kuszczak okaże się bohaterem np.meczu z Niemcami? pewno się nie dowiem bo nie czytam brukowców, Chyba że od was tzn.z tego forum. pozdrawiam kibic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjuk Re: Chamski tytuł w stylu "Faktu". IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 31.05.06, 19:03 kris - popieram to co napisales. wierze ze im szczeka opadnie tak jak angolom po wembley w 1973 gdy przed meczem obwolali clownem Tomaszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Gazeto - Wstyd!! IP: *.crowley.pl 31.05.06, 12:10 Na pierwszej stronie portalu taki chamski i prostacki tytuł w stylu brukowca. Dno dna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yane Re: Chamski tytuł w stylu "Faktu". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:52 Po ludzku jest mi szkoda chłopaka. Ale to nie jest mecz ligi podwórkowej. Tu są podwyższone standardy i wysokie wymagania. Sorry Tomek, ale skrewiłeś na całej linii :( Reszta też pojechała po bandzie... Ole! Odpowiedz Link Zgłoś
maclaren co za amba 31.05.06, 11:38 Lubię Kuszczaka, żal mi go jak cholera, ale to przez tą "interwencję" kibice się wczoraj tak wkurzyli i tak zachowywali. I chyba nie tylko te ponad 30 tys ludzi na stadionie, ale i parę milionów przed telewizorami poczuło się upokorzonymi. Aż żal za dupe ściska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: co za amba IP: *.autocom.pl 31.05.06, 12:12 Mam nadzieje ze Kuszczak nie bedzie myslal o tej kuriozalnej bramce. Wierze w niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.chello.pl 31.05.06, 11:41 Do użytkownika "wstyd": A Ty co robisz żeby siebie i Nas nie zawstydzac????????? nie wspominając o promowaniu i sławieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sainz Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:41 Ale przynajmniej nie wmawia nam, że jego błąd to wina kibiców. I tu ma mój plus i wolę go na mundialu niż chama boruca, który uważa się już za najjaśniejszy punkt drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.chello.pl 31.05.06, 11:47 zdaza sie... to jest sport -mnie tam nie zawstydzil . zobaczymy jak bedzie bronic w niemczech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MD Głowa do góry!! Nic się nie stało!! IP: *.gtech.com / 192.156.102.* 31.05.06, 11:50 Takie powinny byc tytuły gazet, a nie wszechobecna ironia i radość z cudzego błędu. Tylko, że to już taka nasza buraczana tradycja, żeby śmiać się z pomyłek i szydzić, prawda FRUSTRACI? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukulsky Re: Kuszczak się nie poddaje IP: 57.66.193.* 31.05.06, 12:00 Tomek trzymaj się!!! Popełniłeś wielbłąd który zdarza się raz w życiu! Czyli masz to już za sobą :) Teraz będzie tylko lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:03 cytat "Załamanego bramkarza musiał pocieszać kapitan drużyny, Jacek Bąk. Kuszczak wziął się w garść i do końca meczu bronił już pewnie." A co on do końca meczu bronił ??? Jeden prosty strzał .... Więc o jakiej pewności tu mowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.sonofon.dk 31.05.06, 12:04 idiota i kretyn. tak, Ty, nie kuszczak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maribox Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:09 Zostawcie Tomka w spokoju,on i tak napewno sie ch..owo czuje.Przynajmniej sie chłopak przyznał ze dał ciała,a nie tłumaczył sie ze mu ciezko sie ruszc było.Ja postawiłbym na niego na MŚ,a pierd...nego Boruca wyjeb.ł na zbity pysk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiakrew! Piłkarzyki 2006! :)))) IP: 80.50.180.* 31.05.06, 12:05 Myślałem, że to jest możliwe tylko w grze w piłkarzyki.... na stole, ....w pokoju, ...dziecinnym _ Dudek, to jest gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiakrew! Re: Piłkarzyki 2006! :)))) IP: 80.50.180.* 31.05.06, 12:07 _ Dudek, to jest gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Piłkarzyki 2006! :)))) IP: *.prv / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:24 Co do tytułu artykulu... żenada większa niz ta bramka wpuszczona przez Tomka... Boruc tez puścił takiego babola w pierwszej połowie, dupska mu sie nie chciało ruszyć... nie wiem czemu ale wole Kuszczka w pierwszej jedenastce i nie zdziwie sie jak w meczu z Chorwacją wybiegnie w podstawowym składzie! Tak zrobił Houllier po interwencji Dudka w meczu MU. A Boruc w meczu z USA to co zrobił... tak samo sie minął z piłką i padła bramka... błędy rzecz ludzka. Stawiam na Tomka Kuszczaka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: white Re: Piłkarzyki 2006! :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:17 Za dużo myślisz. Niestety, to myślenie zbyt twórcze nie jest. Nic się nie stało ! Tomek, nic się nie stało ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuszak Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 12:15 kuszak do pierwszego skladu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Kuszczak się nie poddaje IP: 80.240.172.* 31.05.06, 12:16 Od bronienia bramki, meczy się nie wygrywa !! Wszyscy się rozczulają nad błędem bramkarza a nikt nie mówi o tym, że cały zespół grał beznadziejnie, a właściwie stał na boisku. Każdy bramkarz ma w swojej karierze głupią wpadkę, ale nawet jakby obronili wszystko to od tego się meczy nie wygrywa!! Trzeba strzelać, strzelać i jeszcze raz strzelać. A z tym to już duużo gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azet Re: Kuszczak się nie poddaje IP: *.chello.pl 31.05.06, 12:16 Niech ten Janas dobierze szybko Edytę Górniak i Dodę to może lepiej nas zapamiętają! Odpowiedz Link Zgłoś