Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Apator - Polonia

23.03.02, 13:05
    Szkoda, że bydgoszczanie nie potraktowali tego sparingu poważnie, bo zawody
    mogłyby być naprawdę ciekawe, a i sami zawodnicy mogliby się sprawdzić w
    konfrontacji z godnym siebie rywalem. Niestety w sparingu nie wystąpił ani T.
    Gollob ani Pepe, co przyczyniło się do tak wysokiego zwycięstwa Aniołów: 63:25.
    Po sparingach widać, że dobrą formą może pochwalić się Bajer, a i Sawina po
    nieco słabszych pierwszych występach, chyba się dopasował ze sprzętem. Jak tak
    dalej będzie i ci dwaj będą jeździli ze sobą w parze, trudno będzie rozróżnić,
    który z nich jedzie na prowadzeniu, a który drugi. To norma, że w sparingach
    zawsze górą jest Apator. Oby tak było w lidze:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: MONK Re: Apator - Polonia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 14:34
        pepe - debiutowal wczoraj w Anglii - 7 pkt
        t.gollob - zdaje sie ze jest chory, zreszta pomagal pewnie jackowi ze sprzetem
        obcokrajowcy - Loram zjedzie dopiero na kryterium , o Whiltshirze nic nie wiem

Polonia pojechala tym co ma; dzien wczesniej w Pile wystarczylo to na
        wyrownana walke do konca. Zreszta sparingi w Toruniu rzeczywiscie zawsze konca
        sie zwyciestwami Apatora.
        • robert_wl Re: Apator - Polonia 23.03.02, 15:40
          Nie chodziło mi o to, że w sparingu zabrakło obcokrajowców, bo oni na takich
          meczach prawie nigdy się nie pojawiają. Szkoda tylko że Pepe i T.Gollob nie
          wystąpili, bo jedynym zawodnikiem który po stronie Polonii nawiązał walkę był
          J.Gollob.
          • Gość: MONK Re: Apator - Polonia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 16:57
            Mialem na mysli to ze Polonia nie odpuscila tego spotkania - to byl
            najmocniejszy sklad jaki wczoraj mozna bylo zmontowac. Pepe nie bedzie chyba
            tez na Kryterium
      • Gość: fin Re: Apator - Polonia IP: *.atr.bydgoszcz.pl 25.03.02, 08:55
        robert_wl napisał(a):
        > Szkoda, że bydgoszczanie nie potraktowali tego sparingu poważnie, bo zawody
        > mogłyby być naprawdę ciekawe, a i sami zawodnicy mogliby się sprawdzić w
        > konfrontacji z godnym siebie rywalem.

Masz swieta rację. Ten sparing wlasciwie nic nie powiedział. Jedyne to to, że może Jacek Gollob wrócil do formy
        sprzed kilku lat (pożyjemy, zobaczymy, cos umiarkowanie w to wierzę). Bo to, że Apator w pelnym, krajowym
        składzie na wlasnym torze rozniesie na strzępy rezerwy Polonii, to chyba było dla wszystkich oczywiste.
        Organizowanie sparingów jest przy takiej różnicy poziomu zawodników pozbawione sensu.

> To norma, że w sparingach zawsze górą jest Apator.
        > Oby tak było w lidze:)

Oby nie ;)))
        Pozdr

• Gość: Mario Re: Apator - Polonia IP: 158.75.15.* 26.03.02, 15:26
        Ja miałem do końca nadzieję że wystąpi przynajmniej Tomek.A tak wszystkie
        emocje kończyły się niemalże po starcie.Zdecydowanie najciekawsze były biegi z
        udziałem Jacka Golloba oraz ten w którym poddenerwowany Kowalik gonił przez
        półtora okrążenia Puszakowskiego.
        Możemy się pocieszyć tym że Polonia ma jeszcze słabszych juniorów niż Apator.
        (postawa Stanisławskiego będzie wielką niewiadomą).
        • Gość: MONK Re: Apator - Polonia IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 19:35
          To ze apator ma lepszych juniorw to zadna niespodzianka. Skupilbym sie raczej
          na fakcie ze Apator ma zwyczajnie slabych mlodziezowcow. Z drugiej strony nie
          ma zespolow bez luk w skladzie
          • Gość: Morciasz Re: Apator - Polonia IP: *.graf.torun.pl 27.03.02, 13:47
            I tak Jacek Gollob lal naszych jak chcial. Mialby z 13 punktow gdyby nie upadek
            na prowadzeniu.
            • Gość: MONK Re: Apator - Polonia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 22:53
              pyanie cze jechal na tym samym sprzecie, ktory testowal w Bydgoszczy??? jesli
              tak to tylko mu sie fuksnelo
              • Gość: Mario Re: Apator - Polonia IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 00:55
                Jezeli Jacek rzeczywiście pozbył się swoich "problemów" z zeszłego sezonu to
                musi być dobrze!
                • Gość: MONK Re: Apator - Polonia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 01:01
                  ale kiedy patrze na niego na torze to nie ten Jacek co przed odejsciem
                  niestety. Bardzo duzo stracil na odejsciu i nie wiem czy bedzie potrafil
                  odzyskac dawna forme
                  • Gość: Mario Re: Apator - Polonia IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 01:11
                    Ciężko mi coś powiedzieć bo nie widziałem Jacka na żywo przed odejściem z
                    Bydgoszczy,więc trochę mi brak odniesienia :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka