Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SLASK PRZEGRAL SPARING Z POLONIA 67:82 !

IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 21:06
    Hmm... Co najmniej zastanawaiajace. Co prawda nie gralo trzech podstawowych, ale ja juz slyszalem o pewnym mistrzu i final four w euro...

http://www.e-basket.pl/?kom=all&news=276#k
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ender Re: SLASK PRZEGRAL SPARING Z POLONIA 67:82 ! IP: *.edukacja.wroc.pl 27.08.01, 11:10
        Nie wiem gdzie słyszałeś o pewnym final four. Mowa była o tym aby przede
        wszystkim wyjść z grupy.A ta przegrana? Nic nie znaczy! Zespół grał bez
        Einikisa i Fetisova, poza tym byli katowani przez cały obóz w Zakopanem
        treningami siłowymi. Po takim treningu nie zdziwiłbym się jakby nawet piłki do
        góry nie mieli siły podnieść. Ale nie łudźcie się kibice Anwilu w tym roku
        znowu Cała Polska w Cieniu Śląska! Tak już musi być.
        • Gość: fAnwilu Re: SLASK PRZEGRAL SPARING Z POLONIA 67:82 ! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 11:39
          Widac, ze kolega jest przyzwyczajony do zwyciestw swojej druzyny i wierzy bezgranicznie w jego hegemonie.
          Ale porazka jest wtedy bardzo bolesna, a zwyciestwo "tego drugiego" tym bardziej radosne.
          Nie po to o tym napisalem, zeby rozpoczynac wojne na slowka i polslowka. Anwil tez gral mecz z Ino po obozie przygotowawczym w Tatrach. A taki klasowy zespol jak Slask powinien dac sobie rade z Polonia (chocby i w okrojonym skladzie). W tym problem, ze Wasi gracze nie wytrzymali kondycyjnie tego meczu. Mozna sie pokusic o stwierdzenie, ze boski Grzesiu S. sprowadzil po prostu podstarzale gwiazdy na koszykarska emeryture. Ale to tylko gdybanie... I tak wszystko sie okaze w maju.
          PS. Skad Twoja ksywa? Z "Gry Endera"?
          • Gość: Ender Re: SLASK PRZEGRAL SPARING Z POLONIA 67:82 ! IP: *.edukacja.wroc.pl 27.08.01, 11:44
            Dokładnie. Widzę, że czytałeś.Pzdr
      • Gość: fAnwilu Re: SLASK PRZEGRAL SPARING Z POLONIA 67:82 ! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 11:49
        Ano czytalem. S-f oczywiscie rzadzi, ale ja jednak wole Dicka.
        No, ale to mial byc topik o koszykowce... :)
        pzdr
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka