Gość: misiek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 12:29 kibice wisły pamiętacie mnie? macie mnie a piszecie tylko o tym jak na LEGII rzucali kamieniami a ja przecież rzucałem nożem o mnie mówili w całej EUROPIE pokazywali w telewizjach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WISLAK Re: misiek z krakowa IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 13:16 Gość portalu: misiek napisał(a): > kibice wisły pamiętacie mnie? macie mnie a piszecie tylko o tym jak na LEGII > rzucali kamieniami a ja przecież rzucałem nożem o mnie mówili w całej EUROPIE > pokazywali w telewizjach. misiek TY PEDALE!!! KURWO Z WARSZAWY KTORA CHCIALA WYKLUCZYC WISLE Z PUCHAROW!!!! misiek! CO? TY KURWO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: misiek z krakowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 13:48 wiesz dobrze ze jestem z krakowa i my lajkoniki powiniśmy trzymać się razem. A i mam pytanie dlaczego sobie ubliżasz zadajesz sobie pytanie, odpowiadasz na nie, a póżniej krzyczeysz "ty kurwo". Zauważyłem na meczach coś podobnego stadion dzieli sie na dwie częsci jedna zadaje pytanie, druga się pyta "co?" i następnie jest też wyzywana od kurew (tak było na meczu z LEGIĄ gdy jedna ze stron podszywała się pod LEGIĘ notabene też tego nie rozumiem jak można udawać kibiców nie swojej drużyny) to chyba nie dobrze jak sobie ubliżamy wzajemnie skiślaczku. Odpowiedz Link Zgłoś