Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

misiek z krakowa

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 12:29
    kibice wisły pamiętacie mnie? macie mnie a piszecie tylko o tym jak na LEGII
    rzucali kamieniami a ja przecież rzucałem nożem o mnie mówili w całej EUROPIE
    pokazywali w telewizjach.
    Obserwuj wątek
      • Gość: WISLAK Re: misiek z krakowa IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 13:16
        Gość portalu: misiek napisał(a):

> kibice wisły pamiętacie mnie? macie mnie a piszecie tylko o tym jak na LEGII
        > rzucali kamieniami a ja przecież rzucałem nożem o mnie mówili w całej EUROPIE
        > pokazywali w telewizjach.

misiek TY PEDALE!!! KURWO Z WARSZAWY KTORA CHCIALA WYKLUCZYC WISLE Z PUCHAROW!!!!

misiek! CO? TY KURWO!!!!!
        • Gość: misio Re: misiek z krakowa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 13:48
          wiesz dobrze ze jestem z krakowa i my lajkoniki powiniśmy trzymać się razem. A
          i mam pytanie dlaczego sobie ubliżasz zadajesz sobie pytanie, odpowiadasz na
          nie, a póżniej krzyczeysz "ty kurwo". Zauważyłem na meczach coś podobnego
          stadion dzieli sie na dwie częsci jedna zadaje pytanie, druga się pyta "co?" i
          następnie jest też wyzywana od kurew (tak było na meczu z LEGIĄ gdy jedna ze
          stron podszywała się pod LEGIĘ notabene też tego nie rozumiem jak można udawać
          kibiców nie swojej drużyny) to chyba nie dobrze jak sobie ubliżamy wzajemnie
          skiślaczku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka