Gość: Kiwny IP: *.chello.pl 05.06.08, 20:43 Czemu nie zmieniono regulaminu po typowaniu Mistrzostw Świata 2006? Mam akceptować że chcę wygrać telewizor Philips, a na stronie głównej piszecie że nagrodą główną jest TV Sony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkk plama, plama, plama IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.08, 22:39 nie mogę akceptować regulaminu który stworzono do mistrzostw świata sprzed 2 lat, nie podróżuję w czasie, gdybym miał taką maszynę to mógłbym cofnąć się w przeszłość i powygrywać wszystkie zakłady bukmacherskie, ludzie opamiętajcie się i czytajcie co piszecie, plama, śmiech i kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ari Re: regulamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 10:23 najlepsze, ze przez dwa dni do nich to nie dotarlo, nie tylko nie cztaja wlasnego regulaminu ale i forum na temat prowadzonej gry. OBCIACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
darek.k2 Re: regulamin 07.06.08, 13:00 Ja regulamin zaakceptowałem bo chciałem się zacząć z Wami bawić ale zastanawiam się dlaczego robicie ludzi w bambuko nie zmieniając regulaminu z przed dwuch lat. Czy myślicie, że ktoś tego nie przeczyta. WSTYD ORGANIZATORZY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś