feelgood 17.05.02, 13:39 A w nim notatka, o tym jak to piłkarz Majewski Adam puka do drzwi Kolejorza, bo w Legii do składu się nie łapie. Ciekawe - Lech przestał Go już śmieszyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cromm Re: Wpadł mi w oko dzisiejszy PS 17.05.02, 13:42 Ależ Ty dziś nie nudzisz w pracy..he,he...... chce wrócić ? co za koleś ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaczoR Re: Wpadł mi w oko dzisiejszy PS IP: *.ae.poznan.pl 17.05.02, 14:09 Heheh.... lepiej niech nie wraca.... Tak wogole jestem przeciw powrotom zawodnikow, ktorzy spuscili kolejorza do II ligi i tak sie zarzekali ze lzami w oczach, ze za rok razem bedziemy swietowac powrot do ekstraklasy. Jak tylko zobaczyli kase na horyzoncie zaraz ich nie bylo. Majewski chyba tez byl w tej grupie skruszonych... jak sie myle prosze o sprostowanie... moglem nie zauwazyc krasnala... ..... a propos.... w widzewie juz obrzezali Urbaniaka?? mam nadzieje ze tak.. i ze nie wpadnie nikt na pomysl jego powrotu.. Odpowiedz Link Zgłoś
misza01 Re: Wpadł mi w oko dzisiejszy PS 17.05.02, 14:21 Maja odszedł do Legii znacznie wcześniej, jeszcze zanim do Wisły odszedł Żurawski. Po za tym ja z kolei jestem przecwny odsądzaniu od czci i wiary tych wszystkich, którzy odeszli. Pomijając sprzedawczyków Urbanan i Suchego, reszta musiała Lecha opuścić, bo tu bylo totalne bagno, nie było zupełnie kasy, piłkarze grali za pół darmo.jednak w tej grupie nie było Majewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
feelgood Re: Wpadł mi w oko dzisiejszy PS 17.05.02, 14:51 misza01 napisał(a): > Maja odszedł do Legii znacznie wcześniej, jeszcze zanim do Wisły odszedł > Żurawski. Po za tym ja z kolei jestem przecwny odsądzaniu od czci i wiary tych > > wszystkich, którzy odeszli. Pomijając sprzedawczyków Urbanan i Suchego, reszta > musiała Lecha opuścić, bo tu bylo totalne bagno, nie było zupełnie kasy, > piłkarze grali za pół darmo.jednak w tej grupie nie było Majewskiego Racja. Dlatego na mojej negatywnej liście byłych graczy figuruje jeno czterech: Podbrożny, Majewski, Urbaniak i $uchomski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaczoR Re: Wpadł mi w oko dzisiejszy PS IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 17.05.02, 15:13 misza01 napisał(a): > Maja odszedł do Legii znacznie wcześniej, jeszcze zanim do Wisły odszedł > Żurawski. Po za tym ja z kolei jestem przecwny odsądzaniu od czci i wiary tych > > wszystkich, którzy odeszli. Pomijając sprzedawczyków Urbanan i Suchego, reszta > musiała Lecha opuścić, bo tu bylo totalne bagno, nie było zupełnie kasy, > piłkarze grali za pół darmo.jednak w tej grupie nie było Majewskiego Dzieki za sprostowanie. Jednak ja dobrze pamietam pewien napis: "Bog przebacza, kibice nigdy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAdost Majewski hmmm ..dysponuje IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 18:00 misza01 napisał(a): > Maja odszedł do Legii znacznie wcześniej, jeszcze zanim do Wisły odszedł > Żurawski. Po za tym ja z kolei jestem przecwny odsądzaniu od czci i wiary tych > > wszystkich, którzy odeszli. Pomijając sprzedawczyków Urbanan i Suchego, reszta > musiała Lecha opuścić, bo tu bylo totalne bagno, nie było zupełnie kasy, > piłkarze grali za pół darmo.jednak w tej grupie nie było Majewskiego Dysponuje tygodnikiem Nasza LEgia w ktorej Maja stwierdza ze "...Lech to bzdura..." ,"...Lech to zart i nie zamierzam tam wracac" ja nie zamierzam wiec jego witac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaczoR Re: Wpadł mi w oko dzisiejszy PS IP: *.ae.poznan.pl 17.05.02, 14:15 feelgood napisał(a): > A w nim notatka, o tym jak to piłkarz Majewski Adam puka do drzwi Kolejorza, bo > > w Legii do składu się nie łapie. > Ciekawe - Lech przestał Go już śmieszyć? I pisza dalej : "Z checia wrocilby do swojego bylego klubu (...) jednak legia nie za bardzo chce pozbywac sie tego zawodnika, a poznaniakow na "Maję" niekoniecznie stac" czyli wszystko jasne.... ... moze przyszedlby do Lecha "Gucio" Warzycha ??? hehehehehehehehhehehe Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plastuś Re: Wpadł mi w oko dzisiejszy PS IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 17.05.02, 14:29 Dziadkom juz podziekujemy. Co do Majewskiego to jeszcze jakis czas temu byl on na liscie zycien Bogusia "BEBETO" Baniaka. Ciekawe ilu z tych pilkazy trawi do Lecha. Wiadomo, ze klub szuka tych z wlasna karta zawodnicza. Mial wsrod nich znajdowac sie Bizacki (ponoc nawet bardzo chcial w Lechu grac)- a tu psikus. Ponoc facet z Gornikiem ma sie zwiazac. Aha- co do dzisiejszego meczu. Wstep jest darmowy czy platny- na jednym z portali podali, ze wstep po 1 i 2 zl. (cele dobroczynne). Male pieniazki ale.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okie Re: Wpadł mi w oko dzisiejszy PS IP: *.pl 17.05.02, 19:58 Do mojej prywatnej listy dolaczyl bym pana pilkarza o nazwisku Piskula - za slawetny mecz w Radzionkowie ,wtope i jak skomentowal kibicow Lecha po meczu... Odpowiedz Link Zgłoś