Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wpadł mi w oko dzisiejszy PS

17.05.02, 13:39
    A w nim notatka, o tym jak to piłkarz Majewski Adam puka do drzwi Kolejorza, bo
    w Legii do składu się nie łapie.
    Ciekawe - Lech przestał Go już śmieszyć?
    Obserwuj wątek
      • cromm Re: Wpadł mi w oko dzisiejszy PS 17.05.02, 13:42
        Ależ Ty dziś nie nudzisz w pracy..he,he......
        chce wrócić ? co za koleś ........
        • Gość: KaczoR Re: Wpadł mi w oko dzisiejszy PS IP: *.ae.poznan.pl 17.05.02, 14:09
          Heheh.... lepiej niech nie wraca....
          Tak wogole jestem przeciw powrotom zawodnikow, ktorzy spuscili kolejorza do II
          ligi i tak sie zarzekali ze lzami w oczach, ze za rok razem bedziemy swietowac
          powrot do ekstraklasy. Jak tylko zobaczyli kase na horyzoncie zaraz ich nie
          bylo. Majewski chyba tez byl w tej grupie skruszonych... jak sie myle prosze o
          sprostowanie... moglem nie zauwazyc krasnala...
          ..... a propos.... w widzewie juz obrzezali Urbaniaka?? mam nadzieje ze tak.. i
          ze nie wpadnie nikt na pomysl jego powrotu..
          • misza01 Re: Wpadł mi w oko dzisiejszy PS 17.05.02, 14:21
            Maja odszedł do Legii znacznie wcześniej, jeszcze zanim do Wisły odszedł
            Żurawski. Po za tym ja z kolei jestem przecwny odsądzaniu od czci i wiary tych
            wszystkich, którzy odeszli. Pomijając sprzedawczyków Urbanan i Suchego, reszta
            musiała Lecha opuścić, bo tu bylo totalne bagno, nie było zupełnie kasy,
            piłkarze grali za pół darmo.jednak w tej grupie nie było Majewskiego
            • feelgood Re: Wpadł mi w oko dzisiejszy PS 17.05.02, 14:51
              misza01 napisał(a):

> Maja odszedł do Legii znacznie wcześniej, jeszcze zanim do Wisły odszedł
              > Żurawski. Po za tym ja z kolei jestem przecwny odsądzaniu od czci i wiary tych
              >
              > wszystkich, którzy odeszli.

Pomijając sprzedawczyków Urbanan i Suchego, reszta
              > musiała Lecha opuścić, bo tu bylo totalne bagno, nie było zupełnie kasy,
              > piłkarze grali za pół darmo.jednak w tej grupie nie było Majewskiego

Racja. Dlatego na mojej negatywnej liście byłych graczy figuruje jeno czterech:
              Podbrożny, Majewski, Urbaniak i $uchomski
            • Gość: KaczoR Re: Wpadł mi w oko dzisiejszy PS IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 17.05.02, 15:13
              misza01 napisał(a):

> Żurawski. Po za tym ja z kolei jestem przecwny odsądzaniu od czci i wiary tych
              >
              > wszystkich, którzy odeszli. Pomijając sprzedawczyków Urbanan i Suchego, reszta

Dzieki za sprostowanie. Jednak ja dobrze pamietam pewien napis: "Bog przebacza,
              kibice nigdy".
            • Gość: RAdost Majewski hmmm ..dysponuje IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 18:00
              misza01 napisał(a):

>
              > wszystkich, którzy odeszli. Pomijając sprzedawczyków Urbanan i Suchego, reszta

Dysponuje tygodnikiem Nasza LEgia w ktorej Maja stwierdza ze "...Lech to
              bzdura..." ,"...Lech to zart i nie zamierzam tam wracac"
              ja nie zamierzam wiec jego witac...
      • Gość: KaczoR Re: Wpadł mi w oko dzisiejszy PS IP: *.ae.poznan.pl 17.05.02, 14:15
        feelgood napisał(a):

> A w nim notatka, o tym jak to piłkarz Majewski Adam puka do drzwi Kolejorza, bo
        >
        > w Legii do składu się nie łapie.
        > Ciekawe - Lech przestał Go już śmieszyć?

I pisza dalej :
        "Z checia wrocilby do swojego bylego klubu (...) jednak legia nie za bardzo chce
        pozbywac sie tego zawodnika, a poznaniakow na "Maję" niekoniecznie stac"
        czyli wszystko jasne....
        ... moze przyszedlby do Lecha "Gucio" Warzycha ??? hehehehehehehehhehehe
        Pozdro
        • Gość: Plastuś Re: Wpadł mi w oko dzisiejszy PS IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 17.05.02, 14:29
          Dziadkom juz podziekujemy. Co do Majewskiego to jeszcze jakis czas temu byl on
          na liscie zycien Bogusia "BEBETO" Baniaka. Ciekawe ilu z tych pilkazy trawi do
          Lecha. Wiadomo, ze klub szuka tych z wlasna karta zawodnicza. Mial wsrod nich
          znajdowac sie Bizacki (ponoc nawet bardzo chcial w Lechu grac)- a tu psikus.
          Ponoc facet z Gornikiem ma sie zwiazac.
          Aha- co do dzisiejszego meczu. Wstep jest darmowy czy platny- na jednym z
          portali podali, ze wstep po 1 i 2 zl. (cele dobroczynne). Male pieniazki ale....
          pozdrawiam
          • Gość: okie Re: Wpadł mi w oko dzisiejszy PS IP: *.pl 17.05.02, 19:58
            Do mojej prywatnej listy dolaczyl bym pana pilkarza o nazwisku Piskula - za
            slawetny mecz w Radzionkowie ,wtope i jak skomentowal kibicow Lecha po meczu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka