Dodaj do ulubionych

Przedwyborcza wizyta przewodniczącego [zdjęcia]

27.09.11, 18:42
kasprzyk, balt hutnicy hehe. szkoda że człowiek nie poszedł w politykę zawsze o etacik łatwiej
Obserwuj wątek
    • Gość: komuch Re: Przedwyborcza wizyta przewodniczącego [zdjęci IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.09.11, 19:17
      Huta pomimo tamtejszej solidarnści zawsze była lewa.
    • Gość: pke Re: Przedwyborcza wizyta przewodniczącego [zdjęci IP: *.net.stream.pl 27.09.11, 19:56
      Dziwnym trafem motłoch o ,pardom wyborcy nic nie wiedzieli o wizycie,czyżby czerwone elyty bały się głosu ludu po prawie rocznych rządach SLD w mieście
      • Gość: masmkiks Re: Przedwyborcza wizyta przewodniczącego [zdjęci IP: *.xdsl.centertel.pl 27.09.11, 20:14
        "Lider lewicy Grzegorz Napieralski spotkał się wczoraj z hutniczymi związkami i zarządem jednego z naszych największych pracodawców":

A ja go spotkałem dzisiaj. Czyli był u nas dwa dni?????
        • Gość: roch Re: Przedwyborcza wizyta przewodniczącego [zdjęci IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.11, 12:31
          Był chyba gościem jednego kandydata i to z SDPL !
    • bojkot2011 gdyby nie LSD 27.09.11, 20:31
      to pewnie nie byłoby SLD, nie wiem, morze
      • Gość: Lasek Aniołowski Re: gdyby nie LSD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.11, 20:37
        SLD przegra wreszcie po raz kolejny wybory. Grzegorz Napieralski jest w porządku bo wiedzie SLD ku przepaści. Czerwona Częstochowa w najbliższych wyborach zagłosuje na PO i RPP.
    • Gość: observer komuszek przyjechał do Częstochowy IP: *.ice-net.pl 27.09.11, 21:21
      i obiecał, że będzie dobrze jak sldi będzie rządzić.A prawda jest tak, sldi rządzi w Cz-wie od roku i czym może się pochwalić (oprócz tego co zostało zatwierdzone za rządu prezydenta i komisarza), niczym chyba, że zwiększeniem zatrudnienia w urzędzie i wywaleniem ludzi z poprzedniego układu. A tak na marginesie jakie inwestycje "płyną" z Chin dla Częstochowy i okolic, nie mylić z inwestycjami przedsiębiorców i "przedsiębiorców", i jak jeszcze długo będziemy czekać na przypłynięcie? a mamy już bezpośrednie połączenie lotnicze z Chinami/
      • Gość: uuuuuuu Re: komuszek przyjechał do Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 21:52
        Jak rządzi to widać
    • prawdziwykicha.1 Kilka dni temu w Cz-wie był też wasz 27.09.11, 22:08
      umiłowany w o,Tadeuszu prezes Jarosław K.Wiem że spotkał się z matką boską.Która już nie może oddać na niego głosu.I z kim się jeszcze spotkał pan prezes?
      • Gość: senegal Re: Kilka dni temu w Cz-wie był też wasz IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.11, 09:33

Ty rzygaczu - rzygaj dalekj, rzygaj, a jakże... w końcu nic innego nie umiesz na wszystkich forach, tylko rzygać religio-fobie.
        • prawdziwykicha.1 Re: Kilka dni temu w Cz-wie był też wasz 28.09.11, 10:59
          Senegal weź LSD a poczujesz się lepiej.Będziesz miał objawienie prezesa.Objawi Ci się prezes jak król świata.
    • prawdziwykicha.1 Czy SLD to to sano LSD? 27.09.11, 22:29
      Bo to drugie to znawcy mówią że jest najlepsze.
      • Gość: masmiks Re: Czy SLD to to sano LSD? IP: *.xdsl.centertel.pl 28.09.11, 09:32
        I najciekawsze , ze spotal sie nie z Baltem czy Adamkiewiczem tylko z Kasprzykiem który chyba nie jest z SLD. A czy pan N. rozdawał jabłka pod ukraińsko-rosyjską hutą czy tylko gruchy z wierzby obiecywał?
        • Gość: lok Re: Czy SLD to to sano LSD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 11:28
          Balt ma racje nie pokazując się z plastikowym Grzesiem bo w przeciwieństwie do niego ma j-ja !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka