Gość: Gallano IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 22.05.02, 16:20 sports.pl/gazeta/iso/pilka_nozna_15.htm Przeczytajce to, a szczególnie wątek o fryzjerze ...straszne rzeczy dzieją się w polskim futbolu oj strzaszne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radost Re: FRYZJER IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 19:20 Gość portalu: Gallano napisał(a): > <a href="http://sports.pl/gazeta/iso/pilka_nozna_15.htm"target="_blank">sports. > pl/gazeta/iso/pilka_nozna_15.htm</a> > Przeczytajce to, a szczególnie wątek o fryzjerze > > ...straszne rzeczy dzieją się w polskim futbolu oj strzaszne... Taaa rozdziela karty:)) a ja jestem z archiuwm X:)) koncze bo slysze sapanie mordercow pod drzwiami..ani chybi jezuci(albo masoni choc nie wiem z ktorej lozy - bo im tez sie narazilem)......................................................... P.S Pierwsza lige ustawia "Kabel": Ciupal w 40 % i "Architekt" Zarajczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gallano Re: FRYZJER IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 22.05.02, 22:33 Po kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: FRYZJER 23.05.02, 00:05 no po Radosta.......wiesz płatni mordercy.......od Fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: FRYZJER IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.05.02, 15:37 inwazja klonów czyt.fryzjerów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
feelgood Re: FRYZJER 23.05.02, 15:53 Nie tylko w futbolu. Fryzjer zniszczył Akademię Pana Kleksa. Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: FRYZJER 23.05.02, 17:46 feelgood napisał(a): > Nie tylko w futbolu. Fryzjer zniszczył Akademię Pana Kleksa. Dokładnie....... widzę ,że jesteś dobrze poinformowany pewnie golarz Filip przychodzi na browara do Unreala ? I tak to się wydało,że ta II liga to robota ludzi ze Starego Rynku...... Odpowiedz Link Zgłoś