marekam16 31.05.02, 22:03 "Piłkarzyki" - jak pilka nozna to pilka nozna, kazdy ma 11 zawodnikow(czytaj 11 kont na gazecie)... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glazerpl Re: .::ATAK KLONÓW::. 01.06.02, 10:56 Ja mam tylko jedno, ale licze sie z tym ze niektorzy maja pewnie kilkanascie lub kilkadziesiat. Wg. mnie takie rzeczy powinny byc regulowane w ten sposob, ze na jedno nazwisko powinna byc mozliwosc grania tylko jednym kontem w pilkarzyki. Ograniczyloby to przynajmniej liczbe kont jednej osoby do kilku (matki, zony i kochanki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_piotr_ Re: .::ATAK KLONÓW::. 01.06.02, 14:03 system '1 imie i nazwisko = 1 konto' uproscilby sprawe - pamietajmy, ze potem trzeba jeszcze nagrode odebrac :> wiec mozna zakladac, ze uczestnicy podawali prawdziwe dane/adresy, a zatem sa latwi do sprawdzenia. Co do kilku kont [prawdziwe dane - matka, babka, dziadek, stryjek, kochanka, dziecko] - nie da sie tego obejsc i nalezy chyba pogodnie zaakceptowac] Multiplikacja kont, jak ktos przytomnie zauwazyl, nie ma wiekszego sensu, ale... jesli na jednym z takich kont mamy [zwlaszcza w poczatkach gry] ciekawy, nieprawdopodobny wynik za 10 pkt, to mozemy potem takim kontem zajac sie szczegolwiej. Bardziej pielegnowac dalsze obstawianie na nim - wszak jest juz wysoko w rankingu. :) etc etc :) To tyle rozwazan o klonach. Redakcja tez powinna nad nimi zadumac sie chwile! ;> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś