Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kwestia wyjazdów

IP: *.icpnet.pl 23.07.01, 16:01
    Panowie interesuje mnie Wasze podejscie do wyjazdów na mecz Kolejorza- Kto
    jeździ???Jak jeździ??a jak nie jeździ to dlaczego ???
    Ja sam wybieram tylko te ciekawsze mecze i wtedy poświęcam dzień i wlokę się
    pociągiem lub busem (Sosnowiec,Szczecin,Wrocław,Gdańsk,Łódź, Radzionków - teraz
    będę się starał jechac na pewno jeszcze na Hutnik,Odrę,Ełksę i moze cosik się
    tam znajdzie)
    Obserwuj wątek
      • Gość: canemuto Re: Kwestia wyjazdów IP: *.icpnet.pl 23.07.01, 18:58
        Gość portalu: guerra napisał(a):

&#62 Panowie interesuje mnie Wasze podejscie do wyjazdów na mecz Kolejorza- Kto
        &#62 jeździ???Jak jeździ??a jak nie jeździ to dlaczego ???
        &#62 Ja sam wybieram tylko te ciekawsze mecze i wtedy poświęcam dzień i wlokę się
        &#62 pociągiem lub busem (Sosnowiec,Szczecin,Wrocław,Gdańsk,Łódź, Radzionków - teraz
        &#62
        &#62 będę się starał jechac na pewno jeszcze na Hutnik,Odrę,Ełksę i moze cosik się
        &#62 tam znajdzie)

no coz... chetnie wyjechalbym na jakis meczyk, zeby chociaz zobaczyc jak to
        jest... dlaczego zatem nie jade? pieniadze? czas? no, moze troche, ale glowna
        przeszkoda jest po prostu strach. uwazam np., ze wyjazd np. na slask jest
        ryzykownym przedwsiewzieciem, a ja nie jestem typem wojownika, ktory z piesnia
        klubowa na ustach rzuca sie w dziesieciokrotnie bardziej liczna grupe kibicow
        druzyny miejscowej. takie zycie. moze sa w polsce jakies spokojne miejsca? jesli
        tak, moze sie wybiore (szczegolnie jesli ktos ma samochod i moglbym sie z nim
        zabrac). pozdro:)
        • Gość: ahaj Re: Kwestia wyjazdów IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 20:12
          No coz ja jezdze a miare finansow i czasu mam nadzije ze teraz w srode bede na
          meczu Lecha z Jaga
          pozdrawiam
          • Gość: Radost Re: Kwestia wyjazdów IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 22:12
            Co prawda to glupi powod ale czest nie jezdze ze wzgledow czasowych -choc na
            LEcha anie powinno brkaowac czasu:)szczegolnie fatalnie jest kiedy mecz
            przypada w srode:( ntomiast odwiedzilem pare miasta na futbolowej mapie
            Polski:) Warszawa , Zabrze , Lodz, Szczecin , Ostrowiec:) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka