marwi75 23.04.05, 20:11 Rozczarowali się Ci co stawiali na grad bramek strzelonych przez Jelenia w tej kolejce. I dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rowsia Re: Rozczarowanie w Płocku 23.04.05, 21:09 Nieee, po co brałem w każdym składzie Jelenie na kpt:( Idiota ze mnie przecież gazeta powiedziała, żeby go brać, więc coś w tym musiało być. Już nigdy nie słucham się Gazety. Teraz pewnie napiszą kupcie obrońców Górnika Zabrze, a Ci przegrają 5:0 ech wyżaliłem się po grze Jelenia Odpowiedz Link Zgłoś
fedo78 Re: troszeczkę 25.04.05, 17:34 piłkarezyki to jeszce nic ale ci się wkopali co bukmacherką się zajmują! Jeleń gra troszeczkę w kratkę. Szkoda na niego punktów transwerowych! Odpowiedz Link Zgłoś
live99 Re: troszeczkę 25.04.05, 20:26 powiem tak... ekeperci z was za dyche :) jelen ma forme i biorac go do skladu myslalem na przyszlosc juz strzelal po 4 gole w 2 meczach on sie mulki rozkreca dopiero ale za 2 kolejki bedzie gral na 100% ( o ile sie wisla p poprawi :/) a ostatnio spodziewalem sie takiego wyniku z gksem nam trudno sie gra z takimi zespolami a dla jelenia WIELKIE BRAVA bo jego wystep byl pod znakiem ? bo jego syn przechodzil operacje (1,5lat) jelen nawet zrezygnowal z wyjazdu na kadre wiec nie dziwcie ze zgral nie za dobrze pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś