mackal21 27.04.05, 23:13 przerwać mecz w takim momencie :) Dobrze ,ze jest relacja na żywo na stronie eurosportu. Współczuję tym fanom,którzy nie mają internetu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agacia.k Re: przykre ): 27.04.05, 23:25 jest relacja na stronie es?! Bo mi nic nie działa, a wcześniej było wszystko ok :( Odpowiedz Link Zgłoś
aga_z82 Re: przykre ): 27.04.05, 23:26 mnie też już nie działa?! :( no nic zostało podziwianie tabelki Odpowiedz Link Zgłoś
agacia.k Re: przykre ): 27.04.05, 23:29 jak es urwał relację, to ze złości wysłałam pilota od tv na wycieczkę "ślizgiem po podłodze"... teraz chyba ucierpi mysz albo inna klawiatura... wrrrrrrr :'( Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: przykre ): 27.04.05, 23:28 no własnie mi tez nie działa... przez moment zwątpiłam, czy czasem Ebdon nie przyspieszył i mecz się nie skończył... Odpowiedz Link Zgłoś
agacia.k Re: przykre ): 27.04.05, 23:31 karunaa napisała: > no własnie mi tez nie działa... > czyli z moim kompikiem wszystko ok... dobre chociaż i to... Odpowiedz Link Zgłoś
kakulczy Re: przykre ): 27.04.05, 23:34 Czy ktos zna jakas strone z dokladnym live-scoringiem?? Eurosport nawalil na calej lini - ani TV nie relacjonuje, ani przez net mi sie nie wlacza (albo tez skonczyli albo sie lacze przegrzalo). Poza tym globalsnookercentre tez zaprzestalo live-scoringu.... W taki momencie... zaraz jakis sprzet domowy padnie moja ofiara. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: przykre ): 27.04.05, 23:35 livescoring.worldsnooker.com/press/htmlscore.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kakulczy Re: przykre ): 27.04.05, 23:45 Chyba tylko Ronnie potrafi tak latwo przegrac 6 kolejnych frame'ow w sesji. A pewnie zaraz dojdzie 7. Ale chyba mu sie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
mackal21 Re: przykre ): 28.04.05, 00:13 no jak na złość nie działa w necie ;(zamknęli) pozostaje tylko livescoring(12 do 11 dla ebdona i on przy kiju ) Odpowiedz Link Zgłoś
sebar1 Re: przykre ): 28.04.05, 09:33 > no jak na złość nie działa w necie ;(zamknęli) > pozostaje tylko livescoring(12 do 11 dla ebdona i on przy kiju ) dział działa, na niemieckiej wersji strony eurosportu był do końca www.eurosport.de/home/pages/v4/l1/s52/multimedia_lng1_spo52.shtml a teraz jest podgląd sali :) pozdr Sebastian P.S. Fajna ta stacja Eurosport, czułem się jak w TVP w czasie relacji z igrzysk Odpowiedz Link Zgłoś
agacia.k Re: przykre ): 28.04.05, 00:19 Ronnie ma wygrać, bo w półfinale musi się odegrać na Murphym za Higginsa! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
porrka Re: przykre ): 28.04.05, 00:46 Dzieki WIELKIE Dorota za linka do "samoaktualizujacej sie" stronki :)) chociaz humor nie dopisuje... :-/ Ronnie, do cholery, pokaz na co Cie tak naprawde stac !!! Nie daj sie temu angolowi.. Co sie z Toba dzieje??? Plisss... nie oddaj mu tego frame'a.... W koncu jestes Ronnie O'Sullivan ktory wygrywa! I'll wait for Your victory... Odpowiedz Link Zgłoś
an_ty Re: przykre ): 28.04.05, 09:15 Potwornie przykre... gdyby chociaz chodzilo o inne wejscie na zywo, a nie jakis magazyn i dyrdymaly... Kij im w oko... :( Odpowiedz Link Zgłoś