maatti 01.05.05, 20:49 Gratuluję zwycięstwa i wierzę, że 3punkty będą dla nas, bo 47:43 jest do osiągnięcia, Bajerski słabo ale nie beznadziejnie ;) dużo gwizdów i wyzwisk zebrał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jazon Re: Apator - Wybrzeże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:00 Za mało, zwłaszcza za wywiad ktorego udzielł po meczu. Ogolnie mecz w ktorym cieszy tylko wygrana, bo nawet z wyniku trudno byc zadowolonym- zabrakło punktów Crump'a i Smith'a żeby ze spokojem jechac na rewanż. Nasi juniorzy tez byli dzis chimeryczni, choc oni akurat maja do tego prawo. Pół biedy ze wygraliśmy, bo mogło skończyc sie paskudnie- porazka z Gdańskiem na własnym torze to byłaby jednak...no żenada po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Apator - Wybrzeże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:11 nie juniorzy tylko Zabik :) ale takie jego prawo, tu sie zgadzam ale z sedziowaniem za dobrze to dzis nie bylo, a pomijajac sytuacje z bajerskim i kosciecha w 14 to w wyscigach z udzialem Crumpa myslalem ze po kielbaske skocze tak dlugo trzymal pod tasma. cos pan Marek nie pala miloscia do Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laloo Re: Apator - Wybrzeże IP: *.torun.mm.pl 02.05.05, 11:55 Gratuluję działaczom klubu Wybrzeże bezcennego nabytku, jakim jest Tomasz Bajerski. Świetne warunki fizyczne, znakomita dyspozycja, wzór kultury, niezwykła charyzma, szkoda tylko, że mózg mu słabo funkcjonuje. Aż się prosi,żeby go odkupić, a następnie zaprosić na konfrontację. On kontra kibice toruńscy. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Apator - Wybrzeże 03.05.05, 12:21 Tak z czystej logiki: Bajerski miał takie samo prawo pokazać środkowy palec kibicom, jak oni mogli wobec niego używać wulgaryzmów, tak jak w ST... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iviiiii;] Re: Apator - Wybrzeże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:19 szczerze mowiac, widze ze znowu ledwo co wygrywamy mecz z druzyna, przed ktorym to meczem wszyscy juz nam dopisali 2 pkt.... czyzby znowu powtorka z poprzedniego sezonu, kiedy to potrafilismy wygrac z najsilniejszymi, a punkty tracilismy w meczach pozornie najlatwiejszych??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Apator - Wybrzeże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:29 Nie ma co dorabiac sobie ideologii- skład oparty na juniorach bedzie nieprzewidywalny przez caly sezon. Dzis dobrze sie stalo, ze kiedy zawalil Smith, to akurat dobrze zaprezentował sie Puszak (zapomniałem o nim w pierwszym poscie- SZACUNEK DLA NIEGO!). Osobiście bardzo żaluje że taki słaby mecz przytrafił sie akurat z Gdańskiem (nic nie poradzę, potwornie nie lubie tego klubu- sorry Maatti) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Apator - Wybrzeże 01.05.05, 21:30 a co powiedział w wywiadzie? kurde panowie, trochę szacunku dla Lotosu, on jeszcze dużo krwi napsuje faworytom, moim zdaniem porażka nie byłaby żenadą... widząc dzisiejsze wyniki nie rozumiem jak można było przegrać z ZKŻ, no ale jest szansa na 9 punktów w 3 meczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Apator - Wybrzeże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:37 miasta.gazeta.pl/torun/1,35580,2685452.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Rany, co za burak z Bajera IP: *.k102.webspeed.dk 01.05.05, 22:56 "Upadek dał mi się we znaki. Wszystko mnie boli i nie mogłem kontynuować jazdy na normalnym poziomie." Przeciez wlasnie pojechal na swoim normalnym poziomie, co ten pajac probuje nam wmowic ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Największa balerina w historii klubu... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 01.05.05, 23:40 Wybaczcie, ale po tym co zobaczyłem i przeczytałem uważam, że BAJERSKI ,jest największą kompromitacją w dziejach toruńskiego klubu jak i nie polskiego sportu żużlowego, zero godności, zero poszanowania, dla takich pseudosportowców jak ta miernota. Nie potrafi się przyznać do tego że jest po prostu kiepski, odstawia te same szopki co w zeszłym sezonie podczas pobytu w naszym klubie: "brakuje mi sprzętu", "zatarłem silniki", "czuje się zle po upadku". Do tego ta kompletna kompromitacja, na stadionie, pokazywanie środkowego palca, świadczy o wysokim poziomie elokwencji, były sponsor sie w grobie przewraca. Napisze osobiscie z uśmieszkiem na twarzy: MAM NADZIEJE, ZE GOLLOB UTRZE TOBIE NOSA W SADZIE I BEDZIESZ BRAŁ KREDYTY NA NOWE SILNIKI. Rzeczywiście pojechał dobrze raz przywiozł 5:1 cieszac sie jak głupi do sera w koncu zrobił norme dwumeczowa. Mam nadzieje,ze już Ciebie nie ujrzymy już nigdy w Toruniu, a nasze relacje, będa konczyć się na czytaniu krótkich wzmianek prasowych z dalekiego odległego Krosna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Największa balerina w historii klubu... 02.05.05, 07:55 A dlaczego panowie nic nie mówicie o sędziowaniu, Wojaczek wypaczył wynik meczu: najpierw pomylił się z wykluczeniem w biegu Bajerskiego i Puszakowskiego, a potem gdy ten ewidentnie przegrywa z Kościechą to dostaje 2p. i jeszcze słowa Puszakowskiego: "cóż ja drugi na metę na pewno nie przyjechałem" smród pozostał a już myślałem, że wszystko odbyło się w sportowej walce, rozumiem, że drugi błąd miał być wynagrodzeniem dla Aniołów za pierwszy na ich niekorzyść... takie praktyki są niedopuszczalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Największa balerina w historii klubu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 09:39 Oczywiście że są- tym wiekszy moralniak po tym wszystkim zostaje. Inna sprawa to zdaje sie fakt ze punktowo obie te decyzje wyszły na zero, więc wynik pozostał taki sam. ( a tak na marginesie to Puszak przyjechał chyba trzeci?). No cóż- byłoby buractwem nie pogratulowac Gdanskowi za walke i stracha ktorego napedzili naszym, więc gratulacje i do zobaczenia w rewanżu (choc z bolem przyjmuje taki wynik ze względow o których wcześniej wspomniałem). A swoja droga to chyba niedobrze jest sprzedawac swoich wychowanków w pakiecie do innego klubu- 'kolonia toruńska' pewnie chciała się pokazać i nawet Frajerski zdobył punkty...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek.k Re: Słonina to burak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 10:04 Słonina,frajerski,bajerski=Burak! Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Największa balerina w historii klubu... 02.05.05, 13:24 no przecież napisałem, że przegrał z Kościechą i dostał 2p. zamiast 1 bo przyjechal przecież 3. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Największa balerina w historii klubu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 17:51 Obu zespołom - z Torunia i Gdańska - należy pogratulować emocjonującego meczu. Myślę, że podobny przebieg meczu można było przewidzieć. 3ch torunian w składzie Lotosu, do tego robiących silniki u tego samego tunera co Apator. Myślę, że coś nie zagrało na linii "toromistrz - zawodnicy". W niedzielę tor był inny niż na meczu. Ale brawa dla zawodników. Jest sztuką wygrać wtedy, gdy nic się nie udaje. Biegi nominowane to był "powrót z dalekiej podróży". Odpowiedz Link Zgłoś