taziuta 10.02.11, 17:26 No, Umiałki Komputerowe! Proszę o adres FTP gdzie będzie można zamieścić dowolne pliki (chodzi o eksiążki) tak aby znajomi mogli je swobodnie ściągać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
contadore Re: FTP ? 10.02.11, 18:21 Już wiem co to jest.Szukam programu Fille Zilla Serwer po polsku. Odpowiedz Link
wariant_b Re: FTP ? 10.02.11, 19:49 Jeśli nie masz zbyt wielu znajomych, to u siebie na komputerze. Odpowiedz Link
taziuta Re: FTP ? 10.02.11, 21:36 wariant_b napisał: > Jeśli nie masz zbyt wielu znajomych, to u siebie na komputerze. No to podpowiedz proszę, jak to zrobić? Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Taziuta nie może, żal mu mniej, niż dychę:) 11.02.11, 16:01 honeyr napisał: > a nie mozesz na chomikuju albo rs? No nie może, ale kombinuje Na chomikuj jestem od lat czterech, wszystko można Odpowiedz Link
taziuta Re: Taziuta nie może, żal mu mniej, niż dychę:) 11.02.11, 16:41 jola.iza1 napisała: > Na chomikuj jestem od lat czterech, wszystko można Nie wiem o czym piszecie. Najwyraźniej nie nadążam... Przyślij może wyjaśnienie na priva. Odpowiedz Link