aard 09.12.04, 14:09 Niestety. Wszyscy, którzy tak uważają, niech się wpiszą ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaszkader Re: martwemartwemartwemartwemartwemartwemartwe/ni 19.12.04, 23:42 Widać tylko ty aardzie się tym zMARTWIŁEŚ, NIESTETY dodał bym nawet wszak szkoda by było marnować tak ciekwe forum Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader Re: Ano, forum wygląda na zmartwowane /niestety 21.12.04, 01:35 a może wszyscy szykują sprzęt i WSPINAĆ się wybierają oby ...wszak nadzieja matką...wynalazków:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Z oczu płynie śluz i świnia, która zna karate 31.12.04, 16:47 nawet nie pomoże :( Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader Re: To forum jest MARTWE 08.01.05, 00:11 zMARTWIENIE TO WIELKIE NIKT NIC NIE MÓWI, TU CISZA PANUJE JAK... ...NAWET NIE ZARYCZY CZYŻBY WSZYSCY POSZLI SIĘ WSPINAĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Faajnie mają... 10.01.05, 10:18 Tylko my jak te cipy na forum siedzimy... Idziesz dziś na Strato, Kaszkaderze? Powiedzmy na 18? Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader Re: Faajnie mają... 15.01.05, 13:14 aard napisał: > Tylko my jak te cipy na forum siedzimy... > Idziesz dziś na Strato, Kaszkaderze? Powiedzmy na 18? AARDzie WYBACZ! miałem kłopot z komputrem i nie przeczytałem tej informacyji wybacz mi. Postaram się poprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader niestety 24.01.05, 19:49 Wczoraj się odizolowałem od internetu, Dopiero dzisiaj odczytałem twoją wiadomość aardzie Wybacz więc ale do 28 stycznia nie dam rady się wyrwać ze "szponów moli książkowych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marija Re: To forum jest MARTWE IP: *.chello.pl 23.01.05, 15:25 No, bo i kto ma tu zagladac skoro wszysycy zainteresowani wola wspin.pl.albo fora klubowe Odpowiedz Link Zgłoś
aard Strato w piątek, ok. 17, Kaszkaderze? 26.01.05, 11:00 Daj znać, jakby co to pójdę na AKG, bo nie chce mi się znó samemu łoić :/ PS. Sorki, że tutaj, ale to jedyny ruch na tym forum :p Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader Niestety nie dam rady 26.01.05, 16:14 aard napisał: > Daj znać, jakby co to pójdę na AKG, bo nie chce mi się znó samemu łoić :/ > PS. Sorki, że tutaj, ale to jedyny ruch na tym forum :p Nie masz za co "sorkować" trzeba ruszyć forum chodźby za cenę "tablicy informacyjnej" :) Niestety ja do niedzieli PASS...nie dam rady, za dużo roboty mam. ale chyba w poniedziałek się poSTRATUję...:) POZDRAWIAM SERDECZNIE AARDzie Odpowiedz Link Zgłoś
aard Szkoda, pisałeś, żeś zajęty do 28.01 26.01.05, 16:38 Stąd moja nadzieja. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader Re: Szkoda, pisałeś, żeś zajęty do 28.01 26.01.05, 23:37 aard napisał: > Stąd moja nadzieja. > Powodzenia. Owszem pisałem, że do 28 ale niestety włączając i ten dzień. a nie dalej jak wczoraj doszła mnie wiadomość że do pracy idę w sobotę (jednorazowo), stąd moje "do niedzieli".. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader Re: To forum jest MARTWE 27.01.05, 17:33 aardzie niestety znów zwodzę (i to głośno) mam poprawę egzaminu w poniedziałek PRZEPRASZAM PORAZ WTÓRY. Oby sesja szybko się skończyła bo zaniedbuję wspin... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Teraz ja nie znam dnia ni godziny 31.01.05, 10:38 Albo jutro albo w środę. Na pewno w okolicach 17-18 Odpowiedz Link Zgłoś
aard Już wiem, Kaszkaderze 01.02.05, 10:04 dziś ok 17:30. Jeśli dasz znać (dowolną drogą), to będę na Strato, jeśli nie dasz, to idę na AKG, bo samemu na Strato jest z deczka ch..owo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader Re: To forum jest MARTWE 01.02.05, 11:50 KURCZE żekłbym A ja Strato na środę sobie zaplanowałem... Może skusił byś się na zmianę terminu (na tzw. jutro)? bo dziś niestety mam pracy odrobinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Jutro nichu ja 01.02.05, 12:44 Niestety. Dziś, a potem w czwartek lub w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader Re: Idę na AKG /trudno :/ 01.02.05, 21:21 Miłej zabawy Ubolewam niestety sesyja rządzi sieswoimi prawami :( To może w piątek? Tyle że ja bym preferował raczej godziny południowe (tak do 18 lub 19) I raczej nie później Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader może w następnym tygodniu 02.02.05, 14:16 :/ Cóż znów się wymijamy Może w następnym tygodniu jakoś się zgramy:) Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Piątek 03.02.05, 09:35 Wszystko wskazuje, że jednak będę w piątek mógł się objawić :-) Znaczy jutro. Tak koło 16:30 na Strato. Będziesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Robię przerwę 08.02.05, 08:59 do piątku albo nawet do niedizeli. Trochę mnie pobolewa PIP lewego fakera... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Nadal boli :/ 11.02.05, 16:20 Może w niedzielę się zdecyduję przyjść na Strato. Jeśli tak, to koło 13. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader Re: Oj boli, ...a może trzeba... 12.02.05, 15:48 ...jak boli to dłuższy rest :) choć wiem, że to trudne od następnego tygodnia (prawdopodobnie od środy chcę ustabilizoać sobie cykl treningowy;) Jeszcze nie wiem kiedy czas Stratosfery przyjdzie ale dam znać (raz może dwa w tygodniu) nie wiem jeszcze jaki plan mam i jakim czasem dysponuję. Dam znać jednakże w niedzielkę nie będę ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ja też nie wiem, co z niedzielą :/ 12.02.05, 23:13 Bo cholera, nadal boli :/ Chyba faktycznie dłuższy rest, tym bardziej, że w środę jadę łoić w Tatry :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader zrestuj pare dni...SZCZĘŚCIARZU :P 13.02.05, 13:37 SZCZĘŚCIARZ:):):) to lepiej nie przeciągać struny i zrestować na te pare dni może jakaś maścią rozgrzewająco-kojącą smarować. POZDRAWIAM I ZAJE...FAJNEJ POGODY W TATERACH!! bo coś pluchowato się zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś
aard Restuję już ponad tydzień :/ 14.02.05, 10:13 Chyba jutro pójdę na AKG. A z pogodą w Tatrach faktycznie wygląda lipnie póki co :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader a ja coś ostatnio odpuściłem:( 18.02.05, 15:24 Ja nie Stratuję się do piątku teg w następnym tygodniu (chyba, że coś mi się zmieni) :( Wogól jakoś tak ostatnio mało ścianko-ćwiczeń Słyszałem, że nie udał się wypad twój, na dziabanie ice-creamów :) Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
aard A dalej ładuję :) 23.02.05, 17:00 kaszkader napisał: > Słyszałem, że nie udał się wypad twój, na dziabanie ice-creamów :) Raczej nie doszedł do skutku. Się uda w przyszłym tygodniu :) aA Rd PS. Jutro o 17:30 na Strato? Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader Re: To forum jest MARTWE 23.02.05, 13:08 aardzie jutro (czwartek) wybieram się popołudniowymi godzinami(a może i nawet wieczornymi bo około 17 może 18) na Strato. Jeśli masz ochotę to zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
aard O proszę 23.02.05, 17:01 A ja to samo właśnie napisałem powyżej :) Będę takoż 17-18. Dozo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Wczoraj było zajebiście! 25.02.05, 11:10 Tylko za krótko, kto to słyszał, żeby już o 22 ściankę zamykać?! :p Do zobaczenia w niedzielę o 18 :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader Re: Wczoraj było zajebiście! 28.02.05, 00:49 Hah a jakże :) Było fajowo :) Są dni kiedy przydała by się całodobowa Strato:) A w niedzielę owszem byłem, ale tylko byłem i poszedłem i trochę żałowałem, że szpeju nie wziąłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader Re: Jutro na AKG 28.02.05, 16:33 Jam dziś na bulderowanie już umówiony..jednakże nie na AKGie tylko w "konkurencyjnym" klubie Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader Re: Dziś na AKG? 03.03.05, 22:34 NIE było mnie w domu od rana i dopiero teraz się dowiaduję a to już trochę za późno może następnym razem Słyszałem, że jutro coś W AKG się szykuje bo zostało to co po imprezie zostać nie powinno:) wybierasz się moze?...choć nie wiem na ile to jest potwierdzone Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Dziś na AKG? 04.03.05, 13:54 kaszkader napisał: > Słyszałem, że jutro coś W AKG się szykuje bo zostało to co po imprezie zostać > nie powinno:) To prawda. W klubie dziś o 20. Wjazd 5 pln > wybierasz się moze?...choć nie wiem na ile to jest potwierdzone Na 99 % nie, od jakiegoś czsu miałem inne plany, a dowiedziałem się raptem wczoraj. Miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
aard MARTWEMARTWEMARTWEMARTWEMARTWEMARTWEMARTWEMARTWE 26.02.05, 02:31 MARTWEMARTWEMARTWEMARTWEMARTWEMARTWEMARTWEMARTWEMARTWEMARTWEMARTWEMARTWEMARTWE! Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader a ja coś ostatnio nie na bierząco 13.03.05, 22:49 Nie było mnie w ten weekend prawie w domu:) więc za późno odczytałem tą wiadomość SORRY. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Luzik :) 14.03.05, 11:21 Był Misha, Dudi, Romek i jeszcze parę osób :) Jutro po 17 na AKG. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Jutro o 18 na Strato 23.03.05, 10:20 Ja chętnie wcześniej (powiedzmy najwcześniej o 17), ale wszyscy się zapowiedzieli na 18. Może Ty dasz radę na 17 Kaszkaderze? Odpowiedz Link Zgłoś
aard No szkoda, fajnie było :) 25.03.05, 11:50 Następnym razem chyba dopiero w środę, bo na święta jedziemy do Rzędek!! :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
aard To forum jest MARTWE jak cholera 05.04.05, 09:22 dziś ok. 17 na AKG. Kaszkaderze? Odpowiedz Link Zgłoś
aard To forum jest MARTWE 17.04.05, 13:42 Kaszkaderze? Kiedy na ścianę? Może jutro? Bo dizś mi się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader AARDzie 13.05.05, 10:26 Niestety ja mam do 18 zajęcia :/ a później obiecałem znajomemu, ze podwiozę mu pare drobiazgów wiec byłbym dopiero 0 21 ...a to już za późno na cokolowiek PRZYKRO MI :(:( i szkoda że nie mogę jechać z tobą na wspin ... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: AARDzie 16.05.05, 20:54 kaszkader napisał: > Niestety ja mam do 18 zajęcia :/ > a później obiecałem znajomemu, ze podwiozę mu pare drobiazgów > wiec byłbym dopiero 0 21 ...a to już za późno na cokolowiek > PRZYKRO MI :(:( A jutro koło 17 na AKG? :-) > i szkoda że nie mogę jechać z tobą na wspin ... Oj szkoda, szkoda... Ale Tatry w sierpniu aktualne? :) A jeszcze mam do Ciebie biznes, ale to już na mailu... aA Rd Odpowiedz Link Zgłoś
aard Kaszkaderze 15.11.05, 11:08 bym się na ściankę umówił, jeno jeszcze mi trochę kontuzji w łapie zostało. Jeszcze tydzień-dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
kaszkader AARDzie :) 02.12.05, 12:52 Witaj aardzie:) Zawitałem tu pierwszy raz od sierpnia:) Jeśli nadal masz ochotę na "rehabilitacyjną wspinaczkę" :):)To daj znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Raz byłem 02.12.05, 19:57 i znów mnie pobolało :/ Ale dam znać, jak ponownie będę chciał zarydzykować ;) Odpowiedz Link Zgłoś