Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pierwsze wrażenie o Lechicie

IP: 195.94.213.* 24.07.02, 10:04
    Rzadko tu bywam, ale od razu rzuca się w oczy, ze Lechita ma problemy z
    opsobowościa. Ale spokojnie. Mmedycyna i koledzy w poprawczaku go z tego
    wyleczą.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jaś Re: Pierwsze wrażenie o Lechicie IP: *.216-194-2-195.nyc.ny.metconnect.net 24.07.02, 19:09
        Ja już to zauważyłem, gdy na podczas Mundialu wyzywał niektórych piłkarzy od
        pedałów (Murawski, del Piero).
        Skąd w nim tyle werbalnej złości ?
        Może nie wpuszczają go już na stadiony z innymi szalikowcami , a on musi sie
        gdzieś wyszaleć.
        Dobrze , że nie można wirtualnie rzucać butelkami... :-)
        • Gość: Lechita Re: Pierwsze wrażenie o Lechicie IP: 211.191.12.* 25.07.02, 03:55
          Gość portalu: Jaś napisał(a):

> Ja już to zauważyłem, gdy na podczas Mundialu wyzywał niektórych piłkarzy od
          > pedałów (Murawski, del Piero).

I klamca. Jas klamca. Znajdz post gdzie wyzywalem Murawskiego od pedala.
          KLAMIESZ i klamiesz. Nie potrfisz mowic prawdy palancie?

> Skąd w nim tyle werbalnej złości ?
          > Może nie wpuszczają go już na stadiony z innymi szalikowcami , a on musi sie
          > gdzieś wyszaleć.
          > Dobrze , że nie można wirtualnie rzucać butelkami... :-)

Szkoda. Gdybys we mnie rzucil butelka, rozbil bym ja i twoje gardlo bym ja ...
          • bronskyy Re: Pierwsze wrażenie o Lechicie 25.07.02, 08:27
            Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Gość portalu: Jaś napisał(a):
            >
            > > Ja już to zauważyłem, gdy na podczas Mundialu wyzywał niektórych piłkarzy
            > od
            > > pedałów (Murawski, del Piero).
            >
            > I klamca. Jas klamca. Znajdz post gdzie wyzywalem Murawskiego od pedala.
            > KLAMIESZ i klamiesz. Nie potrfisz mowic prawdy palancie?
            >
            > > Skąd w nim tyle werbalnej złości ?
            > > Może nie wpuszczają go już na stadiony z innymi szalikowcami , a on musi s
            > ie
            > > gdzieś wyszaleć.
            > > Dobrze , że nie można wirtualnie rzucać butelkami... :-)
            >
            > Szkoda. Gdybys we mnie rzucil butelka, rozbil bym ja i twoje gardlo bym ja ...

Morderca.
            Tego się nie spodziewałem
            Zwykły zbój z "tulipanem" w ręku.
            I do tego grafoman
            gratuluje!
          • Gość: Jaś link IP: *.216-194-6-37.nyc.ny.metconnect.net 26.07.02, 19:56
            > I klamca. Jas klamca. Znajdz post gdzie wyzywalem Murawskiego od pedala.
            > KLAMIESZ i klamiesz. Nie potrfisz mowic prawdy palancie?

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=31&w=2411581&a=2411581
            Murawski największy pedzio Mistrzostw Świata
            Autor: ^lechita^@NOSPAM.poczta.gazeta.pl
            Data: 08-07-2002 13:26 ---------------------------------------------------------
            -----------------------
            Wygląda jak jakiś spedalony makaroniarz z kilogramem masła na głowie, pewnie
            żałuje, że nie spotkalismy się z pedałkami makaronami, bo mecz by zakończył w
            ich szatni pod ich prysznicem. Wstyd, że takie coś grało dla Lecha i dla
            reprezentacji Polski. Niech się przenosi do pedalskiej itali, tam bedzie latał
            po burdelach dla pedałów razem z innymi koleżkami. Jebać pedałów makaroniarzy,
            jebać pedała Murawskiego.

• Gość: Lechita Re: link IP: 218.145.63.* 28.07.02, 05:37

> > I klamca. Jas klamca. Znajdz post gdzie wyzywalem Murawskiego od pedala.
              > > KLAMIESZ i klamiesz. Nie potrfisz mowic prawdy palancie?
              >
              > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
              f=31&w=2411581&a=
              > 2411581"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
              f=31&w=24
              > 11581&a=2411581</a>
              > Murawski największy pedzio Mistrzostw Świata
              > Autor: ^lechita^@NOSPAM.poczta.gazeta.pl
              > Data: 08-07-2002 13:26 -------------------------------------------------------
              -
              > -
              > -----------------------
              > Wygląda jak jakiś spedalony makaroniarz z kilogramem masła na głowie, pewnie
              > żałuje, że nie spotkalismy się z pedałkami makaronami, bo mecz by zakończył w
              > ich szatni pod ich prysznicem. Wstyd, że takie coś grało dla Lecha i dla
              > reprezentacji Polski. Niech się przenosi do pedalskiej itali, tam bedzie
              latał
              > po burdelach dla pedałów razem z innymi koleżkami. Jebać pedałów
              makaroniarzy,
              > jebać pedała Murawskiego.
              >

Po pierwsze jestes idiota. To nie napisalem JA tylko idiota ktory sie podemnie
              podszywal. Po co mam sie logowac? Zawsze uzywam tego samego nicka. Poczytaj
              sobie moj post na temat tego falszywego lechity palancie. I zauwaz ze nie
              uzywam polskich literek w ZADNYM moim poscie a tu mialbym nagle zaczac uzywac
              polskich liter? Potrafisz wogole MYSLEC?
              • Gość: Jaś Re: link IP: *.216-194-0-53.nyc.ny.metconnect.net 29.07.02, 00:59
                A może jeszcze nie ty pisałeś o włoskich piłkarzach jako pedałach?
                • Gość: Lechita Re: link IP: 211.191.12.* 29.07.02, 03:43

> A może jeszcze nie ty pisałeś o włoskich piłkarzach jako pedałach?

O wloskich owszem. Pisalem wiele razy. O Murawskim nigdy.
      • matt23 Re: Pierwsze wrażenie o Lechicie 26.07.02, 20:05
        Ja stwierdzilem, ze nie bede komentaowac tematow tworzonych w "okreslonym
        celu"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka