Gość: odra wodzislaw IP: 194.145.98.* 27.11.03, 16:31 bic angoli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Groclin - Manchester City 0:0 IP: *.ok.ae.wroc.pl 27.11.03, 16:31 0: 2 LUDZIE TO KONIEC!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA Angole skarzo Groclin o rasizm, walkower ! IP: *.ght.iadfw.net 27.11.03, 20:36 Dzialacze Manchesteru City bedo skarzyc Groclin o rasizm. Domagajo sie walkoweru od UEFA jako kare. To psy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maly_mw Re: Angole skarzo Groclin o rasizm, walkower ! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.11.03, 21:02 Co do zachowania manchesteru city, nie wypowiadam sie bo to ich problem, zreszta uwazam ze jest to inf. z d**y wzieta. A po drugie slyszalem ze w grodzisku wlk. sa niezle wiesniaki bo jak Odartey Lampey z Ghany chodzil ulica to sie na niego gapili jakby pierwszy raz murzyna zobaczyli (pewnie tak bylo ;p) i szli też za nim, nie pozwalali mu zjeść :/ Heh i nikt mnie nie posadzi o wiarygodnosc informacji bo przeczytalem to w Gazecie Wyborczej. Wiec ludzie z grodziska- gratuluje druzyny, ale ludzi nie bo jestescie zwyklymi wiesniakami i rasistami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poz Re: Angole skarzo Groclin o rasizm, walkower ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:25 Zacznijmy od tego że Lamptey przyjechał na pierwsze zgrupowanie jesienne w Hiszpanii w sandałach i krótkich spodenkach i Drzymała musiał mu od ręki kupić ciuchy, Lamptey pierwszy raz w życiu w Polsce widział śnieg, oglądał się głównie za dupami, zresztą jego poprzednicy, również murzyni robili podobnie z Dudą Camarą na czele, który ma z Polką dwójke dzieciaków mimo, że w Afryce żona; a wracając do Lamptey'a chłopak po tym jak strzelił dwie bramy w jednym ligowym meczu i pół Grodziska mu gratulowało trochu bąbelków dostał i był "gwiazda", co do rasizmu to różnie bywa, dzisiaj na MC paru łosiów z Poznania darło ryje na murzynów z Anglii, ale przecież to nie kibice z Grodziska rzucali bananami w Oliego, więc gdzie ta wieś i rasizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qt post trąci wschodem IP: *.icpnet.pl 27.11.03, 23:37 Gość portalu: Maly_mw napisał(a): > Wiec > ludzie z grodziska- gratuluje druzyny, ale ludzi nie bo jestescie zwyklymi > wiesniakami i rasistami. Wali warszawą na odległość. Ta urażona duma - że to nie "u nas". Brak słów. Sami nie potrafią, muszą psy na innych wyciągać. To takie wschodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: post trąci wschodem IP: armagedon:* 28.11.03, 12:33 Gość portalu: Qt napisał(a): > Gość portalu: Maly_mw napisał(a): > > > Wiec > > ludzie z grodziska- gratuluje druzyny, ale ludzi nie bo > jestescie zwyklymi > > wiesniakami i rasistami. > > Wali warszawą na odległość. Ta urażona duma - że to nie "u > nas". Brak słów. Sami nie potrafią, muszą psy na innych > wyciągać. To takie wschodnie. PRZEPRASZAM BARDZO JA JESTEM Z WARSZAWY I LUBIE GROKLIN BO JEST NAPRAWDE DOBRA DRUZYNA I KIBICUJE MU Z CALEGO SERCA WCZORAJ SIE CALY MECZ MODLILEM BY WYGRALI I UDALO SIE SA W III RUNDZIE WIECY NIE MOW ZE TO MUSI BYC KTOS Z WAWY MOZE I JEST ALE POST NIE TRACI WSCHODE TYLKO GLUPOTA I POKAZUJE ZE AUTOR WYPOWIEDZI TO WGLOWIE MA KISIELEK ALBO SIANO:) POZDROWIENIA DLA PILKAZY GROCLINU KADRY TRENERSKIEJ PREZESA DRZYMALY NO I OCZYWISCIE WSPANIALYCH KIBICUW I MIESZKANCOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinol Re: post trąci wschodem IP: 217.153.119.* 28.11.03, 14:36 Z koleji ten post wali tzw. kompleksem Warszawki, czyli tak nie nawidze, bo mnie tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Angole skarzo Groclin o rasizm, walkower ! IP: *.nat2.kon.tvknet.pl 28.11.03, 01:17 Jestem z Grodziska, tam sie urodziłem i wychowałem, tam też jeżdżę bo mam rodzinę... jeśli grodziszczaki są rasistami, to ja nie wiem co znaczy to słowo... radnym w Rodzisku jest facet rodem z Afryki, moja babcia leczyła się u lekarza z Afryki, mieszka tam sporo afrykańczyków (celowo nie uzywam kryteriów koloru skóry) i ci ludzie nic sobie z tego nie robią. W Grodzisku nikt na takich sie nie gapi, bo i na co, znają tych ludzi na codzień, mieszkają razem w jednym mieście... Jeśli ktoś zarzuca grodziszczakom rasizm to... ma nie po kolei w głowie i pilnie potrzebuje psychiatry ! A poza tym DYSKOBOLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA WALKOWER DLA MACHESTERU ZA RASIZM (uefa) IP: *.ght.iadfw.net 28.11.03, 03:13 Identyczna sytuacja byla ze Slowakami - krzyczeli tylko na czarnych pilkarzy z Anglii. Po nieudanym meczu Angole, tzn. wladze klubu, zaskarzyly klub slowacki do UEFA oskarzajac o rasizm. Jako dowod zostaly przedstawione kasety video na ktorych pokazane byly rasistowskie zachowania kibicow slowackich. UEFA porzdanie ukaral winowajcow. Szczegoly mozna poczytac na oficjalnej stronie UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Angole skarzo Groclin o rasizm, walkower ! IP: armagedon:* 28.11.03, 12:26 Gość portalu: Maly_mw napisał(a): > Co do zachowania manchesteru city, nie wypowiadam sie bo to ich problem, > zreszta uwazam ze jest to inf. z d**y wzieta. A po drugie slyszalem ze w > grodzisku wlk. sa niezle wiesniaki bo jak Odartey Lampey z Ghany chodzil ulica > to sie na niego gapili jakby pierwszy raz murzyna zobaczyli (pewnie tak > bylo ;p) i szli też za nim, nie pozwalali mu zjeść :/ Heh i nikt mnie nie > posadzi o wiarygodnosc informacji bo przeczytalem to w Gazecie Wyborczej. Wiec > ludzie z grodziska- gratuluje druzyny, ale ludzi nie bo jestescie zwyklymi > wiesniakami i rasistami. debilu byles chociaz kiedys w grodzisku ja bylem i uwazam ze bardzo ładne miasteczko i sympatyczni ludzi a co do tych durnych waszych wypowiezi to zygac mi sie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Angole skarzo Groclin o rasizm, walkower ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 12:33 Rzeczywiście jesteś mały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 27.11.03, 18:12 brawo Groclin!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono24 Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: 193.190.124.* 27.11.03, 18:16 nio brawo Bracie hehe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: *.kzet.info / 192.168.1.* 27.11.03, 18:18 ???????????????? gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: *.dip.t-dialin.net 27.11.03, 19:09 Niegdys Drzymala sie przeciwstawil Niemcom, dzis jego potomek nie tylko Niemcom, dzis Anglikom, kto nastepny? Brawo Groclin, brawo poznanskie. niech zyja nam dlugo!!! Tadeusz z Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: *.proxy.aol.com 27.11.03, 16:32 Trzymamy kciuki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: 217.110.59.* 27.11.03, 16:38 rzuć okiem powyżej a będziesz wiedziaj jaki jest wynik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazel Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: *.cbmm.lodz.pl 27.11.03, 16:43 Gość portalu: odra wodzislaw napisał(a): > bic angoli Tak, tak bić angoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: 195.49.1.* 27.11.03, 16:44 ona chciala dobic, ta Mila. brawo, redaktorku. go Groclin!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 16:48 Czy ten co naisał że jest 2:0 dla Anglików to nie przypadkiem David Seaman? Nie niemożliwe on ma pełne ręce roboty. Musimy wygrać z tymi Angolami. Poza tym o piątej mają porę na herbatę a więc jest sznasa strzelić bramkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth Jeb...Fowler!!! IP: *.icpnet.pl 27.11.03, 16:51 już go powinno nie być na boisku.sędzia cyka się angoli, to widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HDW Niedzielan naprzód! IP: *.lipno.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 16:56 W Niedzielanie jak narazie największe szanse. Spikera słuchać nie można <pif-paf> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homeini Re: Jeb...Fowler!!! IP: *.CNet.Gawex.PL 27.11.03, 17:11 Gość portalu: jaceloth napisał(a): > już go powinno nie być na boisku.sędzia cyka się angoli, to widać Coz tez go nie lubie, ale to nie bylo zagranie na czerwona kartke. A sedzia daje ciala dosyc czesto - niestety tym razem mial racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth Re: Jeb...Fowler!!! IP: *.icpnet.pl 27.11.03, 17:53 no i co ty na to, nasi zamiast angoli dostają zółte kartki (Pawlak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEST Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 16:56 No jesli nasi umieja tworzyc 3 stuprocentowe minuty to jestem pod wrazeniem, naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEST Trzy stuprocentowe minuty niezle niezle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 16:57 pod wrazeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mand Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: *.sbi.com 27.11.03, 16:58 Te 100% minuty byly naprawde niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akuku Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: *.58.45.14.Dial1.Chicago1.Level3.net 27.11.03, 16:58 gdzie mozna czytac relacje na zywo bo tutaj mam 30 min i 3 zmianke a wole jak cos wiecej pisza???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cieciu http://pilka.interia.pl/akt/nazywo/mecz IP: 192.200.200.* 27.11.03, 17:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rastazz Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 17:01 przecietny polak jest twardszy psychicznie i fizycznie od anglika czy np. francuza . w koncu musimy zaczac wygrywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cieciu Kto ogląda niech odpowie! IP: 192.200.200.* 27.11.03, 17:03 Mila juz na boju ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kto ogląda niech odpowie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 17:12 Tak, Niedzielan i Mila swietni, oby tak dalej, panowie... Szkoda, ze nie wykorzystal sytuacji... Wygraja, skopo wodza :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: Kto ogląda niech odpowie! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 17:13 Anelka... jej trudno odebrać piłkę :)))))) Ten gość powinien żeńskiego ping- ponga komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanes W 28. i 29. minucie Groclin stworzył trzy ... IP: 4.2.* / 10.4.5.* 27.11.03, 17:12 ... stuprocentowe minuty, [...] Brawo dla autora! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry82legia Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 17:17 chlopcy ze wsi niech spadaja na wies niech straca gola w 93 minucie i niech skonczy sie ta aberacja w polskim futbolu niech klub drzymały okaze sie efemeryda. DO BOJU MAN CITY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisla Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: *.client.attbi.com 27.11.03, 17:25 Gość portalu: barry82legia napisał(a): > chlopcy ze wsi niech spadaja na wies niech straca gola w 93 > minucie i niech skonczy sie ta aberacja w polskim futbolu niech > klub drzymały okaze sie efemeryda. DO BOJU MAN CITY barry82legia zamknij jape osle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 19:56 zdrajca narodu polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasman69Polska cośtam82legia IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.11.03, 21:16 Frug Ci w żętak klempinosie nonowaty!!!! Groclin Go West!!!! Prezesie Drzymało - tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth trzymajcie się,jeszcze 45 minut!!! IP: *.icpnet.pl 27.11.03, 17:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny Czy Mila gra po kontuzji?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 17:26 Czy Mila gra po kontuzji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny Re: Czy Mila gra po kontuzji?? GRA ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 17:39 Juz wiem ze gra :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: *.pl / 192.168.0.* 27.11.03, 17:27 Ja rozumiem, ze emocje, ale to niezle brzmi: W 28. i 29. minucie Groclin stworzył trzy stuprocentowe _minuty_ .. jak w ciagu 2 minut stworzyl trzy i to stuprocentowe - to tylko Groclin wie ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu W jakiej stacji radiowej jest relacja? IP: *.client.attbi.com 27.11.03, 17:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: W jakiej stacji radiowej jest relacja? IP: *.lublin.pl 27.11.03, 17:33 Też chciałbyn to wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: germanio Re: I program polskiego radia IP: *.da.ru / *.gazeta.pl 27.11.03, 17:43 Na I programie spiewal Mercury, a teraz mowia o dialogu z rzadem. Dlaczego osoby mieszkajace za granica nie moga sluchac meczu. Skandal;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek I program polskiego radia ?? IP: 194.216.105.* 27.11.03, 17:46 Moze Program I w internecie jest inny niz w Internecie ale prawda jest ze nie ma trasmisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Czy ManCit w ogóle istnieje ? IP: *.lublin.pl 27.11.03, 17:50 Przestanie istnieć w 90 minucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPTYMISTA Gratuluję i mam nadzieję że na wiosne zagracie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.11.03, 01:10 podobnie a nie stracicie nagle formę jak Wisła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Czy ManCit w ogóle istnieje ? IP: *.lublin.pl 27.11.03, 17:51 Brawo Liberda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu Ole Ole Ole Ole....Nie damy sie! Nie damy sie IP: *.client.attbi.com 27.11.03, 17:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glaper Re: Groclin - Manchester City 0:0 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.03, 17:49 oko ty chuju, mowilem ze tak bedzie Odpowiedz Link Zgłoś