matt6 13.08.02, 13:43 Dlaczego w 2 kolejce zdobyłem 40 punktów i było tak do dzisiaj do 10 jednak patrze teraz i mam 0 punktów - co jest do .... grane ???????????????// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz57 Re: PIŁKARZYKI SĄ DO DuPY !!!!!!!!!!!!!! 13.08.02, 14:17 matt6 napisał: > Dlaczego w 2 kolejce zdobyłem 40 punktów i było tak do dzisiaj do 10 jednak > patrze teraz i mam 0 punktów - co jest do .... grane ???????????????// PILKARZYKI są super jako gra, natomiast ich obsługa tzn.grafika, informacje, czas naliczania punktów, "profesjonalizm" admina itd są DO DUPY!!!!!!!!!!! Panie R.Kowalczyk jesteś Pan facetem, który spaprał tak dobrą zabawę dla tycięcy ludzi !!! Dymisja.. ???, czy przyssałeś się do dobrej posadki admina ? Typerzy co o tym sądzicie ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: PIŁKARZYKI SĄ DO DuPY !!!!!!!!!!!!!! 13.08.02, 18:37 Piłkarzyki są do grania!!! Już pisaliśmy na tym forum o pewnych problemach, które niestety pojawiły się przy przeliczaniu 2. kolejki (Szczegóły w Komunikatach). Problemy zostały już usunięte. A Pan Kowalczyk to i tak najlepszy admin na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś