Gość: www.nFutbol.pl IP: *.wancom.pl 14.12.08, 21:05 heh ciekawie napisane, niestety dla mnie kibica Realu, to wszystko prawda, wydaje sie, ze nie ma druzyny, ktora bylaby w stanie ich zatrzymac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kacper co mnie to obchodzi IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.08, 21:18 no i ciągle o tej BARCE stec chłopie daj se siana.zresztą widać na forum cholerne zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loth Re: co mnie to obchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 17:35 ta. stec tak barce wychwala a przyjdzie jakis angielski klub i bedzie sie doszukiwał błędow sedziego zbyt silnych podmuchow wiatru czy spisku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHELSEA Re: Barcelona najnowszej generacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 21:33 rozumiem, ze powoli wszystkich nosi, zeby opowiadac o wielkosc barcy, ale poczekajmy moze do maja ;) juz wiadomo ze barca w 1/8 finalu zagra z lyonem, chelsea, arsenalem albo interem i zdecydowanym faworytem bedzie najwyzej w meczu z tymi pierwszymi. zobaczymy co pokaza w meczach w lidze mistrzow, ale mysle, ze moze sie ich przygoda skonczyc szybciej niz sie powszechnie uwaza :) zreszta mam nadzieje, ze na chelsea. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Barcelona najnowszej generacji IP: 193.201.139.* 15.12.08, 12:58 Jak na razie nic na to na szczescie nie wskazuje i oby tak do konca sezonu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KwizZ Re: Barcelona najnowszej generacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 14:36 a ja Wam mowie, ze do konca stycznia Barca straci forme. Zapamietajcie moje slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozak Re: Barcelona najnowszej generacji IP: *.insat.net.pl 15.12.08, 17:34 To że Barca przegra jakiś, że zremisuję kilka kolejnych to pewne. Czy jednak można wątpić w to czy będą zdecydowanymi faworytami w meczu ze słabym w tym sezonie Arsenalem, borykającą się z kontuzjami Chelsea? W tej chwili Barcelona jest na takim poziomie, że tylko cud mógłby pozbawić ją Mistrzostwa Hiszpanii i zwycięstwa w LM. O ile to pierwsze jest praktycznie pewne to w LM wszystko się może zdarzyć. Na dzień dzisiejszy Barcelona to najmocniejszy klub na Świecie. Równać się z nim mogą MU, Inter i Real z Chelsea bez tych problemów kadrowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loth Re: Barcelona najnowszej generacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 17:37 inter ? :> ja chyba w innym swiecie zyje.. ale wloskie kluby odpadają w tym sezonie jako pierwsze.. a najbardziej to sie juwentusu boje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozak Re: Barcelona najnowszej generacji IP: *.insat.net.pl 15.12.08, 17:40 Inter ma świetną paczkę i przede wszystkim super trenera. Juventus również jest mocny, ale czy na tyle, aby liczyć się w walce o LM? Zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juve per sempre Barcelona najnowszej generacji IP: *.icpnet.pl 14.12.08, 23:28 w 2003 wszyscy podniecali sie Realem,Juve ich zdemolowal.teraz podniecaja sie Barcelona,Juve czeka:)wczorajsze tzw.derby europy nudne.to dzsiejszy klasyk Juve-Milan zasluguje raczej na ten tytul.i to Juve bez Camora,Buffona i Trezegola:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zomg Re: Barcelona najnowszej generacji IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.08, 15:39 Też jestem zdania, że nawet jeśli nie Juventus, to Inter ich pokona. Ten sezon w lm wygra któryś z tych włoskich klubów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Barcelona najnowszej generacji IP: 193.201.137.* 15.12.08, 08:47 tyle paplaniny - to po prostu grafomania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Barcelona najnowszej generacji IP: *.chello.pl 15.12.08, 11:58 Pisać możecie co chcecie, ale prawda jest taka, że w tej chwili w Europie są najlepsi, a Juventusom Milanom Interom i Manchesterom daleko do ich poziomu. Nie oznacza to że wygrają LM bo to specyficzny turniej, ale patrzenie na ich grę sprawia przyjemność i czasem szkoda że mecze z ich udziałem kończą się po 90 minutach. Zgadzam się z Panem Stecem, że nie mają monopolu na wygrywanie, ale w tej chwili mają monopol na porywającą grę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nirvanes Re: Barcelona najnowszej generacji IP: *.magma-net.pl 15.12.08, 13:04 Ale jak widzisz zasady piłki nożnej już dawno temu przyjęte mówią, że nie jest lepszy ten kto gra ładniej i bardziej widowiskowo, a ten, który wygrywa. Więc nie wiem co to za stwierdzenie, że Barcelona jest lepsza od Manchesterów, Interów i Realów mimo iż nie koniecznie musi z nimi wygrywać;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Barcelona najnowszej generacji IP: *.chello.pl 15.12.08, 15:40 Napisałem, że w tej chwili jest lepsza, bo w tej chwili wygrałaby z każdym w Europie, a LM nie musi wygrać bo do lutego daleko a w LM trzeba mieć oprócz umiejętności także wiele szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Dyletanci najnowszej generacji IP: *.171.19.130.static.crowley.pl 15.12.08, 13:14 Skąd się bierze to ślepe zauroczenie klubem, który najważniejsze rozgrywki klubowe w Europie wygrał tyle samo razy co Nottingham Forest? Redaktor gazety uważającej się za poważną powinien wiedzieć, że nie ma takiego klubu jak Manchester. Manchester to miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Barcelona najnowszej generacji IP: *.aster.pl 15.12.08, 13:37 ha ha ha to niech ta zjawiskowa Barca może najpierw osiągnie to co z Ronnim osiągnęła zanim taie peany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Barcelona najnowszej generacji IP: *.de.ibm.com 15.12.08, 13:40 sorry ale chyba nie nadążam. że co ? Odpowiedz Link Zgłoś
edoras Barcelona najnowszej generacji 15.12.08, 14:13 wielka, nie wielka ligi mistrzów i tak nie wygrają... największe szanse moim zdaniem ma Inter i Manchester United... ewentualnie inne angielskie drużyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Barcelona najnowszej generacji IP: 193.187.43.* 29.05.09, 15:47 niezły z ciebie znawca :D inter mediolan - buhahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasel Re: Barcelona najnowszej generacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 14:28 Dzisiejszy fan Barcy jest ślepy. Ja dużo bardziej wolę ligę angielską. Dużo szybsza i każdy zespół się liczy. Tam każdy z każdym może wygrać. W anglii co tydzień jakieś wielkie widowisko jest a w Hiszpanii? Mecz Realu z Barca to klapa. dwa gole w końcówce meczu... Fart a nie pogrom Realu. Barca co roku dostaje po tyłku od jakiegoś zespołu z anglii i tak będzie również tym razem. Są za słabi fizycznie na chelsea czy manutd:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y. Re: Barcelona najnowszej generacji IP: *.nokia.com 15.12.08, 14:33 pogadamy za 3 miesiace, no moze za 4 o tej strasznej wielkosci ligi angielskiej, pamietasz z kim barca wygrała CL? widziałes moze 2 mecze z ich ostatnich 5-6? Mecz z Realem był słaby, real grał obronę częstochowy a chłopaki się lekko przestraszyli rewala i przez chwile brakło pomysłu na gre, a widział moze kolega mecz z Valencia? druzyna o niebo lepsza obecnie od realu, a moze meczyk z sevilla? powodzenia zycze druzynom z anglii - jest to moja 2 liga, ktora lubie ogladac, ale pierwsza jest hiszpanska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasel Re: Barcelona najnowszej generacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 14:57 Poprzednie też widziałem mecze. Jak Anglia gra to zawsze oglądam. Pamiętam też pamiętne pojedynki z chelsea gdzie zawsze sędzia pomagał, bo chyba oba mecze chelsea w 10 kończyła. W barcelonie nawet zembinio się wypalił. No wielkie przywiązanie do tradycji(Valdes i wielu innych) Barca chyba ostatnio na liv. się zatrzymała :)) tak samo bedzie w tym roku. Masz racje, pogadamy za 4 miesiące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loth Re: Barcelona najnowszej generacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 17:44 no w zeszlym sezonie nikt angoli nie wyeliminował.. chyba ze inni angole.. to swiadczy o sile ligi i wyzszosci ligi angielskiej nad innymi europejskimi.. mzoecie sobie tam grac w tej hiszpanii ladnie porywajaco deklasując rywali.. ale na tle ZADNEGO Angielskiego zespolu barca nie wypadnie jako murowany faworyt i pewniek.. conajwyzej jako równy przeciwnik.. a barcelona jest jedna w hiszpanii. a w angli są 4 kluby.. i pozostałe 16 którym naprawde niewiele brakuje.. mysle ze kazdy klub ligi angielskiej moglby walczyc o mistrzostwo hiszpanii.. co nie działa w 2-ga strone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SuniM Dużo racji IP: *.unused.derbynet.waw.pl 15.12.08, 14:42 Zadziwiająco trafne spostrzeżenia, choć - w moim mniemaniu - zbyt wyraźny ukłon w stronę Rijkaarda. Tymczasem i za jego czasów takiej dominacji piłkarskiej Barca nie miała jak obecnie (zmiotła praktycznie całą czołówkę Primera Division). Bilans bramek (46-9) rewelacyjny! Szczerze im życzę wygrania CL w tym roku. Będzie niełatwo - być może szczyt formy przyszedł za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk a czy to nie zabawne IP: *.kolornet.pl 15.12.08, 14:57 że tak wielką barcę w tym sezonie pokonali tylko piłkarze numancii, szachtara i wisły? na reymonta już ponoć szykują tablicę pamiątkową i kamień okolicznościowy na środku nowej murawy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Barcelona najnowszej generacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 16:49 Może zabrzmi to głupio ale... myślę że Arsenal lub Bayern mógłby ich zatrzymać. Obie te drużyny potrafią zgasić drużyny, które są w bardzo dobrej formie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loth a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 17:47 moim zdaniem arsenal moze wygrac z kazdym w europie.. tylko nigdy nie wiadomo jak zagra.. nie mają takiej równej formy aby walczyc o puchar europy.. chociaz kto wie moze im sie uda.. czego im szczerze zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loyd Barcelona najnowszej generacji IP: *.chello.pl 15.12.08, 17:30 W maju Inter, pozniej lament, ze tak pieknie grali, a Murinho "zagral" najbrzydszy futbol na swiecie i przeszedl dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinReal Barcelona najnowszej generacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 17:32 Jakie kopanie po sicegnach.Ciekawe czemu jak Cech i Eduardo zostali naprawde sfaulowani to nie napisal pan felietonu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACM 1899 Barcelona najnowszej generacji IP: 193.200.133.* 15.12.08, 18:31 Barcelona gra fantastycznie w tym okresie sezonu ale pan redaktor Stec nie ma co ukrywać był zawsze za Barcą więc nie ma się co dziwić że tak wychwala ten team. Podsumowania robi się na koniec sezonu więc z opinią bym się wstrzymał a co do szans na zwycięstwo w LM to Barcelona ma je większe niż Inter który zawodzi w tych rozgrywkach ( 2 miejsce w grupie za Panathinakosem Ateny to za mało).Inter moim zdaniem nie ma większych szans na zwycięstwo w LM ponieważ są lepsze zespoły w tej 16 która pozostała. Serie A to nie Liga Mistrzów więc znów odpadną Co do Manchesteru to wyniki z Villarrealem również nie przekonywują, że jest to zespół do zwycięstwa w całej edycji LM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BArca Barcelona najnowszej generacji IP: *.chello.pl 15.12.08, 23:10 Fajnie napisany felieton,a co do barcy i LM to moga ja wygrac jesli nie popsuje sie relacja miedzy piłkarzami i nadal beda tworzyc kolektyw. W tym roku nie widziałem lepiej grajacej druzyny.! Guardiola wprowadził dużo dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
vega01 Barca najlepsza od dekady 16.12.08, 00:53 powiem krotko jestem kibcem Barcy od okolo 12 lat i imponowala mi finezyjna gra nawet w dla niektorycj przegranych sezonach ale do czegozmierzam takeij Barcy jeszcze NIE BYLO!!! o ile nie dopadnie ja dluzszy powtarzam dluzszy kryzys liga mistrzow i LaLiga jest dla nich wiem ze z anigieskimi druzynami beda bitwy ale mecz z realem byl szalenie ciezki real jak nigdy zastawil zasieki . Sila etj Barcy nie ejst Messi czy wogoel atak ktory czesto byl swietny np Ronni w formie ale naprawde imponujaca obrona z neiziemskim Alvesem swietnym puyolem i Marqezem i broniacym naprawde bardzo dobrze Valdesem inncy nie chce juz chwalic no moze wspomne o Toure facet rowniez nie z tej planety mysle ze moze byc jeszcze lepszy najgrsze jak ich wsyztskich pogodzic :( jesli byla by atmosfera to ta druzyna wygrywala by przez naprawde pare ladnych lat. ps. przepraszamz a bledy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barca Barcelona najnowszej generacji IP: 217.98.12.* 16.12.08, 08:10 Artykuł prawie trafny ale to ciągłe czepianie się, że Ronaldinho balował, a Franek nic nie mógł na to poradzić jest nie na miejscu. Najwidoczniej drużynie to nie przeszkadzało, bo skarżyć się zaczęli dopiero jak obaj odeszli. Jak na super team kiepsko reagowali na wszelkie rzekome ekscesy. I nie chciałabym być źle zrozumiana, bo jestem fanką Barcy ale nie rozumiem takiego postępowania. Jak jest źle to siadamy i ustalamy co trzeba zmienić, a nie udajemy, że wszystko jest ok, a skarżymy się jak w drużynie nie ma tych co podobno zawinili. Cieszę się, że wszystko jest jak najlepiej i moja drużyna wygrywa i mam nadzieję, że zwycięska passa będzie trwała jak najdłużej. Visca el Barca! Odpowiedz Link Zgłoś