Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NAPISZMY do SPONSORA !!!

01.09.05, 19:35
    proponuje napisać reklamacje do sponsorów i partnerów piłkarzyków 2006 !!!
    Może taka akcja przyniesie pozytywny dla gry skutek. Uważam że zmiany cen z
    zaskoczena i połowie przerwy między rundami to posunięcie kompromitujące
    REDAKCJE !

Jak MY uczestnicy zabawy nie jesteśmy w stanie,
    to może "grupie trzymającej kase" uda się zmienić Tych ludzi,
    na osoby KOMPETETNE

Obserwuj wątek
      • warp-75 Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 01.09.05, 19:37
        2006 to przyszłość
        • kadetus Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 01.09.05, 19:41
          pomyliło mi się ;-)
          ale dział reklamacji PHILIPS ma obowiązek odpowiedzieć na każde zgłoszenie,
          ciekawy jestem jak się odniosą do sprawy...
      • juzio-2005 Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 01.09.05, 19:39
        Teraz pewnie połowa nie bedzie zajmować sie swoimi drużynami a w następnej
        edycji napewno bedzie o połowe mniej graczy niz jest. Więc piłkarzyki może
        stracą sponsorów?
      • wingethor Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 01.09.05, 19:44
        Po tej decyzji redakcji liczba osob grajacych w nastepnej edycji drastycznie
        spadnie, a co za tym idzie - nie pojawią sie bogaci sponsorzy. Pomysl uderzenia
        do sponsorow jest jak najbardziej trafny! Wysylajmy do nich jak najwiecej
        wiadomosci w tej sprawie.
      • wysekok Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 01.09.05, 19:44
        myślę, że to dobry pomysł, zajmij się tym:)
        Uważam, że Ci co zarządzają piłkarzykami są jacyś ...., po pierwsze rozkładająć
        jedną kolejkę na parę miesięcy:| a po drugie ta zmiana cen jeszcze ponad 30
        tys. osób nie sprzedało Franka i Uche.
        A niektórzy z czołówki rankingu jeszcze nie wiedzą o zmianie cen.... ale będą
        mieli niespodzianke:P;)

To jest żałosne, i myślę, że za rok w Piłkarzyki zagra dużo mniej osób.
        • kadetus Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 01.09.05, 19:58
          Operatorzy sieci komurkowych taż powinni sie dowiedzieć, jakie są dalsze losy
          fajnej gry z gazety "TEMPO"... oczywiście tej na SMS'y.

• kordzio1 Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 01.09.05, 20:10
            a tam wszyscy tak gadaja ze zrezygnuja a na pewno wiekszosc pozostanie przy grze
      • zzdzich1 Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 01.09.05, 20:32
        Oj niedzwiadki pospalo sie snem zimowym a teraz sa wszyscy winni tylko nie
        wy.od tygodnia to byl temat nr.1 w postach a gdzie wy byliscie ?????pozdrawiam
        • artur123 Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 01.09.05, 20:36
          zzdzich1 koles przestan gadac glupoty! tematem nr 1 bylo odejscie z wisly tych
          zawodnikow a NIE niespodziewana zmiana cen, ktora powinna nastapic dopiero po
          nast. kolejce tak jak to bylo dotychczas
          • warp-75 Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 01.09.05, 20:41
            A dlaczego, bo to tradycja ...
      • zzdzich1 Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 01.09.05, 21:18
        kol.artur123 malo uwaznie czytasz,caly czas sie trabilo o zmianie cen tylko do
        siebie miej pretensje,a skoro Franek i Uche nie sa juz zawodnikami naszej ligi
        to powinli kosztowac 0zł.termin moze byl powiazany z dniem,w ktorym przestal
        byc oficjalnie zawodnikiem POLSKIEJ LIGI. POZDRAWIAM ORAZ ZYCZE SUKCESOW.to ma
        byc zabawa a nie walka o zycie !troche luzu
        • apl1 Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 01.09.05, 21:32
          gram w premierleague i tam nie ma takich cyrków, jak zawodnik odchodzi to cena
          zostaje jaka była w danej chwili - to jest rzeczywiscie gra dla przedszkolaków,
          śmiać mi się chce, TO JEST POLSKA PIŁKA kazdy robi co chce.
      • adam731 Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 01.09.05, 21:22
        jestem za popieram, sponsorzy zróbcie coś
      • kastef Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 01.09.05, 21:27
        co jest zmiany cen po rozegranej kolejce dopiero wróciłem z wczasów co wy
        robicie sponsorzy bierzcie kasę nie mozna tak robić
        • ygbd Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 02.09.05, 00:12
          Jak najbardziej za.
          Trzeba by napisać, o kretyńskich zasadach, wolnej amerykance i innych bzdurach.
          Reakcja sponsorów powinna być, bo to zawsze jest reklama, a gdy produkt postrzegany jest negatywnie, to uderza to też w reklamodawcę.
      • dobrek40 Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 02.09.05, 11:18
        Kadetus!!! Ty chyba do ORMO należałeś. Donosicielstwo? "Plose Pani, a Jasiu
        to mi nasikał do bucików.." Wstyd. Słoneczko już gasnące, jednak mózg Tobie za
        bardzo przygrzało. W zachodnich korporacjach, jak sie pojawia problem, to się
        go "wycina". Czytaj, zabiera kasę. A bez kasy żaden konkurs nie może się bez
        niej odbyć. Jak chcecie likwidacji pilkarzyków, to siejcie bezcelowy ferment.
        Trochę konstruktywności. Przedstawmy redakcji konkretne propozycje zmian, a
        niec tylko bicie piany.
      • pawelwitecki Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 02.09.05, 11:59
        www.feedback.philips.com/consumer/?country=PL&language=pl¶m1=other
        formularz do wypelnienia i wyslania prosto do Philips. na razie nie znalazlem
        nic lepszego, zadnego bezpodresniego emaila

pozdro i piszcie!!!
      • kuba054 popieram, nie kupujmy nic philipsa 02.09.05, 16:28
        • kordzio1 LEPIEJ NAPISZCIE DO MNIE 02.09.05, 16:47
          lepiej napiszcie do mnie, obchodzi mnie to tyle samo co sponsorow, zrobie to
          samo co oni(gów... kupe i maja racje), a ze roka akademicki zaczyna sie za
          miesiac to przynajmniej bede miał co czytać:)
      • rzartek Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 04.09.05, 22:42
        Popieram!!! Piszmy!!! :P
        • m.cmielewska Re: NAPISZMY do SPONSORA !!! 04.09.05, 23:57
          To jest skandal !!! Wyjechałam w delegację i nie miałam dostępu do netu. A tu
          po powrocie taka niespodzianka... Praktycznie nie mam po co grać... Straciłam
          na Franku ok 3,5 a na Uche 0,8 co daje ok 4,3 Jest to mój ostatni sezon a gram
          od początku. Szanowni Panowie redaktorzy zastanówcie się nad swoim
          postępowaniem przecież nie każdy ma no stop dostęp do netu. Dlaczego do tej
          pory sporadycznie obniżaliście ceny i to dopiero jak się nie mylę po 3
          kolejce??? Proponuję bojkot rozgrywek bo liderzy mają bardzo ale to bardzo
          utrudnione zadanie jeśli nie zdążyli sprzedać wiślaków. Tak na marginesie to
          szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiej decyzji w trakcie przerwy w
          rozgrywkach ponieważ mówi o tym regulamin !!! Popełniliście błąd i proponuję
          coś z tym zrobić!!!
      • mufan jestem za... 05.09.05, 11:12
        jak wyżej, chociaż nic to nie da... ktoś tu powinien wiedzieć,że oprócz dzieci
        gra tu też wielu poważnych ludzi... a nikt nie lubi być bezczelnie oszukiwany...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka