Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech Poznań rozgromił Amicę Wronki w derbach Wi...

IP: *.aircity.pl 11.09.05, 23:32
    BRAWO KOLEJORZ ! ZAZDROSCIE NAM BARANY Z LEGŁEJ I SYFEM JEDZIE I WISŁY HEHE
    Obserwuj wątek
      • Gość: rafis Lech Poznań rozgromił Amicę Wronki w derbach Wi... IP: *.aircity.pl 11.09.05, 23:32
        KOLEJORZ ZAWSZE I WSZEDZIE NAJLEPSZY BEDZIE !!!!
      • Gość: rafis Re: Lech Poznań rozgromił Amicę Wronki w derbach IP: *.aircity.pl 11.09.05, 23:33
        TERAZ SZYKUJEMY SIE NA GÓRNIK ZABRZE JEDZIEMY Z NIMI !!!!! HEHE
        • Gość: behemot szklanka wody redaktorze? IP: *.promax.media.pl 12.09.05, 07:21
          Myślałem, że przez przypadek trafiłem na wszawska podstronę, a może pan red. we Wronkach się urodził. Co do kiksu Cierzniaka, to popatrzcie na własny portal, w powtórce dość dokładnie widać jak mądrze zagrał w tej sytuacji Gajtkowski. Amica nie schodziła z połowy Lecha? Kolejny mit, to głównie były podania, naprawdę czystą sytuację to miał Murawski po wolnym, ale to był przypadek, co do gola dla wronian, jak mówi nieoceniony redaktor Kaliszan, to jestem przekonany, że gdyby było w tym momencie 1:0 Lech znacznie wcześniej przerwałby tę akcję. Co do obiektywizmu przeczytajcie sobie jak wasi wszawscy koledzy pieją nad ległą, która pokonała wieloletniego potentata naszej ligi odrę wodzisław.
          I tyle, nie chcę czytać złośliwych i nieprzychylnych Lechowi txtów w poznańskiej gazecie, od tego mamy całą resztę kraju z legia tv (to prawdziwa nazwa magazynu ligowego w TVN) na czele
          • Gość: obiektywny Lechita Re: szklanka wody redaktorze? IP: *.suchylas.net / 217.153.48.* 12.09.05, 12:06
            prawda jest taka, ze Lech gral slabo w tym meczu, zupelnie inaczej niz z Korona.
            nie potrafili utrzymac sie przy pilce, grali zle w pomocy i mieli duzo
            szczescia, bo Amica dominowala
          • Gość: lechita Re: szklanka wody redaktorze? IP: 213.199.193.* 12.09.05, 22:58
            głupek
        • Gość: behemot szklanka wody redaktorze? IP: *.promax.media.pl 12.09.05, 07:21
          Myślałem, że przez przypadek trafiłem na wszawska podstronę, a może pan red. we Wronkach się urodził. Co do kiksu Cierzniaka, to popatrzcie na własny portal, w powtórce dość dokładnie widać jak mądrze zagrał w tej sytuacji Gajtkowski. Amica nie schodziła z połowy Lecha? Kolejny mit, to głównie były podania, naprawdę czystą sytuację to miał Murawski po wolnym, ale to był przypadek, co do gola dla wronian, jak mówi nieoceniony redaktor Kaliszan, to jestem przekonany, że gdyby było w tym momencie 1:0 Lech znacznie wcześniej przerwałby tę akcję. Co do obiektywizmu przeczytajcie sobie jak wasi wszawscy koledzy pieją nad ległą, która pokonała wieloletniego potentata naszej ligi odrę wodzisław.
          I tyle, nie chcę czytać złośliwych i nieprzychylnych Lechowi txtów w poznańskiej gazecie, od tego mamy całą resztę kraju z legia tv (to prawdziwa nazwa magazynu ligowego w TVN) na czele
      • Gość: robak Re: Lech Poznań rozgromił Amicę Wronki w derbach IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.05, 08:01
        Amika miała przewagę przez cały mecz,ale to Lech kontrował.W zeszłym sezonie
        Lech przeważał przez 70 min.i przegrał.Program w Tvn.jest prowadzony przez
        kompletnych idiotów.
      • Gość: czołgowy A Nawrocik? IP: *.net.perfekt.pl 12.09.05, 08:22
        Dlaczego zawsze jest tak, że opis meczu Lecha w Gazecie Wyborczej kończy się
        zawsze na parę minut przed końcowym gwizdkiem? Niejednokrotnie było tak, że w
        Gazecie pomijano groźne akcje które miały miejsce w końcówkach spotkań, ale
        pominięcie akcji Sasina i bramkę Nawrocika to już chyba przesada... A co to TVN
        to zgadzam się z przedmówcami, LEGIA TV pełną gębą. Mało, że prowadzący jako
        pracownicy Waltera muszą się szefowi na każdym kroku podlizać, to jeszcze
        notorycznie zapraszają redaktora Roberta "Kocham Legię" Błońskiego, Wdowczyka i
        inne Jóźwiaki.
        • Gość: wz Re: A Nawrocik? IP: 150.254.166.* 12.09.05, 09:00
          Wczoraj w Legia TV było trochę bardziej obiektywnie niż zwykle, w końcu jednak
          jak ktoś gromi lidera na jego boisku trudno się z niego nabijać. Ogólnie
          mieliśmy trochę szczęścia ale zabrakło go z Polonią, Arką, Kielcami więc się
          trochę wyrównało
        • Gość: Miecz Re: Michniewicz IP: *.man.poznan.pl / *.man.poznan.pl 12.09.05, 12:30
          Styl fatalny, ale są efekty. Jeżeli dalej tak będzie to odszczekam wszystko co
          do tej pory źle mówiłem o p. Czesiu.
      • Gość: Lech Poznań Ultras Do Redakcji GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:42
        Do Redakcji:

www.hejlech.pl/forum/index.php?showtopic=1763&view=getnewpost
        zainteresujcie się tym,jeżeli macie o sobie mniemanie jako dziennikarzach i
        funkji społecznej jaką spełniacie...i bądzcie obiektywni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka