Gość: rafis IP: *.aircity.pl 11.09.05, 23:32 BRAWO KOLEJORZ ! ZAZDROSCIE NAM BARANY Z LEGŁEJ I SYFEM JEDZIE I WISŁY HEHE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafis Lech Poznań rozgromił Amicę Wronki w derbach Wi... IP: *.aircity.pl 11.09.05, 23:32 KOLEJORZ ZAWSZE I WSZEDZIE NAJLEPSZY BEDZIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafis Re: Lech Poznań rozgromił Amicę Wronki w derbach IP: *.aircity.pl 11.09.05, 23:33 TERAZ SZYKUJEMY SIE NA GÓRNIK ZABRZE JEDZIEMY Z NIMI !!!!! HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot szklanka wody redaktorze? IP: *.promax.media.pl 12.09.05, 07:21 Myślałem, że przez przypadek trafiłem na wszawska podstronę, a może pan red. we Wronkach się urodził. Co do kiksu Cierzniaka, to popatrzcie na własny portal, w powtórce dość dokładnie widać jak mądrze zagrał w tej sytuacji Gajtkowski. Amica nie schodziła z połowy Lecha? Kolejny mit, to głównie były podania, naprawdę czystą sytuację to miał Murawski po wolnym, ale to był przypadek, co do gola dla wronian, jak mówi nieoceniony redaktor Kaliszan, to jestem przekonany, że gdyby było w tym momencie 1:0 Lech znacznie wcześniej przerwałby tę akcję. Co do obiektywizmu przeczytajcie sobie jak wasi wszawscy koledzy pieją nad ległą, która pokonała wieloletniego potentata naszej ligi odrę wodzisław. I tyle, nie chcę czytać złośliwych i nieprzychylnych Lechowi txtów w poznańskiej gazecie, od tego mamy całą resztę kraju z legia tv (to prawdziwa nazwa magazynu ligowego w TVN) na czele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Lechita Re: szklanka wody redaktorze? IP: *.suchylas.net / 217.153.48.* 12.09.05, 12:06 prawda jest taka, ze Lech gral slabo w tym meczu, zupelnie inaczej niz z Korona. nie potrafili utrzymac sie przy pilce, grali zle w pomocy i mieli duzo szczescia, bo Amica dominowala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita Re: szklanka wody redaktorze? IP: 213.199.193.* 12.09.05, 22:58 głupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot szklanka wody redaktorze? IP: *.promax.media.pl 12.09.05, 07:21 Myślałem, że przez przypadek trafiłem na wszawska podstronę, a może pan red. we Wronkach się urodził. Co do kiksu Cierzniaka, to popatrzcie na własny portal, w powtórce dość dokładnie widać jak mądrze zagrał w tej sytuacji Gajtkowski. Amica nie schodziła z połowy Lecha? Kolejny mit, to głównie były podania, naprawdę czystą sytuację to miał Murawski po wolnym, ale to był przypadek, co do gola dla wronian, jak mówi nieoceniony redaktor Kaliszan, to jestem przekonany, że gdyby było w tym momencie 1:0 Lech znacznie wcześniej przerwałby tę akcję. Co do obiektywizmu przeczytajcie sobie jak wasi wszawscy koledzy pieją nad ległą, która pokonała wieloletniego potentata naszej ligi odrę wodzisław. I tyle, nie chcę czytać złośliwych i nieprzychylnych Lechowi txtów w poznańskiej gazecie, od tego mamy całą resztę kraju z legia tv (to prawdziwa nazwa magazynu ligowego w TVN) na czele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: Lech Poznań rozgromił Amicę Wronki w derbach IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.05, 08:01 Amika miała przewagę przez cały mecz,ale to Lech kontrował.W zeszłym sezonie Lech przeważał przez 70 min.i przegrał.Program w Tvn.jest prowadzony przez kompletnych idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czołgowy A Nawrocik? IP: *.net.perfekt.pl 12.09.05, 08:22 Dlaczego zawsze jest tak, że opis meczu Lecha w Gazecie Wyborczej kończy się zawsze na parę minut przed końcowym gwizdkiem? Niejednokrotnie było tak, że w Gazecie pomijano groźne akcje które miały miejsce w końcówkach spotkań, ale pominięcie akcji Sasina i bramkę Nawrocika to już chyba przesada... A co to TVN to zgadzam się z przedmówcami, LEGIA TV pełną gębą. Mało, że prowadzący jako pracownicy Waltera muszą się szefowi na każdym kroku podlizać, to jeszcze notorycznie zapraszają redaktora Roberta "Kocham Legię" Błońskiego, Wdowczyka i inne Jóźwiaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: A Nawrocik? IP: 150.254.166.* 12.09.05, 09:00 Wczoraj w Legia TV było trochę bardziej obiektywnie niż zwykle, w końcu jednak jak ktoś gromi lidera na jego boisku trudno się z niego nabijać. Ogólnie mieliśmy trochę szczęścia ale zabrakło go z Polonią, Arką, Kielcami więc się trochę wyrównało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecz Re: Michniewicz IP: *.man.poznan.pl / *.man.poznan.pl 12.09.05, 12:30 Styl fatalny, ale są efekty. Jeżeli dalej tak będzie to odszczekam wszystko co do tej pory źle mówiłem o p. Czesiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Poznań Ultras Do Redakcji GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:42 Do Redakcji: www.hejlech.pl/forum/index.php?showtopic=1763&view=getnewpost zainteresujcie się tym,jeżeli macie o sobie mniemanie jako dziennikarzach i funkji społecznej jaką spełniacie...i bądzcie obiektywni Odpowiedz Link Zgłoś