Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gołota znów chce walczyć o tytuł

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 19:03
    Andrzej! Wstydu oszczędź!
    Obserwuj wątek
      • monster1972 czego on się najadł/napił? 07.06.07, 19:10
        • Gość: Czytelnik GW brawo Andrzej, prawdziwi kibice sa z tobo IP: *.1.251.72.1dial.com 07.06.07, 19:27
          brawo Andrzej, prawdziwi kibice sa z tobo
          • tetlian Re: brawo Andrzej, prawdziwi kibice sa z tobo 07.06.07, 19:35
            Nono, Andrew powrócił na ring :)
            • Gość: kibic Andrew, nie przebijaj numeru z teletubisiem T-W IP: *.gdynia.mm.pl 07.06.07, 20:36
              wstydu juz wystarczy.
              P.S. a moze tak do cyrku?
              • Gość: Tolek a ty przestan pajacowac na forum IP: *.0.251.72.1dial.com 07.06.07, 21:57
                a ty przestan pajacowac na forum
      • Gość: gosc Gołota ustanawia rekordy w byciu pokonanym IP: *.chello.pl 07.06.07, 19:26
        na czas.
        • Gość: Ja a ty w pisaniu glupot IP: *.1.251.72.1dial.com 07.06.07, 19:28
          a ty w pisaniu glupot
      • Gość: lekarz Re: Gołota znów chce walczyć o tytuł IP: *.ghnet.pl 07.06.07, 19:37
        dawkowanie lekarstw mu zmniejszyli :(
      • Gość: kit Gołota znów chce walczyć o tytuł IP: *.spray.net.pl 07.06.07, 19:53
        Może z Mikem Tysonem chcesz sie spotkać paszteciarzu
      • Gość: fan Gołoty Endrju wcale nie jest taki zły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 20:12
        Popatrzcie na jego bilans:
        www.boxrec.com/boxer_display.php?boxer_id=004345
        Przypominam, że walki z Tysonem on nie przegrał tylko została uznana za
        nieodbytą bo tamten był zajarany. Z Ruizem jak walczył to powinien mieć to
        zwycięstwo bo tak go młócił, że Ruiz latał jak szmaciana lala między linami (kto
        oglądał to wie) a sędziowie byli nieuczciwi i nie przyznali mu zasłużonego
        zwycięstwa bo walka odbyła się w USA i głupio dać Polakowi pas. Z Byrdem też
        ładnie walczył choć wynik jest kwestią dyskusyjną. Niewątpliwie najgorszą jego
        walką była ta ostatnia - nie wiem do dziś co to miało być w ogóle, czy on się
        wyspał przed tą walką? A może gongu nie słyszał? W każdym bądź razie jedna plama
        nie skreśla całego jego życiowego dorobku bo proszę mi powiedzieć krytykanci,
        który inny bokser polski w tej wadze doszedł tak wysoko? Swojego czasu Endrju
        był w pierwszej dziesiątce najlepszych bokserów świata. Podajcie nazwisko innego
        Polaka, który tak wysoko zaszedł w wadze ciężkiej? Niewątpliwie jest to bardzo
        dobry bokser i mam nadzieję, że stoczy jeszcze choć jedną prestiżową walkę w
        swojej karierze bo miał długie prerwy miedzy ostatnimi walkami. Evander
        Holyfield skończył karierę w wieku 42 lat a Andrew ma 39 to jeszcze ma szansę.
        Tak się zachowują pseudokibice - po jednej nieudanej walce opluwają i ośmieszają
        a nie pamiętacie już jak Andrew młócił wszystkich po kolei i biliście mu brawa?
        Łajzy nie kibice.
        • Gość: Daniel Re: Endrju wcale nie jest taki zły IP: 216.191.177.* 07.06.07, 20:44
          Jeremy "Bestia" Bates (21 zwycięstw, 18 KO, 1 remis, 13 porażek) według
          prestiżowej strony internetowej www.boxrec.com klasyfikowany jest na 373.
          miejscu na świecie! - Czemu nie wstawia lepszego przeciwnika przeciwko
          Golocie? Moze kogos z numerem 50 lub delikatnie mniejszym ...

"Zdarzało się, że przygotowywałem się tylko trzy tygodnie" - zeby tylko nie
          bylo powturki z ostatniej walki. Mam nadzieje ze Tomek i Andrzej wygraja swoje
          walki.
          • Gość: cytuje "spieprzaj dziadu!" IP: 168.208.215.* 07.06.07, 21:13
            ...
          • Gość: Y_Sam Re: Endrju wcale nie jest taki zły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 12:26
            Gość portalu: Daniel napisał(a):

> Jeremy "Bestia" Bates (21 zwycięstw, 18 KO, 1 remis, 13 porażek) według
            > prestiżowej strony internetowej www.boxrec.com klasyfikowany jest na 373.
            > miejscu na świecie!

Hehe, obawiam się, że na samym Bronxie znalazłoby się więcej niż 373 kozaków, którzy zrobiliby z tego Batesa befsztyk :)
        • Gość: j. Szmaciarze IP: *.4web.pl 08.06.07, 04:30
          "Lajzy, nie kibice". Dawno nikt tak pieknie - oraz trafnie - nie skomentowal
          zachowania polskich kibocow. Prosze pamietac, ze cecha narodowa Polakow, jest
          to, ze znaja sie oni (w sposob programowy, absolutny i aprioryczny) NA
          WSZYSTKIM. Od gospodarki finansami publicznymi, po boks. Kazdy z nich bylby
          lepszy niz "ci inni, co wlasnie: rzadza/boksuja", i kazdy z nich ma patent na
          nieomylnosc. Oraz na to, jak rozwiazac wszystkie problemy.

I niech mi ktos powie, ze Polacy to nie jest pocieszy narod?
      • Gość: koko Endrju dawaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 21:52
        youtube.com/watch?v=MdJ_MgvoOhA
      • Gość: jan O jaki tytuł chce walczyć Andrzej? Wpisujcie typy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 21:58
        Tytuł czasowstrzymywacza roku!
        • Gość: Jaro Re: O jaki tytuł chce walczyć Andrzej? Wpisujcie IP: *.spray.net.pl 08.06.07, 00:12
          może o tytuł najnowszej piosenki Michała "Mandaryna" Wiśniewskiego?
      • Gość: Jaro Głupota znów chce walczyć o tytuł, ha ha ha IP: *.spray.net.pl 07.06.07, 23:03
        obejrzał "Rocky Balboa" i zgłupiał do reszty...
        • Gość: Don King Pytanie do Goloty IP: 74.12.106.* 07.06.07, 23:39
          Gdyby zrobiono plebiscyt na najwiekszego idiote w historii boxu, jak pan mysli
          panie golota kto zostalby zwyciezca?
          • Gość: Don King Wiadomosc dla goloty IP: 74.12.106.* 07.06.07, 23:41
            golota, przeciez pan juz ma tytul. Tytul najszybciej znokautowanego boksera w
            historii boxu.
      • Gość: Kon_ruski Andrew wysiada przed walka pod spodkiem z taxi i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 01:11
        mowi do kierowcy- Nie wylaczaj silnika, zaraz wracam................:-)
        • Gość: po co Re: Andrew wysiada przed walka pod spodkiem z tax IP: 212.87.241.* 08.06.07, 03:01
          Andrzej nie bij niewinnych ludzi,to niema sensu,jest na tyle winnych,ktorym by sie to nalezało. Leper wychłostał i było wesoło, a moze pozytek dla spoleczeństwa.
      • Gość: POLAK Gołota znów chce walczyć o tytuł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 05:49
        Dawaj Andriu, dawaj!!!!!! Pokaż co znaczy waga ciężka.
        • Gość: renny Golota to spoko gosc, nie wiem co chcecie IP: *.rtr.bait.pl 08.06.07, 18:44
          ja mu kibicuje od lat, i zycze zwyciestwa jutro
      • gelimer Jasna Cholera! Znowu mam się wstydzić? 08.06.07, 07:08
        • krzynia.c Gołota pasuje do Samoobrony -taki burak 08.06.07, 07:42
          Bokser od nokautowania dziadków
      • g_r2 A jak zdobędzie Gołota ten tytuł......? 09.06.07, 18:31
        Dopiero powstanie konsternacja ,nie wiem sam co o ty sądzić. Już dzisiaj się
        coś zacznie klarować . W każdym bądz razie życze mu powodzenia!
      • Gość: grayzman Re: Gołota znów chce walczyć o tytuł IP: *.plock.mm.pl 09.06.07, 23:43
        No i Gołota aż mnie zaskoczył tą walką, w 3 rundzie KO, jednak ma forme :D
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka