Gość: JotKa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 19:03 Andrzej! Wstydu oszczędź! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czytelnik GW brawo Andrzej, prawdziwi kibice sa z tobo IP: *.1.251.72.1dial.com 07.06.07, 19:27 brawo Andrzej, prawdziwi kibice sa z tobo Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: brawo Andrzej, prawdziwi kibice sa z tobo 07.06.07, 19:35 Nono, Andrew powrócił na ring :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Andrew, nie przebijaj numeru z teletubisiem T-W IP: *.gdynia.mm.pl 07.06.07, 20:36 wstydu juz wystarczy. P.S. a moze tak do cyrku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek a ty przestan pajacowac na forum IP: *.0.251.72.1dial.com 07.06.07, 21:57 a ty przestan pajacowac na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Gołota ustanawia rekordy w byciu pokonanym IP: *.chello.pl 07.06.07, 19:26 na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja a ty w pisaniu glupot IP: *.1.251.72.1dial.com 07.06.07, 19:28 a ty w pisaniu glupot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Gołota znów chce walczyć o tytuł IP: *.ghnet.pl 07.06.07, 19:37 dawkowanie lekarstw mu zmniejszyli :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kit Gołota znów chce walczyć o tytuł IP: *.spray.net.pl 07.06.07, 19:53 Może z Mikem Tysonem chcesz sie spotkać paszteciarzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Gołoty Endrju wcale nie jest taki zły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 20:12 Popatrzcie na jego bilans: www.boxrec.com/boxer_display.php?boxer_id=004345 Przypominam, że walki z Tysonem on nie przegrał tylko została uznana za nieodbytą bo tamten był zajarany. Z Ruizem jak walczył to powinien mieć to zwycięstwo bo tak go młócił, że Ruiz latał jak szmaciana lala między linami (kto oglądał to wie) a sędziowie byli nieuczciwi i nie przyznali mu zasłużonego zwycięstwa bo walka odbyła się w USA i głupio dać Polakowi pas. Z Byrdem też ładnie walczył choć wynik jest kwestią dyskusyjną. Niewątpliwie najgorszą jego walką była ta ostatnia - nie wiem do dziś co to miało być w ogóle, czy on się wyspał przed tą walką? A może gongu nie słyszał? W każdym bądź razie jedna plama nie skreśla całego jego życiowego dorobku bo proszę mi powiedzieć krytykanci, który inny bokser polski w tej wadze doszedł tak wysoko? Swojego czasu Endrju był w pierwszej dziesiątce najlepszych bokserów świata. Podajcie nazwisko innego Polaka, który tak wysoko zaszedł w wadze ciężkiej? Niewątpliwie jest to bardzo dobry bokser i mam nadzieję, że stoczy jeszcze choć jedną prestiżową walkę w swojej karierze bo miał długie prerwy miedzy ostatnimi walkami. Evander Holyfield skończył karierę w wieku 42 lat a Andrew ma 39 to jeszcze ma szansę. Tak się zachowują pseudokibice - po jednej nieudanej walce opluwają i ośmieszają a nie pamiętacie już jak Andrew młócił wszystkich po kolei i biliście mu brawa? Łajzy nie kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Endrju wcale nie jest taki zły IP: 216.191.177.* 07.06.07, 20:44 Jeremy "Bestia" Bates (21 zwycięstw, 18 KO, 1 remis, 13 porażek) według prestiżowej strony internetowej www.boxrec.com klasyfikowany jest na 373. miejscu na świecie! - Czemu nie wstawia lepszego przeciwnika przeciwko Golocie? Moze kogos z numerem 50 lub delikatnie mniejszym ... "Zdarzało się, że przygotowywałem się tylko trzy tygodnie" - zeby tylko nie bylo powturki z ostatniej walki. Mam nadzieje ze Tomek i Andrzej wygraja swoje walki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Endrju wcale nie jest taki zły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 12:26 Gość portalu: Daniel napisał(a): > Jeremy "Bestia" Bates (21 zwycięstw, 18 KO, 1 remis, 13 porażek) według > prestiżowej strony internetowej www.boxrec.com klasyfikowany jest na 373. > miejscu na świecie! Hehe, obawiam się, że na samym Bronxie znalazłoby się więcej niż 373 kozaków, którzy zrobiliby z tego Batesa befsztyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Szmaciarze IP: *.4web.pl 08.06.07, 04:30 "Lajzy, nie kibice". Dawno nikt tak pieknie - oraz trafnie - nie skomentowal zachowania polskich kibocow. Prosze pamietac, ze cecha narodowa Polakow, jest to, ze znaja sie oni (w sposob programowy, absolutny i aprioryczny) NA WSZYSTKIM. Od gospodarki finansami publicznymi, po boks. Kazdy z nich bylby lepszy niz "ci inni, co wlasnie: rzadza/boksuja", i kazdy z nich ma patent na nieomylnosc. Oraz na to, jak rozwiazac wszystkie problemy. I niech mi ktos powie, ze Polacy to nie jest pocieszy narod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Endrju dawaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 21:52 youtube.com/watch?v=MdJ_MgvoOhA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan O jaki tytuł chce walczyć Andrzej? Wpisujcie typy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 21:58 Tytuł czasowstrzymywacza roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: O jaki tytuł chce walczyć Andrzej? Wpisujcie IP: *.spray.net.pl 08.06.07, 00:12 może o tytuł najnowszej piosenki Michała "Mandaryna" Wiśniewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Głupota znów chce walczyć o tytuł, ha ha ha IP: *.spray.net.pl 07.06.07, 23:03 obejrzał "Rocky Balboa" i zgłupiał do reszty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Pytanie do Goloty IP: 74.12.106.* 07.06.07, 23:39 Gdyby zrobiono plebiscyt na najwiekszego idiote w historii boxu, jak pan mysli panie golota kto zostalby zwyciezca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Wiadomosc dla goloty IP: 74.12.106.* 07.06.07, 23:41 golota, przeciez pan juz ma tytul. Tytul najszybciej znokautowanego boksera w historii boxu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kon_ruski Andrew wysiada przed walka pod spodkiem z taxi i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 01:11 mowi do kierowcy- Nie wylaczaj silnika, zaraz wracam................:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po co Re: Andrew wysiada przed walka pod spodkiem z tax IP: 212.87.241.* 08.06.07, 03:01 Andrzej nie bij niewinnych ludzi,to niema sensu,jest na tyle winnych,ktorym by sie to nalezało. Leper wychłostał i było wesoło, a moze pozytek dla spoleczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Gołota znów chce walczyć o tytuł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 05:49 Dawaj Andriu, dawaj!!!!!! Pokaż co znaczy waga ciężka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renny Golota to spoko gosc, nie wiem co chcecie IP: *.rtr.bait.pl 08.06.07, 18:44 ja mu kibicuje od lat, i zycze zwyciestwa jutro Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Gołota pasuje do Samoobrony -taki burak 08.06.07, 07:42 Bokser od nokautowania dziadków Odpowiedz Link Zgłoś
g_r2 A jak zdobędzie Gołota ten tytuł......? 09.06.07, 18:31 Dopiero powstanie konsternacja ,nie wiem sam co o ty sądzić. Już dzisiaj się coś zacznie klarować . W każdym bądz razie życze mu powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grayzman Re: Gołota znów chce walczyć o tytuł IP: *.plock.mm.pl 09.06.07, 23:43 No i Gołota aż mnie zaskoczył tą walką, w 3 rundzie KO, jednak ma forme :D Odpowiedz Link Zgłoś