Gość: RG IP: *.jaslo.karpaty.edu.pl 16.12.01, 21:41 Kolejny kompromitujący występ naszego bramkarza. Praktycznie co strzał na bramke Dudka, to byl gol dla Chelsea. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Crotalus Re: Chelsea - Liverpool IP: *.pl 16.12.01, 21:57 Gość portalu: RG napisał(a): > Kolejny kompromitujący występ naszego bramkarza. > Praktycznie co strzał na bramke Dudka, to byl gol dla Chelsea. > Nie pierdol, że brzydko powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
morel Re: Chelsea - Liverpool 16.12.01, 22:07 Gość portalu: RG napisał(a): > Kolejny kompromitujący występ naszego bramkarza. > Praktycznie co strzał na bramke Dudka, to byl gol dla Chelsea. > hahahaha ciekawe, kiedy ostatnio widziałeś mecz, w którym bronił Dudek? może jakiś w barwach Sokoła Tychy, albo jeszcze lepiej - Concordii Knurów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Chelsea - Liverpool IP: *.ltl.pl 17.12.01, 11:58 Nie zgadzam się z autorem wątku. Występ może i słabszy, ale całego zespołu. Nie chcę bronić Dudka, ale moim zdaniem i tak wykazywał się swoim refleksem przy wszystkich sytuacjach, czego nie mogę powiedzieć o obronie Liverpoolu. A przypominam także, że Chelsea jest zespołem, który mając swój dzień rozjeżdza każdego przeciwnika i rzeczywiście jej piłkarze są obecnie moim zdaniem w najlepszej formie z drużyn ekstraklasy Anglii. Przypominam także że jeden z najlepszych bramkarzy Kahn puścił aż 5 bramek w meczu z Anglią ( zapewne to były wszystkie strzały ) hihi, a np taki Barthez to już lepiej nie mówić. Przypisywanie porażek tylko bramkarzowi to wielki błąd a i tak Jurek sobie z tym problemem poradzi i wierzę, że już w następnym meczu z Arsenalem zaprezentuje ponownie swoje wysokie możliwości, no chyba, że znowu obrona Liverpoolu zagra fatalnie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś