verbatim21 27.07.03, 17:00 Godzina 17:01 - (po 3 biegu) 4:2, 4:2 i 4:2 = 12:6 Jak tak dalej pójdzie to Apator nie ma szans z Gdańszczanami. A w 4 biegu już rezerwa taktyczna. Za W.Jagusia - Bajerski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verbatim21 Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 27.07.03, 17:03 Czyżby posłuchali? Para Crump-Bajerski wygrywa 5:1 Odpowiedz Link Zgłoś
verbatim21 Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 27.07.03, 17:49 a po 8 wyścigu od 6 biegu utrzymuje się remis. Narazie niepokonany wychowanek toruńskiego Apatora Tomasz Chrzanowski - 9 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
verbatim21 Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 27.07.03, 18:33 Po 12 wyścigu przed biegami nominowanymi przedłużającego się meczu prowadzenie obejmuje Lotos. Tomasz Chrzanowski nadal komplet. Czyżby zbliżała się sensacja w Gdańsku. Na pewno to jużjest sensacja ale jeśli Apator przegra mecz oznacza to, że złoty medal oddala się coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
verbatim21 Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 27.07.03, 18:59 44:45 I apator wygrał - cięzko bo ciężko ale wygrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 19:03 verbatim21 napisał: > 44:45 > > I apator wygrał - cięzko bo ciężko ale wygrał co nie zmienia fakty ze jestem czerwony ze wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 27.07.03, 19:06 Nie znam szczegółów ale za dobrze to nie wygląda.Co prawda Apator jechał bez Rickardssona ale to niczego nie tłumaczy.Moim zdaniem pary były źle ustawione.Sawina z juniorem na wyjeździe? To nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.11.* 27.07.03, 19:29 Dzisiaj zdarzył się cud ale z taką formą w play offach niestety nic nie zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 27.07.03, 19:35 Podobno Tomasz Cieślewicz został wykluczony po pierwszym biegu do końca zawodów? To był niezły prezent od sedziego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.11.* 27.07.03, 20:32 Gość portalu: Mario napisał(a): > Podobno Tomasz Cieślewicz został wykluczony po pierwszym biegu do końca zawodów > ? > To był niezły prezent od sedziego. To nie był żaden prezent. Za niesportowe zachowanie ( przewrócił się na 4 miejscu i nie chciał wstać z toru)został wykluczony z tego i następnego biegu. Prezent dostał Lotos w postaci przerwanego biegu gdy Pepe jechał pierwszy a Miedziński już dawno po upadku zszedł z toru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: 212.122.206.* 27.07.03, 19:40 Dlaczego oni zawsze mają szczęście i wygrywają?Chrzanowski i Kościecha sprzedali ostatni wyścig i dlatego im się udało - a szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 27.07.03, 20:20 Gość portalu: tygrysek napisał(a): > Dlaczego oni zawsze mają szczęście i wygrywają?Chrzanowski i Kościecha > sprzedali ostatni wyścig i dlatego im się udało - a szkoda! Posadzanie kogos ze sprzedal mecz nie jest w porzadku. Byli najlepszymi zawodnikami wybrzeza i jeszcze ktos na nich narzeka, to chyba przesada... Inna sprawa ze faktycznie znow mielismy szczescie, ale jak mowi ludowe przyslowie: szczescie sprzyja lepszym. Odnosnie zarzutow Mario co do ustawienia par, to nie bylo innej mozliwosci bo chyba do konca wazyl sie przyjazd Rickiego. Na szczescie Adrian pokazal Sawinie jak sie jezdzi, chociaz na koniec chyba nie wytrzymal ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 27.07.03, 20:33 To nie można przestawiać zawodników w ramach zgłoszonego składu? 2 zmiany chyba są dopuszczalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 07:18 Gość portalu: Mario napisał(a): > To nie można przestawiać zawodników w ramach zgłoszonego składu? 2 zmiany chyba > > są dopuszczalne? Przepraszam Mario za to co napiszę: po tak zadanym pytaniu nie powinienes wiecej wracac na forum o zuzlu. Zreszta tobie podobni takze. Wiedzac o zuzlu tylko to, ze zawodnicy jezdza w lewo - nie macie prawa wydawac publicznie opinii o ludziach ktorzy ta dyscypline uprawiaja zawodowo. Zycze udanej kariery w badmingtonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.11.* 27.07.03, 20:34 Gość portalu: tygrysek napisał(a): > Dlaczego oni zawsze mają szczęście i wygrywają?Chrzanowski i Kościecha > sprzedali ostatni wyścig i dlatego im się udało - a szkoda! Masz jakieś dowody czy tylko pierdo..lisz bez sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 27.07.03, 20:53 Byłem na tym meczu. Tygrysek pierdolisz trzy po trzy, Chrzanowski pojechał mecz życia tylko zabrakło szczęścia i siły w 15 biegu, wcześniej pokonał Crumpa i Protasiewicza, Kościecha również pojechał bardzo dobrze, najbardziej kontrowersyjna decyzja sędziego to wykluczenie Tomka na dwa biegi, upadł ale zszedł z toru w momencie gdy reszta zawodników była na przeciwległym łuku nie było ZAGROŻENIA żadnego, najlepszy bieg 7. gdzie Marek odpierał ataki Crumpai dowiózł zwycięstwo do mety, piękna gonitwa. Również 15 bieg to klasa Crumpa (ale z takimi silnikami...) wyprzedził kolejno Chrzanika i Kościechę, szkoda... Gdyby nie upadek Laukanena to wynik byłby odwrotny, zwycięstwo chwały Apatorowi nie przynosi ale gratuluję! Pozytywnie pojechał Miedziński, sawina cóż nie poszło mu wybitnie, Bajerski w 6 startach 10 w miarę, no i Protas... żenada i wstyd, zawodnik GP a zachowywał się delikatnie mowiąć nielegancko, po jednym z upadków chciał zaatakować leżącego Duszka, tak nie postępuje zawodowiec, upadali zawodnicy z obu drużyn a tylko Pepe tak się zachowywał, 14. bieg kuriozum: najpierw wykluczenie Miedzińskiego, potem upadek Laukanena no i 3:2 coż to tyle... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 27.07.03, 21:35 Jestem pod wrażeniem stylu pisania Mattiego,nie ma co facet z klasą.Wybrzeże może być dumne że ma takiego kibica.Zero nieuzasadnionej agresji,chłodna racjonalna ocena.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 21:51 Gość portalu: Mario napisał(a): > Jestem pod wrażeniem stylu pisania Mattiego,nie ma co facet z klasą.Wybrzeże > może być dumne że ma takiego kibica.Zero nieuzasadnionej agresji,chłodna > racjonalna ocena.Pozdrawiam. ja tez, chyle czola. mario- w skladzie mozna dokonac 2 zmian. zmiana oznacza zastepstwo zawodnika, zamieniac numerkow nie mozna. dla mnie sklad byl idiotyczny, bo jakby przyjechal tony to mogl go zabik wstawic tylko na rezerwe (jakby go wstawil w miejsce sawiny to robert by wypadl ze skladu na dobre, nie bylby nawet rezerwowym, pomijam przydatnosc w meczu bo przed jego rozpoczeciem takich rzeczy sie nie wie). co zabikowi szkodzilo wstawic do awizowanego skladu, zamiast sawiny lub rickardssona, marcina jagusia? i tak by chlopak nie pojechal a by bylo jakies pole manewru, no ale jak sie nie zna regulaminu..... pzdr ps. najlepszym przykladem jest mecz apator- polonia b. po zrzucie na lorama i wiltshira ze skladu wypadl bodajze stanislawski i nie mozna go bylo nawet na rezerwe wstawic (bylo puste miejsce jak mnie pamiec nie myli) a i pary byly dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 27.07.03, 22:03 Ja gratuluję Ząbikowi że wiedział że już w 4 biegu można wstawić rezerwę taktyczną.I że Sawiny nie wstawił,no no. Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 27.07.03, 22:10 oceniam zupelnie na chlodno- niedawno przyjechalem z lasu ;) mecz wygrany- ciesze sie. Miedzinski- rewelacja. Mam nadzieje ze trener przestanie juz stawiac na Sawine- u mnie juz pan Robert stracil zaufanie, przestalem wierzyc w tego faceta. Moze lepiej wstawiac za niego juniorow? Szkoda chyba na niego forsy ladowanej przez REAL. Powtorze swoje zdanie z zimy albo jesieni poprzedniego roku- Sawina do Grudziadza!!! dodam- Chrzanek wracaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 27.07.03, 22:42 sdb napisał: >Powtorze swoje zdanie z zimy albo jesieni >poprzedniego roku- Sawina do Grudziadza!!! >dodam - Chrzanek wracaj!!! Taa, staram się być obiektywny chociaż nie zawsze mi wychodzi:-) Cholera że ten Crump nic się nie zmęczył, miał upadek... Apropo Pepe to przypomniały mi się czasy GP parę lat temu;-) Chrzanik do Gdańska? Hmm teraz to byś chciał ale ciekawe co on na to? Chłopak mówi że czuje się w Gdańsku wspaniale, dzisiaj dwa razy robił rundy po wygranych biegach - owacja na stojąco! W sumie to Wiesiu pomógł dużo bo wygrał 13. bieg a miało tam być 4:2 a nie odwrotnie Gdybyśmy dzisiaj wygrali to Częstochowa mistrzem! Ale że nie wygraliśmy to... Częstochowa mistrzem po cięzkich bojach:D Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 27.07.03, 23:14 Coz ja nigdy Sawiny nie chcialem. Zawsze tu pisalem ze Chrzanos ma talent i powinien jezdzic w Apatorze. Stalo sie inaczej. :/ Ale ciesze sie, ze w Gdansku mu dobrze idzie, przed ostatnim biegiem juz nawet chcialem zeby "nasi" wygrali 5-1 i zeby Wybrzeze wygralo bo az wstyd mi bylo jak slyszalem jak Apator jezdzi. Nie zasluzylismy z taka postawa na mistrza i jesli jej nie zmienimy to chyba nie odwiedze w tym sezonie stadionu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 27.07.03, 23:20 To jest dopiero obiektywna ocena!!! A poza tym alienisko wystarczyło by 4:2 "waszych" i teraz bym miał lepszy humor:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 07:28 maatti napisał: > To jest dopiero obiektywna ocena!!! A poza tym alienisko > wystarczyło by 4:2 "waszych" i teraz bym miał lepszy humor:/ No tak, a teraz rodzice nie zabiora dzidziusia na derby, a po ich zakonczeniu z cala pewnoscia nie kupia lizaczka. Zalamka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 23:24 alienisko napisał: > Coz ja nigdy Sawiny nie chcialem. Zawsze tu pisalem ze Chrzanos ma talent i > powinien jezdzic w Apatorze. Stalo sie inaczej. :/ Ale ciesze sie, ze w Gdansku > > mu dobrze idzie, przed ostatnim biegiem juz nawet chcialem zeby "nasi" wygrali > 5-1 i zeby Wybrzeze wygralo bo az wstyd mi bylo jak slyszalem jak Apator > jezdzi. Nie zasluzylismy z taka postawa na mistrza i jesli jej nie zmienimy to > chyba nie odwiedze w tym sezonie stadionu :/ swiete slowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 07:22 maatti napisał: > Byłem na tym meczu. Tygrysek pierdolisz trzy po trzy, > Chrzanowski pojechał mecz życia tylko zabrakło szczęścia > i siły w 15 biegu, wcześniej pokonał Crumpa i > Protasiewicza, Kościecha również pojechał bardzo dobrze, > najbardziej kontrowersyjna decyzja sędziego to > wykluczenie Tomka na dwa biegi, upadł ale zszedł z toru > w momencie gdy reszta zawodników była na przeciwległym > łuku nie było ZAGROŻENIA żadnego, najlepszy bieg 7. gdzie > Marek odpierał ataki Crumpai dowiózł zwycięstwo do mety, > piękna gonitwa. Również 15 bieg to klasa Crumpa (ale z > takimi silnikami...) wyprzedził kolejno Chrzanika i > Kościechę, szkoda... Gdyby nie upadek Laukanena to wynik > byłby odwrotny, zwycięstwo chwały Apatorowi nie przynosi > ale gratuluję! Pozytywnie pojechał Miedziński, sawina cóż > nie poszło mu wybitnie, Bajerski w 6 startach 10 w miarę, > no i Protas... żenada i wstyd, zawodnik GP a zachowywał > się delikatnie mowiąć nielegancko, po jednym z upadków > chciał zaatakować leżącego Duszka, tak nie postępuje > zawodowiec, upadali zawodnicy z obu drużyn a tylko Pepe > tak się zachowywał, 14. bieg kuriozum: najpierw > wykluczenie Miedzińskiego, potem upadek Laukanena no i > 3:2 coż to tyle... > > Pozdrawiam Obaj bylismy na tym samym meczu, a jakbysmy ogladali inne zawody. Protas faktycznie od poczatku wygladal na spietego, ale nie dziwie mu sie, gdyz nie od wczoraj wiadomo jak nie fair jezdza gdanszczanie na swoim torze. Co do wypadku z Duszkiem. Jesli nie Protas na torze, to napewno ktos z jego ekipy w parkingu powinien spuscic mu lomot. To byl faul Duszka i katastrofalny blad sedziego. Ale to juz inny problem - sedzia Sychala nalezy do tego grona sedziow, ktorzy zawsze sprzyjaja gospodarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
desmond1 Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 28.07.03, 09:29 Gratulacje dla chłopaków z Gadańska. Mało wam brakowało do sprawienia największej sensacji w sezonie. Z taką jazdą nie powinniście mieć kłopotów z utrzymaniem. I może pieniążki się znajdą, czego serdecznie życzę. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 28.07.03, 09:52 Tak desmond dzięki, z taką jazdą to I ZKŻ i Leszno by szans nie mieli, o utrzymanie będzie ciężko mimo wszystko, zastanawia mnie jedno taka poważna GW a wypisuje teksty, że sponsor blisko związany z Toruniem wykłada kasę na obcokrajowców z Piły, jeśli takie przekręty są możliwe to ja tu czegoś nie rozumiem... Apropo kasy, LOTOS = kasa, ale ta kasa jest TYLKO wtedy jak widać starania zawodników, jeśli będzie takie zaangażowanie jak wczoraj to nie spadniemy ja w to wierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
desmond1 Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 28.07.03, 10:03 maatti Gazeta Wyborcza ogólnopolska to nie to samo co jej oddziały. Te drugie wypisują czasami takie dyrdymały, że się czytać nie chce. Tak samo pewnie było w tym przypadku jeden "znawca" chlapnął o pomocy, "dziennikarz" podchwycił i puścił do gazety. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 13:08 GRATULUJĘ ZAWODNIKOM I KIBICOM WYBRZEŻA GDAŃSK!! (mieszkałem tam w czasie studiów!!) Patrząc na formę Apatora już nie mogę się doczekać play-off i spotkania w Bydgoszczy!!! hmmm... ciekawie będzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 28.07.03, 18:59 mam nadzieje, ze apator sie pozbiera - moze torun troche zlekcewazyl rywala? to bylby wariant optymistyczny. mam nadzieje, ze na koniec sezonu cale pomorze bedzie sie cieszyc z realizacji celow (apator dmp, polonia pudlo a wybrzeze ekstraliga). Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 28.07.03, 20:57 m0nk napisał: >mam nadzieje, ze apator sie pozbiera - moze torun troche >zlekcewazyl rywala? chyba więcej niż trochę, a gdyby mecz był np. dzisiaj to wcale nie musiałby Apator wygrać, KAjowi nie pękła by opona ale tak mozna gdybać... > to bylby wariant optymistyczny. mam nadzieje, ze na >koniec sezonu cale pomorze >bedzie sie cieszyc z realizacji celow (apator dmp, >polonia pudlo a wybrzeze ekstraliga). hmm... tak extraliga dla Gdańska to cel nadrzędny, polonia pudło? może choć ja stawiam na Wrocław... Ale dmp Apatora to będzie trudne, Jasna Góra nie odpuści:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 29.07.03, 17:16 Ja mysle ze mimo wszystko sa szanse na realizacje tego wszystkiego. Poza tym nie wolno zapominac ze GTZ rowniez fantastycznie realizuje zalozenia i awans do pierwszej ligi wydaje sie byc pewny. Wracajac do zlota to ciagle wierze w Apator i jestem optymista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wozzie Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 18:59 He he byłem na tym meczu oststni bieg w wykonaniu Crumpa mistrzostwo świata a emocje jakich dawno w Toruniu nie było. Sawina powinien sie wstydzic swoich wystepow a najlepiej, jak to w parkingu okreslił jeden z fanów - "oddali tego pierd... konia trojańskiego do Bydgoszczy". Organizacja tez ciekawa jak kibicow GOSCI po meczu wpuszcza sie do parkingu )mam podpisy Crumpa i Chrzanka :)) ale strach pomyślec jakby przegrali... Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 29.07.03, 22:36 Wozzie zachowujesz się jak prostak - obrażasz zawodnika który akurat jest bez formy, jestem ciekawy czy tak samo byś mówił gdyby Crump zanotował taki występ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 01:16 maatti napisał: > Wozzie zachowujesz się jak prostak - obrażasz zawodnika > który akurat jest bez formy, jestem ciekawy czy tak samo > byś mówił gdyby Crump zanotował taki występ?? "akurat" to zle slowo, "ciagle" byloby lepsze pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 07:31 maatti napisał: > Wozzie zachowujesz się jak prostak - obrażasz zawodnika > który akurat jest bez formy, jestem ciekawy czy tak samo > byś mówił gdyby Crump zanotował taki występ?? Latwo robic uwagi innym... Odpowiedz prosze maatti, ile razy ty sam na forum jezdziles po plecach Protasa? Jestes lepszy bo siadasz na trybunie? Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 30.07.03, 08:34 Qrwa iks to Ty ciągle mnie i innych pouczasz!!! Weź idź sobie gdzieś na miasto i pouczaj tych wszystkich szowinistycznych bydgoszczan to będzie więcej pożytku. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 30.07.03, 13:59 sawina nie ma dolka tylko ciagly brak formy. ja od 3 lat nie pamietam dobrego sezonu w jego wykonaniu Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 30.07.03, 14:17 Masz rację m0nk, ale się uniosłem przez tego idiotę iksa Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 15:32 maatti napisał: > Masz rację m0nk, ale się uniosłem przez tego idiotę iksa > > Pozdrawiam Uderzylem w stol i nozyce sie odezwaly. Ale jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 30.07.03, 15:35 iks m0nk już mi wszystko powiedział, Ty się musisz leczyć a nie tu takie bzdury pisać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 30.07.03, 18:53 a myslales, ze w mojej osobie masz przyjaciela? Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 30.07.03, 22:19 m0nk napisał: > a myslales, ze w mojej osobie masz przyjaciela? Kto? Ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wozzie Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 31.07.03, 18:17 OK wszystko jasne :) Swoja drogą maatti czy u Was zawsze wpuszcza sie kibiców gosci do parkingu? Bo u nas raczej do baru :) a co do Crumpa jakby jezdził tak jak Sawina to wkurzałbym sie jeszcze bardziej... bo wiem na co go stac, a Sawka nie jest juz pierwszej młodości i jak widze jak sie tłucze po bandach z Kajtkiem Laukkanenem to mnie sie jego żal robi i zastanawiam się czy nie lepiej by było gdyby ten, skądinąd fajny koleś, nie zakończył kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 31.07.03, 19:06 Gość portalu: Wozzie napisał(a): > OK wszystko jasne :) Swoja drogą maatti czy u Was zawsze > wpuszcza sie kibiców gosci do parkingu? Hmm, no wiesz nie wpuszcza się nigdy chyba że w tamtym roku po zwycięskich barażach z Gnieznem, ale od kibiców należy wymagać również dyscypliny, zwłaszcza że to Twoja drużyna mecz wygrała Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
verbatim21 Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 30.07.03, 14:20 Dzięki wszystkim za 40 postów z opiniami - to nie zdarza się często. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 30.07.03, 15:04 verbatim, taki mecz nie zdarza się co tydzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wozzie Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 22:22 matti: jakbys widział sawine on lajf (bo watpie ze byłes w Gdansku) tez nie bylbys pelen podziwu dle tego doskonałego (jak zapewne twierdzisz) zawodnika. Dlatego tez nie wiem dlaczego nazwales mnie prostakiem zwłaszcza ze ten koles zarabi monstrualne pieniadze a zespołowi nie pomaga nawet w minimalnym stopniu... Wyjasnij mi to prosze... chyba ze ciebie taka forma Sawki satysfakcjonuje a wszelka krytyke pod jego adresem (cytowaną w "ostrzejszym" stopniu)odbierasz jako obraze majestatu. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: Lotos Gdańsk - Apator/Adriana Toruń 30.07.03, 22:39 Przepraszam Wozzie... mieszkam w Gdańsku więc pamiętam go jak jeździł w GKS, nie traktuje tego jako obrazę majestatu tylko szkoda mi tego bardzo sympatycznego zawodnika i tyle. a na meczu Apatora byłem, co już wczesniej opisałem Odpowiedz Link Zgłoś