Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!!

IP: 193.174.86.* 08.01.02, 14:18
    Was denken Sie?
    Holt Sven Hannawald Adam Malysz im Gesamt-Weltcup noch ein?

Ja
    Nein
    Tlumaczenie: Co o tym myslisz ?
    Dogoni Hannawald Malysza w pucharze swiata ?
    Odpowiedz: Nein (nie) jest dobra.
    Na dole dwa razy kliken i juz. Na razie prowadzi Hannawald ma jakies 80 %,
    dajmy niemcom wkosc i glosujmy na Malysza :)))
    Obserwuj wątek
      • znawca Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! 08.01.02, 14:26
        Jesteś niemieckim szpiclem i nie chcemy tu oślej ławki. Dlaczego siedziałeś
        cicho, jak burzyli mur berliński, co?
        • Gość: AlexBer Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.02, 17:32
          znawca napisał(a):

> Jesteś niemieckim szpiclem i nie chcemy tu oślej ławki. Dlaczego siedziałeś
          > cicho, jak burzyli mur berliński, co?

Znawca,Du bist krank,Mensch,Du machst mir solche Sorgen...
          Teraz chwytaj za slownik,i rozszyfruj ta wiadomosc
          w Twoim ulubionym jezyku,hi,hi,hi...

• Gość: ksiadz Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.fra.tli.de 08.01.02, 18:19
          znawca napisał(a):

> Jesteś niemieckim szpiclem i nie chcemy tu oślej ławki. Dlaczego siedziałeś
          > cicho, jak burzyli mur berliński, co?

Znawca, ty jestes szpiclem, wygladasz mi na szkopa i tyle, Artur ma racje, glosujcie na Malysza.
      • Gość: Kan Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: 157.25.84.* 08.01.02, 14:26
        Już kliknąłem.
        Ale wynik nie jest rewelacyjny dla nas.
      • Gość: gonzo Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.metronet.chelm.pl 08.01.02, 14:32
        Małysz odrabia straty 27,1% klikać mi tu!
        • Gość: Crotalus Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: 157.25.121.* 08.01.02, 14:46
          Gość portalu: gonzo napisał(a):

> Małysz odrabia straty 27,1% klikać mi tu!

Wygrali parę razy i już podnoszą łeb. Frajerzy myślą że Adama ktoś przeskoczy. Z
          taką przewagą jaką ma Adam to ja bym do końca sezonu doskakał na samych butach.

• Gość: gonzo Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.metronet.chelm.pl 08.01.02, 15:01
            Mam nadzieję, że kliknąłeś.
      • Gość: Metal Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: 192.168.15.* 08.01.02, 15:00
        Za siebie już klinąłem. Potem za żonę, za mamusię, za tatusia, za ...

Znawca: A co już Ci się znudziła?
        • Gość: Przemas Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.pde.philips.com 08.01.02, 15:08
          Kliknąłem, mamy już 27,2%.
          Pozdr
      • pernambucano Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! 08.01.02, 15:27
        Nie 27,8% jakiś skutek jest, klikamy dalej.
        • kuleczka Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! 08.01.02, 15:28
          kliknelam ze 100 razy jest 28%. szybciej - moze do jutra dostukamy ok.40%
          • znawca Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! 08.01.02, 15:38
            nie umiecie korzystać z demokracji. Do oślej ławy!!!!!!!
          • znawca Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! 08.01.02, 15:41
            nie umiecie korzystać z demokracji. Do oślej ławy!!!!!!!
            • pernambucano Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! 08.01.02, 15:45
              Ty jednak jesteś pała.
            • Gość: Metal Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 00:35
              Tuż obok Ciebie?
      • Gość: Kan 29,3 % - klikać dalej. IP: 157.25.84.* 08.01.02, 15:42
      • Gość: Niuniek Re: www.skispringen.de - jest 30.1%!!! IP: *.devs.futuro.pl 08.01.02, 15:56
        Klikać! Klikać!
      • Gość: Mordulec Re: www.skispringen.de - gnojcie dalej Polske IP: *.dbtec.de 08.01.02, 16:16
        Gość portalu: ar-Tur napisał(a):

> dajmy niemcom wkosc i glosujmy na Malysza :)))

O Jezuuu jakie to glupie. Czy wy sie ludzie nie wyleczycie ze swojego nacjonalizmu i g... ?
        Wyobrazam sobie jaki bylby placz i miotanie piany, gdyby ktos na niemieckim forum napisal:
        "dajmy polakom w kosc" i to jeszcze na polskim forum....
        Czy zauwazyliscie, ze jak do tej pory nie pojawily sie na tym forum jeszcze tabuny rozhisteryzowanych
        Niemcow, ktorzy miotaja obelgi... lub "daja w kosc", ciekawe dlaczego.

Jak z kims, kto ma takie nastawienie mozna normalnie rozmawiac (jak robia to tam z Finami, Austriakami,
        Japonczykami), traktowac go serio?
        Glosujcie, glosujcie i "dawajcie w kosc" i dalej spychajcie Polske do roli kraju prostakow.

• Gość: fargo Re: www.skispringen.de - gnojcie dalej Polske IP: 195.117.255.* 08.01.02, 16:40
          Znawca to wielka pała, ale on tylko do szesnastej pisze, bo później wychodzi
          z pracy do domu.
          • Gość: Troy Re: www.skispringen.de - gnojcie dalej Polske IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.02, 17:43
            Gość portalu: fargo napisał(a):

> Znawca to wielka pała, ale on tylko do szesnastej pisze, bo później wychodzi
            > z pracy do domu.
            Nie dorobil sie jeszcze PC,biedactwo.
            Moze zrobimy "zrzute"? Buehehehehe!!!

• Gość: bilbo Re: www.skispringen.de - gnojcie dalej Polske IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.01.02, 16:53
          Gość portalu: Mordulec napisał(a):

> Czy zauwazyliscie, ze jak do tej pory nie pojawily sie na tym forum jeszcze tab
          > uny rozhisteryzowanych
          > Niemcow, ktorzy miotaja obelgi... lub "daja w kosc", ciekawe dlaczego.

1. Nie wiedzą o nim
          2. Bardzo niewielu Niemców zna język polski, dość duża grupa Polaków zna chociaż
          trochę niemiecki.

>
          > Jak z kims, kto ma takie nastawienie mozna normalnie rozmawiac (jak robia to ta
          > m z Finami, Austriakami,
          > Japonczykami), traktowac go serio?
          > Glosujcie, glosujcie i "dawajcie w kosc" i dalej spychajcie Polske do roli kraj
          > u prostakow.

Przecież jest to ankieta, czy dlatego że na niemieckim serwerze to nie można
          głosować?
          • Gość: Mordulec Re: www.skispringen.de - gnojcie dalej Polske IP: *.dbtec.de 09.01.02, 10:25
            Gość portalu: bilbo napisał(a):

> 1. Nie wiedzą o nim
            To oni strasznie ciemni. My jestesmy duzo cwansi, ze potrafimy wytropic niemieckie fora. Czy naprawde
            myslisz, ze jesli jakis niemiecki oszolom chcialby nabluzgac na polskim forum to nie moglby go znalezc?

> 2. Bardzo niewielu Niemców zna język polski, dość duża grupa Polaków zna chocia
            > ż trochę niemiecki.
            A czy myslisz, ze ci najwybitniejsi "wyczynowcy" znaja "chociaz troche" niemiecki? Nie. Wiedza akurat
            tyle jak napisac "deutsches Schwein", reszta to chaotyczna mieszanka polskiego i innych jezykow. Jak wiec
            widac dla takich czubow jezyk nie stanowi bariery. Poza tym jesli Niemcy koniecznie chcieliby wpisywac
            sie na polskich forach, zawsze moga to robic rowniez po angielsku.

> Przecież jest to ankieta, czy dlatego że na niemieckim serwerze to nie można
            > głosować?

Oczywiscie, ze mozna, tyle tylko, ze ankieta sluzy wyrazaniu swojej opinii a nie akcjom propagandowym,
            nazwana tu przez samego inicjatora "dawaniem w kosc". To co tu odstawiacie nie ma nic wspolnego z
            "ankieta". Takimi infantylnymi zachowaniami sami spychamy sie do roli pariasow Europy.

• Gość: steryd Re: www.skispringen.de - gnojcie dalej Polske IP: *.pl 09.01.02, 03:39

> Glosujcie, glosujcie i "dawajcie w kosc" i dalej spychajcie Polske do roli kraj
          > u prostakow.

nie przesadzaj...dramatyzujesz jak babka podczas okresu

czy ty potrafisz tylko z jednej skrajności w drugą?? przecież to jest TYLKO
          ANKIETA A ANKIETA JAK KAŻDA INNA TO ZABAWA....

PYTANIE: JAK W TEN SPOSÓB MOŻEMY ZEPCHNĄĆ POLSKĘ DO ROLI KRAJU PROSTAKÓW????
          to nie są żadne obraźliwe wpisy na forum....

więc albo my nie rozumiemy ciebie albo ty już w Niemczech totalnie zapomniałeś
          jak się myśli i co jest złe a co dobre....co jest żartem a co przekrętem...

cześć
        • Gość: Kan Do Mordulca IP: 157.25.84.* 09.01.02, 09:01
          Wiesz co, jesteś zwykłym gówniarzem i do tego paranoikiem.
          Zakochany jesteś po uszy w Niemcach i Niemczech.
          Przesiąknięty ich kulturą i arogancją.
          Czy Ty aby nie jesteś jakimś kochasiem bogatego Niemca czy Niemki ?
          Jesteś na saksach to zarabiaj te Euro a komputerowi daj spokój.

Ankieta na niemieckiej stronie www jest przecież zabawą a nie, jak wg. Ciebie,
          niezdrową rywalizacją dwóch nacji.
          Lecz się człowieku.
          Czytając Twoje wypociny mam wrażenie, że do Ciebie nic nie dochodzi. Nawet jak
          sami Niemcy zastanawiają się dlaczego na TCS nie było kontroli antydopingowej.
          Pewnie będziesz twierdził, że to pewnie nie Niemcy tylko Polacy przebrani za
          Niemców.
          Ty jesteś naprawde czubek.

• Gość: lalala Re: www.skispringen.de - do Mordulca IP: *.fra.tli.de 09.01.02, 22:04
          Czesc Mordulec

Jak widze nie dotarlo do Ciebie jeszcze, ze to wszystko to dobra zabawa. Owszem
          uwazam, ze masz w wielu sprawach racje, ale niestety pomyliles forum, bo tutaj
          chodzi tylko i wylacznie o jaja a nie o jakies wyklady na temat: stereotypow i
          moralow. Jeśli chodzi o obrazanie niemcow, to tez sa zarty. A Niemcy to nie sa
          znowu tacy swieci. W czasie ostatniej wojny okazali się prawdziwymi
          zwierzetami. I to im wcale jeszcze calkiem nie przeszlo. Ciagle podkreslaja, ze
          u nich wszystko jest lepsze i ciagle jeszcze chca narzucac swoje normy,
          swój "porządek" innym, szegolnie zachowuja się tak w stosunku do Polakow. A
          wiesz, ja mam te porzadki, które probowal swego czasu Bismarck a potem Hitler
          nam narzucic dosyc. Jeśli chodzi o kradziez samochodow itp. najwiecej
          samochodow w Niemczech kradna sami Niemcy, nie wspominajac tego co nakradli w
          czasie ostatnich wojen i kradna dalej tyle, ze legalnie poprzez przesylanie
          wszystkich zyskow z polskich zakladow do Niemiec. A o ich swietosci niech
          swiadczy chociazby Helmut Kohl, najprawdziwszy z prawdziwych Niemcow, maz stanu
          itp. Ile on nabral lapowek to się w glowie nie miesci. Niemcy sa swieci, a kto
          przyjezdza do Polski dla rozpusty, na panienki. Niemcy sa swieci, za krzywdy
          jakie wyrzadzili robotnikom przymusowym. Teraz się nawet o jakies procenty
          kloca po latach totalnego wykorzystywania.
          To co robili kiedys robia dalej teraz tyle ze za pieniadze, chociazby ostatni
          przykład nacisku telewizji RTL na FIS.
          Albo wypowiedz trenera skoczkow niemieckich Hessa, który na sukcesy Malysza i
          Ammanna powiedzial, ze trzeba zmienic dlugosc nart aby tez innym skoczkom
          umozliwic rowniejsze szanse z niskimi skoczkami. Przed paroma laty już im się
          to udalo, zmienili jakies tam parametry, i daleko skakajacy Japonczycy nagle
          przestali daleko skakac a zaczal kto Schmitt i spolka (Austriacy). Tak oni tam
          rzadza, bo maja kase i wplywy a jak cos nie idzie po ich mysli to trza cos
          zmienic.
          To jest typowo niemieckie. Oczywiście sa tez Niemcy calkiem OK. I oczywiście sa
          w wiekszosci. Ale my nie jestesmy od nich ani gorsi ani lepsi. I u nich sa
          chamy jak i u nas np. skini w Niemczech to może nie Niemcy albo tak zwani
          Sudetendeutsche, którzy jakby mogli to by z Polakow ostatnia koszule sciagneli.
          Także jak napisalem Niemcy nie sa tacy znowu swieci.
      • Gość: kubasa Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 17:27
        Spełniłem swój patriotyczny obowiązek...z 31,4% zwiększyłem do 31,6... ale by
        dostać Order Drugiej Klasy W Walce Z Zachodnim Imperilaizmem muszę wysłać
        jeszcze 0,3%.
        pozdr.
        • Gość: AlexBln Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.01.02, 17:35
          38 mln Polakow vs 81 mln Niemcow...
          Powodzenia,Optymisci
          (Ja juz kliknalem :-))
      • Gość: steryd jest 36.3% - czyli coraz lepiej !!! IP: *.pl 09.01.02, 03:43
        swoją drogą Niemiaszkowie nie pomyśleli robiąc ankietę bo można oddawać głos
        wielokrotnie....
        • Gość: Gregor Re: jest 36.3% - czyli coraz lepiej !!! IP: 212.160.90.* 09.01.02, 08:17
          troche pklikalem i sie zwiekszylo o 0,1% na korzysc Adama
          • Gość: doktor Re: jest 36.3% - czyli coraz lepiej !!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 10:01
            Już jest 36.9% do 66.1%. Klikajmy! Klikajmy! A do Mordulca nie piszcie per pan
            i Niemiec, bo to na 100% dziewczyna, lat ok. 17, raczej z Warszawy, w ostatnich
            wyborach głosowała na Unię Wolności, jedyna czytana gazeta: "Wyborcza", stopień
            pretensjonalności: skrajny. Wynika to z jej argumentacji. Nie chodzi jej
            przecież o wyniesienie na piedestał Niemców, tylko o przyjemność uświadomienia
            Polakom, że są prostakami. W ten sposób jest jej wstyd, że wywodzi się z narodu
            prostaków, ale spełnia rolę siłaczki, oświecicielki, nauczycielki dobrego
            zachowania. I ma frajdę.
            • Gość: doktor Re: jest 36.3% - czyli coraz lepiej !!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 10:04
              Sorry: ...głosowałaby, gdyby miała już 18 lat, bo jeszcze rok jej brakuje...
      • Gość: Mordulec Re: www.skispringen.de - ankieta czy histeria? IP: *.dbtec.de 09.01.02, 10:14
        Klikajcie dalej.
        Jak doklikacie sie powyzej 50% to Hannawald moze oczywiscie zapomniec, ze dogoni Malysza.
        • pernambucano Re: www.skispringen.de - ankieta czy histeria? 09.01.02, 11:59

> Klikajcie dalej.
          > Jak doklikacie sie powyzej 50% to Hannawald moze oczywiscie zapomniec, ze dogon
          > i Malysza.

A ja na to KLIK.
          • Gość: Mordulec Re: www.skispringen.de - ankieta czy histeria? IP: *.dbtec.de 09.01.02, 12:14
            acha, i jak juz przekroczymy te 50% to dopiero damy tym Niecom w kosc! Uch...
      • Gość: Kan 40,0% IP: 157.25.84.* 09.01.02, 12:15
      • Gość: Student Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: 217.8.168.* 09.01.02, 12:16
        Kliknąłem oczywiście "Nein" - bo tak naprawdę myślę, a nie dlatego, że chcę
        dołożyć komuś "w kość".
        Jest teraz:
        Hannawald - 59,7%
        Małysz - 40,3%

Pozdrawiam!!!
      • marekrz Można więcej niż jeden raz (ale głupi ci Niemcy) 09.01.02, 12:35
        Chyba nie odkryję Ameryki jak napiszę, że można kliknąć więcej niż jeden raz.
        Aby zmienić wynik o 0,1% należy kliknąć więcej niż 1 raz.
        • Gość: doktor Re: Można więcej niż jeden raz (ale głupi ci Niemcy) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 12:48
          Pięć kliknięć i już Adaś ma o 0,1 więcej. Klikajmy społem, kupą mości panowie.
          Do 50% zostało już niewiele, a potem musimy przecież wydźwignąć Adama na jakieś
          60:40%. Nigdy tak wielu nie brało odpowiedzialności za tak niewielu (czyli za
          samego AM). Tej szansy nie wolno nam zmarnować!
          • Gość: toms Re: ponad 45% IP: *.cu.com.pl 09.01.02, 14:36
            chyba juz jest ponad 45 % na Adasia
            • Gość: skoczek 46,2 % - Klikamy dalej! IP: *.ipt.aol.com 09.01.02, 15:07
              Adam ma już 46,2% !!!
              Klikamy dalej !
              Nie będzie Niemiec pluł Nam w twarz !
              • marekrz Jest 47,5 % - Klikamy dalej! 09.01.02, 16:54

• Gość: toms Re: Jest 50,2 % z tego co widze IP: *.cu.com.pl 09.01.02, 17:51
              • Gość: dadada Re: 46,2 % - Klikamy dalej! IP: *.fra.tli.de 09.01.02, 20:43
                I skokow nam germanil ...
      • Gość: Mordulec jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: *.dbtec.de 09.01.02, 15:32
        Jesli ktos zachowuje sie jak przyglup, to nie powinien innym miec za zle, jesli
        potem tak go wlasnie traktuja.

Teraz juz rozumiem skad biora sie te doniesienia o rzekomo lekcewazacych,
        zlosliwych gestach czy wypowiedziach wobec Malysza czy Polakow ogolnie.
        Niektorzy chyba doskonale "wczuli" sie juz w swoja role. Az dziw, ze tylu
        Niemcow nadal jeszcze sadzi, ze Polacy tak ogolnie sa raczej normalni.

Tak, Niemcy sa rzeczywiscie "glupi". Nikt z nich raczej nie przypuszczal, ze
        znajda sie ludzie, ktorym nie jest szkoda energii i czasu na cos tak
        przerazliwie glupiego.

No to klikajcie dalej. Ale "szwabom" dosuniecie.... o ja cie przepraszam. Swoja
        droga ich administrator musi miec niezly ubaw i nowy ciekawy temat do kolacji...
        • Gość: Crotalus Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: 157.25.121.* 09.01.02, 15:43
          Mordulec przestań nas pouczać. Kim ty jesteś, żeby nas pouczać? Mędrcem? Wątpię.
          • Gość: Mordulec Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: *.dbtec.de 09.01.02, 15:46
            Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Mordulec przestań nas pouczać. Kim ty jesteś, żeby nas pouczać? Mędrcem? Wątpię
            > .

Okay, sorry. Juz nie pouczam. Medrcem oczywiscie nie jestem. Robcie co kceta.

• Gość: Paweł Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 17:01

Mordulec przeczytałem kilkanaście twoich wpisów i prawie zawsze próbujesz
              negować poczynania innych a ten to źle zrobił i powiedział. Człowieku wiele z
              twoich stwierdzeń jest poprostu niesmaczne. Teraz znowu obrażasz ludzi że biorą
              udział w ankiecie stworzonej właśnie w konkretnym celu więc dlaczego mieliby
              tego nie robić. Niby twierdzisz że jesteś Polakiem a wytkasz że kradniemy co
              jeszcze jesteśmy leniwi i daleko nam do Europy poprzez takie stwierdzenia
              próbujesz potwierdzać jakieś chore sterotypy. Wielu Niemców nigdy nie pracowało
              by tak ciężko jak Polacy to robią chociażby w Niemczech gdzie Niemiec woli brać
              socjal niż iśc do pracy. Zapewniam cię że Niemcy też kradną i nie są aniołkami
              a także wielu z nich nie grzeszy najwyższą kulturą. Ja jestem dumny z tego że
              urodziłem się w Polsce i mogę tutaj żyć wśród wielu porządnych i uczciwych
              obywateli naszego kraju którzy wcale nie czują się gorsi od innych nacji.
              • Gość: Mordulec Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: *.dbtec.de 09.01.02, 17:48
                Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Mordulec przeczytałem kilkanaście twoich wpisów i prawie zawsze próbujesz
                > negować poczynania innych a ten to źle zrobił i powiedział. Człowieku wiele z
                > twoich stwierdzeń jest poprostu niesmaczne. Teraz znowu obrażasz ludzi że biorą
                > udział w ankiecie stworzonej właśnie w konkretnym celu więc dlaczego mieliby
                > tego nie robić.
                Wez slownik i przeczytaj co znaczy slowo "ankieta" i moze sam dostrzezesz, ze to
                co tu ma miejsce jest moze zartem mniej lub bardziej glupim ale nie ma nic
                wspolnego z tym czym jest "ankieta".
                > Niby twierdzisz że jesteś Polakiem a wytkasz że kradniemy co
                > jeszcze jesteśmy leniwi
                W ktorym miejscu tak napisalem? Przeczytaj jeszcze raz uwaznie i zobacz, czy to
                sa moje slowa. Powinienes porozmawiac z personelem domow towarowych w Berlinie
                odnosnie statystyk poinformowac sie na temat "importu" samochodow zza Odry to
                moze zrewidowalbys nieco swoje nastawienie.

> i daleko nam do Europy
                Jesli ktos naduzywa fora (polskie i niemieckie) do prowadzenia prymitywnych,
                nacjonalistycznych krucjat, zmasowanego obrazania innych to czy to jest wedlug
                ciebie "standard europejski"? Jakos do tej pory nie doszukalem sie tu Niemcow
                Austriakow, Finow, czy Holendrow, ktorzy wymyslaliby nam w najbardziej
                niewybredny sposob.

> poprzez takie stwierdzenia
                > próbujesz potwierdzać jakieś chore sterotypy.
                Te stereotypy istnieja na zachodzie. Ja tylko o nich pisze. Zrob cos, zeby im
                przeciwdzialac. Daj pare pomyslow. To co wlasnie tu robie to taka wlasnie proba.
                Mi nie przychodzi nic lepszego do glowy jak wlasnie pietnowanie takich zachowan.
                Rzuc jakies lepsze pomysly.

> Wielu Niemców nigdy nie pracowało
                > by tak ciężko jak Polacy to robią chociażby w Niemczech gdzie Niemiec woli brać
                > socjal niż iśc do pracy.
                Nie wiem po co mi to mowisz. Pomyliles adresy.

> Zapewniam cię że Niemcy też kradną i nie są aniołkami
                Wszyscy?

> Ja jestem dumny z tego że
                > urodziłem się w Polsce i mogę tutaj żyć wśród wielu porządnych i uczciwych
                > obywateli naszego kraju którzy wcale nie czują się gorsi od innych nacji.
                Swietnie, szkoda tylko tak wielu tych, czy moze jakichs innych naszych rodakow
                zachowuje sie tak a nie inaczej, ze ludzie na zachodnich forach sie dziwia....
                dlaczego moga porozmawiac z innymi obcokrajowcami a z Polakami nie? Dlaczego oni
                tak wulgarnie obrazaja innych? I w koncu ja sam tez nie moge sie nadziwic, skad
                tyle ksenofobiil, zawisci chocby w temacie "DOPING". Czegos porownywalnego na
                zachodnich forach nie udalo mi sie do tej pory znalezc.

Zyje tu tez na tyle dlugo, zeby ze 100% pewnoscia stwierdzic, ze jesli ktos na
                niemieckim forum rzucilby "pomysl", zeby cos "wyklikac" na jakims polskim forum
                to olbrzymia wiekszosc ludzi stuknela by sie w czolo.
                • Gość: Paweł Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 18:30

Mordulec no niestety nie rozumiemy się dla ciebie wielu Polaków jest be a
                  inne nacje są super nie kradną, przykładnie pracują i są bardzo kulturalni.
                  Tylko nie rozumiem dlaczego oceniasz tylko nas poprzez pryzmat kilku wpisów na
                  forum i powtórzę jeszcze raz chorych stereotypów. To samo możemy powiedzieć o
                  innych nacjach gdzie w każdej minucie na całym świecie łapie się ludzi
                  kradnących w sklepach. Co miało znaczyć wszyscy ? gdy stwierdziłem ze Niemcy
                  także kradną a może chciałeś zasugerować że to Polacy są z reguły złodziejami
                  bo jak ty twierdzisz mają to we krwi. Nie bedę ci podawł recept bo nie uważam
                  że należy coś zmieniać bo dla mnie nie ma takiego problemu. Mam rodzinę w
                  Niemczech i w przeciwieństwie do ciebie uważają wielu Polaków za dobrych,
                  uczciwych, pracowitych obywateli swojego kraju i nie kierują się jakimiś
                  stereotypami.
                  • Gość: Mordulec Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: *.dbtec.de 09.01.02, 19:05

>
                    > Mordulec no niestety nie rozumiemy się dla ciebie wielu Polaków jest be a
                    > inne nacje są super nie kradną, przykładnie pracują i są bardzo kulturalni.
                    A ja mysle, ze sie rozumiemy. Tak, dla mnie ci Polacy sa "be" jesli na niemieckim
                    Forum pisza "Sven Hannawald deutsches Schwein" lub "Polska lepsza od germany
                    hehe" "jak skaczom niemcy to gwirzdrzem". Inne nacje sa dla mnie super jesli nie
                    widze podobnych wpisow (i to stanowiacych ni stad ni z owad jakichs 20% calego
                    forum)na polskim forum ze strony Niemcow, Holendrow lub Szwedow. O czyms to chyba
                    swiadczy, czy jednak nie? Tak samo byl dla mnie "be" ten Niemiec, ktory sie
                    cieszyl, ze nie odegrano raz polskiego hymnu. Tylko roznica polega na tym (i
                    postaraj sie to prosze zrozumiec), ze na wpis tego goscia nawet nie zdazylem
                    zareagowac bo po burzliwych protestach Niemcow (a tak) usunieto caly watek po
                    krotkim czasie. Tutaj nikt nie protestuje i nikt nie mysli o usuwaniu watkow, w
                    ktorych np. Hannawalda okresla sie mianem SS-mana, gestapowca lub "hitlersyna".
                    CZY JESTES W STANIE DOSTRZEC TA ROZNICE? Ja nie pisze o pojedynczych przypadkach
                    tylko o trendach, ktore ksztaltuja wizerunek calego spoleczenstwa jako takiego.

> Tylko nie rozumiem dlaczego oceniasz tylko nas poprzez pryzmat kilku wpisów na
                    > forum i powtórzę jeszcze raz chorych stereotypów.
                    A ja powtorze jeszcze raz, ze to nie bylo tylko "kilka" postow a stereotypy nie
                    sa moje. Sprobuj to wreszcie skapowac, ze zyjac za granica musze o wiele czesciej
                    z nimi walczyc a nie PROBOWAC JE TAK PRZEMILCZEC JAK TY i tylko sie oburzac.

> To samo możemy powiedzieć o
                    > innych nacjach gdzie w każdej minucie na całym świecie łapie się ludzi
                    > kradnących w sklepach.
                    bueee... do znudzenia. Oczywiscie, tylko, ze my jakos jestesmy w tym
                    rekordzistami. Boli mnie to nie mniej niz ciebie ale przemilczanie tego to
                    kiepska metoda. To chowanie glowy w piasek. W Warszawie kradziony jest co 7 minut
                    samochod. To rekord europejski. I nie czyn mnie prosze za to winnym. Bo do tego
                    sprowadza sie twoja argumentacja lub tez do tego, ze OSMIELAM sie to i podobne
                    zjawiska w ogole tematyzowac, fuj....

> Co miało znaczyć wszyscy ? gdy stwierdziłem ze Niemcy
                    > także kradną a może chciałeś zasugerować że to Polacy są z reguły złodziejami
                    > bo jak ty twierdzisz mają to we krwi.
                    Prosze podaj mi miejsce, w ktorym uzylem okreslenia, ze "maja to we krwi".
                    Dlaczego wymyslasz takie brednie?

> Nie bedę ci podawł recept bo nie uważam
                    > że należy coś zmieniać bo dla mnie nie ma takiego problemu.
                    No to swietnie, jesli uwazasz, ze prymitywne bluzgi, obelgi, pomowienia,
                    zachowanienia niezrozumiale dla tamtejszych uzytkownikow forum nie sa dla
                    ciebie "problemem" to nie mamy o czym dyskutowac. Dla mnie to niestety jest
                    problem bo nie znosze chamstwa. Chce, zebym sam byl traktowany powaznie i takiego
                    samego traktowania innych wobec mnie czy kogos innego rowniez oczekuje. Tutaj sie
                    moze roznimy.

> rodzinę w
                    > Niemczech i w przeciwieństwie do ciebie uważają wielu Polaków za dobrych,
                    > uczciwych, pracowitych obywateli swojego kraju i nie kierują się jakimiś
                    > stereotypami.

O jakich "wielu" Polakach teraz piszesz? O tych, ktorzy tu nazywaja Hannawalda
                    gestapowcem czy moze tych, "uczciwych, pracowitych", ktorych nie brak (bogu
                    dzieki) rowniez wsrod moich znajomych i krewnych i tu i tam?

Dopoki nie nauczysz sie rozrozniac miedzy tymi i tymi bo wszystkich wrzucasz do
                    jednego wora to wszelka dyskusja nie ma sensu.

• Gość: steryd Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: *.pl 09.01.02, 21:02

> Dopoki nie nauczysz sie rozrozniac miedzy tymi i tymi bo wszystkich wrzucasz do
                      >
                      > jednego wora to wszelka dyskusja nie ma sensu.
                      niestety, tak sobie zaobserwowałem że to Ty nie stety generalizujesz..
                      • Gość: Paweł Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 21:22

Zgadza się mordulec wszystkich Polaków zamknął do jednej szuflady czyli
                        dobrych i złych. Większość z nas Polaków to dla niego prostacy i loserzy.
                        Mówisz że inni wyrażają się w sposób skandaliczny a ty jak się wypowiadasz. A
                        ja się pytam człowieku kto dał ci prawo tak oceniac ludzi. Za bardzo wszystko
                        uogólniasz i patrzysz na to tylko z twojego punktu widzenia. Ale jak to mówią
                        punkt widzenia jest zależny od punktu siedzenia a w twoim przypadku od miejsca
                        twojego zamieszkania.
                        • Gość: Mordulec Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: *.dbtec.de 10.01.02, 10:11

>
                          > Zgadza się mordulec wszystkich Polaków zamknął do jednej szuflady czyli
                          > dobrych i złych. Większość z nas Polaków to dla niego prostacy i loserzy.
                          > Mówisz że inni wyrażają się w sposób skandaliczny a ty jak się wypowiadasz. A
                          > ja się pytam człowieku kto dał ci prawo tak oceniac ludzi. Za bardzo wszystko
                          > uogólniasz i patrzysz na to tylko z twojego punktu widzenia. Ale jak to mówią
                          > punkt widzenia jest zależny od punktu siedzenia a w twoim przypadku od miejsca
                          >
                          > twojego zamieszkania.

Okay, nastepnym razem bede pisal o tych dobrych, pieknych, kulturalnych, ktorzy odnosza sukcesy (znam
                          nawet sporo takich)
                          a tych, ktorzy rozpieprzaja chamskimi postami zachodnie fora, doprowadzaja tam do mdlosci ostatnich
                          fanow Malysza lub tu snuja teorie spiskow bede elegancko przemilczal.

Ale czy my tego skads juz nie znamy?

• Gość: marekrz Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: *.waw.cdp.pl 09.01.02, 17:13
          Ale głupi ten Mordulec. W zasadzie "Ale głupi ci Niemcy" było trawestacją
          cytatu "Ale głupi ci Rzymianie" z komiksu Asterixa. Znajomość komiksów zapewne
          ubliża intelektualnemu rozwojowi Mordulca. Trudno.
          Zabezpieczenie ankiety przed wielokrotnym klikaniem przez tego samego użytkownika
          jest dziecinnie proste, i brak takiego zabezpeiczenia należy brać za głupotę.

> Jesli ktos zachowuje sie jak przyglup, to nie powinien innym miec za zle, jesli
          >
          > potem tak go wlasnie traktuja.
          >
          > Teraz juz rozumiem skad biora sie te doniesienia o rzekomo lekcewazacych,
          > zlosliwych gestach czy wypowiedziach wobec Malysza czy Polakow ogolnie.
          > Niektorzy chyba doskonale "wczuli" sie juz w swoja role. Az dziw, ze tylu
          > Niemcow nadal jeszcze sadzi, ze Polacy tak ogolnie sa raczej normalni.
          >
          > Tak, Niemcy sa rzeczywiscie "glupi". Nikt z nich raczej nie przypuszczal, ze
          > znajda sie ludzie, ktorym nie jest szkoda energii i czasu na cos tak
          > przerazliwie glupiego.
          >
          > No to klikajcie dalej. Ale "szwabom" dosuniecie.... o ja cie przepraszam. Swoja
          >
          > droga ich administrator musi miec niezly ubaw i nowy ciekawy temat do kolacji..
          > .

• Gość: Mordulec Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: *.dbtec.de 09.01.02, 17:30
            Gość portalu: marekrz napisał(a):

> Zabezpieczenie ankiety przed wielokrotnym klikaniem przez tego samego użytkowni
            > ka
            > jest dziecinnie proste, i brak takiego zabezpeiczenia należy brać za głupotę.

Podobnie zapewne jak "za glupote" nalezy uwazac brak krat w domach czy sklepach w
            Niemczech, zostawianie otwartych drzwi samochodowych (nawet z kluczykiem w
            stacyjce) na podjezdzie, odstawianie niezamknietego roweru przed domem, zakupow
            przed drzwiami itd... itd....
            Tyle, ze "ta glupota" tutaj jeszcze w wielu okolicach w mniejszym lub wiekszym
            stopniu funkcjonuje bo istnieje (w coraz mniejszym stopniu) tzw. konsens
            spoleczny - czyli wg. ciebie "glupota". Choc i tak juz nie tak jak jeszcze jakies
            20 lat temu.

• Gość: doktor Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 17:53
              Mordulec, miałaś się przecież nie odzywać. Już stąd wynocha, bo my chamy,
              prostaki i - jak się okazuje - także złodzieje jesteśmy! No... Już cię tu nie
              ma. A sio! A my dalej swoje - KLIKAMY! Jest prawie remis.
              • Gość: elibre Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 18:00
                Jaki remis. Jest 18:00 09-01-2002 i jest juz 50,2% dla NEIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                "Adam jest the best" - cytat zony!
              • Gość: Mordulec Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: *.dbtec.de 09.01.02, 18:24
                Gość portalu: doktor napisał(a):

> A my dalej swoje - KLIKAMY! Jest prawie remis.

O takim prawdziwym remisie to ty nawet nie marz.
                Z takimi jak ty musimy byc narodem loserow na wieki wiekow amen.

Kliknales?

• Gość: kuleczka Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 18:42
                  50,3% na Adasia!!!!!!!!
                  Tak trzymać ja klikam od wczoraj czyli chyba z milion razy
                  POZDRAWIAM
            • Gość: Kan Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: 157.25.84.* 10.01.02, 09:24
              O w mordę, człowieku !
              A skąd przyszedł hazard, prochy, narkotyki, mafia, gang, aids i co tam jeszcze.
              Czy to są polskie wynalazki ? Czy może Zachodu.
              • Gość: steryd Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: *.pl 10.01.02, 15:23
                Gość portalu: Kan napisał(a):

> O w mordę, człowieku !
                > A skąd przyszedł hazard, prochy, narkotyki, mafia, gang, aids i co tam jeszcze.
                > Czy to są polskie wynalazki ? Czy może Zachodu.

akurat z tego co wiem to amfę zrobili polscy chemicy...
                lsd...niemiecki chemik
                aids...chyba z Afryki
                hazard...poker wymyślił Amerykanin a Las Vegas wiemy gdzie jest
                mafia...Włochy i USA
                gangi były wszędzzie i zawsze tylko ewentualnie inaczej się nazywały
        • Gość: didak Re: jesli ktos zachowuje sie jak przyglup to..... IP: *.fra.tli.de 09.01.02, 20:49
          Kto tu jest przyglupem. Jak mowi przyslowie: kto sie przezywa tak samo sie
          nazywa ;)))))))))))))
      • Gość: bako Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.fra.tli.de 09.01.02, 20:57
        Ludzie !!! Walczmy, doganiaja nas znowu !!! Bitwa na calego :))) Chyba klikam
        do wieczora ;)))))
        • Gość: doktor Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 21:05
          Jeszcze Polska nie zginęła, póki my żyjemy! Ręce na pierś i klikamy!
          • Gość: bard Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: 193.174.84.* 10.01.02, 16:47
            ...co nam obca przemoc wziela skokiem odbierzemy ....
          • Gość: hihja Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: 193.174.84.* 10.01.02, 16:47

Marsz marsz Malysz z ziemi Polskiej do Salt Lake City
            Za twoim przewodem zlaczym sie z Polonia ...
      • Gość: tralak Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.fra.tli.de 09.01.02, 22:28
        Ludzie mamy juz 51%, trzeba by bylo Malysza sciagnac, zeby to obejrzal sobie.
        Moze by nabral troche wiecej wiary w siebie, bo nawet "Niemcy" uwazaja ze
        Hannawald nie ma szans. heheheeeee
        • kuleczka Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! 09.01.02, 22:38
          Podobno po wizycie w Zakopanem nastąpiła wyraźna poprawa formy. I dzięi temu,
          że Adam pojedzie do W. pojadą też i ini skoczkowie.
          Klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik....
      • Gość: nn Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.cnet.iton.pl 09.01.02, 22:53
        :-P
      • Gość: AlexBln Kolejne polskie "popisy" na niemieckim forum. IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.02, 01:30
        Znowu kilku Burakow zrobilo obciach na lamach
        skispringen.de
        Wygraza tam taki jeden z drugim,pisza
        straszne pierdoly i grozby co do
        ewentualnego przyjazdu niemieckich
        kibicow do Zakopanego.
        Komentarz niemieckiego uczestnika Forum :
        "Lepiej wybrac bezpieczniejsze miejsce
        jak np Kabul lub Nowa Gwinea,chyba ludzie
        tam sa milsi..."
        Szkoda,ze kilku debili (bo sadze,ze
        zdecydowana czesc forumowiczow jest ok)
        utwierdza i tak juz paskudne opinie.
        I nie obrazajcie sie:
        To nie sa to powoli zadne kretynskie stereotypy!!!
        • Gość: elibre 51,3% LUDZIE!!! JESTESCIE WSPANIALI ! ! ! ! ! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 03:11
          CO MARNUJESZ CZAS NA CZYTANIE BZDUR? KLIKAJ!!!!!!! HYHYHY
          skispringen.rtl.de
          qrde, az mi sie IE zjaral od tego klikania!!!
          • ant. Re: 51,3% LUDZIE!!! JESTESCIE WSPANIALI ! ! ! ! ! 10.01.02, 07:54
            Holt Sven Hannawald Adam Malysz im Gesamt-Weltcup noch ein?

Ja
            48,6%
            Nein
            51,4%
      • Gość: AlexBln Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.02, 08:31
        Cool,dobra robota!!! Ponad 51 % :-)
      • Gość: kibicJ Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.97.252.64.snet.net 10.01.02, 11:00
        Kliknalem!-51:48 dla nas.
        Niezla akcja na poprawe ducha i poczucia wspolnoty w narodzie;)
        Ale Mordulec ma czesciowo racje - niektore posty na forum springen.de
        tchna troche polskim buractwem i gowniarzeria.
        Jesli tak dalej pojdzie, to wprawdzie Malysz bedzie mial duzo kibicow w Polsce,
        ale zadnych w Europie..."they will pretty much destroy any chance of that".
        • Gość: Metal Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: 10.40.18.* 10.01.02, 12:37
          "Ale Mordulec ma czesciowo racje ... " - pewnie, że częściowo ma. Polacy - tak
          samo, jak i inne narody - to jak ładna, smaczna i słodka kapusta, której jakaś
          część to zwykły GŁĄB. I w to nikt - szczególnie w tym wątku - nie wątpi, ale on
          jest przewrażliwiony, bo oddanie głosu w ankiecie traktuje jak
          wymachiwanie "bejsbolem".
          • Gość: Mordulec Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.dbtec.de 10.01.02, 15:14
            Gość portalu: Metal napisał(a):

> ale on
            >
            > jest przewrażliwiony, bo oddanie głosu w ankiecie traktuje jak
            > wymachiwanie "bejsbolem".

Nawet nie... to bardziej przypomina mi walenie glowa w sciane na czas albo sikanie
            sasiadowi do piwnicy.

Klikajcie dalej.

• Gość: Metal Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: 217.30.155.* 10.01.02, 23:56
              ...
      • Gość: Babcia Re: www.skispringen.de - zbliza sie Willingen !!! IP: *.fra.tli.de 10.01.02, 11:26
        Coraz wiecej niemcow bedzie teraz wchodzic na ten adres www.skispringen.de - bo
        sie skoki w Willingen zblizaja. Bedzie coraz trudniej z nimi wygrac ale walczmy.
        Ja wcisnalem Nein i sie ciesze - prowadzi Adam 52.0 - 48.0 Utrzymajmy przewage
        za wszelka cene ;)))) !!!
        • Gość: Thierry Re: www.skispringen.de - zbliza sie Willingen !!! IP: 10.10.6.* 10.01.02, 11:44
          cholera ... jakas Niemke bym se kliknal... tez moze byc ciekwie. Pozdrawiam
      • Gość: Tom Re: Sytuacja na froncie!!! IP: 213.77.14.* 10.01.02, 11:59
        Jest coraz ciężej, chyba szwaby się skapowały co się dzieje i atakują.
        Prosimy o posiłki.
      • Gość: Zdzich Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: 195.117.148.* 10.01.02, 12:05
        Klikajcie bo niemiaszki odrabiają stratę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka