Gość: mic Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.*.*.* 10.01.02, 12:47 juz jest calkiem niezle, wyniki ja 47,6%; nein - 52,4% , Adas na prowadzeniu - jak zwykle. Trzymam kciuki za wystep w Willingen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: www.skispringen.de - nie wiem jak głosować!!! IP: *.opole.uw.gov.pl 10.01.02, 13:57 Wchodzę na to www.skispringen.de i nie wiem co zrobić żeby zagłosować. Dajcie mi wskazówki, bo chcę głosować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thierry Re: www.skispringen.de - nie wiem jak głosować!!! IP: 10.10.6.* 10.01.02, 14:04 Gość portalu: Gosia napisał(a): > Wchodzę na to www.skispringen.de i nie wiem co zrobić żeby zagłosować. > Dajcie mi wskazówki, bo chcę głosować! przeczytaj uwaznie pierwsza wiadomosc od ar-Tur'a tam jest szczegolowa instrukcja.(chyba trzeba klikac na NEIN) Z braku Niemki na podoredziu, ja bym Ciebie kliknal Gosienko !!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: www.skispringen.de - nie wiem jak głosować!!! IP: *.opole.uw.gov.pl 10.01.02, 14:59 Dzięki za informację Thierry. Reszta - beznadzieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 14:50 56-44 hurra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toms Re: 57,5% teraz to juz chyba i niemcy klikaja nein IP: *.cu.com.pl 10.01.02, 14:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre 60,2% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FANTASTISZEN :-] IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 15:24 NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ADAM MISTRZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC KLIKAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre 61,4% !!!!!!! fantastiszen ciągen dalszen :-]]]]]] IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 15:30 10 minut pozniej!!!!!!!!!! widzicie jak klikam????? brac przyklad Mordulec: masz troszke racje ale kliknij z raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubal Re: 61,4% !!!!!!! fantastiszen ciągen dalszen :-]]]]]] IP: *.at.ibm.com 10.01.02, 15:54 Gość portalu: elibre napisał(a): > 10 minut pozniej!!!!!!!!!! > widzicie jak klikam????? wmawiaj sobie ze to twoja zasługa :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: 61,4% !!!!!!! fantastiszen ciągen dalszen :-]]]]]] IP: *.prodoks.pl 10.01.02, 17:30 > Mordulec: masz troszke racje ale kliknij z raz. Mordulec tez klikał tylko tak udaje :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Brawo, tworzycie fakty prasowe... IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.02, 15:52 ...mozecie sobie przeczytac na Onecie. Zreszta nie chwalac sie wcale wczoraj to przewidzialam...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar-Tur Re:Brawo,niech "wyborcza" o tym pisze 69.9%za A.M. IP: 193.174.84.* 10.01.02, 16:11 :))) To jest jazda, na RTL beda o tym pewnie gadac, a dobrze by bylo, zeby tak sama gazeta wyborcza to opublikowala :))) Juz prawie 70 % za Malyszem. Mysle, ze jak Hannawald to zobaczy to sie troche wkurzy i skok spieprzy :))))) hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar-Tur Re:Brawo 62.9 % juz chcialem zeby bylo 69.9 :)))) IP: 193.174.84.* 10.01.02, 16:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mordulec Re: Brawo, tworzycie fakty prasowe... IP: *.dbtec.de 10.01.02, 16:16 lalka, polej sie benzyna i podpal przed konsulatem niemieckim albo skocz nago z palacu kultury na glowke. Tez stworzysz "fakt prasowy". To oczywiscie tylko taki maly zarcik na marginesie... :o) klikajcie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Brawo, tworzycie fakty prasowe... IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.02, 17:12 Z tym Twoim poczuciem humoru to faktycznie jest problem. Ale i tak Cie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metal Re: Brawo, tworzycie fakty prasowe... IP: 217.30.155.* 11.01.02, 00:03 A ja Ciebie (lalko - oczywiście) powoli, ale systematycznie zaczynam kochać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka I tak trzymac, Metal, tak trzymac IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.02, 00:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thierry Re: I tak trzymac, Metal, tak trzymac IP: 10.10.6.* 11.01.02, 08:58 A ja sobie "klikam" Helge przy Elsestrasse 17. I ja trzymam; i ona trzyma, ojjj trzyma, trzyma !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metal Re: I tak trzymac, Metal, tak trzymac IP: 10.40.18.* 11.01.02, 13:09 A jednak marzenia sie spelniaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Helgi sa brzydkie IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.02, 13:12 ...za uwage przepraszam Mordulca i innych tropicieli szowinizmu. Ale oczywiscie to rzecz gustu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thierry Re: Helgi sa brzydkie IP: 10.10.6.* 11.01.02, 14:23 Poniekad masz racje. Moze i nie sa za ladne, ale wiedza jak i kiedy trzymac i klikac !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Onet.pl chyba o nas. IP: 157.25.84.* 10.01.02, 15:57 "Tak przynajmniej twierdzą internauci na jednej z niemieckich stron. Według nich Svenowi Hannawaldowi nie uda się zająć w tym sezonie pierwszego miejsca w klasyfikacji generalnej PŚ. Głosy rozkładają się jednak bardzo równo. Blisko 48% ankietowanych uważa, że Hannawald pokona w klasyfikacji generalnej Małysza, zaś nieco ponad 52% twierdzi, że będzie to zadanie dla "Hanniego" niemożliwe." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: ale zabawa - zaglosujcie na Malysza !!! IP: 193.174.84.* 10.01.02, 16:05 Ludzie my ich chyba zaklikamy, to przechodzi moje najsmielsze oczekiwania, jak dojdziemy do 80% dla Malysza wszystko dogory nogami, ale beda mieli niemieccy socjolodzy materialu do zastanawiania. Ide kliknac z pare razy, szkoda czasu :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant. 62,9 No, Polak potrafi 10.01.02, 16:06 Holt Sven Hannawald Adam Malysz im Gesamt-Weltcup noch ein? Ja 37,1% Nein 62,9% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: ale zabawa - zaglosujcie na Malysza !!! IP: 193.174.84.* 10.01.02, 16:12 Ludzie my ich chyba zaklikamy, to przechodzi moje najsmielsze oczekiwania, jak dojdziemy do 80% dla Malysza wszystko dogory nogami, ale beda mieli niemieccy socjolodzy materialu do zastanawiania. Ide kliknac z pare razy, szkoda czasu :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rewelacyjny 100% na Adama!!! Nasze Zobowiązanie!!! 10.01.02, 16:12 Pokażmy Niemcom!!! Jest wspaniale, fantastycznie!!!! Adam niniejszym zobowiązujemy się do jutra wieczorem naklikać dla ciebie 100% głosów!!! Jeśli nie wywiążemy się z naszego zobowiązania nie będziemy godni być twoimi kibicami. Będziesz mógł nazwać nas szmatami i napluć nam w twarz. Bić szkopów!!!! Alleluja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: ale zabawa - zaglosujcie na Malysza !!! IP: 193.174.84.* 10.01.02, 16:14 Ludzie my ich chyba zaklikamy, to przechodzi moje najsmielsze oczekiwania, jak dojdziemy do 80% dla Malysza wszystko dogory nogami, ale beda mieli niemieccy socjolodzy materialu do zastanawiania. Ide kliknac z pare razy, szkoda czasu :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rewelacyjny 100% na Adama!!! Nasze Zobowiązanie!!! 10.01.02, 16:22 100% na Adama!!! Nasze Zobowiązanie!!! Pokażmy Niemcom!!! Jest wspaniale, fantastycznie!!!! Adam niniejszym zobowiązujemy się do jutra wieczorem naklikać dla ciebie 100% głosów!!! Jeśli nie wywiążemy się z naszego zobowiązania nie będziemy godni być twoimi kibicami. Będziesz mógł nazwać nas szmatami I napluć nam w twarz. Bić szkopów!!!! Alleluja!!!! Uwaga wiadomość z ostatniej chwili!!!! Ksiądz Rydzyk jest też z nami i klika!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Malysz 64,4% IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 17:20 Dobra robota! Ale chyba stać nas na więcej... Co my nie damy rady?!? DO boju, do boju, do boju POLSKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Re: Malysz 64,4% IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 17:44 Razem z kumplem dodaliśmy Małyszowi kolejne 0,6% Aktualny stan: Małysz: 65% Hanavald: 35! Giń niemiecki psie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rewelacyjny 84,4% ALLELUJA!!! Niech żyje Jan Paweł II !!!! 10.01.02, 18:12 Już klikam siódmą godzine i ledwo widzę na oczy ale z pomocom bozą pokonamy niemieckiego gada! Odmwiajcie ze mną różaniec za Adasia!!!! Przed chwilą mi sie objawił w złotej zbroi w chełmie z biało-czerwoną opaską i nartami marki Rossignol!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and kolejne punkty dla Adama IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 19:12 Adaś: 66% Hanavald: 34% Nie daję za wygraną - ciągle klikam... Moje rekordowe osiągnięcie to 325 kliknięć podczas jednego różańca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigben Czy dojdziemy do 80% do Willingen ? Ciezko bedzie IP: 193.174.86.* 10.01.02, 18:40 Mam jeszcze 10 min. klikne pare razy moze to pomoze. Ale fajnie jest. Pozdrowienia dla wiernych klikaczy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steryd jest super ale najśmieszniejsze jest to że ...... IP: *.pl 10.01.02, 18:45 napisali o nas na onecie ....buahahahhahahahahhahahaahahahhahahaahahahahah HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steryd Re: jest super ale najśmieszniejsze jest to że ...... IP: *.pl 10.01.02, 18:47 i jeszcze jedno....chyba Niemcy już zwątpili i by nie być w mniejszości :)) zaczęli klikać "nein" buahahhaah ghe ghe hue hahaha hihihihi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: jest super ale najśmieszniejsze jest to że ...... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 19:23 a gdzie na onecie?????????? dajcie link jesli o czyms w sieci piszecie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Klikanie IP: 213.17.164.* 10.01.02, 19:34 Co za bezsens. Ale i tak kliknąłem :))))))))) pozdr dla klikających Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzu Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 21:14 Bardzo fajna akcja!!! Jestem dumny że jestem Polakiem!!! Jak trzeba to potrafimy się zmobilizować i ponad podziałami dopiąć swego... :) Najnowsze wynkiki to Adaś: 66,3% Sven: 33,7%. Adaś! Zawsze będziemy z Tobą!!! Jeśli tylko czegoś potrzebujesz, jakaś sprawa nie daje Ci spokoju, zostaw odpowiednią informację na tym formu. My, Twoi wierni fani, zajmiemy się tym niezwłocznie. Szybko i skutecznie. Ty masz tylko daleko skakać, swoim szybowaniem zmiejszać oglądalność skoków w niemieckiej telewizji. Wracam do klikania... Odpowiedz Link Zgłoś
rewelacyjny 120% NORMY DLA ADASIA!!! ZNÒW MIAŁEM WIZJE ADASIA! 10.01.02, 21:19 Rodacy, proponuję podnieść poprzeczkę do 120 %!!! Niemcy jako naród nie znający prawdziwej wiary już miękną niczym nie powiem co po czym. Zwycięstwo jest bliskie!!!! Klikajmy do 120%!!! Klikam nieprzerwanie od 10 godzin i właśnie Pan przed chwilą wynagrodził mnie za mój trud następną wizją!!! Adaś w sroju husarskim ze skrzydłami mknący po niebie z długa kopią mogącą przebic 10 Niemcow I drugie tyle obrzezanych!!! A nad nim Maryja Przenajświętsza zawsze dziewica nie pokalana i pięciu aniołów (wszyscy czterej jak Pan Bóg ich stworzył ale za to z reklamą Red Bulla) Adaś zwycięży, teraz to wiem!!!! Niech Ojciec Święty i koło gospodyń wiejskich z Wadowic maja nas w swojej opiece. 120%!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: 120% NORMY DLA ADASIA!!! ZNÒW MIAŁEM WIZJE ADASIA! IP: 10.10.6.* 11.01.02, 08:54 Te twoje nawiedzenia i uniesione wizje Adamowi w niczym nie pomoga. On - Adam Malysz - bedac ewangelikiem, czlonkiem zboru ewangelicko- augsburskiego w Wisle, kieruje sie troche innymi zasadami niz te przed ktorymi Ty padasz na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: 120% NORMY DLA ADASIA!!! ZNÒW MIAŁEM WIZJE ADASIA! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 10:45 Gość portalu: Helmut napisał(a): > Te twoje nawiedzenia i uniesione wizje Adamowi w niczym nie pomoga. > On - Adam Malysz - bedac ewangelikiem, czlonkiem zboru ewangelicko- > augsburskiego w Wisle, kieruje sie troche innymi zasadami niz te > przed ktorymi Ty padasz na kolana. Oj, Helmut, Helmut, gość wyżej robi sobie jaja z religijnej retoryki, czym akurat wystawia sobie nędzne świadectwo. Zostawmy to. Teraz akurat nie ma znaczenia, czy Adam jest ewangelikiem czy katolikiem. Niech każdy klika w zgodzie z własnymi zasadami bez szydzenia z tego, co dla innych jest wartością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: www.skispringen.de - zaglosujcie na Malysza !!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 10:30 ZNIEWAGA!!!!!!! Te osły na onecie napisały że to Niemcy głosują na Adasia! Odpowiedz Link Zgłoś
rewelacyjny "wartości" "innych" 11.01.02, 13:15 Gość portalu: doktor napisał(a): > Oj, Helmut, Helmut, > gość wyżej robi sobie jaja z religijnej retoryki, czym akurat wystawia sobie > nędzne świadectwo. Zostawmy to. Teraz akurat nie ma znaczenia, czy Adam jest > ewangelikiem czy katolikiem. Niech każdy klika w zgodzie z własnymi zasadami be > z > szydzenia z tego, co dla innych jest wartością. Oj doktor, doktor, a pomyślałes jakie ty sobie wystawiasz „świadectwo“? To pewnie “zgodzie z własnymi zasadami” napisałeś: „ale głupi ci Niemcy”. Szkoda tylko, że te twoje „zasady“ tutaj akurat o dziwo nie funkcjonują „bez szydzenia z tego, co dla innych jest wartością“. Czy może poszanowanie godności innych narodów (nawet dla Niemcow, tfu...) nie jest dla ciebie „wartością“? Jeśli prośba o wsparcie w naszym wspólnym boju skierowana do koła gospodyń wiejskich jest dla ciebie „szydzeniem“ z „wartości“ to jak określić nazwanie całego narodu „głupim“? Czyż Niemcy to – jak by nie było – też nie (poniekąd) istoty boże? Czego uczono cię na religii? Powiedziałbym, strasznie “nedznę” to twoje “świadectwo” bo zakłamanie to najohydniejsza cecha człowieka – tak powiedział ksiądz Rydzyk i ja mu wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Małysz 82%! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 15:03 Małysz: 82,2% Hanavald: 17,8% ... czyli wręcz przeciwnie niż 2 dni temu!!! Adaś napewno jest z nas dummny! Teraz do niego należy potwierdzenie wyników tej ankiety w praktyce. Jak my daliśmy radę to on tym bardziej... KLIKAĆ DALEJ - NIE OBIJAĆ SIĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
rewelacyjny Znów kaszana??? 12.01.02, 14:40 Czy nawet porządnie klikac nie potrafimy jako naród? Nici ze 100%!!! Jeszcze większe nici ze 120% normy!!! Co z naszym zobowiązaniem???? Czy Niemcy znow nas pobili? Te dranie i sk... po prostu spuscili wraz z papierem toaletowym do ichniejszej kanalizacji BEZ OSTRZEŻENIA miliony polską krwią i potem okupionych klików. Wstyd wy... Niemcy. To po prostu bylo bardzo tchórzliwe i nieuczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: dlaczego nie klikacie? IP: *.sn.g.bonet.se 12.01.02, 20:52 rewelacyjny napisał(a): Kliknij sobie rewelacyjnie do mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś