Gość: kaca ma Co do " jestem wrakiem człowieka" IP: *.mielec254.tnp.pl 25.08.08, 18:16 Pewnie ma kaca.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micky Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem pr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 18:17 a świstak sieeedzi i zaaaawija w te sreberka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttt Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem pr... IP: *.gotadsl.co.uk 25.08.08, 18:26 Jasne... Ja mialem podobnie. Ale wypilem w akademiku okolo 4 szampanow z papierowek. Kazdy 14.5% alc. Wyszedlem przed akademik i dacie wiare tez zaslablem. Moj kamerzysta zakonczyl wspolprace ze mna. Ponoc bylem bardzo bojowy wtedy. I tylko nie wiem dlaczego zakonczylo sie to wpisem do indeksu. ..." wymierzam kare upomnienia za czyn niegodny studenta... " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomala Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem pr... IP: 213.158.218.* 25.08.08, 18:42 Panie Sudoł, niech sie pan przyzna, że pan zachlał ryja i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meksyk Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem pr... IP: 91.198.111.* 25.08.08, 19:05 wypił 3 lampki wina, zapalił papierosa, usiadł na trawie i zasnął aaaaaaahahahahahhahahahahahhahahahahaha nie wytrzymam co za żenada, jak nasi sportowcy mają zdobywać medale kiedy taki osioł siedzi za sterami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss brawo sudoł---pijaku IP: *.centertel.pl 25.08.08, 20:10 każdy pijak śpi gdzie popadnie,a ja zawsze wracam do domu!!! dobrze,że ty nie chciałeś wrócić,przecież tam jest ten ich mur!!! popieram decyzję!jeszcze raz brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: brawo sudoł---pijaku IP: *.centertel.pl 25.08.08, 20:49 zapomniałem dodać...oddaj kasę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem pr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 20:27 Pan Sudoł jest klasycznym przykładem schorowanego, zestresowanego "działacza" i "trenera", który wszystkie swoje siły poświęcił dla sportu. Jakie to piekne. Nieprawdaż. A ja uważam, że zarówno on jak i wielu, bardzo wielu tzw. działaczy traktował związek jako dojna krowę, a wyjazdy jako okazje do kolejnego ochlaju. Za przyzwoleniem pani prezes związku, genialnej zawodniczki, a zero jako szefowej PZLA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Postępują jak dzieci i tłumaczą się jak dzieci. IP: 87.205.178.* 25.08.08, 20:28 Panie Sudoł, alkohol jest dla dorosłych a nie dla gó..arzy. A po można odróżnić dorosłego o gó..arza, bo ma jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem pr.. IP: *.crowley.pl 25.08.08, 20:35 Co wy chcecie od chłopa?schlał sie jak świnia bo ma to genetycznie zapisane.Poprostu polski pijok!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lider4 Polski Związek Leżących na Trawniku. 25.08.08, 20:36 Kto jest jego prezesem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek i florek Re: Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem IP: *.system-sat.pl 25.08.08, 21:03 Pan Sudoł doprowadził mnie do medalu mistrzostw polski............w tym czasie wielokrotnie palił papierosy i tracił..........Było to jakies pietnaście lat temu...........teraz dopiero to widzicie???Żenuła......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaZ Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem pr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 21:19 Szkoda, to musi być uczciwy człowiek skoro przyznał się że pił. Widocznie Chińczycy mają bardzo niedobre wino. A decyzja o dymisji pewnie podyktowana jest tym że przyznał się że pali papierosy, co jak co ale jemu nie wypada palić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roni_77 Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem pr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 21:31 Litra wódy to i ja wypiłem po tym jak się dowiedziałem o wybryku szanownego działacza sportowego... A co chłopu ma być smutno... Tylko że usnąłęm na kanapie przed telewizorem (i wcale nie oglądałem w tym czasie popisów naszych asów...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem IP: 192.30.202.* 25.08.08, 21:48 Czego sie czepiacie dzialacza sportowego? Caly czas gazeta wyborcza pisze, ze smog w Chinach i zamordyzm, facet wpadl w stres, to nieunikniona reakcja Polaka milujacego wolnosc i demokracje, uwazam, ze ten artykul jest perfidny- caly czas krytycznie o Chinach a kiedy polski dzialacz sportowy zalamal sie psychicznie z powodu pobytu w kraju o strasznym rezimie politycznym, o czym GW wciaz donosila, to wtedy sie go kasuje???? A ja myslalem, ze Polacy sa solidarni i nie opuszczaja rodaka w potrzebie. Co za rozczarowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczko Re: Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 22:04 Na Twoim miejscu dodałbym tylko, że... Przez całe lata tworzył zamordyzm i kiedy nadarzyła się okazja zerwać z tym systemem to natychmiast był awangardą w nowej rzeczywistości. Kiedy zaś pojechał do Chin i zobaczył system który był jego marzeniem to tak się roztkliwił, że aż zasłabł z wrażenia. Już nie to zdrowie… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat czy to znaczy ze zapalil skreta???? IP: 83.24.148.* 25.08.08, 22:06 ciekawe,,z moze mu ckitajce cos wrzucili do zagrychy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macior Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem pr.. IP: *.chello.pl 25.08.08, 22:45 żaaaaaaaaaaaaal....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ry 7 Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem pr.. IP: 89.79.151.* 25.08.08, 22:59 Po co wysyła sie działaczy na te wszystkie imprezy??? Tylko na balangi . Niech działają w Polsce- jeżeli sport ich interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
red_adidas Re: Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem 26.08.08, 01:19 and_nowak napisał: > Ja też tak miałem! > Wprawdzie to nie były 3 lampki wina, tylko 2 flaszki polskiej czystej, ale ten > cholerny smog tak mi zaszkodził, że nic nie pamiętam... Były już takie przypadki w Polsce, to się kolego nazywa POMROCZNOŚĆ JASNA,a co do utraty przytomności to każdy lekarz ci powie że PALENIE SZKODZI-wiem bo sam palę.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek FL Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem pr... IP: *.127-70.tampabay.res.rr.com 26.08.08, 03:11 Ja teraz tez jakis slaby , tylko nie po 3 lampkach a 7 heinekenach i niezlej lufie ! Haaaa !! Niezly sciemniacz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya-nek Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem pr... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 26.08.08, 04:03 Facet przyznal sie do bledu, honorowo zrezygnowal z wszystkich pelnionych funkcji. Gdybyz tak poslowie, szczegolnie ci z PiSu... W tej sytuacji ja bym go nie skreslal, kazdemu moze sie zdarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janiemoge! Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem pr.. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.08.08, 05:14 Na olimpiady i inne zawody powinni jezdzic tylko zawodnicy z trenerami i asystentami, nie dzialacze. Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten OK OK !! juz wystarczy!!! 26.08.08, 05:28 zawalil ryja i sie przyznal co prawda troszke sklamal ale i tak wyszedl z twarza z tego upadku wiec zamykamy to ujadanie i przenosimy sie do innego watku ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mavrick Sudoł ściemniacz IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.08.08, 06:51 Facet nie trzy lampki wina wypil a obalił ze trzy flachy .Takie ściemy może swoim dzieciom wciskać a nie dorosłym ludziom. WSTYD DLA NARODU PRZYNOSI TAKI DZIAŁACZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Jerzy Sudoł: Zapaliłem papierosa i straciłem pr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 07:40 Trzy lampki ale chyba do nafty takie po 3.5 litra a jointa nazywa papieroskiem można i tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 997 Poczuł się źle...więc zapalił papierosa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 08:29 Co za bzdura!!! Takiego taniego kitu to nawet moje 4 letnie dziecko by nie łyknęło. Odpowiedz Link Zgłoś