Gość: li IP: *.chello.pl 14.03.09, 19:40 i zaraz isia przegra pierwszego seta... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: christina ricci Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 19:52 można gdzieś na necie oglądać? od razu piszę, że przeszukałem wszystkie popularne serwisy ze streamami i nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrót i lobik Tenisista na pewno narobił pod siebie z uciechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 19:54 A co ewentualnie będzie jak Radwańska przegra cały mecz, to trudno nawet sobie wyobrazić. Jedzenie ekskrementów chyba wchodzić będzie w grę w takim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Chyba "niedobrze", a nie "nie dobrze"..? IP: *.63-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 14.03.09, 19:56 A raczej na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w Ind.. 14.03.09, 20:16 Jak to niedobrze?! Ktoś spodziewał się fajerwerków? To, że przegra z tą nikomu nie znaną Stosur było pewne już od dawna, ale jak zwykle naiwniaków nie brakowało. Przecież ja to przewidziałem już tydzień temu! Tak oto kończy się z kretesem podbój Indian Wells przez klan Radwańskich. Ula, która wygrała sensacyjnie z Kuzniecową nabawiła się kontuzji i już ma turniej z głowy. Jak znam życie to teraz się zacznie dmuchanie balona aż do granic absurdu, a ten jak zwykle pęknie z hukiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla bla:) [...] IP: *.chello.pl 14.03.09, 20:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.chello.pl 14.03.09, 20:31 sportowcy walcza przegrywaja i wygrywaja a ten smiec tylko nauczyl sie na wszytko zygac, gdzie takie zero sie uchowalo najpierw smiec pluje do swojej zupu a pozniej placze ze mu zupa nie smakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprawny Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.chello.pl 14.03.09, 20:38 odrobine kultury chłopak, ktoś ma inne zdanie a ty na niego szczekasz naucz się rzeczowej dyskusji a nie ubliżaj bo tu ludzie kulturarni zaglondajom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.chello.pl 14.03.09, 20:53 porawny a gdzie twoja kultura :) on nie ma zdanie tylko wlasnie zajmuje non stop "szczekaniem" i brak mu elementaemej kultury od piwrwszego do ostatniego postu jaki napisal, ja dokladnie to robie wobec niego co teraz ty tylko ze pod wlasiwy adres sam sie naucz kultury zwlaszcza umyslowej bo nawet czytac nie umiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skot A R wygrala - co wystarczy za komentarz do bredni IP: *.cable.ubr18.sgyl.blueyonder.co.uk 14.03.09, 21:33 pomylki ludzkiej - 46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 22:06 To, że facet się z kulturom (nie poprawiać) rozminął nie powinno być powodem do zniżania się do jego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apel Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.chello.pl 14.03.09, 20:35 nie ma tam zadnego kija na tego debila, przeciez ktos k.. musi nad tym niedorozwojem nadzór sprawowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.chello.pl 14.03.09, 20:48 maz 46 gdybys mial rozum, to wystarczy abys sam siebie posluchal i juz bys wszystko wiedzial na temat przyczyn mizerii polskiego sporu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:04 jak mozna pisac ze Stosur jest nikomu nie znana to zupelna kompromitacja wczoraj nikomu nie znana zawodniczka, duzo mnie nikomu nieznaana niz Stosur czyli Urszula Radwanska wygrala z Kuzniecowa gdzie wtedy byl maz 46 i czemu nie atakowal Rosjan i Kuzniecowej i nie pisal o jakims dmuchamym balonie w Rosji??przeciez to dno, kto chCe ten kibicuje jaki balon ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: 62.233.167.* 14.03.09, 21:27 jednym słowem psi ch.. a nie jasnowidz jestes. 2:1 dla radwańskiej i po meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.tktelekom.pl 14.03.09, 21:31 no i co baranku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aRad maz-46 kasujcie jego posty az redakcja usunie! IP: *.phlapa.east.verizon.net 14.03.09, 21:42 Nie potrzebujemy, zeby ktos nas, kibicow obrazal, albo naszych ulubionych zawodnikow! Zacznijmy miec w koncu kulture kibicowania i nie tolerujmy takich postow! Mozna miec inne zdanie, ale nie mozna przekraczac pewnego poziomu! Ja tez nie lubie wielu ludzi, ale to nie powod, zeby mieszac kazdego z (pardon me) gownem! Podobnie trzeba robic z postami maniaka pod nickiem "tenisista"- kasowac, kasowac, kasowac! Brawo klan Radwanskich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: 89.25.148.* 14.03.09, 21:44 jak widać wygrała, a ty sie wygłupiłeś. a że ula wygrała z kuznietsową, to chyba spory sukces, nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.09, 00:09 maz-45,tobie wychodzi jedna rzecz koncertowo:obrona lesnych dziadkow z PZPN-u.Skoncentruj sie lepiej tylko na tej robocie.Syzyfowej. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I 15.03.09, 12:22 No i co z tego, ze wygrała? Z kim wygrała? Przecież ta Stosur to zupełnie nieznana zawodniczka i podniecanie się "tym sukcesem" jest bardzo niezdrowe. Nie przegrała teraz, to przegra w następnym meczu. Jaki problem? Zresztą Radwańska wygrała z trudem, po mękach, jak napisano i jestem przekonany, że coś złego musiało się stać tej Stosur w trakcie tego meczu. Może kontuzja, albo sraczka?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.chello.pl 15.03.09, 12:50 Diementiewa przegrala z Cetkowska (71), i do jednego w ostatnim gemie, ale hańba, a nikt o niej nie slyszal, w ktorej 10 powinna byc Jelena?, ile zawodnizek musi byc lepszych od Jeleny skoro zostala pokonana przez Cetkowska?, ile jadu by wylali na nia malkontenci, gdyby tylko Polka byla? Jankovic przegrala z nikomu nie znana Pwaluczenkowa (42), ktore miejsce powinna zajmowac Serbka, w ktorej 10? ile zawodniczek bedacych za nia a grajacych czy wygladajacych podobnie jak Anastazja, zbije ja na kwasne jabklo? Ile jadu by wydalili s ziebie malkontenci, gdyby tylko Polka byla? Cornet przegrala z nikomu nie znana Barros ( 83) ugrala tylko 4 gemy w meczu, w ktorej 10 powinna byc teraz Cornet? ile zawodniczek grajacych czy wygladajacych podobnie do Niemki spierze ja na kwasne jablko? Ile jadu by wydali z siebie malkontenci gdyby byla Polka? dla bandyty winna jest zawsze jego ofiara:: :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.sileman.net.pl 15.03.09, 11:30 Z czego wynika taka niechęć i malkontenctwo ? Sam na pewno grasz w tenisa i uważasz , że dobrze . Więcej życzliwości synu a będziesz zdrowszy. Kreujesz się tu na eksperta ... po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee A drugiego seta wygrywa 6:3 IP: 195.242.108.* 14.03.09, 20:43 koszmarne malkontenctwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li Re: A drugiego seta wygrywa 6:3 IP: *.chello.pl 14.03.09, 20:47 ale w trzecim jest juz 2:2... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pankracy Re: a nawet 3:3 IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 21:03 czy nie moglaby ta Aga wygrac szybciej ten mecz? czy ona nie rozumie ze ja sie denerwuje???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w Ind... IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:10 ale relacja na "ŻYWO" kurde wpisy co 20 minut, drętwa ralacja pozbawiona związku z aktualnymi wydarzeniami.I jak tu śledzić przebieg meczu?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pankracy Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 21:13 spisuja wyniki z wta. samanta serwuje. zeby tylko nie zdobyla znowu punktu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pankracy zdobyla. 5:4 :( aga, co ja z toba mam.... IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 21:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczor LIVE SCORE IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:14 www.protennislive.com/frameset.asp?year=2009&wkno=10&lang=en&tabno=1&eventid=M006 TVstream od 16.03 na www.tennistv.com/page/LiveIndex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrc Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w Ind... IP: *.cable.mindspring.com 14.03.09, 21:26 Brawooo Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pankracy Hurrraaaaa 7:5 IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 21:26 oj ta Aga, ta Aga, nic nie dba o moje nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pankracy Hurrraaaaa 7:5 IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 21:29 Ta Stosur wyprodukowala az 14 asow! cos Aga musi z tym zrobic, to ponad 3 gemy! Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Hurrraaaaa 7:5 14.03.09, 21:37 to nie wina Radwańskiej. Stosur jest wybitną deblistką i jedną z najlepiej serwujących zawodniczek w tourze. w meczu pierwszej rundy ze Schiavone Australijka miała 8 asów w 9 gemach serwisowych, teraz 14 w 15... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Hurrraaaaa 7:5 IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:38 Gość portalu: pankracy napisał(a): > Ta Stosur wyprodukowala az 14 asow! cos Aga musi z tym zrobic, to ponad 3 gemy! Aga musi coś zrobic z WŁASNYM serwisem. Przeciw asom serwisowym Samanty nie bardzo jest co zrobić, bo Stosur nie od dziś znana jest z tego, ze jej pierwsze podanie albo leci metr w aut albo jest nie do odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dampro Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 21:27 MATKO! dawno nie sledziłem tak nerwowo meczu Agnieszki! przegrywała 4:5 w decydującym secie, wytrzymała nerwowo i wygrała 7:5. brawo Isia! olej tych wszystkich antykibiców i pseudoznawców tenisowych. Oby to zwycięstwo podbudowało morale.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w Ind.. IP: *.dclient.hispeed.ch 14.03.09, 21:27 BRAWO AGA!!! Jestes Wspaniala! Zycze dobrego turnieju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisista ale znowu kibice się podniecają. ledo wyciułała IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:32 ten wynik i wielkie hola. Samanta ma u mnie minusa bo po wyniku sądząc mogła spokojnie wygrać ten mecz, ale ona zawsze grała nieodpowiedzialnie, no cóż, to deblistka i nie na singiel stawia. niestety Stosur to lepsza tenisistka od Agnieszki. o kolejnej rywalce z całą odpowiedzialnością nie mogę tego powiedzieć, więc jest niebezpieczeństwo że jak nie Stosur to przynajmniej 4 runda. no niedobrze. Samanta zawsze gra najgorzej jak wygrywa. to jedno z wartościowszych osiągnięć Radwańskiej, bo wygrać z Kuzniecową w kiepskiej formie to jest żaden wyczyn, a wygrać z ładnie grającą Stosur to jest coś. mimo wszystko na pewno wszyscy na trybunach byli za pięknie grającą Stosur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia28 Re: na pewno to musisz zacząć odszczekiwać IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:46 Twoja nienawiść do Agnieszki jest chora. I jeszcze gdzies biedaku myślisz, że kogoś nawróciłeś. Chyba w swoich snach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisista jaka nienawiść? nienawiść jest emocjonalna. IP: *.chello.pl 14.03.09, 22:20 niechęć do jej stylu gry oraz sylwetki osobistej za bardzo nie kocham. równą "nienawiścią" pałam do Simona, Cibulkowej i Woźniackiej, czy kiedyś Hingis. nie można mieć tenisistek których się nie lubi albo ich stylu gry się nie lubi? wiele osób myśli to co ja tylko boi się przyznać. albo widzi moje komentarze i uznaje że robię za nich robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: jaka nienawiść? nienawiść jest emocjonalna. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 22:28 To nie jest kwestia nienawiści czy też stylu gry. To jest kwestia wyników. Wygrywa lub przegrywa trzeciej możliwości nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: ale znowu kibice się podniecają. ledo wyciuła IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:48 Gość portalu: tenisista napisał(a): > to jedno z wartościowszych osiągnięć Radwańskiej, bo wygrać z Kuzniecową w > kiepskiej formie to jest żaden wyczyn Aga w ub. roku trzy razy wygrywała z Kuzniecową i to na najbardziej prestiżowych turniejach (AO, Wimbledon, Masters) - twierdzisz, że za każdym razem Swieta byla akurat w złej formie? No cóż, możesz tak twierdzić, ale nie licz, że przekonasz kogokolwiek nieuprzedzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisista widzisz, to jest kwestia posiadania oczu. IP: *.chello.pl 14.03.09, 22:09 każdy kto widział 4 mecze (a tak się składa że widziałem - ostatni w mistrzyniach z 1/3 tylko a reszta w całości niemal), wie że Kuzniecowa przegrała te mecze na własne życzenie. i grała tam raz - najgorszy mecz jaki w jej wykonaniu widziałem. drugi raz - Wimlbedon mecz chimeryczny w którym od połowy 3 seta przestała grać mając mecz WYGRANY. i ten w Mistrzyniach widziałem niezbyt uważnie ale tam Sveta była najgorszą z "Mistrzyń", i nie grała jak inne. nie powiedziałem przez to że Radwańska nie "zapracowała", tylko że wynikało to z wykorzystania słabości rywalki. co do Stosur nie wiem bo nie widziałem tego meczu - ale znam tą tenisistkę, to taka Alicja Molik, tylko że ładniej grająca jak dla mnie przy siatce. australijski tenis można powiedzieć. więcej precyzji i mniej błędów. Stosur niestety nie koncentruje się kiedy wygrywa, a może to jest 'strach przed wygraną'. nie wiem dokładnie która to wersja, ale to jeden z powodów jej przegranych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: widzisz, to jest kwestia posiadania oczu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 22:19 Widocznie z twoimi oczami coś nie tak. Nie zauważyłeś że tenis różni się ździebko od skoków narciarskich. Tutaj nie ma not za styl. Była lepsza i wygrała; gdzie indziej przegrała też tylko dlatego, że była słabsza. Jeżeli nie widzisz takich oczywistości to idź do okulisty i przestań się podpisywać tenisista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisista jeśli jesteś tenisistą to wiesz, że takie IP: *.chello.pl 14.03.09, 22:27 spojrzenie jak Twoje jest uprawiane tylko przez tych co obstawiają mecze, albo obserwują tenis w tabelkach. w tenisie liczy się to jak grasz, a wynik najłatwiej jest zdobyć nie ryzykując, przebijając wszystko na drugą stronę bezpiecznie, i nie popełniając błędów. oceniam tenisistów po tym jaki mają charakter i jaki tenis prezentują. im ryzykowniejszy tenis tym trudniej jest wygrywać, im bardziej asekurancki i zachowawczy a przy tym regularny tenis tym łatwiej jest wygrywać. nie rozumiesz że w 10 WTA a nawet 50, powinna królować sztuka tenisowa, i tenis z najwyższego poziomu a nie nuda, i regularność, oraz polowanie na błędy rywalek, które hojnie rozdają prezenty. grać żeby wygrać, jak najmniejszym wysiłkiem i ryzykiem jest po prostu cechą ludzi którzy w tenisie nic poza wynikiem / kasą / nie widzą, małych ludzi i tenisistów małego formatu. Radwańska wygrywa tylko małymi środkami a że to jest skuteczne jest zadziwiające tak jak pozycja Simona w ATP. i nie dobrze świadczy to o obecnym tenisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: jeśli jesteś tenisistą to wiesz, że takie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 22:36 Wyobraź sobie, że kiedyś tak mówiono o piłce nożnej: liczy się sztuka gry itd., potem nastało cttenacio i mówieono o mordowaniu gry. Obecnie, choć preferowany styl zbytnio od cattenacio nie odbiega, specjaliści i kibice przyjęli to jako obowiązującą normę. W tenisie widać podobną ewolucję. Poza tym w sporcie istotne są wyniki i trzeba się ztym pogodzić. Jeżeli chcesz obcować z artyzmem to musiśz się wybrać do galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
sender66 Re: widzisz, to jest kwestia posiadania oczu. 14.03.09, 22:29 Masz nick tenisista a bardziej by pasowało łyżwiarz figurowy, bo rozumujesz według kategorii charakterystycznych dla tamtego sportu. Agnieszka wygrała mecze z Kuzniecowa bo była w nich lepsza i nic nie pomogą na to twoje biadolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pankracy Re: widzisz, to jest kwestia posiadania oczu. IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 23:24 ale akurat aga to lyzwiarka figurowa tenisa. jej gra zachwyca wlasnie lekkoscia i precyzja (nie liczac aktualnego dolka). tenisista bardziej lubi boks w tenisie. jego prawo. tylko czemu sie tak zoldakuje gdy inni wola wlasnie jazde figurowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pankracy a one sie tak wszystkie zmowily, IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 21:58 zeby nie miec formy gdy graja z aga? kuznecova (ta to juz wogole ma chyba koszmary na temat radwanskich), dementeva, sharapova, ivanovic, petrova zeby wymienic tylko czolowa 10-tke. a taka bartoli to juz nawykowo traci forme na widok agi. ale najwazniejsze ze sila przegrala z technika. brawo aga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisista Kuzniecowa miała raz formę i wygrała IP: *.chello.pl 14.03.09, 22:16 Petrova to nie ta Petrova co kiedyś była w 5. ale to był dobry mecz Radwańskiej, jak na nią, i dobry był z Szarapową. od lat powtarzam że najlepsze mecze jakie zagrała Radwańska to : z Mauresmo przegrany 6:2, 6:0 z Szarapową na US Open oraz zwycięstwo w Eastburne jest jej najwartościowszym wynikiem. mecze wygrane z Kuzniecową są takimi w których Sveta grała poniżej swoich średnich możliwości, Dementieva jest dla mnie kiepską tenisistką, i miała też słabszy wtedy dzień, ale dla mnie Dementieva nie jest zawodniczką lepszą od Radwańskiej więcej niż tak o pół klasy. co do wygranych z Ivanovic nie wiem nawet że wygrała. co do wygranych z Bartoli ostatnio Bartoli też przegrała - to chimeryczna tenisistka. gdyby grała z Bartoli tak grającą jak podczas tego AO w meczu z Jankowicz nasza A. nie miała by nic do powiedzenia. no i punkt główny. właśnie to jest dramat - regularność wygrała z techniką. bo Stosur ma piękny stylistyczny tenis poparty dopiero siłą. serv & volley to jest siła, nie wiedziałem. nie przeciwstawiaj siły technice, to jest największy błąd laików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Kuzniecowa miała raz formę i wygrała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 22:24 To, że nie znosisz Radwańskich jestem w stanie zrozumieć. Nie ma obowiązku się w nich kochać. Ale żeby od razu do tego dorabiać ideologię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pankracy Re: Kuzniecowa miała raz formę i wygrała IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 23:20 > Petrova to nie ta Petrova co kiedyś była w 5. ale to był dobry mecz Radwańskiej z petrova wygrala 3 razy. to jak - 3 razy zagrala dobry mecz, czy petrova tak jak kuznecova - i bartoli (meczowo 3:0 dla agi) na widok agi zapomina jak grac w tenisa (zakochane sa one w adza, czy jak?). ok, z ivanovic nie wygrala, napisalo mi sie z rozpedu. jesli aga wygrala z sila i technika to tym lepiej dla agi. znaczy ze technike ma jeszcze lepsza, bo sily nie ma. co ty masz z tym przerzucaniem nad siatka n asrodek kortu? przeciez taka pilka dla dobrego tenisisty to prezent. nic tylko walic i punkty zdobywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w1ktor Re: Kuzniecowa miała raz formę i wygrała IP: *.chello.pl 15.03.09, 07:14 rzecz chyba w tym, ze "tenisista" wyrobil sobie zdanie o tenisie Agnieszki zanim zdarzyl sie z nim zapoznac, bo nie che mi sie wierzyc ze moze byc tak ograniczony za jakiego sie podaje. pewnie z braki wlasnych sukcesow sportowych z zasady bojkotuje sukcesy swoich rodakow, a ze jest polaczkiem ( aby byc Polakiem nalezy dorosnac), bojkotuje sukcesy polskich sportowcow, a teraz tylko dorabia ideologie do swojego nastawienia , dlatego wszystko co pisze nie ma zadnego senu, a dla malkontentów ( anty kibicow) w normalnym sporcie w ogole nie powinno byc miejsca w1ktorchmia.blox.pl/2009/03/Urszulo-nic-sie-nie-stalo-Urszulo-nic-sie-nie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: ale znowu kibice się podniecają. ledo wyciuła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 22:20 > niestety Stosur to lepsza tenisistka od Agnieszki. W grze deblowej to może tak. Dziś jednak zmierzyły się w singlu - będąca w _słabej_ formie Radwańska jednak wygrała. Jak dojdzie do pełni formy to takie jak Stosur będzie nosem wciągać. Jak masz jeszcze wątpliwości która z nich jest lepsza, w ostateczności możesz spojrzeć na ranking WTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w Ind.. IP: *.cust.tele2.se 14.03.09, 21:54 Brawo, Agnieszka! Cieszę się, że jest tu więcej osób, które po prostu trzyma za nią kciuki. I do nich - najlepszą metodą jest po prostu ignorowanie, kompletne, nieżyczliwych wpisów - wszystko inne to pożywka dla wiadomych osób. Naprawdę, nie warto. Ignorować, to jedyne, co może zadziałać. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeegosz Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I 14.03.09, 22:34 Gość portalu: gość napisał(a): > Brawo, Agnieszka! > Cieszę się, że jest tu więcej osób, które po prostu trzyma za nią > kciuki. > I do nich - najlepszą metodą jest po prostu ignorowanie, kompletne, > nieżyczliwych wpisów - wszystko inne to pożywka dla wiadomych osób. > Naprawdę, nie warto. Ignorować, to jedyne, co może zadziałać. A trzymaj sobie kciuki.To naprawdę bardzo dobry sposób na robienie kasy i nie budzic zawiści Ona zarabia miliony, a tacy jak Ty jej jeszcze tym kibicują. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig1113 Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 22:43 Było się nauczyć graać w tenisa i sam byś kosił te miliony, a ludzie by ci kibicowali. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeegosz Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I 14.03.09, 22:57 Gość portalu: zbig1113 napisał(a): > Było się nauczyć graać w tenisa i sam byś kosił te miliony, a ludzie > by ci kibicowali. Nic nie rozumiesz. Tak się składa, że nie narzekam na brak pieniędzy i wcale nie chcę kosic milionów, natomiast przykre jest to, że w świecie w którym tak wiele ludzi cierpi nędze, inni za odbijanie piłki mają miliony,a tacy jak Ty się tym podniecają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisista nie mów tego do fana Radwańskiej. dla nich liczy IP: *.chello.pl 14.03.09, 23:10 się tylko KARIERA WYNIK SUKCES SZMAL PUNKTY RANKINGI ZNANE NAZWISKA ŚWIATOWE TOWARZYSTWO I MOŻNA MNOŻYĆ. oni nie rozumieją że jeśli już powinno się kibicować słabszym - potencjalnie - którzy mają jakieś walory którymi nie dysponują silniejsi. to darwinowskie zasady. niech wygra 'lepszy', a 'lepszy' to skuteczniejszy, i koniec. jak na arenie gladiatorów, kibicowanie zwycięzcom. dokładnie jest tak jak mówisz. ponieważ sami są tzw. "ludźmi sukcesu" imponuje im bardzo to słowo :). sukces :). wyniki obserwują z namaszczeniem. im wyżej będzie Radwańska i im bardziej będzie ich olewać ciepłym moczem, tym większe uwielbienie i szacunek w nich wzbudzi. zero oceny własnej, zero oceny krytycznej. proponuję żebyś zapytał fana Radwańskiej, czy są jacyś tenisiści których cenią a którzy nie odnoszą sukcesów w tym sporcie takich jak by sobie życzyli, i którzy to są? zapytaj ich o ich ulubionych tenisistów, zapytaj ich o to co cenią w tenisie, jaki styl gry ich zdaniem jest lepszy, cokolwiek. to ludzie bez własnego zdania. jak Radwańska będzie wygrywać walkowerem z Ivanovic to tak jak wyższy kibic wskazał będą wypominać że wygrała z Ivanovic i odniosła prawdopodobnie wielki sukces. jak byśmy mieli w Polsce zamiast Radwańskiej Ivanovic, to by mówili że Ivanovic jest lepsza od Radwańskiej i jej kibicowali, zaraz mówiąc to co ja - że Radwańska ciuła a Ivanovic ma technikę, urodę, styl, uderzenie, charakter, i w ogóle. u nich zero krytycyzmu. punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. wystarczy że jest Polką i leczy ich kompleksy. zero pojęcia o dyscyplinie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: nie mów tego do fana Radwańskiej. dla nich li 15.03.09, 00:43 Kilka pytań. Dlaczego, ktoś kto twoich słow nie traktuje ja prawdy objawionej, jest według ciebie tępym kibicem walk gldiatorów? Czy Kuzniecova, Ivanovic, Stosur, pomimo twojego uwielbienia dla nich traktują cię lepiej niż Radwańska swoich kibiców? Czy one wiedzą o twoim istnieniu? Dlaczego uważasz, że wszyscy którzy kibicują nawet tylko dlatego, że jest polką mają jakieś kompleksy do leczenia? Może robią to ze zwykłej sympatii? A może sam masz jakieś do wyleczenia? Na koniec drobna rada: trochę mniej pretensonalności. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeegosz Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I 14.03.09, 23:32 Nic nie rozumiesz. Tak się składa, że nie narzekam na brak pieniędzy i wcale nie chcę kosic milionów. Przykre jet to, że świecie którym tak wiele ludzi cierpi nędzę, inni za odbijanie piłki mają miliony dzięki takim jak Ty, którzy się tym odbijaniem podniecają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.09, 00:15 Nie narzekasz na brak kasy,to zaadoptuj jakiegos biednego Murzynka,daj dobry przyklad a nie ron krokodylich lez hipokryto. Odpowiedz Link Zgłoś
marian_porucha Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I 15.03.09, 01:39 grzeegosz napisał: > Nic nie rozumiesz. Tak się składa, że nie narzekam na brak pieniędzy i wcale ni > e > chcę kosic milionów. Przykre jet to, że świecie którym tak wiele ludzi cierpi > nędzę, inni za odbijanie piłki mają miliony dzięki takim jak Ty, którzy się tym > odbijaniem podniecają. Obawiam się, że to ty nic nie rozumiesz. Bogata część świata jest bogata między innymi dlatego, że gra się tam w tenisa i uprawia inne sporty. Setki tysięcy ludzi mają dzięki temu pracę: trenerzy, producenci sprzętu, producenci butów i ubrań sportowych, budowniczowie kortów, producenci siatek, mączki czy innej nawierzchni, sprzątacze kortów, nocni stróże, projektanci stadionów, dziennikarze sportowi, wydawcy gazet sportowych, producenci telewizyjni, technicy telewizyjni, radiowcy, producenci telewizorów, budowniczowie masztów i nadajników telewizyjnych, konstruktorzy satelitów telekomunikacyjnych, naukowcy, nauczyciele i wielu, wielu innych, o których zapomniałem. A ty jesteś zdania, że należy ich wszystkich posłać na zieloną trawkę, bo ktoś w Afryce z głodu umiera. Zapominasz tylko, ze pieniądze to ekwiwalent za pracę, i nikt się nimi jeszcze nie najadł, zasypanie Afryki dolarami nic by nikomu nie dało. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I 15.03.09, 00:18 Po pierwsze, tenisem jakoś specjalnie się nie podniecam. Po drugie, wielu ludzi cierpi nędzę - to fakt. Po trzecie, i chyba wtej sptawie najistotniejsze, każda rzecz jest warta tyle ile ktoś chce zanią zapłacić. A że praca tenisistek jest wyceniana na miliony to tyle one zarabiają. Nie wydaje mi się również aby musiały kogokolwiek za to przepraszać. Tak samo jak ci którzy im kibicują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacquess Radwańska pokonała Stosur w Indian Wells IP: *.acn.waw.pl 14.03.09, 22:29 po nr nie stawiamy kropki. Zastanawiam się skąd dział sportowy bierze pismaków, nie ma już lepszych w dobie kryzysu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny frustrat akurat IP: 195.242.108.* 14.03.09, 22:44 w narzędniku jest z KROPKĄ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: akurat IP: *.static.dsl.dodo.com.au 14.03.09, 23:40 Zal mi Stosur,niestety nie potrafi ostatnio wygrywac mimo lepszej gry. Moze nastepnym razem? W Australii totalna posucha na dobre tenisistki.Odnosnie Radwanskiej,jak sie choruje to sie nalezy porzadnie wyleczyc. W tym roku spada na 30 miejsce,to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pankracy Re: akurat IP: *.pools.arcor-ip.net 15.03.09, 00:04 alez oczywiscie ze stosur potrafi wygrywac, gladko pokonala tez nie byle kogo bo schiavone, trzykrotna pogromczynie agi ;) radwanska odchorowywala zeszly sezon. mam nadzieje ze to juz przeszlosc. jak na razie to aga ma klopoty z wypadnieciem z 10-tki, a jak dojdzie do finalu w IW i nie daj boze cos zdobedzie w miami, to jeszcz o zgrozo awansowac moze. kuznecowa straci sporo punktow za indiam wells. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: akurat IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 15.03.09, 06:57 finaly great photo .... I would do her Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o rany Re: akurat IP: *.chello.pl 15.03.09, 08:00 wiem glupi piotrusiu ze na rodakow patrzysz przez brudne i ciemne okulary, chyba ze zupelnie nie masz pojecia o tenisie i dlatego uwazasz sie za eksperta i znawce, bo jedno zawsze idzie w parzez z drugim:), a tego brudu z mozgu juz nigdy nie zmyjesz, musisz z tym zyc aby oceniac kogokolwiek trzba miec jednakowe punkty odniesienia wobec wszystkich, a nie tylko "dobre checi" szkodzenia innym np. jesli oceniasz np. jakis mecz w odniesieniu do np. innych meczow, to najpierw musisz ścisle okreslic np. jaki jest procent meczy stojacych na bardzo wysokim poziomie do ogolu meczy i z ta wiedza oceniac wszystkich jednakowo np. jesli oceniasz slabosci i mocne punktu zawodnikow to muisz to oceniac na tle slabosci i mocnych punktow pozostalych tylko cham i idota szuka "kozlow ofiarnych"(np kierujac sie ich narodowoscia) i stawia wobec nich abstrakcyjne wymagania, ktorym nikt by nie sprostal i dochodzi do rekordow glupoty i absurdow innych gustow sie tez nie ocenia i zostawia sie je ich zwolennikom a dla anty kibicowaniA w ogole w normalnym sporcie nie ma miejsca, anty kibic nie wyraza swojego zdanie, tylko wydala z siebie swoje frustracje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daw09 Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w Ind.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.09, 11:24 brawo dla Agnieszki! niewątpliwie cięzki mecz, dwie godzinki z kawałkiem. jeszcze ze dwa mecze wygrane i Aga się na nowo odblokuje. Bo coś mi się wydaje, że Radwańska ten mecz w formie sprzed roku wygrałaby w dwóch setach do 4.Nie można powiedziec, że to jej optymalna forma. Niech się trzyma i dochodzi do siebie. W następnej rundzie pani Woźniak, może byc ciężko. Pozostaje trzymac kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.chello.pl 15.03.09, 12:47 Diemetiewa przegrala z Cetkowska (71), i do jednego w ostatnim gemie, ale hańba, a nikt o niej nie slyszal, w ktorej 10 powinna teraz byc Jelena?, ile zawodnizek musi byc lepszych od Jeleny skoro zostala pokonana przez Cetkowska?, ile jadu by wylali na nia malkontenci gdyby tylko Polka byla? Jankovic pzregrala z nikomu nie znana Pwaluczenkowa (42), ktore miejsce powinna zajmowac Serbka, w ktorej 10? ile zawodniczek bedacych za nia a grajacych czy wygladajacych podobnie jak Anastazja, zbije ja na kwasne jabklo? Ile jadu by wydalili s ziebie malkontenci gdyby tylko Polka byla? Cornet przegrala z nikomu nie znana Barros ( 83) ugrala tylko 4 gemy w meczu, w ktorej 10 powinna byc teraz Cornet? ile zawodniczek grajacych czy wygladajacych podobnie do Niemki spierze ja na kwasne jablko? Ile jadu by wydali z siebie malkontenci gdyby byla Polka? dla bandyty winna jest zawsze jego ofiara:: :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.dclient.hispeed.ch 15.03.09, 13:09 Dzieki Zenek, ja nie mam tyle cierpliwosci, by reagowac na glupte tanisitow,mazow i pitrusiow - niedoleczencow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Radwańska pokonała Stosur w Indian Wells IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.03.09, 14:30 Aleksandra Wozniak jest Kanadyjka? Zwykle podaje sie, ze mieszka na stale w Danii. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Radwańska pokonała Stosur w Indian Wells 15.03.09, 14:53 to nie ta, o której myślisz: www.sonyericssonwtatour.com/2/players/playerprofiles/playerbio.asp?PlayerID=310494 www.sonyericssonwtatour.com/2/players/playerprofiles/playerbio.asp?PlayerID=313402 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w Ind.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 20:15 Fajnie ze w koncu dziewczyna sie przelamala. Zazwyczaj konczyla swoja przygode na pierwszych rundach - raz doszla do trzeciej i przegrala z Francuskim terminatorem ^^ ale to nie zmienia faktu ze jest dobrze, oby doszla do finalu. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dampro Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w Ind.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 10:51 Dla FANÓW TENISA - jak widzicie glupie komentarze 'tenisisty' badz innych malkontentow, polecam zglaszac post do usuniecia, klikajac ikone smietnika:) to dziala, a takze oszczedza nerwow na mysl ze w Polsce sa tacy popaprancy. Tenis to bialy sport, nie ma tu miejsca na zawistnych przecietniakow ktorzy swoje frustracje wyladowuja zasmiecajac fora.. Odpowiedz Link Zgłoś