Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w Ind...

IP: *.chello.pl 14.03.09, 19:40
    i zaraz isia przegra pierwszego seta...
    Obserwuj wątek
      • Gość: christina ricci Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 19:52
        można gdzieś na necie oglądać? od razu piszę, że przeszukałem wszystkie popularne serwisy ze streamami i nic...
      • Gość: skrót i lobik Tenisista na pewno narobił pod siebie z uciechy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 19:54
        A co ewentualnie będzie jak Radwańska przegra cały mecz, to trudno
        nawet sobie wyobrazić. Jedzenie ekskrementów chyba wchodzić będzie w
        grę w takim przypadku.
      • Gość: ula Chyba "niedobrze", a nie "nie dobrze"..? IP: *.63-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 14.03.09, 19:56
        A raczej na pewno.
      • maz-46 Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w Ind.. 14.03.09, 20:16
        Jak to niedobrze?!
        Ktoś spodziewał się fajerwerków?
        To, że przegra z tą nikomu nie znaną Stosur było pewne już od dawna, ale jak
        zwykle naiwniaków nie brakowało. Przecież ja to przewidziałem już tydzień temu!
        Tak oto kończy się z kretesem podbój Indian Wells przez klan Radwańskich. Ula,
        która wygrała sensacyjnie z Kuzniecową nabawiła się kontuzji i już ma turniej z
        głowy.
        Jak znam życie to teraz się zacznie dmuchanie balona aż do granic absurdu, a ten
        jak zwykle pęknie z hukiem...
        • Gość: bla bla:) [...] IP: *.chello.pl 14.03.09, 20:25
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: zenek Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.chello.pl 14.03.09, 20:31
            sportowcy walcza przegrywaja i wygrywaja a ten smiec tylko nauczyl
            sie na wszytko zygac, gdzie takie zero sie uchowalo

najpierw smiec pluje do swojej zupu a pozniej placze ze mu zupa nie
            smakuje
          • Gość: poprawny Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.chello.pl 14.03.09, 20:38
            odrobine kultury chłopak, ktoś ma inne zdanie a ty na niego szczekasz naucz się
            rzeczowej dyskusji a nie ubliżaj bo tu ludzie kulturarni zaglondajom.
            • Gość: zenek Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.chello.pl 14.03.09, 20:53
              porawny a gdzie twoja kultura :)
              on nie ma zdanie tylko wlasnie zajmuje non stop "szczekaniem" i brak
              mu elementaemej kultury od piwrwszego do ostatniego postu jaki
              napisal, ja dokladnie to robie wobec niego co teraz ty tylko ze pod
              wlasiwy adres

sam sie naucz kultury zwlaszcza umyslowej bo nawet czytac nie umiesz
              • Gość: skot A R wygrala - co wystarczy za komentarz do bredni IP: *.cable.ubr18.sgyl.blueyonder.co.uk 14.03.09, 21:33
                pomylki ludzkiej - 46
              • Gość: zbig1113 Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 22:06
                To, że facet się z kulturom (nie poprawiać) rozminął nie powinno być
                powodem do zniżania się do jego poziomu.
        • Gość: apel Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.chello.pl 14.03.09, 20:35
          nie ma tam zadnego kija na tego debila, przeciez ktos k.. musi nad
          tym niedorozwojem nadzór sprawowac
        • Gość: aaaaa Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.chello.pl 14.03.09, 20:48
          maz 46 gdybys mial rozum, to wystarczy abys sam siebie posluchal i
          juz bys wszystko wiedzial na temat przyczyn mizerii polskiego sporu,
        • Gość: zenek Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:04
          jak mozna pisac ze Stosur jest nikomu nie znana to zupelna
          kompromitacja
          wczoraj nikomu nie znana zawodniczka, duzo mnie nikomu nieznaana niz
          Stosur czyli Urszula Radwanska wygrala z Kuzniecowa

gdzie wtedy byl maz 46 i czemu nie atakowal Rosjan i Kuzniecowej i
          nie pisal o jakims dmuchamym balonie w Rosji??przeciez to dno, kto
          chCe ten kibicuje jaki balon ?????
        • Gość: zed Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: 62.233.167.* 14.03.09, 21:27
          jednym słowem psi ch.. a nie jasnowidz jestes. 2:1 dla radwańskiej i
          po meczu
        • Gość: 666 Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.tktelekom.pl 14.03.09, 21:31
          no i co baranku???
        • Gość: aRad maz-46 kasujcie jego posty az redakcja usunie! IP: *.phlapa.east.verizon.net 14.03.09, 21:42
          Nie potrzebujemy, zeby ktos nas, kibicow obrazal, albo naszych
          ulubionych zawodnikow! Zacznijmy miec w koncu kulture kibicowania i
          nie tolerujmy takich postow! Mozna miec inne zdanie, ale nie mozna
          przekraczac pewnego poziomu! Ja tez nie lubie wielu ludzi, ale to
          nie powod, zeby mieszac kazdego z (pardon me) gownem!
          Podobnie trzeba robic z postami maniaka pod nickiem "tenisista"-
          kasowac, kasowac, kasowac!
          Brawo klan Radwanskich!
        • Gość: rz Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: 89.25.148.* 14.03.09, 21:44
          jak widać wygrała, a ty sie wygłupiłeś. a że ula wygrała z kuznietsową, to chyba spory sukces, nie sądzisz?
        • Gość: bruno Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.09, 00:09
          maz-45,tobie wychodzi jedna rzecz koncertowo:obrona lesnych dziadkow
          z PZPN-u.Skoncentruj sie lepiej tylko na tej robocie.Syzyfowej.
          • maz-46 Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I 15.03.09, 12:22
            No i co z tego, ze wygrała? Z kim wygrała?
            Przecież ta Stosur to zupełnie nieznana zawodniczka i podniecanie się "tym
            sukcesem" jest bardzo niezdrowe. Nie przegrała teraz, to przegra w następnym
            meczu. Jaki problem?
            Zresztą Radwańska wygrała z trudem, po mękach, jak napisano i jestem przekonany,
            że coś złego musiało się stać tej Stosur w trakcie tego meczu. Może kontuzja,
            albo sraczka?...
            • Gość: zenek Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.chello.pl 15.03.09, 12:50
              Diementiewa przegrala z Cetkowska (71), i do jednego w ostatnim
              gemie, ale hańba, a nikt o niej nie slyszal, w ktorej 10 powinna byc
              Jelena?, ile zawodnizek musi byc lepszych od Jeleny skoro
              zostala pokonana przez Cetkowska?, ile jadu by wylali na nia
              malkontenci, gdyby tylko Polka byla?

Jankovic przegrala z nikomu nie znana Pwaluczenkowa (42), ktore
              miejsce powinna zajmowac Serbka, w ktorej 10? ile zawodniczek
              bedacych za nia a grajacych czy wygladajacych podobnie jak
              Anastazja, zbije ja na kwasne jabklo? Ile jadu by wydalili s ziebie
              malkontenci, gdyby tylko Polka byla?

Cornet przegrala z nikomu nie znana Barros ( 83) ugrala tylko 4 gemy
              w meczu, w ktorej 10 powinna byc teraz Cornet? ile zawodniczek
              grajacych czy wygladajacych podobnie do Niemki spierze ja na kwasne
              jablko? Ile jadu by wydali z siebie malkontenci gdyby byla Polka?

dla bandyty winna jest zawsze jego ofiara:: :)
        • Gość: Damian Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.sileman.net.pl 15.03.09, 11:30
          Z czego wynika taka niechęć i malkontenctwo ? Sam na pewno grasz w tenisa i uważasz , że dobrze . Więcej życzliwości synu a będziesz zdrowszy. Kreujesz się tu na eksperta ... po co ?
      • Gość: blee A drugiego seta wygrywa 6:3 IP: 195.242.108.* 14.03.09, 20:43
        koszmarne malkontenctwo
        • Gość: li Re: A drugiego seta wygrywa 6:3 IP: *.chello.pl 14.03.09, 20:47
          ale w trzecim jest juz 2:2...
      • Gość: pankracy Re: a nawet 3:3 IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 21:03
        czy nie moglaby ta Aga wygrac szybciej ten mecz? czy ona nie rozumie ze ja sie
        denerwuje????

;)
      • Gość: li Re: a nawet 3:3 IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:05
        3:4...
        • Gość: blee nie kasandruj:) IP: 195.242.108.* 14.03.09, 21:10
          4:4
      • Gość: kibic Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w Ind... IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:10
        ale relacja na "ŻYWO" kurde wpisy co 20 minut, drętwa ralacja pozbawiona związku z aktualnymi wydarzeniami.I jak tu śledzić przebieg meczu??????????
        • Gość: pankracy Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 21:13
          spisuja wyniki z wta.
          samanta serwuje. zeby tylko nie zdobyla znowu punktu...
          • Gość: pankracy zdobyla. 5:4 :( aga, co ja z toba mam.... IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 21:14
      • Gość: maczor LIVE SCORE IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:14
        www.protennislive.com/frameset.asp?year=2009&wkno=10&lang=en&tabno=1&eventid=M006
        TVstream od 16.03 na www.tennistv.com/page/LiveIndex
      • Gość: j. UFFF... IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:24
        36 63 75
      • Gość: blee brawo agnieszka!! IP: 195.242.108.* 14.03.09, 21:25
        .
      • Gość: wrc Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w Ind... IP: *.cable.mindspring.com 14.03.09, 21:26
        Brawooo Aga
      • Gość: pankracy Hurrraaaaa 7:5 IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 21:26
        oj ta Aga, ta Aga, nic nie dba o moje nerwy
        • Gość: pankracy Hurrraaaaa 7:5 IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 21:29
          Ta Stosur wyprodukowala az 14 asow! cos Aga musi z tym zrobic, to ponad 3 gemy!
          • bazyliszek4 Re: Hurrraaaaa 7:5 14.03.09, 21:37
            to nie wina Radwańskiej. Stosur jest wybitną deblistką i jedną z najlepiej
            serwujących zawodniczek w tourze. w meczu pierwszej rundy ze Schiavone
            Australijka miała 8 asów w 9 gemach serwisowych, teraz 14 w 15...
          • Gość: Jędrzej Re: Hurrraaaaa 7:5 IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:38
            Gość portalu: pankracy napisał(a):

> Ta Stosur wyprodukowala az 14 asow! cos Aga musi z tym zrobic, to ponad 3 gemy!

Aga musi coś zrobic z WŁASNYM serwisem. Przeciw asom serwisowym Samanty nie bardzo jest co zrobić, bo Stosur nie od dziś znana jest z tego, ze jej pierwsze podanie albo leci metr w aut albo jest nie do odbioru.
      • Gość: dampro Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 21:27
        MATKO! dawno nie sledziłem tak nerwowo meczu Agnieszki! przegrywała 4:5 w
        decydującym secie, wytrzymała nerwowo i wygrała 7:5. brawo Isia! olej tych
        wszystkich antykibiców i pseudoznawców tenisowych. Oby to zwycięstwo podbudowało
        morale..
      • Gość: Ada Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w Ind.. IP: *.dclient.hispeed.ch 14.03.09, 21:27
        BRAWO AGA!!! Jestes Wspaniala! Zycze dobrego turnieju!
        • Gość: tenisista ale znowu kibice się podniecają. ledo wyciułała IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:32
          ten wynik i wielkie hola. Samanta ma u mnie minusa bo po wyniku sądząc mogła
          spokojnie wygrać ten mecz, ale ona zawsze grała nieodpowiedzialnie, no cóż, to
          deblistka i nie na singiel stawia.

niestety Stosur to lepsza tenisistka od Agnieszki. o kolejnej rywalce z całą
          odpowiedzialnością nie mogę tego powiedzieć, więc jest niebezpieczeństwo że jak
          nie Stosur to przynajmniej 4 runda. no niedobrze. Samanta zawsze gra najgorzej
          jak wygrywa.

to jedno z wartościowszych osiągnięć Radwańskiej, bo wygrać z Kuzniecową w
          kiepskiej formie to jest żaden wyczyn, a wygrać z ładnie grającą Stosur to jest
          coś. mimo wszystko na pewno wszyscy na trybunach byli za pięknie grającą Stosur.

• Gość: Ewunia28 Re: na pewno to musisz zacząć odszczekiwać IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:46
            Twoja nienawiść do Agnieszki jest chora. I jeszcze gdzies biedaku myślisz, że
            kogoś nawróciłeś. Chyba w swoich snach.
            • Gość: tenisista jaka nienawiść? nienawiść jest emocjonalna. IP: *.chello.pl 14.03.09, 22:20
              niechęć do jej stylu gry oraz sylwetki osobistej za bardzo nie kocham. równą
              "nienawiścią" pałam do Simona, Cibulkowej i Woźniackiej, czy kiedyś Hingis. nie
              można mieć tenisistek których się nie lubi albo ich stylu gry się nie lubi?

wiele osób myśli to co ja tylko boi się przyznać. albo widzi moje komentarze i
              uznaje że robię za nich robotę.
              • Gość: zbig1113 Re: jaka nienawiść? nienawiść jest emocjonalna. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 22:28
                To nie jest kwestia nienawiści czy też stylu gry. To jest kwestia
                wyników. Wygrywa lub przegrywa trzeciej możliwości nie widzę.
          • Gość: Jędrzej Re: ale znowu kibice się podniecają. ledo wyciuła IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:48
            Gość portalu: tenisista napisał(a):

> to jedno z wartościowszych osiągnięć Radwańskiej, bo wygrać z Kuzniecową w
            > kiepskiej formie to jest żaden wyczyn

Aga w ub. roku trzy razy wygrywała z Kuzniecową i to na najbardziej prestiżowych turniejach (AO, Wimbledon, Masters) - twierdzisz, że za każdym razem Swieta byla akurat w złej formie? No cóż, możesz tak twierdzić, ale nie licz, że przekonasz kogokolwiek nieuprzedzonego.
            • Gość: tenisista widzisz, to jest kwestia posiadania oczu. IP: *.chello.pl 14.03.09, 22:09
              każdy kto widział 4 mecze (a tak się składa że widziałem - ostatni w
              mistrzyniach z 1/3 tylko a reszta w całości niemal), wie że Kuzniecowa przegrała
              te mecze na własne życzenie. i grała tam raz - najgorszy mecz jaki w jej
              wykonaniu widziałem. drugi raz - Wimlbedon mecz chimeryczny w którym od połowy 3
              seta przestała grać mając mecz WYGRANY. i ten w Mistrzyniach widziałem niezbyt
              uważnie ale tam Sveta była najgorszą z "Mistrzyń", i nie grała jak inne. nie
              powiedziałem przez to że Radwańska nie "zapracowała", tylko że wynikało to z
              wykorzystania słabości rywalki.

co do Stosur nie wiem bo nie widziałem tego meczu - ale znam tą tenisistkę, to
              taka Alicja Molik, tylko że ładniej grająca jak dla mnie przy siatce.
              australijski tenis można powiedzieć. więcej precyzji i mniej błędów. Stosur
              niestety nie koncentruje się kiedy wygrywa, a może to jest 'strach przed
              wygraną'. nie wiem dokładnie która to wersja, ale to jeden z powodów jej
              przegranych.

• Gość: zbig1113 Re: widzisz, to jest kwestia posiadania oczu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 22:19
                Widocznie z twoimi oczami coś nie tak. Nie zauważyłeś że tenis różni
                się ździebko od skoków narciarskich. Tutaj nie ma not za styl. Była
                lepsza i wygrała; gdzie indziej przegrała też tylko dlatego, że była
                słabsza. Jeżeli nie widzisz takich oczywistości to idź do okulisty i
                przestań się podpisywać tenisista.
                • Gość: tenisista jeśli jesteś tenisistą to wiesz, że takie IP: *.chello.pl 14.03.09, 22:27
                  spojrzenie jak Twoje jest uprawiane tylko przez tych co obstawiają mecze, albo
                  obserwują tenis w tabelkach. w tenisie liczy się to jak grasz, a wynik
                  najłatwiej jest zdobyć nie ryzykując, przebijając wszystko na drugą stronę
                  bezpiecznie, i nie popełniając błędów. oceniam tenisistów po tym jaki mają
                  charakter i jaki tenis prezentują. im ryzykowniejszy tenis tym trudniej jest
                  wygrywać, im bardziej asekurancki i zachowawczy a przy tym regularny tenis tym
                  łatwiej jest wygrywać. nie rozumiesz że w 10 WTA a nawet 50, powinna królować
                  sztuka tenisowa, i tenis z najwyższego poziomu a nie nuda, i regularność, oraz
                  polowanie na błędy rywalek, które hojnie rozdają prezenty. grać żeby wygrać, jak
                  najmniejszym wysiłkiem i ryzykiem jest po prostu cechą ludzi którzy w tenisie
                  nic poza wynikiem / kasą / nie widzą, małych ludzi i tenisistów małego formatu.
                  Radwańska wygrywa tylko małymi środkami a że to jest skuteczne jest zadziwiające
                  tak jak pozycja Simona w ATP. i nie dobrze świadczy to o obecnym tenisie.

• Gość: zbig1113 Re: jeśli jesteś tenisistą to wiesz, że takie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 22:36
                    Wyobraź sobie, że kiedyś tak mówiono o piłce nożnej: liczy się sztuka
                    gry itd., potem nastało cttenacio i mówieono o mordowaniu gry.
                    Obecnie, choć preferowany styl zbytnio od cattenacio nie odbiega,
                    specjaliści i kibice przyjęli to jako obowiązującą normę. W tenisie
                    widać podobną ewolucję. Poza tym w sporcie istotne są wyniki i trzeba
                    się ztym pogodzić. Jeżeli chcesz obcować z artyzmem to musiśz się
                    wybrać do galerii.
              • sender66 Re: widzisz, to jest kwestia posiadania oczu. 14.03.09, 22:29
                Masz nick tenisista a bardziej by pasowało łyżwiarz figurowy, bo rozumujesz
                według kategorii charakterystycznych dla tamtego sportu.
                Agnieszka wygrała mecze z Kuzniecowa bo była w nich lepsza i nic nie pomogą na
                to twoje biadolenia.
                • Gość: pankracy Re: widzisz, to jest kwestia posiadania oczu. IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 23:24
                  ale akurat aga to lyzwiarka figurowa tenisa. jej gra zachwyca wlasnie lekkoscia
                  i precyzja (nie liczac aktualnego dolka).
                  tenisista bardziej lubi boks w tenisie. jego prawo. tylko czemu sie tak
                  zoldakuje gdy inni wola wlasnie jazde figurowa?
          • Gość: pankracy a one sie tak wszystkie zmowily, IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 21:58
            zeby nie miec formy gdy graja z aga? kuznecova (ta to juz wogole ma chyba
            koszmary na temat radwanskich), dementeva, sharapova, ivanovic, petrova zeby
            wymienic tylko czolowa 10-tke. a taka bartoli to juz nawykowo traci forme na
            widok agi.
            ale najwazniejsze ze sila przegrala z technika.
            brawo aga.
            • Gość: tenisista Kuzniecowa miała raz formę i wygrała IP: *.chello.pl 14.03.09, 22:16
              Petrova to nie ta Petrova co kiedyś była w 5. ale to był dobry mecz Radwańskiej,
              jak na nią, i dobry był z Szarapową. od lat powtarzam że najlepsze mecze jakie
              zagrała Radwańska to :
              z Mauresmo przegrany 6:2, 6:0
              z Szarapową na US Open
              oraz zwycięstwo w Eastburne jest jej najwartościowszym wynikiem.

mecze wygrane z Kuzniecową są takimi w których Sveta grała poniżej swoich
              średnich możliwości, Dementieva jest dla mnie kiepską tenisistką, i miała też
              słabszy wtedy dzień, ale dla mnie Dementieva nie jest zawodniczką lepszą od
              Radwańskiej więcej niż tak o pół klasy.

co do wygranych z Ivanovic nie wiem nawet że wygrała.

co do wygranych z Bartoli ostatnio Bartoli też przegrała - to chimeryczna
              tenisistka. gdyby grała z Bartoli tak grającą jak podczas tego AO w meczu z
              Jankowicz nasza A. nie miała by nic do powiedzenia.

no i punkt główny.

właśnie to jest dramat - regularność wygrała z techniką. bo Stosur ma piękny
              stylistyczny tenis poparty dopiero siłą. serv & volley to jest siła, nie
              wiedziałem. nie przeciwstawiaj siły technice, to jest największy błąd laików.

• Gość: zbig1113 Re: Kuzniecowa miała raz formę i wygrała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 22:24
                To, że nie znosisz Radwańskich jestem w stanie zrozumieć. Nie ma
                obowiązku się w nich kochać. Ale żeby od razu do tego dorabiać
                ideologię.
              • Gość: pankracy Re: Kuzniecowa miała raz formę i wygrała IP: *.pools.arcor-ip.net 14.03.09, 23:20

> Petrova to nie ta Petrova co kiedyś była w 5. ale to był dobry mecz Radwańskiej

z petrova wygrala 3 razy. to jak - 3 razy zagrala dobry mecz, czy petrova tak
                jak kuznecova - i bartoli (meczowo 3:0 dla agi) na widok agi zapomina jak grac w
                tenisa (zakochane sa one w adza, czy jak?).

ok, z ivanovic nie wygrala, napisalo mi sie z rozpedu.

jesli aga wygrala z sila i technika to tym lepiej dla agi. znaczy ze technike ma
                jeszcze lepsza, bo sily nie ma.

co ty masz z tym przerzucaniem nad siatka n asrodek kortu? przeciez taka pilka
                dla dobrego tenisisty to prezent. nic tylko walic i punkty zdobywac.
              • Gość: w1ktor Re: Kuzniecowa miała raz formę i wygrała IP: *.chello.pl 15.03.09, 07:14
                rzecz chyba w tym, ze "tenisista" wyrobil sobie zdanie o tenisie
                Agnieszki zanim zdarzyl sie z nim zapoznac, bo nie che mi sie
                wierzyc ze moze byc tak ograniczony za jakiego sie podaje.

pewnie z braki wlasnych sukcesow sportowych z zasady bojkotuje
                sukcesy swoich rodakow, a ze jest polaczkiem ( aby byc Polakiem
                nalezy dorosnac), bojkotuje sukcesy polskich sportowcow,

a teraz tylko dorabia ideologie do swojego nastawienia , dlatego
                wszystko co pisze nie ma zadnego senu,

a dla malkontentów ( anty kibicow) w normalnym sporcie w ogole nie
                powinno byc miejsca

w1ktorchmia.blox.pl/2009/03/Urszulo-nic-sie-nie-stalo-Urszulo-nic-sie-nie.html
          • Gość: yosemitesam Re: ale znowu kibice się podniecają. ledo wyciuła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 22:20
            > niestety Stosur to lepsza tenisistka od Agnieszki.

W grze deblowej to może tak. Dziś jednak zmierzyły się w singlu - będąca w _słabej_ formie Radwańska jednak wygrała. Jak dojdzie do pełni formy to takie jak Stosur będzie nosem wciągać.
            Jak masz jeszcze wątpliwości która z nich jest lepsza, w ostateczności możesz spojrzeć na ranking WTA.
      • Gość: gość Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w Ind.. IP: *.cust.tele2.se 14.03.09, 21:54
        Brawo, Agnieszka!
        Cieszę się, że jest tu więcej osób, które po prostu trzyma za nią
        kciuki.
        I do nich - najlepszą metodą jest po prostu ignorowanie, kompletne,
        nieżyczliwych wpisów - wszystko inne to pożywka dla wiadomych osób.
        Naprawdę, nie warto. Ignorować, to jedyne, co może zadziałać.
        • grzeegosz Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I 14.03.09, 22:34
          Gość portalu: gość napisał(a):

> Brawo, Agnieszka!
          > Cieszę się, że jest tu więcej osób, które po prostu trzyma za nią
          > kciuki.
          > I do nich - najlepszą metodą jest po prostu ignorowanie, kompletne,
          > nieżyczliwych wpisów - wszystko inne to pożywka dla wiadomych osób.
          > Naprawdę, nie warto. Ignorować, to jedyne, co może zadziałać.

A trzymaj sobie kciuki.To naprawdę bardzo dobry sposób na robienie kasy i nie
          budzic zawiści Ona zarabia miliony, a tacy jak Ty jej jeszcze tym kibicują.
          Pozdrowienia.
          • Gość: zbig1113 Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 22:43
            Było się nauczyć graać w tenisa i sam byś kosił te miliony, a ludzie
            by ci kibicowali.
            • grzeegosz Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I 14.03.09, 22:57
              Gość portalu: zbig1113 napisał(a):

> Było się nauczyć graać w tenisa i sam byś kosił te miliony, a ludzie
              > by ci kibicowali.
              Nic nie rozumiesz. Tak się składa, że nie narzekam na brak pieniędzy i wcale nie
              chcę kosic milionów, natomiast przykre jest to, że w świecie w którym tak wiele
              ludzi cierpi nędze, inni za odbijanie piłki mają miliony,a tacy jak Ty się tym
              podniecają.
              • Gość: tenisista nie mów tego do fana Radwańskiej. dla nich liczy IP: *.chello.pl 14.03.09, 23:10
                się tylko

KARIERA
                WYNIK
                SUKCES
                SZMAL
                PUNKTY
                RANKINGI
                ZNANE NAZWISKA
                ŚWIATOWE TOWARZYSTWO

I MOŻNA MNOŻYĆ.

oni nie rozumieją że jeśli już powinno się kibicować słabszym - potencjalnie -
                którzy mają jakieś walory którymi nie dysponują silniejsi. to darwinowskie
                zasady. niech wygra 'lepszy', a 'lepszy' to skuteczniejszy, i koniec. jak na
                arenie gladiatorów, kibicowanie zwycięzcom. dokładnie jest tak jak mówisz.
                ponieważ sami są tzw. "ludźmi sukcesu" imponuje im bardzo to słowo :). sukces
                :). wyniki obserwują z namaszczeniem. im wyżej będzie Radwańska i im bardziej
                będzie ich olewać ciepłym moczem, tym większe uwielbienie i szacunek w nich
                wzbudzi. zero oceny własnej, zero oceny krytycznej. proponuję żebyś zapytał fana
                Radwańskiej, czy są jacyś tenisiści których cenią a którzy nie odnoszą sukcesów
                w tym sporcie takich jak by sobie życzyli, i którzy to są? zapytaj ich o ich
                ulubionych tenisistów, zapytaj ich o to co cenią w tenisie, jaki styl gry ich
                zdaniem jest lepszy, cokolwiek. to ludzie bez własnego zdania. jak Radwańska
                będzie wygrywać walkowerem z Ivanovic to tak jak wyższy kibic wskazał będą
                wypominać że wygrała z Ivanovic i odniosła prawdopodobnie wielki sukces. jak
                byśmy mieli w Polsce zamiast Radwańskiej Ivanovic, to by mówili że Ivanovic jest
                lepsza od Radwańskiej i jej kibicowali, zaraz mówiąc to co ja - że Radwańska
                ciuła a Ivanovic ma technikę, urodę, styl, uderzenie, charakter, i w ogóle. u
                nich zero krytycyzmu. punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. wystarczy że
                jest Polką i leczy ich kompleksy. zero pojęcia o dyscyplinie.

• zbig1113 Re: nie mów tego do fana Radwańskiej. dla nich li 15.03.09, 00:43
                  Kilka pytań. Dlaczego, ktoś kto twoich słow nie traktuje ja prawdy
                  objawionej, jest według ciebie tępym kibicem walk gldiatorów? Czy
                  Kuzniecova, Ivanovic, Stosur, pomimo twojego uwielbienia dla nich
                  traktują cię lepiej niż Radwańska swoich kibiców? Czy one wiedzą o
                  twoim istnieniu? Dlaczego uważasz, że wszyscy którzy kibicują nawet
                  tylko dlatego, że jest polką mają jakieś kompleksy do leczenia? Może
                  robią to ze zwykłej sympatii? A może sam masz jakieś do wyleczenia?
                  Na koniec drobna rada: trochę mniej pretensonalności.
              • grzeegosz Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I 14.03.09, 23:32
                Nic nie rozumiesz. Tak się składa, że nie narzekam na brak pieniędzy i wcale nie
                chcę kosic milionów. Przykre jet to, że świecie którym tak wiele ludzi cierpi
                nędzę, inni za odbijanie piłki mają miliony dzięki takim jak Ty, którzy się tym
                odbijaniem podniecają.
                • Gość: bruno Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.09, 00:15
                  Nie narzekasz na brak kasy,to zaadoptuj jakiegos biednego
                  Murzynka,daj dobry przyklad a nie ron krokodylich lez hipokryto.
                • marian_porucha Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I 15.03.09, 01:39
                  grzeegosz napisał:

> Nic nie rozumiesz. Tak się składa, że nie narzekam na brak pieniędzy i wcale ni
                  > e
                  > chcę kosic milionów. Przykre jet to, że świecie którym tak wiele ludzi cierpi
                  > nędzę, inni za odbijanie piłki mają miliony dzięki takim jak Ty, którzy się tym
                  > odbijaniem podniecają.

Obawiam się, że to ty nic nie rozumiesz. Bogata część świata jest bogata między
                  innymi dlatego, że gra się tam w tenisa i uprawia inne sporty. Setki tysięcy
                  ludzi mają dzięki temu pracę: trenerzy, producenci sprzętu, producenci butów i
                  ubrań sportowych, budowniczowie kortów, producenci siatek, mączki czy innej
                  nawierzchni, sprzątacze kortów, nocni stróże, projektanci stadionów,
                  dziennikarze sportowi, wydawcy gazet sportowych, producenci telewizyjni,
                  technicy telewizyjni, radiowcy, producenci telewizorów, budowniczowie masztów i
                  nadajników telewizyjnych, konstruktorzy satelitów telekomunikacyjnych, naukowcy,
                  nauczyciele i wielu, wielu innych, o których zapomniałem. A ty jesteś zdania, że
                  należy ich wszystkich posłać na zieloną trawkę, bo ktoś w Afryce z głodu umiera.
                  Zapominasz tylko, ze pieniądze to ekwiwalent za pracę, i nikt się nimi jeszcze
                  nie najadł, zasypanie Afryki dolarami nic by nikomu nie dało.
              • zbig1113 Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I 15.03.09, 00:18
                Po pierwsze, tenisem jakoś specjalnie się nie podniecam. Po drugie,
                wielu ludzi cierpi nędzę - to fakt. Po trzecie, i chyba wtej sptawie
                najistotniejsze, każda rzecz jest warta tyle ile ktoś chce zanią
                zapłacić. A że praca tenisistek jest wyceniana na miliony to tyle one
                zarabiają. Nie wydaje mi się również aby musiały kogokolwiek za to
                przepraszać. Tak samo jak ci którzy im kibicują.
      • Gość: jacquess Radwańska pokonała Stosur w Indian Wells IP: *.acn.waw.pl 14.03.09, 22:29
        po nr nie stawiamy kropki. Zastanawiam się skąd dział sportowy
        bierze pismaków, nie ma już lepszych w dobie kryzysu?
        • Gość: kolejny frustrat akurat IP: 195.242.108.* 14.03.09, 22:44
          w narzędniku jest z KROPKĄ !!
          • Gość: Piotr Re: akurat IP: *.static.dsl.dodo.com.au 14.03.09, 23:40
            Zal mi Stosur,niestety nie potrafi ostatnio wygrywac mimo lepszej gry. Moze nastepnym razem? W Australii totalna posucha na
            dobre tenisistki.Odnosnie Radwanskiej,jak sie choruje to sie nalezy porzadnie wyleczyc. W tym roku spada na 30 miejsce,to pewne.
            • Gość: pankracy Re: akurat IP: *.pools.arcor-ip.net 15.03.09, 00:04
              alez oczywiscie ze stosur potrafi wygrywac, gladko pokonala tez nie byle kogo bo
              schiavone, trzykrotna pogromczynie agi ;)

radwanska odchorowywala zeszly sezon. mam nadzieje ze to juz przeszlosc.
              jak na razie to aga ma klopoty z wypadnieciem z 10-tki, a jak dojdzie do finalu
              w IW i nie daj boze cos zdobedzie w miami, to jeszcz o zgrozo awansowac moze.
              kuznecowa straci sporo punktow za indiam wells.
              • Gość: misio Re: akurat IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 15.03.09, 06:57
                finaly great photo .... I would do her
            • Gość: o rany Re: akurat IP: *.chello.pl 15.03.09, 08:00
              wiem glupi piotrusiu ze na rodakow patrzysz przez brudne i ciemne
              okulary, chyba ze zupelnie nie masz pojecia o tenisie i dlatego
              uwazasz sie za eksperta i znawce, bo jedno zawsze idzie w parzez z
              drugim:), a tego brudu z mozgu juz nigdy nie zmyjesz, musisz z tym
              zyc

aby oceniac kogokolwiek trzba miec jednakowe punkty odniesienia
              wobec wszystkich, a nie tylko "dobre checi" szkodzenia innym

np. jesli oceniasz np. jakis mecz w odniesieniu do np. innych
              meczow, to najpierw musisz ścisle okreslic np. jaki jest procent
              meczy stojacych na bardzo wysokim poziomie do ogolu meczy i z ta
              wiedza oceniac wszystkich jednakowo

np. jesli oceniasz slabosci i mocne punktu zawodnikow to muisz to
              oceniac na tle slabosci i mocnych punktow pozostalych

tylko cham i idota szuka "kozlow ofiarnych"(np kierujac sie ich
              narodowoscia) i stawia wobec nich abstrakcyjne wymagania, ktorym
              nikt by nie sprostal i dochodzi do rekordow glupoty i absurdow

innych gustow sie tez nie ocenia i zostawia sie je ich zwolennikom

a dla anty kibicowaniA w ogole w normalnym sporcie nie ma miejsca,
              anty kibic nie wyraza swojego zdanie, tylko wydala z siebie swoje
              frustracje

• Gość: daw09 Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w Ind.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.09, 11:24
        brawo dla Agnieszki!

niewątpliwie cięzki mecz, dwie godzinki z kawałkiem.
        jeszcze ze dwa mecze wygrane i Aga się na nowo odblokuje. Bo coś mi
        się wydaje, że Radwańska ten mecz w formie sprzed roku wygrałaby w
        dwóch setach do 4.Nie można powiedziec, że to jej optymalna forma.
        Niech się trzyma i dochodzi do siebie. W następnej rundzie pani
        Woźniak, może byc ciężko. Pozostaje trzymac kciuki.
        • Gość: zenek Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.chello.pl 15.03.09, 12:47
          Diemetiewa przegrala z Cetkowska (71), i do jednego w ostatnim
          gemie, ale hańba, a nikt o niej nie slyszal, w ktorej 10 powinna
          teraz byc Jelena?, ile zawodnizek musi byc lepszych od Jeleny skoro
          zostala pokonana przez Cetkowska?, ile jadu by wylali na nia
          malkontenci gdyby tylko Polka byla?

Jankovic pzregrala z nikomu nie znana Pwaluczenkowa (42), ktore
          miejsce powinna zajmowac Serbka, w ktorej 10? ile zawodniczek
          bedacych za nia a grajacych czy wygladajacych podobnie jak
          Anastazja, zbije ja na kwasne jabklo? Ile jadu by wydalili s ziebie
          malkontenci gdyby tylko Polka byla?

Cornet przegrala z nikomu nie znana Barros ( 83) ugrala tylko 4 gemy
          w meczu, w ktorej 10 powinna byc teraz Cornet? ile zawodniczek
          grajacych czy wygladajacych podobnie do Niemki spierze ja na kwasne
          jablko? Ile jadu by wydali z siebie malkontenci gdyby byla Polka?

dla bandyty winna jest zawsze jego ofiara:: :)
          • Gość: Ada Re: Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w I IP: *.dclient.hispeed.ch 15.03.09, 13:09
            Dzieki Zenek, ja nie mam tyle cierpliwosci, by reagowac na glupte
            tanisitow,mazow i pitrusiow - niedoleczencow
      • Gość: observator Radwańska pokonała Stosur w Indian Wells IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.03.09, 14:30
        Aleksandra Wozniak jest Kanadyjka? Zwykle podaje sie, ze mieszka na
        stale w Danii.
        • bazyliszek4 Re: Radwańska pokonała Stosur w Indian Wells 15.03.09, 14:53
          to nie ta, o której myślisz:
          www.sonyericssonwtatour.com/2/players/playerprofiles/playerbio.asp?PlayerID=310494
          www.sonyericssonwtatour.com/2/players/playerprofiles/playerbio.asp?PlayerID=313402
      • Gość: As Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w Ind.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 20:15
        Fajnie ze w koncu dziewczyna sie przelamala. Zazwyczaj konczyla swoja przygode
        na pierwszych rundach - raz doszla do trzeciej i przegrala z Francuskim
        terminatorem ^^ ale to nie zmienia faktu ze jest dobrze, oby doszla do finalu.
        Pozdro.
      • Gość: dampro Agnieszka Radwańska gra z Samanthą Stosur w Ind.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 10:51
        Dla FANÓW TENISA - jak widzicie glupie komentarze 'tenisisty' badz innych
        malkontentow, polecam zglaszac post do usuniecia, klikajac ikone smietnika:) to
        dziala, a takze oszczedza nerwow na mysl ze w Polsce sa tacy popaprancy. Tenis
        to bialy sport, nie ma tu miejsca na zawistnych przecietniakow ktorzy swoje
        frustracje wyladowuja zasmiecajac fora..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka