Gość: nowak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 09:15 dzis gram Zagłębie Lubin - Korona Kielce 1 Manchester City - Manchester United 2 Real Sociedad - Barcelona 2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piter Re: sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 09:46 mysle ze Reading - watford 1 Reading zapewne z checia pograloby w pucharach a konkurencja jest, za to watford nie gra o nic stuttgart - mainz 1 mainz walczy o utrzymanie,ale sila stuttgartu i smaczek na mistrza wieksze Empoli - Catania 1 mozna sprobowac torino - ascoli 02 - dziwi mnie tak niski kurs na torino - 1,2, wiec mozna sprobowac ze ascoli nie przegra bo kurs jest spory 3,41 a ostatnio ascoli na wyjezdzie co prawda zremisowalo 3:3 ale prowadzilo juz 3:1. Sociedad - barcelona 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batlin Re: sobota IP: *.ilabs.pl 05.05.07, 10:16 wypatrzylem te mecze jeszcze w poniedzialek, ale nie sadzilem ze kursy beda tak niskie;) Pierwsza liga angielska ostatnia kolejka, wszystkie mecze o tej samej godzinie, wiec kalkulowac mozna dopiero od drugiej polowy;)) 1. Bristol City v Rotherham, 15:00 rotherhamu nic juz nie uratuje przed spadkiem, zas wygrana bristolu daje im bezposredni awans - pewna 1. Bristol co prawda nie wygrywa regularnie, ale na 1:0 u siebie ich na pewno stac. 2. Nottm Forest v Crewe, 15:00 Kolejna druzyna, ktora ma jeszcze szanse na awans bezposredni (przy ewentualnym potknieciu Bristolu) Crewe nie gra o nic (teoretycznie moze awansowac o jedno miejsce), zas chlopcy z lasu, maja cien szansy na awans bezposredni, wiec przynajmniej pierwsza polowe powinni zagrac na maksa;)). Ostatnie mecze nottm to pewne wygrane. Typ 1 Druga liga angielska Tutaj ciekawie jest w zasadzie jedynie na koncu tabeli. O ile w meczu Wrexham - Boston moze sie wydarzyc wszystko, o tyle w meczu Macclesfield v Notts County, 15:00 ci pierwsi moga sobie zapewnic utrzymanie bez ogladania sie na mecz. Notts County w zasadzie nie ma nic do ugrania, zatem stawiam na 1 (aczkolwiek bez takiego przekonania jak w pierwszej lidze...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batlin Re: sobota IP: *.ilabs.pl 05.05.07, 10:27 musze sie do czegos przyznac - jestem umiarkowanym fanem Wisly (od dawna), i choc wielu nie wierzy w jej dzisiejsze zwyciestwo - ja na nich postawie... to co bylo w pucharze nie musi sie powtorzyc - jeszcze nie tak dawno wisla regularnie prala odre;), a wyniki zwykle byly kosmiczne. zatem odra: wisla - 2 i moze ponad 2 bramki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 13:43 owszem w meczu wisly z odra moze pasc wiecej niz 2 bramki ale wisla nie wywiezie wiecej niz 1 pkt z wodzislawia:) jestem gotow postawic na to 100:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typer Re: sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 15:02 ja dzis nakombinowalem kuponow co nie miara:) FC Aarhus - AGF typ 2 kurs 1,5 Brabrand - Lyngby typ 2 kurs 1,5 Stutgart-Mainz typ 1 kurs 1,4 Saturn - Lokomotiv Moscow typ 2 kurs 2,55 Unia Janikowo - Piast Gliwice typ 2 kurs 2,6 Unirea Urziceni - Steaua Bucharest typ 2 kurs 1.87 Poli Iasi - Dinamo Bucharest typ 2 kurs 1,72 Manchester City - Manchester United typ 2 kurs 1,50 Sint-Truiden - AA Gent typ 2 kurs 2.00 Odra Wodzislaw - Wisła Kraków typ 2 kurs 2.20 ja jednak mimo wszystko widze tu wygrana Wisly. Aston Villa - Sheffield United typ 1 kurs 1,95 Budapest Honved - MTK Budapest typ 2 kurs 2,35 Frosinone - Genoa typ 2 kurs 2.10 Jakubcovice - Viktoria Zizkov typ 2 kurs 2.00 KFK Siauliai - FK Zalgiris Vilnius typ 2 kurs 2.15 Sint-Truiden - AA Gent typ 2 kurs 2.00 Trinec - Opava typ 2 kurs 2,55 te meczyki mam pokombinowane na kuponikach kilku:) najlepiej by bylo zeby wszystkie weszly bo niby wszystkie te zespoly sa faworytami i zdecydowanie lepszymi druzynami dlatego do boju chlopaki i zadnych niespodzianek prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 17:44 reading spierniczyl mi juz jeden kupon:/ jak mozna dostac od druzyny ktora juz na 100% spada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 20:32 i co powiedzialem o wisle krakow w meczu z odra?hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typer Re: sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 03:55 no Piter ostatnio widze ze masz nosa dobrego.Nastepnym razem zdaje sie na Ciebie i Twoje typy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 10:18 co z tego ze wyczulem odre skoro nic z tego nie mam:( Odpowiedz Link Zgłoś