Dodaj do ulubionych

DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:)

03.09.07, 19:38
DOSTAłAM SIE NA FILOLOGIE ANGIELSKA !!! ALE SIE CIESZE MUSIAłAM O TYM NAPISAć
BO JUZ TYLE WąTKóW ROZPOCZYNAłAM NA TEN TEMAT :) ALE SUPER :) !!
ps. MOGE ZDRADZIC ZE ZWOLNIłY SIE 2 MIEJSCA NA ADMINISTRACJI :)_
Obserwuj wątek
    • kostek88 Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 03.09.07, 20:11
      A nie wiesz czy na prawie zwolniły się miejsca ?
      • vierundvierzig Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 03.09.07, 20:43
        Pogratulować. Na jakiej zasadzie się dowiedziałaś tego? I jak
        przystąpiłaś do III tury? Napisz po prostu dla potomnych :)
        • monikauram Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 03.09.07, 20:50
          czesc naprawde???? jej gratuluje! skad wiesz dzownilas do nich czy
          jak??? napisz pliss;)
        • monikauram Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 03.09.07, 21:41
          JEAAAAAAAAAAAAAAA;))))) JA TEZ SIE DOSTAŁAM NA
          PSYCHOLOGIE:):):):):LUDZIE JAK SIE CIESZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:-
          ):-):-):-)
        • monikauram Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 05.09.07, 14:37
          kaskaww;)doszly ci juz moze dokumenty?pozdrawiam
          • kaskaaw Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 05.09.07, 17:09
            tak dziś :) jutro jade dopełnic formalności :P pozdrawiam :)
    • kaskaaw Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 03.09.07, 22:19
      heja :) nie musiałam dzwonic poprostu weszłam na moje konto i wyświetliło sie

Kandydat został przyjęty na kierunek: Filologia Angielska (stacjonarne I
      stopnia) - Lublin
      Wydział Nauk Humanistycznych

Bo wyniki ogólnie miały być 10 września ale okazało się że 3 są :) mimo iz nie
      było to nigdzie napisane

A wysłałam 2 odwołania najpierw to pierwsze takie formalne tylko z przedmiotami
      wypisanymi dzieki któremu dostałam sie na administracje(bo zabrakło mi w 1 turze
      o,4 punkta) a później napisałam takie z uzasadnieniem i wysłałam do DTS bo
      napisałam maila do DTS i odpisali ze mogę się odwołać:) i udało się !!

Mam do wszystkich pytanie, bo:
      wyswietliła mi się ta informacja ze się dostałam
      i jak wiecie trzeba kliknąc formularz-potwierdzenie
      ale
      kiedy na to kliknęłam wyświetliła się się taka informacja ostrzegawcza o treści:
      Aby kontynuować należy odwołać zatwierdzenie kierunków wybranych w innych naborach!

I jak myslicie co ja źle zrobiłam bo mojej kolezance ktora również się dostała
      nic takiego się nie pokazało.

Ja myślę, że ja zatwierdziłam juz moje dane kiedy dostałam się na administracje
      i teraz nie mogę ich edytować.

Jak myslicie? czy przyslą mi dokumenty (okładkę) czy coś zrobiłam źle ?? bo ja
      juz zatwierdziłam dane do tego naboru ! na rok 2007/2008

Ja uwazam ze zatwierdziłam te dane i poprostu w momencie kiedy dostałam się na
      angielski to automatycznię się to potwierdziło bo wyskoczyła informacja w
      STATUSIE- POTWIERDZONY

Jak myslicie czy ja dobrze rozumuje :P?? czy lepiej zadzwnoic jutro do Dzału
      Toku Studiów ?? juz napisałam maila, ale chyba lepiej dzwonić

Bardzo dziękuje jak mi ktoś odpisze na to kłopotliwe pytanie bo juz sie
      denerwuje ze cos jest nie tak
      dzieki z góry i dzieki :))

• kaskaaw Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 03.09.07, 22:25
        hej jednak nie mam informacji POTWIERDZENIE mam tylko ZATWIERDZONY a powinno byc
        potiwerdzenie musze odwołać jakoś zatwierdzenie tego naboru pomóżcie mi bo nie
        mam pojęcia jak to zrobić, może ktoś już się spotkał z taką sytuacja?? czekam na
        odp dziekuje!
    • kaskaaw Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 03.09.07, 22:36
      przeczytałam w pomocy, iż:

Odwołanie zatwierdzenia nie zawsze jest możliwe. Po przyjęciu dokumentów opcja
      ta dla konkretnego kierunku lub naboru jest blokowana.
      Wydaje się, że dobrą praktyką byłoby niszczenie wszystkich wydrukowanych przed
      odwołaniem zatwierdzenia formularzy – pomoże to uniknąć sytuacji przypadkowego
      wysłania nieaktualnego formularza.

Aby odwołać zatwierdzenie, należy wybrać opcję "Odwołaj zatwierdzenie"
      (REKRUTACJA -> Wybrane -> Szczegóły kierunku -> Odwołaj zatwierdzenie).

Ale o to chodzi ze ja nie mam takiej opcji u siebie ODWOŁAJ ZATWIERDZENIE
      poprostu takie coś się nie wyświetla więc pomocy , co ja mam robić , dziekuje
      wszystkim którzy się zainteresują :)
      • monikauram Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 03.09.07, 23:02
        czesc kaskaw;)
        jejku pomoglabym ci ale ja to juz totalne nemo jestem z tego
        wszytkiego.....najlepiej zadzown tam jutro i wwszytkiego sie
        dowiesz, tak bedzie najbezpieczeniej, ja tez mam takie cos:
        formularz potwierdzeenie- i tam mam jezyk wybrac i jest test
        • kaskaaw Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 03.09.07, 23:05
          pewnie ze moge :)
          wiesz ja juz sie dostałam na administracje wczesniej i wczesniej robiłam ten test
          teraz moja kolezanka która nie miała problemów z potwierdzeniem mówiła ze tylko
          po kliknięciu na formularz-potwierdzenie wyswietliła jej sie opcja edycji danych
          juz nie musiała drugi raz rozwiązywac testu bo my chyba nie wybieramy języka
          skoro amy studiowac filologie angielska
          ja nie wiem ale czekam na pomoc bardziej doswiadczonych bo nie moge potwierdzic
          tego angielskiego :(( co ja narobiłam
          a tak własciwie to gratulacje MONIKATUM psychologia to tez bardzo fajny kierunek
          :) gratuluje i buziaki :**
          • monikauram Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 03.09.07, 23:08
            aha, no to faktycznie musisz zaczerpnac opini kogos bardziej
            doswiadczonego, a jak to jest ja rozwiaze ten test i co potem tam
            bedzie???
            długo czekałas na ta okładke???
            aa i jeszcze jedno;d jak to jest z tym zaswiadczeniem od
            ksiedza;)????
            • kaskaaw Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 03.09.07, 23:14
              Na okładke to tak około 3 dni sie czeka, bo to zalezy od POczty Polskiej KUL to
              praktycznie juz jutro powinien wysłac zaraz po zatwierdzeniu, a po zaświadczenie
              idziesz do kancelaryji parafijalnej :P:P:P:P i u nas np trzeba płacic za nie 20
              zł;/ ale z racji:) iz jesteś biednym studenetem od października siostra mi
              spusciła na 10 zł :D:D więc jest to jakis przywilej:)
        • kaskaaw Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 03.09.07, 23:06
          sorki ze pomyliłam(zrobiłam błąd) MONIKARUM a nie monikatum :P sorrki a odnośnie
          akademików nic nie wiem nie interesowałam sie bo ja wynajełam mieszkanie, ale
          słyszałam za na KULU są dobre i tanie obiady kolega mi tak radził :P ja tam nie
          wiem :) pozdro i czekam na info :((
          • kaskaaw Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 03.09.07, 23:07
            Chyba juz jestem ślepa 2 razy zrobiłam błąd sorki MONIKAURAM no nareszcie
            poprawnie :P :)
            • monikauram Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 03.09.07, 23:09
              hihih :) wystarczy monika;d
              • monikauram Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 03.09.07, 23:21
                oj sory;p z tym ksiedzem to tylko duchowne osoby widze jakies
                zaswiadxzenia:PPP
                • monikauram Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 03.09.07, 23:29
                  kurcze nie no;d jak z tymi zaswiadczeniami;d? ja tylko metryke
                  chrztu im daje? czy cos jeszcze? od ksiedza?
                  • tomkow2 Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 04.09.07, 09:12
                    Tak wystarczy jesynie metryka chrztu,choc i to nie jest aż tak bardzo wymagane.
                    • aga8002 Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 04.09.07, 09:44
                      Jejku jejku..jak się cieszę!!!! Naprawdę! Trzymałam kciuki za was
                      dwie laski, ale myślałam, że wyniki będą dopiero 10. Juz spieszę z
                      pomocą odnośnie zatwierdzania tych kierunków. Otóż po kolei:
                      najpierw kaskaaw dostałaś się na administrację i musiałaś kliknąć
                      zatwierdzenie i złożyć dokumenty (to była pierwsza rekrutacja czy
                      tam druga). Teraz kiedy przyjęli Cię na drugi kierunek musisz
                      skontaktować się osobiście albo telefonicznie, jeżeli jesteś z poza
                      Lublina ze słynnym DTS i tam poprosić o odblokowanie tej
                      administracji, abyś mogła potwiedzić filologię:) Potem drukujesz cud-
                      papier czyli formularz dla kandydatów idziesz na KUL i składasz. Aha
                      ale najpierw, żeby odblokowali Ci konto w tym DTS musisz zabrać
                      papiery z administracji. A i jeszcze jedna rada: nie załatwisz na
                      uczelni nic dopóki nie dostaniesz decyzji listownie o przyjęciu.
                      Dopiero wtedy możesz biec na KUL i załatwiać wszystko. Strasznie
                      cieszę się, że będziemy studiowały razem:) Na jaką jesteś literkę?
                      Ja na S:) Pozdrawiam i do zobaczenia 1.10.
                      • monikauram Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 04.09.07, 09:52
                        ;-)aga a wiesz cos moze odnosnie akademikow?czy mmozna jeszcze
                        skladac dokumenty?pozdrawiam:))))
                        • aga8002 Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 04.09.07, 10:01
                          Niestety, nie mam pojęcia, bo za bardzo się tym nie interesowałam.
                          Ale na pewno jak zadzwonicie na KUl oni wszystko Wam powiedzą:)
                      • kaskaaw Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 04.09.07, 10:05
                        Hej :) juz napisałam maila do DTS i mi odblokowali konto i juz potwierdziłam :)
                        więc teraz musze czekac na papiery te co przyslą(okładkę)?? czy tylko na decyzje??
                        Bo ja zrozumiałam iż musze poczekac na te papiery co przysla, pojechac na KUL
                        wziac dokumenty z administracji i dostarczyc na Wydział Humanistyczny yes or not?
                        Ja jestem na WWW :P więc może będziemy razem bo S to też jedna z koncowych liter
                        :) równiez serdecznie pozdrawiam :))
                        • tomkow2 Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 04.09.07, 10:15
                          Podanie o miejsce w domu studenckim trzeba było złożyć do 31 sierpnia wraz z
                          kompletem domkumentów.
                          • monikauram Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 04.09.07, 10:32
                            tomkow2 co masz na mysli mowiac komplet dokumentow??
                            • tomkow2 Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 04.09.07, 10:42
                              Mam na myśli to co składa sie razem z podaniem o stypendium.Czyli zaświadczenie
                              o dochodach rodziny;o prowadzeniu bądź nie prowadzeniu działalnosci
                              gospodarczej;o posiadaniu lub braku gospodarstwa rolnego oraz zaświadczenia ze
                              szkół jeśli masz rodzeństwo.
                        • aga8002 Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 04.09.07, 10:47
                          Czekasz na dokumenty, tzn: okładkę, teczkę pomocy i decyzję, która
                          musi być dołączona do tych teczek. Niestety trzeba będzie od nowa
                          pisać życiorys:(. Jak otrzymasz dokumenty jedziesz na KUL na
                          administracje zabierasz z tamtąd dokumenty. Będą kazali Ci napisać
                          na tej pierwszej teczce, którą złożyłaś takie zdanie:Rezygnuję ze
                          studiów. I wtedy biegniesz szybciutko do Wydziału Nauk
                          Humanistycznych, składasz dokumenty i witamy na Filologii:)
                          • kaskaaw Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 04.09.07, 10:54
                            dzieki :*** do zobaczenia :)
                            • monikauram Re: DOSTAłAM SIE !!JEDNAK CHCIEC TO MóC!!:) 04.09.07, 13:52
                              czesc;)mam jeszcze jedno pytanko moze pomozecie;) a wiec załaczylam
                              zdjecie w tych wymiarach 236x295 p, 300dpi, ale potem pojawiło mi
                              sie takie cos żebym zaznaczyła fragment zdjecia i nie wiem o co im
                              chodzi? mozecie mi wyjasnic;)?pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka