Gość: Eros IP: *.proxy.aol.com 01.08.03, 03:05 Co jest z tym Deblinem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isoxazolidine Re: Deblin umiera 02.08.03, 15:47 Trzeba go aktywizować. Władze Dęblina powinny lobbowac na rzecz poprawy standartu trasy Deblin-Radom-Kraków. Tędy biegnie praktycznie jedyne połączenie lubelszczyzny ze staropolską i małopolską. Odpowiedz Link Zgłoś
mikael1984 Re: Deblin umiera 25.11.04, 22:22 isoxazolidine napisał: > Trzeba go aktywizować. Władze Dęblina powinny lobbowac na rzecz poprawy > standartu trasy Deblin-Radom-Kraków. Tędy biegnie praktycznie jedyne połączenie > > lubelszczyzny ze staropolską i małopolską. BRAWO !!! Ja też tak myślę. Dęblin i Kraków muszą się bardziej integrować ! Odpowiedz Link Zgłoś
gregos7 Re: Deblin umiera 16.07.04, 20:59 Tak samo jak w Rykach..brakuje trohe jakis fajnych imprezek..koncertow itp. POzdrowienia z Ryk > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21070 Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Deblin umiera 10.10.04, 23:43 Gość portalu: Eros napisał(a): > Co jest z tym Deblinem Co nowego w Deblinie? Moze jeszcze zyje? :) Pozdrowienia, Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia3 Re: Deblin umiera 18.12.05, 16:09 Dlatego sie wyniosłem z tamtąd do cywilizacji.Bo jak pies zdechnie to łańcuch ponim jeszcze 3 dni szczeka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pioterek.p Re: Deblin umiera 19.12.05, 13:25 Dęblin i tak jest najlepszy! Chociaż nie pochodzę z Dęblina i nigdy tu nie mieszkałem to uważam że to jedno z piękniejszych miast Polski. Tylko musimy trochę o Dęblin zadbać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia1 Re: Deblin umiera 19.12.05, 19:20 a co jest takiego fajnego w tym miasteczku? Zadbac? zeby zadbac- musza byc stworzone warunkidla mlodych ludzi - poki co nie ma ich! Odpowiedz Link Zgłoś
pioterek.p Re: Deblin umiera 21.12.05, 10:21 Zgadzam się z tym, że w tej chwili trudno o pracę, ale nigdzie ona sama nie przyjdzie. Trzeba się o to postarać i wypromować Dęblin. Musi być wszędzie widoczne. Zacznijmy chociaż od "głupiej" strony www.gmina.pl Tam jest głosowanie na najlepsze miasteczka. Miasta, które zajmują 3 pierwsze miejsca są widoczne na wielu stronach dotyczących inwestycji. Nasze miasteczko zajmuje "dopiero" 147 pozycję. Weźmy się do roboty i zacznijmy głosować. Niech to będzie początek lepszego Dęblina.... Odpowiedz Link Zgłoś
katy22 Re: Deblin umiera 21.12.05, 15:15 hej Pioterek, a skąd jesteś jeśli można wiedzieć. Jesteś jednym z nielicznych tu osób, które lubią Dęblin! Ja dopisuję się do Tego grona. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Deblin umiera 21.12.05, 20:24 katy22 napisała: > hej Pioterek, a skąd jesteś jeśli można wiedzieć. Jesteś jednym z nielicznych > tu osób, które lubią Dęblin! Ja dopisuję się do Tego grona. Bez jaj ja też lubię Dęblin i jezdem już na tym wątku oohoooo,ohooooo,ohooooooo a może dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
pioterek.p Re: Deblin umiera 28.12.05, 15:46 Witam Cię serdecznie! Ja to miasto KOCHAM!!!! Pochodzę z Łukowa, a teraz mieszkam w Łodzi, ale całe życie jestem związany z Dęblinem. Tu jest moja rodzina i bywam tu średnio kilka dni w miesiącu. Dęblin jest po prostu super i mam nadzieję że właśnie zaczyna rozwijać skrzydła!!!! Bo to MY jesteśmy jego przyszłością!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Deblin umiera 28.12.05, 18:25 No i to mię się podoba,nareszcie forum zaczyna się bujać. Hej bujajta siem z nami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katy22 Re: Deblin umiera 01.01.06, 15:17 Ale numer!! Ja pochodzę z Dęblina, ale teraz mieszkam w Łukowie!! Pozdrowienia z Punktu!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Deblin umiera 01.01.06, 20:27 Witaj na rejonie i zaglądaj częściej Odpowiedz Link Zgłoś
pioterek.p Re: Deblin umiera 17.01.06, 15:08 katy22 napisała: > Ale numer!! Ja pochodzę z Dęblina, ale teraz mieszkam w Łukowie!! Pozdrowienia > z Punktu!! No to faktycznie niezłe jaja. Tak naprawdę to ja cały czas jestem tam zameldowany. Dokładniej to Unitów Podlaskich. Porównując oba miasta w którym Ci się lepiej mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Deblin umiera 17.01.06, 19:55 Z pewnością w tym w którym jest więcej wpisów internetowych czyly w Dęblinie! Odpowiedz Link Zgłoś
katy22 Re: Deblin umiera 28.01.06, 13:06 Piotrek lepiej mi się mieszka..., niech pomyślę... trudno wybrać, z Dęblinem łączą mnie bardzo miłe wspomnienia z dzieciństa i wczesnej dorosłości, natomiast Łuków jest zdecydowanie większym miastem z większymi perspektywami. Odpowiedz Link Zgłoś
pioterek.p Re: Deblin umiera 31.01.06, 09:09 Ja po prostu nie pałam sympatią do łukowa chociaż mieszkam tam już od 12 lat ( teraz żadko tam bywaw). Długo jesteś w Łukowie? Może sięgdzieś widzieliśmy? W końcu duże miasto to to nie jest - kilka knajp na krzyż. Nie wiem ja to teraz jest ale za moich cvzasów to zazwyczaj chodziło się Pod Strzechę, do Warszawskiej 18 i do Szampańskiej. Czasami jeszcze do Różowej Damy..... Odpowiedz Link Zgłoś
demo1212 Re: Deblin umiera 14.03.07, 11:13 Ja też jestem z ŁUKOWA z unitów i uważam że Dęblin nie umywa sie do ŁUKOWA. A wpisów więcej ma Lukow! Odpowiedz Link Zgłoś
memenka Re: Deblin umiera 03.01.06, 00:49 ja juz nie mieszkam w Dęblinie ale często odwiedzam rodzine i go lubię, a ze umiera??? teraz wymierają wszystkie małe miasteczka ale zamiast narzekac zróbmy cos zeby tak nie było Odpowiedz Link Zgłoś
pioterek.p Re: Deblin umiera 03.01.06, 10:35 Dopisuje się do wypowiedzi "memenka". Nie ma co się rozżalać, tylko trzeba się wziąść w garść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biene_maja77 Re: Deblin umiera 03.01.06, 20:35 Oj już tak nie przesadzajcie!!!Wcale nie jest tak najgorzej, coś tam się jeszcze przy życiu trzyma;) POzdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
wichajsterr Re: Deblin umiera 11.02.06, 02:08 Pozdrowienia z Radomia dla Dęblina.. Byłem zobaczyłem podziwiałem i z wizyty się cieszyłem zagościć po raz kolejny postanowiłem. 3majcie się.. Pozdr Wichajster radomski Odpowiedz Link Zgłoś
mut2 Re: Deblin umiera 02.02.07, 13:59 mieszkania na lotnisku coraz bardziej pustoszeją... za jakis czas zostaną tam nieliczni starsi ludzie i troche wojskowych rodzin i będziemy osiedle lotnisko nazywać "pekin widmo"... jeszcze jak zaczna liwidować wosp i inne wojskowe instytucje to będzie po zawodach,,,,, niestety świetność dęblina mamy już za sobą,,,,, no chyba że nastapi cud... Odpowiedz Link Zgłoś
biene_maja77 Re: Deblin umiera 02.02.07, 15:50 nic, zupełnie nic...niestety NIC!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirr5 Re: Deblin umiera 23.02.07, 01:42 jaka władza takie miasteczko......niestety Odpowiedz Link Zgłoś
mirr5 Re: Deblin umiera 03.04.07, 14:04 Oj to fakt niezaprzeczalny, że wybierając taka złodziejską, ale i nieporadną na zewnątrz władzę będzie niedługo tu WIEŚ Odpowiedz Link Zgłoś