Dodaj do ulubionych

gin. Wilk -Mądzik

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.11, 14:29
Witam mam pytanie chciałabym się umówić na prywatną wizytę do Pani ginekolog jednak od rana nikt nie odbiera telefonu, czy ktoś orientuje się w jakich godzinach można dzwonić żeby się zapisać?? zaznaczam że nie jestem z tbg i nie po drodze mi jechać zapisywać się osobiście.
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: gin. Wilk -Mądzik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.06.11, 14:38
      wydaje mi się że po 15 ona jakoś tak pracuje albo od 15 albo od 16
    • Gość: m. Re: gin. Wilk -Mądzik IP: *.tktelekom.pl 22.06.11, 14:43
      rejestracja jest telefoniczna,a pani doktor jeśli ma pacjentkę to nie zgłasza się.Dobre masz numery?15 8224982 lub 502-560-358
      • Gość: maja Re: gin. Wilk -Mądzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.11, 14:48
        tak dokładnie na te numery dzwonie i cisza... no nic spróbuję po godz. 15-stej
        • Gość: x Re: gin. Wilk -Mądzik IP: *.play-internet.pl 23.06.11, 13:30
          najlepiej to sobie znajdz innego gin
          • Gość: Kama Re: gin. Wilk -Mądzik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.06.11, 14:03
            do Pani doktor bardzo ciężko się dodzwonić nawet w sytuacji kryzysowej;/
    • Gość: zuz gin. Wilk -Mądzik IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.06.11, 14:27
      a jakiego ginekologa z tbg polecacie do prowadzenia ciąży ?
      • Gość: mama Re: gin. Wilk -Mądzik IP: *.flash-net.pl 24.06.11, 08:41
        dr Ziobrę, przyjmuje na dzikowie zarówno na fundusz jak i prywatnie
        • Gość: apaulina Re: gin. Wilk -Mądzik IP: *.pppoe.sistbg.net 24.06.11, 11:59
          dzwon moze sie zgłosi ja etz czasami musze kilka razy dzownić ale to normalne nie ma dr przeciez tylko mnie na głowie a moze pani doktor jest na urlopie bo ja do niej chodze i cos wspominała ze na pocżatku lipca bedzie na urlopie wiec mzoe jzu zaczęła
          • Gość: h Re: gin. Wilk -Mądzik IP: *.play-internet.pl 24.06.11, 14:03
            Mnie prowadził Pasierb i nie kiwnął nawet palcem przy porodzie, który zakończył się cc. Polecam Śmiłowski Mariusz przyjmuje w Machowie, interesuje się losem pacjentki, zawsze wiadomo co robi jak robi i do tego bardzo delikatny
            • angelsik Re: gin. Wilk -Mądzik 24.06.11, 14:08
              Chodzialam do Mądzik prywatnie całą ciążę - w szpitalu mnie nie znała(a leżałam dłuuugo).
              Teraz chodzę do Bienia - jestem mega zadowolona.
              • Gość: olga Re: gin. Wilk -Mądzik IP: *.flash-net.pl 12.07.11, 06:51
                racja Pani M. taka jest, lekarz Bień-polecam -sama mam zamiar do niego udac sie duzo dobrego od pacjentek slyszalam a to w szpitalu a to od kolezanek
    • Gość: ~k. Re: gin. Wilk -Mądzik IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.11, 14:52
      Jest na urlopie do 11.07 - dzisiaj dzwoniłam.
      • Gość: maja Re: gin. Wilk -Mądzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.11, 10:18
        jestem umówiona na środę na konkretną godzinę. Będę u Pani doktor pierwszy raz i stąd moje pytanie, czy jeśli jestem umówiona na konkretną godzinę to o tej przyjmuje, czy trzeba swoje odczekać?wywołuje do gabinetu? z góry dziękuję za odpowiedź
        • Gość: kasia Re: gin. Wilk -Mądzik IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.11, 12:31
          wchodzi sie zazwyczaj na ta godzine, na ktora jestes umówiona, kolejek nie ma, pani doktor wychodzi i prosi do gabinetu
          • Gość: maja Re: gin. Wilk -Mądzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.11, 12:43
            dzięki za odpowiedź
            • Gość: gość Re: gin. Wilk -Mądzik IP: 213.76.178.* 21.09.11, 17:38
              Ile lat ma dr BIEŃ?
              • Gość: benia Re: gin. Wilk -Mądzik IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.11, 09:40
                może któraś z was ma telefon do Bienia ,bo ja tez próbuje umówć sie do Wilkowej od sierpnia i ciągle nie odbiera pewnie jej nie zależy...a o panu Bieniu tez słyszałam wiele dobrego tylko to faaaceeet...a ja zawsze chodziłam do kobiet i mam lekkiego stresa przed spotkaniem z nim:)
                • Gość: v Re: gin. Wilk -Mądzik IP: *.play-internet.pl 22.09.11, 09:43
                  dziwne moja siostra w tym tygodniu sie umówiła z nią, bodajże we wtorek dzwoniła. A Bień jest ok.
                  • Gość: iza Re: gin. Wilk -Mądzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.11, 10:14
                    Stacjonarny mają wyłączony.
                    Bień 608 592 154

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka