myszka04 23.01.05, 18:45 Jaka jest dobra dieta,tabletki na odchudzanie??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maw51 Re: Co stosujecie??? 23.01.05, 20:50 Ja ci powiem, jaka jest dobra dieta. Jeść do godziny 11 rano wszystko a później zamknąć lodówkę na kłutke. Sukces murowany. Odpowiedz Link
paula245 Re: Co stosujecie??? 23.01.05, 21:19 chyba bym nie wytrzymała na tej diecie..ale z ciekawości spytam:ile w tydzień?? Odpowiedz Link
gslawik Re: Co stosujecie??? 23.01.05, 22:26 pieprzenie w bambus z dietami... Jak jesteś za gruba, nie żryj czipsów, nie pij piwa, i nie jedz czekolady. Odżywiaj się racjonalnie, dużo ruchu (na powietrzu a nie przed telewizorem, czy kompem...) A kobieta chuda to nie kobieta. To kościotrup. Wam sie zdaje, że faceci leca na chude - takie jak niektóre modelki... Anoreksja, szkieletory chodzące... Przecież to ochyda! Poczytaj dziewczynko Kamasutrę i tam są opisane typy kobiet. Nie znajdziesz tam chudzielców. pozdrawiam Odpowiedz Link
myszka04 Re: Co stosujecie??? 24.01.05, 11:02 Nie moge zamknąć lodówki po 11 bo niestety gotuje obiad dla męża.Racjonalnie się nie odżywiam to fakt.(przy małym dziecku się nie da)Chipsów nie za bardzo lubie jak już to do piwa(a to sie zdarza sporadycznie)Jeżeli chodzi o ciasteczka i czekolade to tu mnie macie!!!!!!!!!!!!!!Rzuciłam papierosy wtedy zeby nie palić siegałam po słodycze to był błąd.Póżniej dziecko to nie mogłam sie odchudzać ale teraz musze.Jak się tylko ciepło zrobi mam zamiar biegac codziennie wieczorem.GSLAWIK napisałeś duzo ruchu z miłą chęcią a kto wtedy przybawi moje dziecko???Rowerkiem bym sobie pośmigała i co z tego jak nie dam rady w tygodniu. Odpowiedz Link
bozena_23 Re: Co stosujecie??? 26.01.05, 17:24 najlepsza dieta to duzo ruchu,pic duzo wody mineralnej niegazowanej,jesc duzo owocow i warzyw i najwazniejsze nie podjadac miedzy posilakami:slodyczy,chipsów itp.zmniejszyc swoje dotychczasowe porcje dan o polowe a jesli juz bedziesz chciala cos zjesc miedzy posilkami to lepiej zjedz jakis owoc,jogurt lub pij wode.Jak przezyjesz 2 tyg.to dasz rade.Ja przy takiej diecie schudlam w miesiac 12kg.a wazylam 72kg. a teraz waze 60kg. Wiec widac znaczaca roznice.Nprawde polecam. Odpowiedz Link
myszka04 Re: Co stosujecie??? 26.01.05, 18:55 W ciągu miesiąca 12 kilo szok(Bożena gratulacje).Kurde musze wytrzymać!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link