Dodaj do ulubionych

Pomoc domowa

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.12, 09:00
Potrzebna mi zaufana osoba która posprząta mieszkanie raz w tygodniu. Cena do uzgodnienia. Praca w centrum Tarnobrzega
Obserwuj wątek
    • Gość: znajoma Re: Pomoc domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 10:25
      Mam zaufaną osobę z mojej wioski, jest bardzo dokładna i uczciwa, ma doświadczenie w takiej pracy, lat 50, ma prawo jazdy.
      • Gość: gosc Re: Pomoc domowa IP: *.smsiarkowiec.pl 10.04.12, 11:17
        Jestem z Tarnobrzega sprzątałam u Pani doktor z Sandomierza i u pani z Zakrzowa jestem uczciwa i sumienna mam opinie od byłego mojego pracodawcy jak coś to proszę pisać na mejla i podać zabunia4@o2.pl mam na imie Ewa
        • Gość: internet Re: Pomoc domowa IP: *.smsiarkowiec.pl 10.04.12, 18:19
          hehe, sory że trochę nie w temacie, ale tej ostatniej pani to raczej radziłbym zmienić maila, jakoś tak dziwnie się kojarzy, co do charakteru usług jakie mogą wchodzić w skład "sprzątania". Żabcia - pozdrawiam.
          • Gość: gosc Re: Pomoc domowa IP: *.smsiarkowiec.pl 10.04.12, 20:33
            Nie bądź taki mądry swoje aluzje schowaj w kieszeni zresztą szkoda gadać z kimś takim jak ty a na koniec nie osądzaj ludzi jak ich nie znasz
            • Gość: ropuch Re: Pomoc domowa IP: *.tktelekom.pl 10.04.12, 23:36
              faktycznie adres maila może sugerować dwuznaczne usługi ...
              • s0pran0 Re: Pomoc domowa 11.04.12, 00:23
                Wyjdź ze swojego Świata fapowca wokoło są też normalni ludzie niż tylko sztuczne lale z Twoich filmów. Umyj ręce :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka