Dodaj do ulubionych

lekarz medycyny pracy??????/

IP: 193.120.116.* 08.08.08, 01:15
poszukuje lekarza medycyny pracy w tarnobrzegu zeby wypisal mi zaswiadczenei na uczelnie
Obserwuj wątek
    • basia1408 Re: lekarz medycyny pracy??????/ 08.08.08, 07:50
      jest taki lekarz w przychodni nr2 w tbg
      • Gość: Łuk Re: lekarz medycyny pracy??????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 08:00
        dr Grandys
    • Gość: m Re: lekarz medycyny pracy??????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 09:09
      lek.med Grandys przyjmuje codziennie do 11-ej w przychodni nr 2
      ul.Targowa
      • Gość: qq Re: lekarz medycyny pracy??????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 10:45
        dr.grandys już nie przyjmuje
        • Gość: sadfasfda Re: lekarz medycyny pracy??????/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 10:51
          A ja wczoraj byłem u niego to jak może nie przyjmować dzisiaj?
          • Gość: maciek Re: lekarz medycyny pracy??????/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 11:50
            dr Biernacka w poniedzialki i srody w przychodni na Mickiewicza na I pietrze.
            Tylko dziwi mnie fakt ze na wyzsza uczelnie musisz miec zgode lekarza medycyny
            pracy. Chyba ze podejmujesz prace na wyzszej uczelni to co innego. Ale jako
            student wystarczy lekarz rodzinny.
            Maciek
    • skorpionek815 Re: lekarz medycyny pracy??????/ 08.08.08, 12:30
      Jeśli chodzi o zaświadczenie o braku przeciwskazań do dalszej nauki
      na uczelnie to twój lekarz rodzinny Ci wypisze :) a na jaka uczelnie
      sie wybierasz??
      • Gość: megi Re: lekarz medycyny pracy??????/ IP: 193.120.116.* 08.08.08, 17:23
        wybieram sie na wszcehnice swietokrzyska do kielc i tam potrzebuja zaswiadczenie z medycyny pracy
    • Gość: ea Re: lekarz medycyny pracy??????/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.08, 09:31
      lek. med. pracy Krawczuk, przychodnia w dawnym hotelu Tarbud na
      Moniuszki
      • Gość: gość Re: lekarz medycyny pracy??????/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.08, 19:51
        Musisz się przygotować że obojętnie do którego lekarza medycyny pracy byś nie
        poszła wszędzie będziesz musiała za badania zapłacić ponieważ Twoja uczelnia nie
        znajduje się na terenie naszego miasta i samorząd tarnobrzeski nie pokryje
        kosztów badania, a to nie podlega pod NFZ. Z tego co wiem każdy samorząd płaci
        tylko za tych studentów którzy studiują na terenie danego miasta.Ty za darmo
        możesz je mieć zrobionych w Kielcach chyba że uczelnia na piśmie wyraziła zgodę
        na zapłacenie kosztów .Wykonasz te badania w Przych Specj. u dr.Biernackiej ,w
        Przych w Machowie ,Przych Nr.3 u Szatanowej,w Przych Medytar,i w 2 u Grandysa
        • Gość: a Re: lekarz medycyny pracy??????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 22:21
          u Grandysa zapłacisz 50 zł,a w Przych.3 bodajże 80.Więc przed
          pójściem zadzwoń,zapytaj, po co przepłacać?
    • Gość: studentka Re: lekarz medycyny pracy??????/ IP: *.free.aero2.net.pl 12.02.14, 17:08
      witam
      kto mi od reki wypisze takie zaswiadczenie do szkoly???szkola sobie zyczy lekarza medycyny pracy....najlepiej zeby mnei juz jutro przyjął ,podajcie jakies nazwisko,adres i cenę.
      Tylko nie dwie lekarki z przychodni nr 3 -Familia i nasze zdrowie.
      (nie naleze tam i nie przepadam za nimi).

• ona.w.sieci Re: lekarz medycyny pracy??????/ 21.10.14, 15:18
      jakie badania zleca lekarz medycyny pracy? i gdzie jest bezplatnie?
    • miastowytbg Re: lekarz medycyny pracy??????/ 24.10.14, 11:27
      Poleci ktoś kogoś solidnego
      ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka