sylvio 29.11.01, 13:11 Teraz może się nazywać inaczej, bo wyszła za maż. Podobno mieszka w Świdniku. Poznaliśmy się gdy jeszcze mieszkała w Radomiu. Teraz ma 33 lata. Studiowała w Krakowie. Może ktoś ze świdniczan ją zna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lucy_z Re: Poszukuję Iwony Kowalczyk IP: 192.168.0.* 29.11.01, 18:23 sylvio napisał(a): > Teraz może się nazywać inaczej, bo wyszła za maż. > Podobno mieszka w Świdniku. Poznaliśmy się gdy > jeszcze mieszkała w Radomiu. Teraz ma 33 lata. > Studiowała w Krakowie. Może ktoś ze świdniczan ją zna. > Można poszukać w książce telefonicznej tylko Kowalczyków może być sporo. Może podasz coś bliżej, może ulicę?????? Tu mało osób zagląda ale może...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Poszukuję Iwony Kowalczyk IP: *.proxy.aol.com 15.03.02, 20:49 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > sylvio napisał(a): > > > Teraz może się nazywać inaczej, bo wyszła za maż. > > Podobno mieszka w Świdniku. Poznaliśmy się gdy > > jeszcze mieszkała w Radomiu. Teraz ma 33 lata. > > Studiowała w Krakowie. Może ktoś ze świdniczan ją zna. Pytanko. Czy jest mozliwosc wejscia w internecie na ksiazki telefoniczne prywatne w Polsce? Na Onet sa tylko ksiazki firm w Polsce, zas na inne kraje swiata sa i firmowe i prywatne. Poz. kd > > > > Można poszukać w książce telefonicznej tylko Kowalczyków może być sporo. Może > > podasz coś bliżej, może ulicę?????? Tu mało osób zagląda ale może...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aka Re: Poszukuję Iwony Kowalczyk IP: *.tnt36.det3.da.uu.net 30.11.01, 04:24 Co studiowala w Krakowie i jaki moze meec teraz zawod? Odpowiedz Link Zgłoś
sylvio Re: Poszukuję Iwony Kowalczyk 23.01.02, 16:14 Studiowała bibliotekoznastwo i informację naukową na WSP. Podobno później był w Niemczach. Cóż mam więcej dodać - śliczna, zgrabna brunetka, inteligentna - dla mnie Miss Polonia. Odpowiedz Link Zgłoś
sylvio Re: Poszukuję Iwony Kowalczyk 25.07.02, 11:46 Jednak nikt nie widział mojej Iwonki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Poszukuję Iwony Kowalczyk IP: *.proxy.aol.com 28.07.02, 23:23 sylvio napisał: > Jednak nikt nie widział mojej Iwonki :( Zajrzyj na Towarzyskie - Poszukuje krewnych Odpowiedz Link Zgłoś