cyycek 01.02.06, 15:10 Zablokowac tekst typu KTO DOSTAL BANA, ZABANOWALI MNIE, WYCIELI MNIE itd. luuudzie. no oszalec mozna. bbalum odczep sie wreszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fordoniak1 > no oszalec mozna. balum odczep sie wreszcie!!! 01.02.06, 15:14 > luuudzie. no oszalec mozna. bbalum odczep sie wreszcie!!! Troche przesadza, fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
mavellis Re: > no oszalec mozna. balum odczep sie wres 17.05.06, 09:02 Nic smiesznego, raczej obsesja. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: CZY JEST TAKA MOZLIWOSC????? 01.02.06, 15:20 Naprawdę można oszaleć ..?? :) Czyżby i Ciebie zaczęły takie teksty drażnić ..?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
balumbyd Re: CZY JEST TAKA MOZLIWOSC????? 01.02.06, 15:21 Zwracam uwagę że wpis który omawawiacie został już usunięty. Także wasze szalenstwo znalazło ukojenie. Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak1 RADA: Balum, postaraj sie pisac o swoich poglądach 01.02.06, 15:24 I cale szczescie. RADA: Balum, postaraj sie pisac o swoich poglądach, a nie czepiac sie innych ludzi, sąsiedniego miasta, adminów, Wyborczej i licho wie czego jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
balumbyd bany ale za co ? 01.02.06, 15:28 Ja w tym wątku nie dawałem nikomu dobrych rad, mentorskim tonem. Po prostu śmieszy mnie to że nikt nie jest w stanie udzielic mi do końca odpowiedzi za co te bany otrzymuje i wskazac mi odpowiedni post. Mało tego przywraca się posty i pisze że mamy do czynienia z pomyłką moderatora by potem je wyciąc. Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: RADA: Balum, postaraj sie pisac o swoich pogl 01.02.06, 15:29 dokładnie,mniej kofeiny,więcej THC w postach ;) ____________ Tramwaje Śląskie rulez !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nautile Balum=ethanak: osiem osób ci mówi żebyś zluzował 01.02.06, 15:31 Balum = ethanaku = yaraz82: osiem osób ci mówi żebyś zluzował, ja się przyłączam. Może dotrze? Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: CZY JEST TAKA MOZLIWOSC????? 01.02.06, 15:31 Nie chodzi o jeden wpis , tylko o dziesiątki wpisów ... Może jednak lepiej trzymać się tematu wyjściowego , zamiast dosuwać rozmówcy za miasto , za pogląd , za nick i w każdym widzieć wroga ... Przy czym to nie jest osobista wycieczka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nautile Iza, na pewno jesteś z Torunia :) 01.02.06, 15:33 Gdybym był ethanakiem = balum, napisałbym: Iza, na pewno jesteś z Torunia :) A to na tym forum największa obraza. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Iza, na pewno jesteś z Torunia :) 01.02.06, 15:38 Jasne ..:))) A ta wawa to tylko dla zmyłki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
balumbyd Re: CZY JEST TAKA MOZLIWOSC????? 01.02.06, 15:33 Przeczytaj sobie co wpisano powyżej. zwracam uwagę że notorycznie ta osoba robi takie porównania i nie dostaje banów. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: CZY JEST TAKA MOZLIWOSC????? 01.02.06, 15:37 Balum , Słonko .... wdech ... wydech ... wdech ... wydech ...powtarzać do skutku ;))) Nie dostaje , bo i nie ma za co ..:)) To żart :))) I tak też to odbieram :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nautile > Balum , Słonko .... wdech ... wydech ... wdech 01.02.06, 15:45 izawawa napisała: > Balum , Słonko .... wdech ... wydech ... wdech ... wydech ... Ale dlaczego Warszawa go banuje ?????!!!!! Czy ty nie masz powiązania z wardszawską GW? Może nazywasz się W. Rapaczyńska? :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: > Balum , Słonko .... wdech ... wydech .. 01.02.06, 15:49 Może dlatego , że Balum nie lubi stolicy :)) Mam powiązania .. czytam ją od lat , codziennie , sześć dni w tygodniu od deski do deski , oprócz informacji o sporcie :))) Nawet nie chcę myśleć ile kasy na nią wydałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nautile Re: > Balum , Słonko .... wdech ... wydech .. 01.02.06, 15:54 izawawa napisała: > Może dlatego , że Balum nie lubi stolicy :)) Nie, on nie lubi tylko jednego miasta. I nie jest to Warszawa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: > Balum , Słonko .... wdech ... wydech .. 01.02.06, 15:56 On je lubi .... inaczej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nautile Re: > Balum , Słonko .... wdech ... wydech .. 01.02.06, 16:03 izawawa napisała: > On je lubi .... inaczej :)) Jak? Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: > Balum , Słonko .... wdech ... wydech .. 01.02.06, 16:06 Czy musimy wnikać w szczegóły ..?? :) Tak przy ludziach ..?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: > Balum , Słonko .... wdech ... wydech .. 01.02.06, 15:56 izawawa napisała: > Może dlatego , że Balum nie lubi stolicy :)) Mam powiązania .. czytam ją od > lat , codziennie , sześć dni w tygodniu od deski do deski , oprócz informacji o > > sporcie :))) Nawet nie chcę myśleć ile kasy na nią wydałam :))) no to już wiemy,dlaczego taka "mądra" jesteś; Odpowiedz Link Zgłoś
nautile Re: > Balum , Słonko .... wdech ... wydech .. 01.02.06, 15:58 Co ty? Wyborcza fajna rzecz. Ma forum! Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: > Balum , Słonko .... wdech ... wydech .. 01.02.06, 16:00 Nooo.. Widzicie jak miło się zrobiło ..?? :) A tak niemiło się zaczęło ...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jan996 Re: > Balum , Słonko .... wdech ... wydech .. 02.02.06, 09:40 izawawa napisała: > Nooo.. Widzicie jak miło się zrobiło ..?? :) > A tak niemiło się zaczęło ...:)))) Do czasu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=36027270 Odpowiedz Link Zgłoś
mylady1 Wredne śmiechy z niektórych. 02.02.06, 15:33 Wredne śmiechy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=36057241 Odpowiedz Link Zgłoś
brathless Mniej rozmow o rozmowach, wiecej zwyklych opinni. 03.02.06, 10:46 Mniej rozmow o rozmowach, wiecej zwyklych opinni. Odpowiedz Link Zgłoś
brathless Re: Mniej rozmow o rozmowach, wiecej zwyklych opi 06.02.06, 15:41 Przepraszam: ..."opinii" Odpowiedz Link Zgłoś
nautile Czy głosy tylu internautów dotrą do balum? 09.02.06, 11:50 Balum zawsze lubił jątrzyć - nawet zniekształca fakty licytujac sie żałośnie o WOSP: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=36489539 żeby tylko dopiec Toruniowi.... Czy głosy tylu internautów dotrą do balum? Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: Czy głosy tylu internautów dotrą do balum? 09.02.06, 11:52 Proszę odezwał się ten, który nie dopieka Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
relatywista Re: Czy głosy tylu internautów dotrą do balum? 11.04.06, 15:13 Campenile, jestes nie lepszy to chyba zreszta ten sam czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
cyycek bbalum poslucha? 09.02.06, 16:22 nieee...:]bbalum slucha z uwielbieniem jesynie swojego glosu oraz z liuboscia czyta swoje posty. nie sadze, zeby wzruszony i dla dobra ogolu porzucil forum. mysle jednak, ze moderatorzy- STOKROTA TEZ mogliby zwracac uwage nie tylko na mnie a rowniez na niego. :] Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: ban 09.02.06, 20:58 Nie chodzi o zamykanie komuś ust , bo wtedy co drugi wątek będzie brzmiał : " za co ?? " Skoro nie da się zmusić kogoś do przynajmniej odrobiny obiektywizmu ,trzeba zignorować ... No bo ile będzie monologował .??? Najwytrwalszemu wreszcie się znudzi .:) Odpowiedz Link Zgłoś
mylady1 Olac baluma, to chyba tez leszek i ethanak. 21.02.06, 09:07 Olac baluma, to chyba tez leszek i ethanak. Odpowiedz Link Zgłoś
k_martin [...] 21.02.06, 09:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bajobongo2 Jak zachowuje się balum na forum? 03.03.06, 10:25 Jak jątrzy i kłamie balum? Balum, znany bydgoszczanin, od dawna czepiający sie wszystkiego co torunskie, co chwila zakłada wątki pokazujące "złe działania" Torunia. A że są to wątki wymyślone przez niego? No coż, kiedy można trochę poobrażać Torun i pojątrzyć, reszta nie ma znaczenia. W piątek balum założył chyba 4 albo 5 wątków że Toruń nie zaprosił prezydenta Bydgoszczy na prezentację SKM w Toruniu. Nie musiał zapraszać, bo prezentacja była tylko po Toruniu i organizowały to 3 stowarzyszenia torunskie, a żadne z Bydgoszczy. ALE ZAPROSZONO. Jak teraz się czujesz balum? Naciągasz, żeby jątrzyć. Posuwasz się do kłamstw, co więcej umieszczasz je po kilka razy, żeby mieszać. Może teraz przeprosisz i przyznasz się do "nieświadomej" pomyłki? Prez. Dombrowicz jechał pierwszym kursem SKM po Toruniu. A zachowania balum bardzo przypominają leszka21, zwanego jątrzącym leszkiem. Mam wrażenie, że balum, leszek21, ethanak -to jedna osoba, wywołująca 50% wojen między miastami. Odpowiedz Link Zgłoś
bajobongo2 Re: Jak zachowuje się balum na forum? 03.03.06, 10:26 Znó jątrzy, znów szuka nawet literowek :-/ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=37817375 Odpowiedz Link Zgłoś
balunbyd Re: upowaznienie 03.03.06, 16:36 Zostałem upowazniony przez mojego bydgoskiego ku.zyna do pewnego oswiadczenia. Otóz ów kuzyn prosił mnie skromnego forumowicza o szczere przeprosiny tych ,którzy od dłuzeszeg oczasu czują się obrażeni. Jest on osoba cierpiaca od dawna na drobne dolegliwosci psychiczne połaczone z silnymi stanami emecjonalnym ,charakteryzujące sie pisaniem wszystkiego co złe pod adresem Torunia i jego szanownych mieszkanców. Dlatego tez ów kuzyn mój ,prosił mnie ,a bym w jego imieniu poprosił zacych tu forumowiczów o wybaczenie. jednocześnie oswiadcza ,ze juz nigdy w ten sposób niekczemny postepowac nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nautile balum, wszyscy wiedza że jątrzysz... 06.03.06, 12:07 balum, wszyscy wiedza że jątrzysz, nie czytasz juz ile osób ma ciebie dosc? CZY JEST TAKA MOZLIWOSC????? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=36015034 Jak jątrzy i kłamie balum? torun-bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=1181&sid=e27ace3cc4ee67749040026aae9dd32f balum, znowu jątrzysz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=37816002&v=2&s=0 Nawet torunianka ma cię dośc! Odpowiedz Link Zgłoś
cyycek Re: balum, wszyscy wiedza że jątrzysz... 06.03.06, 19:25 bbalum to bidny chlopek jest i tak naprawde to raczej zal go maksymalnie. bo co on ma bidny ze soba zrobic...:] Odpowiedz Link Zgłoś
cyycek a po wtore... 07.03.06, 06:06 jak juz bbalum gdzies "weszedl" to przynajmniej jest wesolo:)a kiedy juz jest w towarzystwie wioskowego madrali maniusia- ooodjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
cyycek odpowiadam! 15.03.06, 14:48 NIE MA! Do konca naszych dni bedziemy musieli czytac wypociny bbaluma, ktory razem z maciusiem- komandosem(breh, breh) sa nie do ruszenia tutaj! PS manius pamietam o tobie- nie lam sie Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak1 Do konca bedziemy musieli czytac wypociny bbaluma 24.03.06, 08:12 cyycek napisała: > NIE MA! Do konca naszych dni bedziemy musieli czytac wypociny bbaluma, ktory > razem z maciusiem- komandosem(breh, breh) sa nie do ruszenia tutaj! jezu, nie! Odpowiedz Link Zgłoś
pomek5 Ustaw sobie przegladarke, by nie widziec tekstow 03.04.06, 11:35 Ustaw sobie przegladarke, by nie widziec tekstow balum i campenile. Odpowiedz Link Zgłoś
c_weirdo Re: Ustaw sobie przegladarke, by nie widziec teks 21.04.06, 08:13 Ja mam dosc obu, mozna ich wyciąć na stałe? Odpowiedz Link Zgłoś
qq1110 Re: Ustaw sobie przegladarke, by nie widziec teks 26.04.06, 15:39 Musze jeszcze nie odbierac poczty od teg złosliwca. Odpowiedz Link Zgłoś
cyycek bbalum sie uaktywnia? 26.04.06, 16:26 szczegolnie w oslej lawce! wyjatkowo jadowity choc przez to smieszny Odpowiedz Link Zgłoś
cep.bydgoszcz Re: bbalum sie uaktywnia? 26.04.06, 18:01 napisałem juz ,ze to człowiek wymagajacy pełnej 24godzinnej opieki psychiarty,a na forum powinien byc juz dawno zabanowany. Adminie ,przepraszam na co czekamy z tym "kolegą" ????? Ban na miesiąc . Odpowiedz Link Zgłoś
oy2345xxx Re: bbalum sie uaktywnia? 10.05.06, 08:05 Nie zwracac uwagi na baluma. Odpowiedz Link Zgłoś
krstf Re: 17.05.06, 09:05 moge sie dowiedziec czemu ten watek wrocil na forum? nie zauwazylem zeby ktos cos do niego dopisal wiec czemu to ma sluzyc?? Odpowiedz Link Zgłoś
jan996 balum sie uspokoił ...na razie :-) 24.05.06, 09:15 balum sie uspokoił ...na razie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
c_weirdo Re: balum sie uspokoił ...na razie :-) 01.06.06, 08:21 Mysle z e pisze pod innymi nickami. Zawsze z neostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
fordoniak1 Re: balum sie uspokoił ...na razie :-) 12.06.06, 08:32 Uzywa kilku icow, szkoda, ze nie mozna go jakos wylaczyc. Zaczepia, obraza, atakuje... Odpowiedz Link Zgłoś